Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-03-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γ. Παπανδρέου: «Δέκα μέτρα - δεσμεύσεις»
  • [02] Νέες περιοχές εντάσσονται στο Κτηματολόγιο

  • [01] Γ. Παπανδρέου: «Δέκα μέτρα - δεσμεύσεις»

    Δέκα συγκεκριμένα μέτρα, για την υλοποίηση των οποίων ανέλαβε ο ίδιος προσωπική δέσμευση, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του νέου προγράμματος του Κινήματος στην κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού και του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Προγράμματος.

    Τα μέτρα αυτά, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν τα διαπραγματεύεται με κανέναν, καθώς αποτελούν την ελάχιστη βάση των απαραίτητων δημόσιων αγαθών, προκειμένου να υπάρξει κοινωνική συνοχή.

    Τα δέκα μέτρα είναι τα εξής:

    1. Νέο μοντέλο διάρθρωσης της χώρας. Επιτελική Κυβέρνηση. Μια νέα περιφερειακή διάρθρωση με δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης, με ένα νέο "Καποδίστρια" και συνένωση δήμων,με τις βασικές αρμοδιότητες των Υπουργείων αποκεντρωμένες στην περιφέρεια. Η πόλη αποτελεί επίκεντρο της συμμετοχής των πολιτών. Η πόλη θα είναι πόλος δημιουργίας.

    Ριζικά διαφορετικό εκλογικό σύστημα,που θα διασφαλίζει την αυτονομία των πολιτικών κομμάτων,την απεξάρτησή τους από οικονομικά ή μιντιακά συμφέροντα, την διαφάνεια και τον ουσιαστικό έλεγχο του πολίτη στους δημοκρατικούς μας θεσμούς.

    2. Διαφάνεια και λογοδοσία στη δημόσια διοίκηση.Αξιοποίηση όλου του πλούτου των ανθρώπων που δουλεύουν στη δημόσια διοίκηση. Ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Αξιολόγηση και διαφάνεια παντού και για όλους στη δημόσια διοίκηση. Απλοποίηση και κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς. Αξιοκρατία που θα ανατρέπει κάθε αυθαίρετη κομματική ή άλλη ρουσφετολογική παρέμβαση στην ορθολογική λειτουργία της διοίκησης. Τέρμα στο μοίρασμα χρημάτων από τους Υπουργούς. Θα υπόκεινται σε έλεγχο και διαβούλευση αλλά και αντικειμενικές προδιαγραφές δίκαιης κατανομής στην χώρα. Κάθε υπογραφή Υπουργού στο διαδίκτυο. Ισολογισμοί και διπλογραφικό σύστημα στους δημόσιους οργανισμούς.

    3. Ποιότητα και πρόσβαση στην εκπαίδευση για κάθε ελληνική οικογένεια και για όλες τις βαθμίδες. Η ελληνική οικογένεια θα πληρώνει όλο και λιγότερο για την ποιοτική εκπαίδευση των παιδιών της. Οργανώνοντας ορθολογικά και με διαφάνεια και λογοδοσία τα πανεπιστήμια, αποκεντρώνοντας την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αυξάνοντας τις δαπάνες στο 5% του ΑΕΠ - δίνοντας 1 δισ. Ευρώ περισσότερα ήδη από τον πρώτο προϋπολογισμό μας. Τα ολοήμερα σχολεία θα είναι βασικός μοχλός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ο νέος πολίτης θα έχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο το οποίο θα αποτελεί τη δικιά του μόνιμη βιβλιοθήκη αλλά και χώρο διαβούλευσης. Πανεπιστήμια και ΤΕΙ - αυτοδιοικούνται, αξιολογούνται, λογοδοτούν στην κοινωνία, πιστοποιούνται και ελέγχονται δημοκρατικά. Μετατρέπονται σε διεθνή ιδρύματα και η Ελλάδα αποτελεί κέντρο εκπαιδευτικών υπηρεσιών για την ευρύτερη περιοχή.Η Ελλάδα θα γίνει πρωτοπόρα στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό.

    4. Δίκαιη Φορολογία: Αναδιανομή εισοδήματος υπέρ των αδυνάτων, με αντικειμενική και δίκαιη φορολόγηση του πλούτου και της μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Τέρμα στην ευνοϊκή φορολόγηση του κεφαλαίου σε σχέση με τη φορολόγηση της εργασίας, αλλά και στην επιδείνωση της σχέσης άμεσων προς έμμεσους φόρους. Προοδευτική και τιμαριθμοποιημένη φορολογική κλίμακα ώστε να γίνει πράξη η δίκαιη αναδιανομή του εισοδήματος.

