Browse through our Interesting Nodes for Greek Language Instruction, Studies & Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 06-08-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η ενεργειακή συνεργασία στη συνάντηση του πρωθυπουργού με το Ρώσο πρέσβη

  • [01] Η ενεργειακή συνεργασία στη συνάντηση του πρωθυπουργού με το Ρώσο πρέσβη

    Η τριμερής διάσκεψη Ελλάδας,Ρωσίας και Βουλγαρίας για την ενεργειακή συνεργασία και ειδικότερα η εξέλιξη της κατασκευής του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη,απασχόλησαν τη συνάντηση που θα είχε σήμερα το πρωί στο Μαξίμου,ο πρωθυπουργός κ.Κώστας Καραμανλής με το Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα κ.Αντρέι Βντόβιν.

    Ο κ.Βντόβιν ζήτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό εν όψει της επισκεψης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν,στην Αθήνα,στις 4 Σεπτεμβρίου.

    Η οικονομική πολιτική του 2007 και η σύνταξη του νέου προϋπολογισμού ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.

    Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο υπουργός Οικονομίας τόνισε ότι τα μηνύματα για την πορεία της οικονομίας είναι γενικά θετικά, η ανεργία μειώνεται, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι πάνω από τις προβλέψεις του οικονομικού επιτελείου και αυτό παρά τη δυσμενή διεθνή συγκυρία που δημιουργούν οι υψηλές τιμές πετρελαίου.

    Ο υπουργός Οικονομίας επεσήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι να δημιουργεί εκπλήξεις αλλά να εκπληρώνει τις προσδοκίες που έχουν ήδη δημιουργηθεί.

    Απάντηση της Βάσως Παπανδρέου

    «Υπάρχει η εικονική πραγματικότητα του κ. Αλογοσκούφη και η σκληρή πραγματικότητα που ζούν καθημερινά οι έλληνες πολίτες», δήλωσε η υπεύθυνη Οικονομίας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου κληθείσα να σχολιάσει δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας.

    Δείπνο στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

    Μέσα σε ένα ιδιαίτερο θετικό κλίμα ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγος του Νατάσα παρέθεσε απόψε δείπνο προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο θέρετρο των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στην Αγία Μαρίνα Αττικής.

    Στο γεύμα παρεκάθησαν ο υπουργός εθνικής άμυνας Ε. Μειμαράκης, οι υφυπουργοί Β. Μιχαλολιάκος και Γ. Λαμπρόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης.ο αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Γεώργιος Αυλωνίτης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Γούσης και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Γράψας καθώς και οι σύζυγοι των παρευρισκομένων.

    Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν συναντήσεις του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων ενόψει της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

    Στις συναντήσεις θα συμμετέχει ο Υπουργός Οικονομίας, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις για την ακύρωση της συνάντησης της ΓΣΕΕ με το Γιώργο Αλογοσκούφη.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 25 August 2006 - 8:30:15 UTC