Read the European Union Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-08-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ενοποίηση του Αθηναϊκού με το Μακεδονικό Πρακτορείο
  • [02] Συνεργασίες Καραμανλή ενόψει ΔΕΘ
  • [03] Νέα στοιχεία για την πτώση του Boeing
  • [04] Το ΠΑΣΟΚ αντίθετο σε αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις δημοτικές εκλογές, τονίζει ο Ν. Αθανασάκης

  • [01] Ενοποίηση του Αθηναϊκού με το Μακεδονικό Πρακτορείο

    Την ενοποίηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος. «Η ενοποίηση των δύο ειδησεογραφικών πρακτορείων έχει απασχολήσει επί σειρά ετών τα Δ.Σ. των δύο ανωνύμων εταιρειών, καθώς η συγχώνευσή τους διευκολύνει την αναβάθμιση της λειτουργίας τους, την καλύτερη αξιοποίηση του δυναμικού τους και την αποτελεσματικότερη λειτουργία του» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στο νομοσχέδιο που επεξεργάστηκε.

    «Οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις έχουν οδηγήσει πολλά πρακτορεία διεθνώς σε συνεργασίες και συγχωνεύσεις για την αντιμετώπιση του ολοένα αυξανόμενου ανταγωνιστικού περιβάλλοντος» παρατήρησε συμπληρωματικά ο κ.Ρουσόπουλος και ανέφερε πως η συγκεκριμένη συγχώνευση ξεκίνησε από την προηγούμενη κυβέρνηση αλλά χρειάστηκε μια νέα νομοθετική ρύθμιση (δεδομένου ότι η προηγούμενη είχε ελλείψεις), προσφέρει δε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

    - τον περιορισμό εξόδων και αύξηση εσόδων,μέσω της χωροταξικής συνένωσης ή της συνένωσης των ιστοσελίδων, που υπολογίζεται να αποφέρει ετήσιο κέρδος της τάξης 60.000 ευρω και

    -τη δυνατότητα επέκτασης της δραστηριότητας του ενιαίου πρακτορείου σε χώρες της ευρύτερης περιοχής. Ενδεικτικά αναφέρεται η πιλοτική λειτουργία του Βαλκανικού Δελτίου Τύπου.

    Εθνικό Οπτικο-Ακουστικό Αρχείο

    Η παρουσίαση του νομοσχεδίου για τη σύσταση του Εθνικού Οπτικο-ακουστικού Αρχείου καθώς και θέματα της Γραμματείας Επικοινωνιών, κατόπιν εισηγήσεως Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Θόδωρου Ρουσόπουλου ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν χθες την Κυβερνητική Επιτροπή που συνήλθε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι με την ίδρυση του Εθνικού Οπτικο-ακουστικού Αρχείου ξεκινά μια πρώτη συστηματική και σημαντική προσπάθεια να συγκεντρωθεί σ΄έναν ενιαίο φορέα η οπτικοακουστική ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, σε μορφή κινούμενης εικόνας, ήχου και φωτογραφίας.

    Στο Αρχείο έχει συγκεντρωθεί πρωτογενές κινηματογραφικό υλικό ενός αιώνα (που είχε ξεκινήσει να συλλέγεται επί Γραμματείας Κώστα Πυλαρινού το ΄90 και συνεχίστηκε η συλλογή και η ψηφιοποίησή του «με ιδιαίτερη ζέση» από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ) ιστορικού, κοινωνικού και αθλητικού περιεχομένου, αντίγραφα υλικού της ΕΡΤ, αντίγραφα οπτικο-ακουστικού υλικού υπουργείων και Οργανισμών, καθώς και ιδιωτικών συλλογών.

    Επίσης καταβάλλεται προσπάθεια να περιληφθεί στο υλικό του Αρχείου το ντοκυμαντέρ της ελληνο-αμερικανίδας σκηνοθέτιδας Ε. Τσαγκάρη από το παρασκήνιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2004.

    Το Αρχείο είναι ακόμη ανοιχτό σε προσφορές αρχειακού υλικού ιδιωτών ή συλλόγων αρχειακού υλικού, διαθέτει το υλικό του σε ψηφιοποιημένη μορφή ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να το επισκέπτεται μέσω ΄Ιντερνετ και να αγοράζει υλικό κατά τα διεθνή πρότυπα, ενώ τέλος έχει ληφθεί πρόνοια για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και του απορρήτου.