    5. Ελάχιστο αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Ενισχύεται η βασική σύνταξη για τους ανασφάλιστους στα 950 Ευρώ για το ζευγάρι και 550 για τον μεμονωμένο ανασφάλιστο. Διευρύνονται τα κριτήρια του ΕΚΑΣ ώστε να επωφεληθούν από αυτό άλλες 300.000 συνταξιούχοι.

    6. Υποστήριξη της οικογένειας, με 2.000 Ευρώ σε κάθε παιδί που γεννιέται ανάλογα με τα εισοδηματικά κριτήρια των γονιών του.Στήριξη του παιδιού με κατάθεση 1.000 Ευρώ σε προθεσμιακό επενδυτικό λογαριασμό.Διπλασιάζεται ο αριθμός των βρεφονηπιακών σταθμών.

    7. Δυνατότητα απασχόλησης των νέων για 4 συνεχή έτη με πλήρη ασφάλιση και (κλιμακούμενη) καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.Αυξάνεται το επίδομα ανεργίας στο 70% του βασικού μισθού εντός τετραετίας.Δημιουργία του θεσμού της κοινωνικής εργασίας. Ο άνεργος θα μπορεί να βρίσκει δουλειά και προοπτική, ενώ θα προσφέρει στην κοινωνία.

    8. Κάθε Έλληνας θα έχει πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα 24 ώρες την ημέρα 365 μέρες το χρόνο. Δέσμευση για μείωση των ιδιωτικών δαπανών στην υγεία.

    9. Το περιβάλλον θα αποτελέσει προτεραιότητα. Είναι το επίκεντρο μιας νέας ποιοτικής και πράσινης ανάπτυξης. Είναι βασικό στοιχείο της νέας περιφερειακής αναπτυξιακής πολιτικής. Είναι αντικείμενο έρευνας και νέων τεχνολογιών αιχμής για την οικονομία μας. Είναι απαραίτητο συστατικό για τον νέο ποιοτικό και εναλλακτικό τουρισμό. Είναι καθοριστικό για μια νέα εθνική ενεργειακή πολιτική ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Δημιουργείται ξεχωριστό Υπουργείο Περιβάλλοντος. Δέσμευση για 10% παραγωγή πρωτογενούς ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μέχρι το 2012.

    10. Στην ύπαιθρο θα υπάρχει σιγουριά όσων αποχωρούν από την ενεργό παραγωγή, ενώ παράλληλα δημιουργούνται οι απαραίτητες συνθήκες για την προσέλκυση νέων δυναμικών αγροτών που θα αναζωογονήσουν την ανάπτυξη - ποιοτική και πράσινη - της υπαίθρου. 950 Ευρώ σύνταξη στο ζευγάρι των αγροτών, 550 για το μεμονωμένο αγρότη. Νέα πολιτική αγροτικής γης για να βοηθηθούν οι νέοι αγρότες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας ΚΑΠ. Χρηματοδότηση της δημιουργίας συνεταιριστικής σχολής αγροτών σε τριτοβάθμιο επίπεδο για την εκπαίδευση πιστοποιημένων αγροτών και στελεχών αγροτικής ανάπτυξης.

    Το ΠΑΣΟΚ θέτει σήμερα τις νέες προτεραιότητες για την Ελλάδα οι οποίες είναι διαφορετικές από εκείνες των προηγούμενων κυβερνήσεων, σημείωσε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του.

    Ο Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι η διαφορά στις προτεραιότητες δεν οφείλεται στο ότι το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ήταν ελλιπές. Αντίθετα, τόνισε, ήταν πολύ σημαντικό και μας έφερε στο σημείο, ώστε να μπορούμε να οραματιζόμαστε μια διαφορετική Ελλάδα.

    Η χώρα επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, ήταν έτοιμη για μια νέα ποιοτική αλλαγή, πορεία , όμως, την οποία αντέστρεψε η διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία. Στο διάστημα των τριών ετών, ανέφερε επίσης, η Νέα Δημοκρατία αποδυνάμωσε την οικονομία, διέσυρε την εικόνα της χώρας, την έβαλε υπό επιτήρηση, μείωσε τη διαπραγματευτική της ικανότητα, συρρίκνωσε το κράτος πρόνοιας, ευτέλισε τους δημοκρατικούς θεσμούς, ποδοπάτησε κάθε έννοια αξιοκρατίας και αξιών και ακύρωσε το διεθνές κύρος της χώρας.

