Browse through our Interesting Nodes on the Middle East Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 2 January 2025
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-04-09

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Υποχώρησε στο 2,9% ο πληθωρισμός το Μάρτιο
  • [02] Κανένα σχόλιο από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
  • [03] Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Γρηγόρη Μπιθικώτση.
  • [04] Είκοσι πέντε Ιρακινοί νεκροί από επιθέσεις ανταρτών
  • [05] Κάρολος και Καμίλα παντρεύτηκαν
  • [06] Μήνυμα του προέδρου της Δημοκρατίας προς την ηγεσία της ΠΓΔΜ για το θέμα του ονόματος
  • [07] «Ελλάδα και η Τουρκία έχουν τη βούληση για ειρηνική επίλυση των μεταξύ τους προβλημάτων», δηλώνει ο Γκιουλ

  • [01] Υποχώρησε στο 2,9% ο πληθωρισμός το Μάρτιο

    Υποχώρηση στο 2,9% σημείωσε ο πληθωρισμός το Μάρτιο από 3,1% το Φεβρουάριο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος.

    Σε μέσα επίπεδα ο πληθωρισμός το δωδεκάμηνο Απρίλιος 2004-Μάρτιος 2005 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα σημείωσε υποχώρηση και έτρεχε στο 3,1% έναντι αύξησης 3,2% κατά την αντίστοιχη περσινή σύγκριση.

    Η μείωση του πληθωρισμού στο 2,9% το Μάρτιο οφείλεται κυρίως στις μειώσεις των τιμών στα είδη διατροφής και μη αλκοοολούχα ποτά (φρούτα νωπά, λαχανικά νωπά, κ.α.) τα οποία μειώθηκαν κατά 1,3% καθώς και στη μείωση κατά 1,5% των τιμών στις τηλεφωνικές υπηρεσίες.

    Αυξήσεις παρουσίασαν τα αλκοολούχα ποτά και ο καπνός (0,3%), η ένδυση και η υπόδηση (3,5%), η στέγαση (9,3%), οι μεταφορές (4,4%), η εκπαίδευση (4,3%) λόγω αύξησης των διδάκτρων των ιδιωτικών σχολείων και εκπαιδευτηρίων, οι υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια (3,4%), καθώς και τα διαρκή αγαθά και είδη νοικοκυριού (1,8%).

    Ο γενικός γραμματέας της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Μανώλης Κοντοπυράκης προέβλεψε ότι τον Απρίλιο ο πληθωρισμός θα ανέλθει στα επίπεδα του 3,3-3,4%, λόγω των αυξημένων τιμών στα καύσιμα. Σε ότι αφορά την επίπτωση στις τιμές από την αύξηση του συντελεστή στον ΦΠΑ, ανέφερε ότι θα είναι μικρή και ότι σε ετήσια βάση ο πληθωρισμός θα επιβαρυνθεί σε ποσοστά μικρότερα από το 0,7 της μονάδας που ήταν η αρχική πρόβλεψη.

    Οπως είπε ο κ. Κοντοπυράκης, μέχρι τώρα μόνο στο 15% των προϊόντων έχει ενσωματωθεί ο αυξημένος ΦΠΑ στις τελικές τιμές και αυτό αφορά κυρίως τα τρόφιμα.

    [02] Κανένα σχόλιο από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

    Κανένα σχόλιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ σχετικά με τις εξελίξεις για το θέμα της ονομασίας.

    Στο σημερινό τύπο της χώρας επικρατεί σύγχυση ενώ η φιλοκυβερνητική εφημερίδα "Ουτρίνσκι Βέσνικ", αμφιβάλει ότι η πρόταση ανήκει στον ειδικό μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.

    Αναφέρει δε ότι η πρόταση αυτή ανήκει στην Αθήνα, η οποία προέβη σε διπλωματικό ελιγμό. Η εφημερίδα "Βρέμε" αναφέρει ότι η Αθήνα κινείται ιδιαίτερα για τελική διευθέτηση της ονομασίας ενώ τα Σκόπια σιωπούν.