    Ο κ. Ρουσόπουλος σημείωσε ότι το νομοσχέδιο θα τεθεί σε διαβούλευση την επόμενη εβδομάδα, κάλεσε τα κόμματα που διαθέτουν αρχειακό υλικό να διαθέσουν αντίγραφα στο Αρχείο για να συμπληρωθεί η κληρονομιά της χώρας και εξέφρασε την ελπίδα «τα κόμματα να δούν αυτή την προσπάθεια ως μια υπόθεση που αφορά όλους μας».

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος σε άλλα σημεία του νομοσχεδίου σημείωσε ότι προωθείται ο εξορθολογισμός της διαδικασίας εγγραφής στο μητρώο διαφημιστών που διατηρεί η Γραμματεία Επικοινωνίας, ρύθμιση θεμάτων λειτουργίας των συμβούλων επικοινωνίας και η μετονομασία των ακολούθων τύπου σε «γραμματείς τύπου».

    Επίσης, διευρύνεται το πεδίο δράσης του Ινστιτούτου Οπτικο-ακουστικών μέσων, υιοθετείται αίτημα της ΄Ενωσης Ιδιοκτητών των Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών για αύξηση των μελών του Δ.Σ. της ΄Ενωσης, προβλέπεται η κάλυψη της διαφοράς του αεροπορικού κομίστρου για τη μεταφορά των εφημερίδων σε ΗΠΑ και Καναδά (χάριν της ενημέρωσης των ομογενών), παρατείνεται η άδεια λειτουργίας των ραδιοφωνικών σταθμών νομού Αττικής ως 30/6/2006 - μια ρύθμιση που προωθήθηκε εξαιτίας της εκκρεμότητας στο θέμα του βασικού μετόχου - αναπροσαρμόζεται το ανταποδοτικό τέλος υπέρ της ΕΡΤ Α.Ε. κατά 1 ευρω τον μήνα (για να εξυπηρετηθεί η λειτουργία της ΕΡΤ που επιβαρύνθηκε από τις δαπάνες εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού και ποιοτικής αναβάθμισης του προγράμματός της, αλλά και μονιμοποίησης των συμβασιούχων,καθώς και της εφαρμογής της εθελουσίας εξόδου) με την εξαίρεση των κοινοχρήστων πολυκατοικών, ναών, νεκροταφείων κλπ. και τέλος εκπονείται μελέτη για τη δημιουργία τριών νέων καναλιών (με κινηματογραφικές ταινίες, αθλητικό περιεχόμενο και ποικίλο περιεχόμενο για άτομα με ειδικές ανάγκες) επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης κατ΄εφαρμογήν Κοινοτικής Οδηγίας.

    Κατανομή της κρατικής διαφήμισης

    Την έκδοση εγκυκλίου για την κατανομή της κρατικής διαφήμισης πρόκειται ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραπέμποντας σε σχετική πρωθυπουργική δήλωση που είχε γίνει προ 8μήνου.

    Η εγκύκλιος αποτυπώνει την προεργασία που έγινε με όλους τους συναρμόδιους φορείς και προβλέπει την κατανομή της κρατικής διαφήμισης σε ίσο αριθμό καταχωρίσεων ανά έντυπο με διαφορετικό τιμολόγιο, ενώ σημειώνεται και η εντατικοποίηση της λειτουργίας της επιτροπής ελέγχου για την καταβολή του 30% της κρατικής διαφήμισης στον επαρχιακό Τύπο.

    [02] Συνεργασίες Καραμανλή ενόψει ΔΕΘ

    Συνεργασία με τους υπουργούς Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη,ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά και Ανάπτυξης Δ. Σιούφα,ενόψει της ΔΕΘ είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

    Στη σύσκεψη τέθηκαν επί τάπητος οι εξαγγελίες που θα κάνει ο κ. Καραμανλής από το βήμα της ΔΕΘ και κυρίως ο προγραμματισμός της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

    Ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε ότι ο προγραμματισμός αυτός αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχει λάβει η κυβέρνηση και είναι σύμφωνος με τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και το κυβερνητικό της πρόγραμμα. Στόχος, υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομίας,είναι να συνεχιστούν οι θετικές εξελίξεις για την ελληνική οικονομία.