    Η κυβέρνηση της ΝΔ, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, αποτελεί εμπόδιο για την ανάκτηση μιας δυναμικής πορείας της Ελλάδας, δημιουργεί παντού πολώσεις και συγκρούσεις, με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Οι πολιτικές και οι αντιλήψεις της ΝΔ αποτελούν το κεντρικό πολιτικό πρόβλημα της χώρας με τεράστιες κοινωνικές επιπτώσεις, είπε.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε επίσης ότι το κόμμα του απαντά στις σημερινές προκλήσεις και συνεχίζει να είναι η δύναμη της αλλαγής, όπως διαμορφώθηκε κατά την ιστορική του πορεία.

    Περιγράφοντας το όραμα και τους στόχους του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να καταστεί κέντρο παραγωγής σύγχρονων υπηρεσιών, πρότυπο διαμετακομιστικό κέντρο, διεθνές κέντρο υπηρεσιών εκπαίδευσης, έρευνας, υγείας, πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού. Οι νέοι πυλώνες ανάπτυξης για την Ελλάδα, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είναι ο συνδυασμός της ιστορίας και της παράδοσης,της φύσης και του περιβάλλοντος, του πολιτισμού και της γνώσης.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσδιόρισε ως εξής τις προτεραιότητες του κόμματος για την επόμενη τετραετία:

    -Απελευθέρωση του πολίτη και των δημιουργικών του δυνάμεων από ένα γραφειοκρατικό και ασφυκτικό κράτος.

    -Ασφάλεια και σιγουριά του πολίτη και της οικογένειας.

    -Αναβάθμιση της παιδείας, της έρευνας και της τεχνολογίας.

    -Προτεραιότητα στη φύση, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την ιστορία καθώς το μέλλον της χώρας βρίσκεται στην "πράσινη οικονομία".

    Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στα έξι επιμέρους στοιχήματα του ΠΑΣΟΚ τα οποία προσδιορισε ως εξής:

    1. Το νέο πατριωτικό στοίχημα, το οποίο πέραν από την εδαφική ακεραιότητα, αφορά στην εγγύηση της ισχυρής και αποτελεσματικής φωνής του ελληνικού λαού στις παγκόσμιες εξελίξεις.

    2. Το δημοκρατικό στοίχημα είναι να δώσει πολιτική δύναμη στον πολίτη και να εγγυηθεί ότι θα ακούγεται η φωνή του σε όλα τα επίπεδα που τον αφορούν.

    3.Το άμεσο κοινωνικό στοίχημα είναι να δώσει σιγουριά και προστασία στον πολίτη ώστε με αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίζει τη ζωή.

    4.Το αναπτυξιακό στοίχημα - πρόκληση είναι να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας.

    5.Το σταθερό αξιακό στοίχημα είναι να δημιουργηθεί μια κοινωνία που βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της λογοδοσίας, της διαβούλευσης και της συμμετοχής, της αξιολόγησης, της ισότητας, της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

    6. Το ηθικό στοίχημα για τον ελληνισμό είναι να αποτελέσει δύναμη πρόσφοράς στο νέο παγκόσμιο πολιτισμό που διαμορφώνεται.

    Επικρίνοντας την κυβέρνηση για την πολιτική της, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι ο Ελληνας και η Ελληνίδα παρακολουθούν σήμερα την απροκάλυπτη επέλαση της Δεξιάς στο κράτος και το πισωγύρισμα της χώρας. Και έκανε έκκληση στους πολίτες να μην παρακολουθούν παθητικά τις εξελίξεις και να μην υποτάσσονται.

    Ανέφερε επίσης ότι ο Ελληνας πολίτης έχει απογοητευθεί από τη ΝΔ και παρακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, από το οποίο ελπίζει.

    Σχετικά με το διεθνές περιβάλλον, ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για τρομακτική δύναμη που συσσωρεύεται και υπονομεύει την εφαρμογή ενός συστήματος δικαίου. Επίσης τόνισε ότι η δημοκρατική, πολιτική ζωή υποτάσσεται ή εξαγοράζεται από μεγάλα συμφέροντα και ακόμα απειλείται από απολυταρχισμούς, φονταμενταλισμούς και ακραίες ιδεολογίες.

