Browse through our Interesting Nodes on Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 06-08-09

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεργασία Κ.Καραμανλή με Μ.Λιάπη και Λ.Ζαγορίτη

  • [01] Συνεργασία Κ.Καραμανλή με Μ.Λιάπη και Λ.Ζαγορίτη

    Περισσότερο από μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Ζαγορίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Σε δηλώσεις του ο κ.Ζαγορίτης ανέφερε ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό το γεγονός ότι η κυβέρνηση εργάζεται με προοπτική τετραετίας για να λύσει τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο τόπος.

    Απαντώντας σε ερώτηση για το αν φοβάται η κυβέρνηση και η ΝΔ τις κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη την περίοδο της ΔΕΘ ο Γραμματέας της ΝΔ είπε πως δεν υπάρχει φόβος, τονίζοντας ότι "η Θεσσαλονίκη είναι χώρος όπου θα εξαγγελθούν, από τον πρωθυπουργό, πολιτικές, ιδίως στον τομέα της οικονομίας, για εκείνους που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες, όπως οι χαμηλοεισοδηματίες και οι συνταξιούχοι".

    Πρόσθεσε ακόμη ότι "την ώρα που μπορείς και φέρνεις την οικονομία "στα ίσια της" και ελέγχεις τα μεγέθη,την ώρα που πέφτεις κάτω του 3% στα ελλείμματα -που μας είχαν οδηγήσει οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με τις λάθος πολιτικές-, την ώρα,λοιπόν,που ισορροπεί η οικονομία, μπορούμε να δώσουμε αυτά τα οποία έπρεπε να πάρει ο κόσμος εδώ και πολύ καιρό".

    Για τις προσεχείς δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές,ο Λευτέρης Ζαγορίτης δήλωσε ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία των υποψηφίων που στηρίζει η ΝΔ,τόνισε ότι, σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ για τους πιθανούς "αντάρτες" είπε ότι "πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν".

    "Οι αντάρτες αντιμετωπίζονται. Τα προβλήματα, αυτή τη φορά, είναι λιγότερα από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και λιγότερα από αυτά που αντιμετωπίζουν άλλες πολιτικές δυνάμεις", είπε.

    Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν διαγραφές για τους αντάρτες,ο Γραμματέας της ΝΔ είπε ότι αυτό δεν θα συμβεί, αλλά θα εκπέσουν από τα τυχόν αξιώματα που κατέχουν στο κόμμα.

    Για την υπερνομαρχία Αθηνών, ο κ. Ζαγορίτης είπε ότι γίνεται σοβαρή δουλειά και αναφέρθηκε στο παράδειγμα της υποψηφιότητας του Θόδωρου Κατριβάνου, λέγοντας ότι αν και τότε οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι υπολείπεται του αντιπάλου του κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες, τελικά κέρδισε τις εκλογές.

    Συνάντηση Κ.Καραμανλή με Μ.Λιάπη

    Για τα τρέχοντα θέματα του υπουργείου Μεταφορών και Συγκοινωνιών ενημέρωσε ο υπουργός Μιχάλης Λιάπης τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στη συνάντηση που είχαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Σε δηλώσεις του ο κ. Λιάπης τόνισε ότι «ενημέρωσα τον πρωθυπουργό για τις αστικές συγκοινωνίες και για τα αεροδρόμια σε όλη την Ελλάδα που λειτουργούν άψογα και υποδέχονται τους τουρίστες».

    Επίσης ο κ. Λιάπης ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για τα έργα υποδομής στον τομέα των σιδηροδρόμων και για τις απορροφήσεις των κοινοτικών κονδυλίων.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 9 August 2006 - 12:30:14 UTC