    Κυβερνητική Επιτροπή

    Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού συνεδρίασε χθες το μεσημέρι η κυβερνητική επιτροπή. Τα θέματα της συνεδρίασης ήταν η προγραμματική δράση της κυβέρνησης ενόψει της ΔΕΘ, καθώς και η παρουσίαση του νομοσχεδίου για τη σύσταση του Εθνικού Οπτικο-ακουστικού Αρχείου, αλλά και θέματα της Γραμματείας Επικοινωνιών, κατόπιν εισηγήσεως Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Θόδωρου Ρουσόπουλου

    Σήμερα συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας.

    [03] Νέα στοιχεία για την πτώση του Boeing

    Βλάβη στο ηχητικό σύστημα συναγερμού του μοιραίου Μπόινγκ εντόπισε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που, υπό τον κ.Α.Τσολάκη, ερευνά τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος της 14ης Αυγούστου.

    Εισαγγελικές πηγές αναφέρουν ότι η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων ενημέρωσε την εισαγγελία ότι από τα στοιχεία που έχει συλλέξει προκύπτει ότι στο μοιραίο Μπόινγκ "χτυπούσε" το ίδιο ηχητικό σήμα για διαφορετικές βλάβες.

    Ετσι, όπως εκτιμάται, ενδέχεται οι πιλότοι του αεροσκάφους να μπερδεύτηκαν όσον αφορά τα αίτια του συναγερμού.

    Η εισαγγελία ενημερώθηκε αμέσως για το εύρημα αυτό της επιτροπής καθώς, σύμφωνα με τις διεθνείς διατάξεις, οι εμπειρογνώμονες είναι υποχρεωμένοι σε τέτοιες περιπτώσεις να κοινοποιούν αμέσως ανάλογα στοιχεία τόσο στην κατασκευάστρια εταιρία, όσο και στον αρμόδιο αερομεταφορέα.

    Χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών των κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, προϊστάμενου της εισαγγελίας, Γιάννη Διώτη, αναπληρωτή προϊσταμένου και Παναγιώτη Πούλιου εποπτεύοντος των ερευνών εισαγγελέα με τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας κ.Φίλιππο Κουτσάφτη.

    Ο κ.Κουτσάφτης ενημέρωσε τους εισαγγελείς για την πορεία των ερευνών, οι οποίες, όπως αναφέρθηκε προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.

    Κατέθεσαν οι ελεγκτές της ΥΠΑ

    Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής πήραν καταθέσεις από τους δύο ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας που είχαν βάρδια την ώρα που το μοιραίο αεροσκάφος υπερίπτατο στην περιοχή Αθηνών.

    Οι δύο ελεγκτές φέρεται να είπαν στην κατάθεσή τους ότι στις 9.07 το πρωί της μοιραίας Κυριακής απογειώθηκε το Μπόινγκ της Κυπριακής εταιρίας ΗΛΙΟΣ και 15 λεπτά αργότερα και ενώ βρίσκετο στο FIR της Λευκωσίας διαπιστώθηκε απο το Γερμανό πιλότο ότι το αεροσκάφος παρουσιάζει πρόβλημα στο σύστημα αποσυμπίεσης.

    Στις 9.30 ειδοποιήθηκε απο την εταιρία "ΗΛΙΟΣ" ο Πύργος Ελέγχου της Λευκωσίας και στις 10 παρά είκοσι υπήρξε η πρώτη επικοινωνία του Πύργου Ελέγχου της Λευκωσίας με τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

    Στην επικοινωνία αυτή φαίνεται να ενημέρωσαν οι Κύπριοι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τους Ελληνες συναδέλφους τους ότι το μοιραίο αεροσκάφος είχε μπει πλέον στο FIR Αθηνών και υπερίπτατο σε σταθερή πορεία περίπου στα 34 χιλιάδες πόδια.