    Η γγ των Ηνωμένων Εθνών ανακοίνωσε ότι έχουν δοθεί ιδέες για το θέμα των συνομιλιών που διεξάγονται μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ ενώ ο κ.Νίμιτς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αντιπροσώπους και των δύο μερών.

    Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Ρίτσαρντ Μπάουτσερ χαιρέτησε τη νέα όπως είπε δυναμική στη διαδικασία και ενθάρρυνε και τις δύο πλευρές να κινηθούν με εποικοδομητικό τρόπο και πνεύμα συμβιβασμού για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στο θέμα του ονόματος.

    Στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης δήλωσε ότι η πρόταση του κ.Νίμιτς με το όνομα "Republika Makedonija-Scopje" σε κυριλλική γραφή και αμετάφραστη αποτελεί βάση διαπραγμάτευσης και είμαστε όπως είπε έτοιμοι να προσέλθουμε με θετική και εποικοδομητική διάσταση. Ανέφερε ότι η πρόταση αυτή δεν ικανοποιεί πλήρως τις επιθυμίες και τις διώξεις μας.

    Ο κ.Μολυβιάτης συναντήθηκε χθες με τους πολιτικούς αρχηγούς τους οποίους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο θέμα αυτό. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδράνεια και δυσμενή εξέλιξη ενώ τόνισε ότι πρέπει να εξευρεθεί λύση με αξιοπρέπεια.

    Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, δήλωσε ότι εφόσον υπάρξει συμφωνία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία, θα είναι όρος με καθαρά γεωγραφική έννοια χωρίς εθνοτική διάσταση. Υπέρ της σύνθετης λύσης τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος.

    Θετική χαρακτήρισε την κινητικότητα ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος ανέφερε ότι θα αποδεχθούμε μια σύνθετη ονομασία, αν και πρόσθεσε ότι πριν 13 χρόνια η συγκυρία ήταν καλύτερη.

    [03] Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

    Σε λαϊκό προσκύνημα εκτίθεται από σήμερα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, η σορός του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας, δημοσία δαπάνη από το πρώτο νεκροταφείο της Αθήνας.

    Ο λαϊκός τραγουδιστής που αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες και η φωνή του συνδέθηκε με ιδιαίτερα σημαντικές στιγμές της νεώτερης ελληνικής μουσικής ιστορίας, γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1922, στη φτωχογειτονιά του Περιστερίου.

    Υπηρέτησε πάνω από 5 δεκαετίες το ελληνικό τραγούδι και πριν τη συνάντησή του με τον Μίκη Θεοδωράκη, που αναμφίβολα στάθηκε σταθμός στην καριέρα του, ήταν ένας λαϊκός καταξιωμένος τραγουδιστής και συνθέτης, έχοντας ερμηνεύσει τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη,του Γιώργου Μητσάκη, του Γιάννη Παπαϊωάννου και του Ακη Πάνου.

    Η γνωριμία του με το Μίκη Θεοδωράκη το 1959, όταν ήταν εκτοπισμένοι στη Μακρόνησο και η ερμηνεία του "Επιτάφιου" του Γιάννη Ρίτσου, χάραξε νέους δρόμους στο λαϊκό τραγούδι.

    Το 1937 έχει ακούσει στην ταβέρνα του Παρλιάρα,τους Μ. Βαμβακάρη, Μ. Χιώτη και Στρ. Παγιουμτζή και, όπως ο ίδιος αφηγείτο, η συνάντησή του με το Μάρκο ήταν αυτή που πάντα τον συγκινούσε, γιατί του άλλαξε τη σχέση του με τη μουσική.

    Στο απόγειο της δόξας του φτάνει ερμηνεύοντας μελοποιημένη,από το Μίκη Θεοδωράκη, ποίηση. Τον "Επιτάφιο" και τη "Ρωμιοσύνη" του Γιάννη Ρίτσου,το "¶ξιον Εστί" του Οδυσσέα Ελύτη και το "Τραγούδι του νεκρού αδελφού" του Μίκη Θεοδωράκη.

    Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει συνθέσει περισσότερα από 80 τραγούδια, πολλά από τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες, όπως "Επίσημη αγαπημένη", το "Τρελοκόριτσο","Στου Μπελαμί το ουζερί", "Φεγγάρι χλωμό", "Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα", "Του Βοτανικού ο μάγκας" κ.α.

    Σημαντική στιγμή στη μεγάλη καριέρα του ήταν και η συνεργασία του με το Μάνο Χατζιδάκη.

    Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης συνεργάστηκε επίσης με όλους τους μεγάλους Ελληνες συνθέτες, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ερμηνεύοντας μεγάλα τραγούδια σε ποίηση του Νίκου Γκάτσου,του Λευτέρη Παπαδόπουλου κ.α.

    Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο τον Ιανουάριο του 2003 με το Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα, καθώς και με το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλης των Αθηνών.

    [04] Είκοσι πέντε Ιρακινοί νεκροί από επιθέσεις ανταρτών

    Είκοσι πέντε Ιρακινοί, μεταξύ των οποίων 15 στρατιώτες, σκοτώθηκαν σε επιθέσεις ανταρτών που σημειώθηκαν νότια της Βαγδάτης.

    Οι δεκαπέντε Ιρακινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί από έκρηξη βόμβας στη Λατιφίγια, νότια της Βαγδάτης, σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Αμυνας, ενώ δέκα ιρακινοί πολίτες έχασαν τη ζωή τους σε επιθέσεις τις οποίες εξαπέλυσαν ένοπλοι εναντίον τους.

    Συγκέντρωση ενάντια στην αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο Ιράκ

    Συγκέντρωση ενάντια στην αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο Ιράκ συγκρότησαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Βαγδάτης δεκάδες χιλιάδες Ιρακινοί, με την ευκαιρία της δεύτερης επετείου από την πτώση του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσέιν.

    Το σύνθημα που κυριαρχησε στη συγκέντρωση ήταν "Οχι στην Αμερική, Οχι στην κατοχή".

    Ριζοσπάστες σιίτες και σουνίτες ιμάμηδες είχαν καλέσει από χθες στη διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής τους πιστούς να συγκεντρωθούν στην πλατεία Φερντάους, στο κέντρο της Βαγδτάτης,όπου στις 9 Απριλίου 2003, εκατοντάδες διαδηλωτές είχανγκρεμίσει το άγαλμα του Σαντάμ.

    Ο σιίτης ηγέτης Μοκτάντα Σαντρ και η Επιτροπή των μουσουλμάνων ουλεμάδων, εκ των μεγαλυτέρων σουνιτικών θρησκευτικών οργανώσεων, κάλεσαν επίσης τους οπαδούς τους να μετάσχουν μαζικά στη σημερινή διαδήλωση.

    [05] Κάρολος και Καμίλα παντρεύτηκαν

    Ο πρίγκηκπας Κάρολος παντρεύτηκε σήμερα την "αιώνια αγαπημένη" του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς σε μία απλή τελετή που διήρκεσε 20 λεπτά της ώρας και πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο απούσης της βασίλισσας Ελισάβετ,στο δημαρχείο του Ουίνδσορ, 35 ολόκληρα χρόνια μετά την έναρξη της πολυτάραχης σχέσης του ζεύγους.

    Ο Κάρολος, 56 χρόνων και η Καμίλα, 57, βγήκαν από το δημαρχείο λίγο πριν από τις 13.00 τοπική ώρα (15.00 ώρα Ελλάδος) υπό τις επευφημίες του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο.

    Το ζεύγος κατευθύνθηκε στη συνέχεια στον γειτονικό πύργο του Ουίνδσορ, όπου στη διάρκεια μιας θρησκευτικής τελετής θα ευλογήσει τους νεόνυμφους ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι.