    Υπάρχει άλλος δρόμος, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, και κατηγόρησε όσους μιλούν για μονόδρομο, οι οποίοι, όπως ανέφερε, ηθελημένα ή άθελά τους, γίνονται φερέφωνα ενός οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου, το οποίο φοβάται τις αλλαγές.

  • **Στη συνέχεια θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο για να διαμορφώσει τη δική του εισήγηση για το Πρόγραμμα, προς το Εθνικό Συμβούλιο, ενσωματώνοντας απόψεις και παρατηρήσεις που θα διατυπωθούν και θα συμφωνηθούν στην κοινή συνεδρίαση.

    Το Εθνικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει το Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα δώσει την τελική μορφή στο «πλαίσιο Προγράμματος», το οποίο, με τη σειρά του θα τεθεί σε διάλογο στην κομματική βάση και στην κοινωνία.

    Η τετραήμερη διαδικασία θα ολοκληρωθεί, με πανηγυρικό τρόπο, την Κυριακή το πρωί, με ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, στην οποία θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Η τελευταία φάση για την κατάρτιση του Προγράμματος του ΠΑΣΟΚ θα ολοκληρωθεί με το Προγραμματικό του Συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Μαϊου.

    [02] Νέες περιοχές εντάσσονται στο Κτηματολόγιο

    Συνολικά 107 Δήμοι, Δημοτικά Διαμερίσματα και Κοινότητες της χώρας κηρύσσονται προς κτηματογράφηση σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς.

    Σε δήλωσή του ο υπουργός υπογράμμισε ότι πρόκειται για το σημαντικότερο πρόγραμμα κτηματογράφησης μέχρι σήμερα.

    Όπως εξήγησε ο κ. Σουφλιάς, η απόφαση περιλαμβάνει Δήμους των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης και τις πρωτεύουσες των νομών.

    "Με το νέο πρόγραμμα κτηματογράφησης -είπε- θα καταγραφούν 6,7 εκατ. δικαιώματα σε ακίνητα και θα ενταχθούν στο Εθνικό Κτηματολόγιο περίπου 3,1 εκατ. στρέμματα.

    Αυτό το πραγματικά φιλόδοξο πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το 2010 - δηλαδή σε χρόνο ρεκόρ σε σχέση με τα προηγούμενα προγράμματα που χρειάστηκε μία δεκαετία για να ολοκληρωθούν - και πλέον με τις νέες περιοχές που εντάσσουμε, το Εθνικό Κτηματολόγιο θα καλύπτει τα 2/3 του πληθυσμού της χώρας».

    Η νέα γενιά κτηματογράφησης θα υλοποιηθεί με βάση το νόμο 3481/2006 που ψηφίστηκε στη Βουλή το καλοκαίρι του 2006.

    Ο κ. Σουφλιάς σημείωσε ότι «με το νόμο αυτό υλοποιούμε μια ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση που εξυγιαίνει και θέτει σε νέες βάσεις το Εθνικό Κτηματολόγιο, διασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση του έργου με ταχύτερες, απλούστερες και ασφαλέστερες διαδικασίες».

    Επίσης, τόνισε την τεράστια προσπάθεια που έγινε τα τελευταία τρία χρόνια για την ολοκλήρωση των παλαιών προγραμμάτων κτηματογράφησης, για τα οποία "σε πολλές περιπτώσεις παραλάβαμε κακές μελέτες με πολλά προβλήματα".

    Ο υπουργός στάθηκε στο γεγονός ότι ενώ το Μάρτιο του 2004 λειτουργούσαν 22 Κτηματολογικά Γραφεία, σήμερα λειτουργούν 87 και ενώ είχαν κτηματογραφηθεί 962 χιλιάδες στρέμματα, πλέον έχουν κτηματογραφηθεί περίπου 7 εκατ. στρέμματα.