    Ακολούθησε μία παύση και στις 10.40 ειδοποιήθηκε ο Πύργος Ελέγχου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος ότι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας με το συγκεκριμένο αεροσκάφος.

    Λίγο αργότερα και επειδή δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή ο Πύργος Ελέγχου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος με το Κυπριακό Μπόινγκ ειδοποιήθηκαν τα δύο στρατιωτικά αεροσκάφη F-16, οι πιλότοι των οποίων όταν προσέγγισαν το αεροσκάφος προσπάθησαν, χωρίς να το πετύχουν να επικοινωνήσουν με τον πιλότο του.

    Ακολούθησε μία παύση κατά την διάρκεια της οποίας τα δύο μαχητικά F-16 πετούσαν δίπλα στο συγκεκριμένο αεροσκάφος και λίγο πριν τις 12 το αεροσκάφος άρχισε να χάνει ύψος και τελικά συνετρίβη στην πλαγιά του Γραμματικού, όπως δε διαπιστώθηκε αργότερα απο τις σχετικές έρευνες η πτώση του οφείλετο στο ότι είχαν τελειώσει τα καύσιμα.

    Ταυτοποιήθηκε η σορός του φροντιστή Ανδρέα Προδρόμου

    Μέχρι και σήμερα έχουν ταυτοποιηθεί με την μέθοδο του DNA 55 σοροί, μεταξύ δε αυτών ταυτοποιήθηκε και η σορός του φροντιστή Ανδρέα Προδρόμου, ο οποίος το τελευταίο ημίωρο της πτήσης του μοιραίου αεροσκάφους επεχείρησε να ανακτήσει τον έλεγχό του και να το προσγειώσει.

    [04] Το ΠΑΣΟΚ αντίθετο σε αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις δημοτικές εκλογές, τονίζει ο Ν. Αθανασάκης

    Την αντίθεσή του ΠΑΣΟΚ "και επί της ουσίας και επί της διαδικασίας" στην αλλαγή στον εκλογικό νόμο για τις δημοτικές εκλογές, εξέφρασε ο εκπρόσωπος του Κινήματος, Νίκος Αθανασάκης. «Η αναφορά σε ένα νούμερο 42% ή όποιο άλλο, δεν συνιστά πρόταση εκλογικού νόμου, δεν συνιστά πρόταση εκλογικού συστήματος. Η κυβέρνηση, εφόσον αποφασίζει να προχωρήσει, οφείλει να παρουσιάσει το εκλογικό σύστημα, την πρότασή της συνολικά, για να μπορεί να κριθεί γι΄ αυτήν», τόνισε.

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα είπε πως «το κόμμα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τοποθετήθηκε όλες αυτές τις μέρες επί του θέματος. Δεν είναι στη δική μας λογική η αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ, η οποία ζητούσε από την πρώτη στιγμή - σας θυμίζω την περίπτωση των Τεμπών - την παραίτηση υπουργών και εξεταστικές επιτροπές», και πρόσθεσε ότι "στο πλαίσιο της ευθύνης του ΠΑΣΟΚ ως αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημάναμε τα κενά και την ολιγωρία στις κινήσεις του κρατικού μηχανισμού και των Υπηρεσιών και την προσπάθεια της κυβέρνησης να αποποιηθεί και να μεταθέσει τις ευθύνες αυτές σε όσο το δυνατόν κατώτερο επίπεδο".

    Ο κ. Αθανασάκης είπε πως τα ερωτήματα έχουν τεθεί, έχουν τεθεί και από τη δημοσιογραφική έρευνα και τα πάντα πρέπει να απαντηθούν με απόλυτη διαφάνεια και πλήρη ενημέρωση, πέρα από επικοινωνιακές τακτικές. «Το ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί και θα συνεχίσει να παρακολουθεί πολύ στενά το θέμα αυτό και θα προχωρήσει σε κάθε απαραίτητη πρωτοβουλία», συμπλήρωσε.