    Θα ακολουθήσει δεξίωση με τη συμμετοχή 800 προσκεκλημένων, όπου θα παραστεί και η βασίλισσα Ελισάβετ με τον σύζυγό της πρίγκηπα Φίλιππο.

    [06] Μήνυμα του προέδρου της Δημοκρατίας προς την ηγεσία της ΠΓΔΜ για το θέμα του ονόματος

    Μήνυμα προς την ηγεσία της FYROM να εκμεταλλευθεί την πολύ καλή ευκαιρία που της δίνεται για το θέμα του ονόματος, ώστε να συμβάλλει στην ειρήνη και την ασφάλεια των Βαλκανίων, έστειλε σήμερα από το Βόλο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

    Ο κ. Παπούλιας ο οποίος βρέθηκε στο Βόλο προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε δηλώσεις του αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων, δήλωσε συγκεκριμένα τα ακόλουθα:

    Υπάρχει αυτή τη στιγμή μία πρόταση στο τραπέζι. Θεωρώ ότι είναι μια καλή βάση για έναρξη διαπραγματεύσεων με την πολιτική ηγεσία της FYROM παρ' όλο ότι και αυτή χρήζει αλλαγών. Με το δικαίωμα που μου δίνει η συμβολή μου στην υπογραφή της ενδιάμεσης συμφωνίας, πρέπει να πω στην πολιτική ηγεσία της FYROM ότι της δίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία να συμβάλλει στην ειρήνη και την ασφάλεια των Βαλκανίων.

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε αεροπορικώς το πρωί στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου και στη συνέχεια κατευθύνθηκε οδικώς στο Βόλο - δεύτερη περιφερειακή πόλη που επισκέπτεται μετά την ανάληψη των προεδρικών του καθηκόντων - προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης. Τον κ. Παπούλια υποδέχθηκε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Κωνσταντίνος Μπαγιάτης ενώ στην τελετή των εγκαινίων πρωτοστάτησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

    Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι η Βιβλιοθήκη είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και πολύτιμο κίνητρο για το ταξίδι μας στη γνώση.

    Στη συνέχεια ο κ. Παπούλιας ξεναγήθηκε στους χώρους του πενταόροφου κτιρίου όπου στεγάζεται η Βιβλιοθήκη και παρακάθισε σε γεύμα που παρατέθηκε προς τιμήν του.

    Στα εγκαίνια παρέστη επίσης ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Σπύρος Βλιάμος ο οποίος νωρίτερα ανακοίνωσε την δημιουργία 100 νέων δωματίων για την φοιτητική στέγη στο Βόλο.

    [07] «Ελλάδα και η Τουρκία έχουν τη βούληση για ειρηνική επίλυση των μεταξύ τους προβλημάτων», δηλώνει ο Γκιουλ

    «Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι χώρες που έχουν τη βούληση και καταβάλουν προσπάθεια για την ειρηνική επίλυση των μεταξύ τους προβλημάτων». Αυτό δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αμπτνουλάχ Γκιουλ, ερωτηθείς για τη θέση της ¶γκυρας να θεωρεί αιτία πολέμου, την ενδεχόμενη επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στο Αιγαίο.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την πτήση του προς την Αλγερία σήμερα το πρωί, ο κ. Γκιουλ αναφέρθηκε στα περί χωρικών υδάτων και αφού έκανε λόγο για «ειρηνική επίλυση» τόνισε ότι «πρέπει να δείξουμε τη δυναμικότητά μας που θα φέρει τη λύση και ήδη γίνονται βήματα προς αυτή την κατεύθυνση».

    Ο Τούρκος υπουργός επεσήμανε ότι τα ζητήματα αυτά «πρέπει να εξετάζονται στο πλαίσιο της σκέψης, πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην επίλυση των προβλημάτων στην περιοχή και πώς η συνεργασία μπορεί να γίνει σύμβολο της ειρήνης».