    Ποιοι είναι οι δήμοι :

    Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κηρύσσονται υπό κτηματογράφηση οι περιοχές που βρίσκονται στα διοικητικά όρια των παρακάτω δήμων, δημοτικών διαμερισμάτων και κοινοτήτων :

    Δήμος ΑΘΗΝΑΙΩΝ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΑΙΓΑΛΕΩ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΠΕΙΡΑΙΩΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΛΥΚΟΒΡΥΣΕΩΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΠΑΠΑΓΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΠΕΥΚΗΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΨΥΧΙΚΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΑΧΑΡΝΩΝ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΖΕΦΥΡΙΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΙΛΙΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΜΑΝΔΡΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΦΥΛΗΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΑΝΘΟΥΣΗΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΑΝΟΙΞΕΩΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΔΙΟΝΥΣΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΔΡΟΣΙΑΣ του Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΕΚΑΛΗΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΚΗΦΙΣΙΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΠΑΛΛΗΝΗΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΠΕΝΤΕΛΗΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΡΑΦΗΝΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ (ΜΠΑΛΑΣ) του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΣΤΑΜΑΤΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΑΛΙΜΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΓΛΥΦΑΔΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΔΑΦΝΗΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΜΟΣΧΑΤΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΤΑΥΡΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΥΜΗΤΤΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΑΝΑΒΥΣΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΒΑΡΗΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΒΟΥΛΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΚΑΛΥΒΙΩΝ - ΘΟΡΙΚΟΥ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΚΕΡΑΤΕΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΚΟΥΒΑΡΑ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΚΡΩΠΙΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΣΑΡΩΝΙΔΟΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ

    Δήμος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δήμος ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δήμος ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δήμος ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δήμος ΕΥΟΣΜΟΥ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΙΩΝΙΑΣ (περιοχές ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ και ΔΙΑΒΑΤΩΝ) του Δήμου ΕΧΕΔΩΡΟΥ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δήμος ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δήμος ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Κοινότητα ΠΕΥΚΩΝ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δήμος ΠΟΛΙΧΝΗΣ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δήμος ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δήμος ΣΥΚΕΩΝ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δήμος ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δήμος ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ του Δήμου ΝΑΥΠΛΙΟΥ του Νομού ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ του Δήμου ΤΡΙΠΟΛΗΣ του Νομού ΑΡΚΑΔΙΑΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΛΕΒΑΔΕΩΝ του Δήμου ΛΕΒΑΔΕΩΝ του Νομού ΒΟΙΩΤΙΑΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΔΡΑΜΑΣ του Δήμου ΔΡΑΜΑΣ του Νομού ΔΡΑΜΑΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ του Δήμου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ του Νομού ΕΒΡΟΥ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ του Δήμου ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ του Νομού ΖΑΚΥΝΘΟΥ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΠΥΡΓΟΥ του Δήμου ΠΥΡΓΟΥ του Νομού ΗΛΕΙΑΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΗΣ του Δήμου ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΗΣ του Νομού ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ του Δήμου ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ του Νομού ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΚΙΛΚΙΣ του Δήμου ΚΙΛΚΙΣ του Νομού ΚΙΛΚΙΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΚΟΖΑΝΗΣ του Δήμου ΚΟΖΑΝΗΣ του Νομού ΚΟΖΑΝΗΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΚΟΡΙΝΘΟΥ του Δήμου ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ του Νομού ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ του Δήμου ΣΠΑΡΤΗΣ του Νομού ΛΑΚΩΝΙΑΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΛΑΡΙΣΗΣ του Δήμου ΛΑΡΙΣΑΣ του Νομού ΛΑΡΙΣΗΣ

    Δήμος ΒΟΛΟΥ του Νομού ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΞΑΝΘΗΣ του Δήμου ΞΑΝΘΗΣ του Νομού ΞΑΝΘΗΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΕΔΕΣΣΗΣ του Δήμου ΕΔΕΣΣΑΣ του Νομού ΠΕΛΛΗΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ του Δήμου ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ του Νομού ΠΙΕΡΙΑΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΠΡΕΒΕΖΗΣ του Δήμου ΠΡΕΒΕΖΗΣ του Νομού ΠΡΕΒΕΖΗΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΣΑΜΙΩΝ του Δήμου ΒΑΘΕΟΣ του Νομού ΣΑΜΟΥ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΛΑΜΙΕΩΝ του Δήμου ΛΑΜΙΕΩΝ του Νομού ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΦΛΩΡΙΝΗΣ του Δήμου ΦΛΩΡΙΝΑΣ του Νομού ΦΛΩΡΙΝΗΣ

    Δημοτικό Διαμέρισμα ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ του Δήμου ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ του Νομού ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 1 March 2007 - 17:30:25 UTC