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος σε δηλώσεις του Υπουργού Οικονομίας - χθες ότι η οικονομία μέχρι στιγμής πηγαίνει αρκετά καλά και σήμερα ότι ο στόχος είναι να συνεχιστούν οι θετικές εξελίξεις που έχουμε στην οικονομία - εκτίμησε πως ο κ. Αλογοσκούφης ίσως είναι ο μόνος Έλληνας ο οποίος θεωρεί ότι η οικονομία πηγαίνει αρκετά καλά και ο μόνος Έλληνας ο οποίος μιλάει για θετικές εξελίξεις στην οικονομία, οι οποίες μάλιστα πρέπει να συνεχιστούν. Ο κ.Αθανασάκης κάλεσε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να δώσουν απαντήσεις για το σήμερα, για την πολιτική τους και τα αποτελέσματα της πολιτικής τους, γιατί "βλέπω και πάλι μια διάθεση να μιλούν για κληρονομιές από το ΠΑΣΟΚ και άλλα συναφή ή παρόμοια".

    Θα πρέπει, είπε, να εξηγήσουν την κατάρρευση των εσόδων, την αδυναμία συγκράτησης των δαπανών και τη διόγκωση του δημόσιου χρέους. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα της δικής τους διαχείρισης και των δικών τους λαθεμένων πολιτικών, είπε.

    Ο κ. Αθανασάκης πρόσθεσε ότι με τις αυξήσεις στη ΔΕΗ και την αύξηση του τέλους για την ΕΡΤ, η κυβέρνηση "δίνει η ίδια το λάκτισμα μιας ανατιμητικής διαδικασίας, ένα γαϊτανάκι ανατιμήσεων, σε μια περίοδο που θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτική, σε μια περίοδο που το οικογενειακό εισόδημα πλήττεται καθημερινά, και οι πολίτες αντιμετωπίζουν κάθε μέρα και μεγαλύτερες δυσκολίες για την διαβίωση τους και ορισμένοι και για την επιβίωση τους".

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως υπάρχει το θέμα της αύξησης της τιμής του πετρελαίου διεθνώς, αλλά, όπως τόνισε, "οι επιπτώσεις απβ αυτό είναι μετρήσιμες, και δεν πρόκειται και δεν μπορεί να αποτελέσουν γενικό άλλοθι για τις πολιτικές της κυβέρνησης και για τα προβλήματα που δημιουργεί η κυβέρνηση στην οικονομία με την πολιτική της".

    Συνεδρίαση Συντονιστών του ΠΑΣΟΚ

    Η κατάρτιση της "Βίβλου αναξιοπιστίας" της κυβέρνησης, η δουλειά της κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ σε διάφορα νομοσχέδια, η εσωτερική λειτουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας και η αεροπορική τραγωδία ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση των συντονιστών του ΠΑΣΟΚ.

    Οπως ανέφερε, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας, το υλικό για τη "Βίβλο αναξιοπιστίας" είναι σχεδόν έτοιμο, θα το δει ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέου, και θα εκδοθεί ένα τεύχος με στόχο να κυκλοφορήσει όταν ο πρωθυπουργός θα είναι στη ΔΕΘ.

    Τονίζεται, ωστόσο, ότι η παρουσία του ΠΑΣΟΚ δεν θα συνδεθεί μόνο με τη "Βίβλο αναξιοπιστίας", αλλά και με προτάσεις, ενώ στοιχεία του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιαστούν κατά την ομιλία του κ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ και τα "οραματικά" στοιχεία κατά την ομιλία του στην επέτειο της ιδρυσης του κόμματος στις 3 Σεπτεμβρίου.

    Σε ό,τι αφορά στη δουλειά του ΠΑΣΟΚ στα νομοσχέδια, ο κ. Ρέππας ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τη σύμπραξη ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, καθώς εκτιμά ότι είναι ανεπαρκές, ενώ μιλώντας για το αγροτικό νομοσχέδιο είπε ότι και μόνο η εισηγητική του έκθεση είναι ένα υβρεολόγιο εναντίον του ΠΑΣΟΚ.

    Επίσης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκαν για την αξιοποίηση της ολυμπιακής κληρονομιάς και για τη δουλειά που πραγματοποιείται στο ΙΣΤΑΜΕ.

    Συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

    Υπό την προεδρία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Τεχνολογικό Πάρκο του Λαυρίου, με θέμα «Πολιτική κατάσταση, στρατηγική και προγραμματισμός».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 24 August 2005 - 20:18:50 UTC