    Η ¶γκυρα είχε χαρακτηρίσει «απαράδεκτη» την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων, για πρώτη φορά, το 1975, δια στόματος του τότε υπουργού εξωτερικών Ιχσάν Σαμπρί Τσαγλαγιάνγκιλ. Το 1982, μετά την υπερψήφιση της Διεθνούς Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας, η ¶γκυρα δήλωσε πως θεωρεί αιτία πολέμου την εν λόγω επέκταση. Έκτοτε, παραμένει θέση της ¶γκυρας που έχει υπογραμμιστεί και σε αποφάσεις του τουρκικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

    Η όλη συζήτηση που έχει ξεκινήσει γύρω από την περίφημη «αιτία πολέμου», επικεντρώνεται στην απόφαση που είχε λάβει στις 8 Ιουνίου 1995 η τουρκική εθνοσυνέλευση, για εξουσιοδότηση της τότε τουρκικής κυβέρνησης, να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών, για την περίπτωση επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων.

    Ο πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Μπουλέντ Αρίντς στις προχτεσινές του δηλώσεις είχε υπογραμμίσει ότι δεν τίθεται θέμα απόφασης, αλλά ψηφίσματος. Με τη δήλωση αυτή, ο κ. Αρίντς επιχείρησε να αμφισβητήσει την ισχύ της εν λόγω απόφασης, λέγοντας ότι η τελευταία δεν είχε καν τεθεί σε ψηφοφορία, αλλά εγκρίθηκε δια χειροκροτημάτων.

    Ωστόσο η εν λόγω απόφαση έτσι κι αλλιώς δεν είχε χαρακτήρα εξουσιοδότησης για κήρυξη πολέμου, πράγμα το οποίο προϋποθέτει συγκεκριμένη απόφαση της τουρκικής εθνοσυνέλευσης. Η απόφαση ήταν απλώς επανάληψη της πάγιας τουρκικής θέσης περί «αιτίας πολέμου» δια της κοινοβουλευτικής οδού. Εξάλλου, η όποια «εξουσιοδότηση» ήταν του τότε σώματος της εθνοσυνέλευσης, προς την τότε κυβέρνηση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει ισχύ από τότε που σχηματίστηκε στην Τουρκία άλλη κυβέρνηση και πολύ περισσότερο, μετά τις επόμενες εκλογές -του 1999- οπότε και σχηματίστηκε νέο σώμα στην τουρκική εθνοσυνέλευση.

    Με άλλα λόγια, η εν λόγω απόφαση της τουρκικής εθνοσυνέλευσης και η οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με την ισχύ της σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με την ισχύουσα θέση της ¶γκυρας να θεωρεί αιτία πολέμου την επέκταση.

    Ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Ντενίζ Μπαϊκάλ αναφερόμενος χτες στο θέμα είπε ότι «η Τουρκία έχει δηλώσει ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να επιχειρήσει κάτι τέτοιο το οποίο θα θεωρήσουμε αιτία πολέμου. Η στάση μας αυτή, έχει εμποδίσει μέχρι σήμερα κάποιο τετελεσμένο από ελληνικής πλευράς» και υπογράμμισε ότι «εάν στη φάση αυτή, δημιουργείται μια νέα ισορροπία, αυτό πρέπει να γίνει όχι με μονομερείς δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων στον τύπο, αλλά μέσω συνομιλιών. Κανείς δεν υπήρξε μέχρι σήμερα μάρτυρας της δήλωσης της Ελλάδας ότι δεν θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα δώδεκα μίλια».

    Ο πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Μπουλέντ Αρίντς, σε δηλώσεις που είχε κάνει χτες μετά το θόρυβο που ξέσπασε εξαιτίας των δηλώσεών του στον τουρκικό τύπο σχετικά με τα χωρικά ύδατα, είχε κάνει λόγο για «αμοιβαίες ανακοινώσεις».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 9 April 2005 - 22:15:31 UTC