Browse through our Interesting Nodes of Greek Radio & Television Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 06-08-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο Δεκαπεναύγουστος των πολιτικών

  • [01] Ο Δεκαπεναύγουστος των πολιτικών

    Το "τριήμερο" του Δεκαπενταύγουστου αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για μιάν "ανάσα" για τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης, καθώς την Τετάρτη όλοι οι Υπουργοί θα πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις τους.

    Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής βρίσκεται στην Τήνο με τη σύζυγό του Νατάσα και τα δυό τους παιδιά. Αύριο ο κ.Καραμανλής θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του νησιού και θα παρακολουθήσει τη δοξολογία στο ναό της Ευαγγελίστριας. Εκεί θα βρεθεί και ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, καλεσμένος του πρωθυπουργού.

    Στην Πάρο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μαζί με τη Μαρία Δαμανάκη και τον Ντίνο Ρόβλια. Σε "απόσταση αναπνοής", στη Σύρο παραθερίζει ο Γιάννος Παπαντωνίου.

    Από την Παρασκευή είναι στην Πάρο ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης. Θα επιστρέψει την Τετάρτη στην Αθήνα για να προετοιμασθεί εν όψει της ΔΕΘ.

    Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, θα αναζητήσει μια μικρή ανάσα ξεκούρασης στα Χανιά, μετά τις κοπιώδεις συνεδριάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

    Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, καιρού επιτρέποντος θα μεταβεί με το φουσκωτό του στην Πάρο, όπου βρίσκεται ήδη ο υπουργός Πολιτισμού Γιώργος Βουλγαράκης.

    Ο υπουργός Απασχόλησης Σάββας Τσιτουρίδης,θα βρεθεί στο Βέρμιο όπου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 15 Αυγούστου στην Παναγία Σουμελά.

    Ο υπουργός Επικρατείας Θόδωρος Ρουσόπουλος βρίσκεται στο Χόρτο Πηλίου, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας και ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας στο πατρικό του στην Κορινθία.

    Δεκαπενταύγουστο στην Κω θα περάσει ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς έχει, επίσης, προγραμματίσει να επισκεφθεί το νοσοκομείο του νησιού.

    Πιστή στη Σκόπελο και φέτος η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη Πετραλιά. Ο υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αριστοτέλης Παυλίδης βρίσκεται στη Λέσβο για την υποδοχή του οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου και του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

    Δεκαπενταύγουστο στην έρημη Αθήνα θα περάσουν ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας (που εργάζεται πυρετωδώς εν όψει της ΔΕΘ), η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Μαριέττα Γιαννάκου, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας και ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, αφού η παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι είναι επιβεβλημένη λόγω της υψηλής κίνησης των ακτοπλοϊκών μεταφορών.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 14 August 2006 - 10:30:14 UTC