Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 17 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-05-05

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

  • [01] Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

    Παναθηναϊκός και Λάρισα θα διεκδικήσουν το κύπελλο Ελλάδος. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο με στόχο να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους. Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Βασσάρας.

    Για διαφορετικούς λόγους θέλουν το κύπελλο Ελλάδος Παναθηναϊκός και Λάρισα. Οι "πράσινοι" θέλουν την νίκη για να εξιλεωθούν για τις κακές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν την φετινή χρονιά.

    Από την άλλη η Λάρισα ευελπιστεί ότι θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος ύστερα από 22 ολόκληρα χρόνια. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Κ.Βασσάρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πρώτο μεταξύ τους τελικό την περίοδο 1981-82 διαιτητής της συνάντησης ήταν ο πατέρας του Κύρου, Αντώνης!

    Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν δύο φορές σε τελικούς κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του κυπέλλου ισάριθμες φορές.

    Οι δηλώσεις των προπονητών

    "Να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να νικήσει ο Παναθηναϊκός"! ευχήθηκε ο Βίκτορ Μουνιόθ στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό. "Πολύ σημαντικό το κίνητρο της Λάρισας, αλλά το ίδιο συμβαίνει και σε εμάς, αφού το Κύπελλο είναι ο μοναδικός τίτλος που έχει απομείνει για να διεκδικήσουμε. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, για τους παίκτες, για τον κόσμο, με πολλά γκολ και ο Παναθηναϊκός να προσφέρει στους οπαδούς του τη νίκη, σεβόμενος πάντα τη Λάρισα", τόνισε ο Βίκτορ Μουνιόθ και δεν συμμερίστηκε τον τίτλο του φαβορί που? δίνουν στον Παναθηναϊκό. "Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Ένας τελικός είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό και τόσο εμείς όσο και η Λάρισα έχουμε ίσες πιθανότητες να κατακτήσουμε το Κύπελλο".

    Από την μεριά της Λάρισας ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε ότι το μόνο που σκέφτονται οι παίκτες του είναι ο τελικός: "Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας. Σκεφτόμαστε μόνο πως θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στον τελικό και πως θα φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου" και συνέχισε "Δεν πρέπει να ξεχνάμε το παρελθόν. Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Με νοιάζει το καλό της ομάδας μου. Να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε το κύπελλο. Το κίνητρο είναι μεγάλο για μας. Ήταν δύσκολη χρονιά και έχουμε ταλαιπωρηθεί. Η κατάκτηση του τροπαίου θα σημάνει την έναρξης της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΛ" είπε ο τεχνικός της Λάρισας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 5 May 2007 - 14:30:12 UTC