Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-11-26

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ελεύθεροι με βούλευμα οι 7 κρατούμενοι
  • [02] 2004: Παρουσίαση του προγράμματος της Λαμπαδηδρομίας
  • [03] Συνάντηση Κ. Στεφανόπουλου με Ζ.Ρογκ
  • [04] Υπόθεση Λοϊζίδου Διάψευση καταβολής αποζημίωσης
  • [05] Καρατζάς-Ελληνικό τραπεζικό σύστημα-Προοπτικές
  • [06] Συνάντηση Πρωθυπουργού με πρόεδρο της Κύπρου
  • [07] Χριστοδουλάκης:Εμμένουμε σε τήρηση Συμφώνου Σταθερότητας.

  • [01] Ελεύθεροι με βούλευμα οι 7 κρατούμενοι

    26/11/2003 21:19:59

    Απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι οι 7 κρατούμενοι που κατηγορούνται για συμμετοχή στα επεισόδια της Συνόδου Κορυφής του περασμένου Ιουνίου, πήρε σήμερα σε συνεδρίασή του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Οι πέντε κρατούμενοι απεργοί πείνας Carlos Martin Martinez, Souleiman Dakdouk Κάστρο, Fernando Perez Gorraiz, Simon Chapman, και Σπύρος Τσίτσας καθώς και οι συγκατηγορούμενοί τους, Μιχάλης Τραϊκάπης και Δημήτρης Φλιούρας που κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού και Αυλώνας, αναμένεται, σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισής τους, να αφεθούν ελεύθεροι σήμερα το απόγευμα. Η προσωρινή κράτησή τους αντικαταστάθηκε με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την υποχρέωση να διαμένουν στον τόπο κατοικίας που δήλωσαν στα απολογητικά τους υπομνήματα.

    [02] 2004: Παρουσίαση του προγράμματος της Λαμπαδηδρομίας

    26/11/2003 21:10:56

    Στις 25 Μαρτίου 2004, ημερομηνία της εθνικής μας εορτής αλλά και της αναβίωσης των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων το 1896, θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία η τελετή αφής της Φλόγας των Αγώνων της Αθήνας. Η Ολυμπιακή Φλόγα θα «ταξιδέψει με τους λαμπαδηδρόμους για επτά ημέρες μέσω της Πελοποννήσου και των νησιών του Σαρωνικού με τελικό προορισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου και θα παραμείνει έως τις 4 Ιουνίου, που θα αρχίσει το παγκόσμιο ταξίδι της, στέλνοντας τα μηνύματα του Ολυμπισμού σε κάθε γωνιά της γης.Η παγκόσμια διαδρομή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, που είναι υπό την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, η οποία θα συνεδριάσει στις 4 Δεκεμβρίου 2003, ανακοινώθηκε σήμερα από την Οργανωτική Επιτροπή ΑΘΗΝΑ 2004, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο της. Εκείνη την ημέρα θα ξεκινήσει το πρώτο πραγματικά παγκόσμιο ταξίδι της στην ιστορία των Αγώνων, το οποίο θα καλύψει 34 πόλεις (συμπεριλαμβανομένης της Αρχαίας Ολυμπίας) σε ολόκληρο τον κόσμο σε 35 ημέρες, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, τη χώρα που θα φιλοξενήσει τους Αγώνες του 2004, και στην οποία θα ταξιδέψει για αρκετές εβδομάδες. Το σύνθημα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της ΑΘΗΝΑ 2004 είναι «Η φλόγα μας ενώνει τον κόσμο, ενώ την Φλόγα στην διεθνή της διαδρομή θα υποδεχθούν όλες οι πόλεις στις οποίες πραγματοποιήθηκαν Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, καθώς και η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Αγώνες του 2008. Στο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας, για πρώτη φορά, έχουν συμπεριληφθεί η Νότια Αμερική και η Αφρική, καθώς και ορισμένες πόλεις, με γνώμονα τη συμμετοχή σε μια παγκόσμια γιορτή η οποία αναδεικνύει όλα όσα ενώνουν την ανθρωπότητα.

    [03] Συνάντηση Κ. Στεφανόπουλου με Ζ.Ρογκ

    26/11/2003 20:55:55

    Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο, επισκέφθηκε, απόψε, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου και τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, Ντένις Οσβαλντ.

    Ο κ. Ρογκ ενημέρωσε τον κ. Στεφανόπουλο για την πορεία της Ολυμπιακής προετοιμασίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 θα είναι άψογοι αν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό η προετοιμασία τους.

    Επίσης, ο κ. Ρογκ με την κα Αγγελοπούλου ενημέρωσαν τον κ. Στεφανόπουλο και για το πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα, στην έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής, καθώς για πρώτη φορά η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει και από τις πέντε ηπείρους.

    [04] Υπόθεση Λοϊζίδου Διάψευση καταβολής αποζημίωσης

    26/11/2003 18:26:23

    Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τουρκίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ)

    Νουμάν Χαζάρ διέψευσε σήμερα τις πληροφορίες που φέρουν τη χώρα του

    να έχει καταβάλει στην Τιτίνα Λοϊζίδου τις αποζημιώσεις που επεδίκασε

    το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).Συγκεκριμένα, ο κ. Χαζάρ δήλωσε στο ανταποκριτή του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων ''Ανατολή'' ότι η Τουρκία δεν κατέβαλε ακόμη την αποζημίωση στην κ. Λοιζίδου, όπως ορίζει η απόφαση του ΕΔΑΔ.«Το θέμα θα συζητηθεί μετά τη συνάντηση της Επιτροπής Αναπληρωτών Υπουργών που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, είπε ο κ. Χαζάρ.Σημειώνεται ότι στην τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Αναπληρωτών Υπουργών έχει δώσει στην Τουρκία μία εβδομάδα παράταση, προκειμένου να καταβάλει τις αποζημιώσεις που επεδίκασε το ΕΔΑΔ στην κ. Λοϊζίδου.Παράλληλα, όπως μεταδίδει το «Ανατολή, διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι οι διαφορές απόψεων έχουν ελαχιστοποιηθεί, χάρη στη μεσολάβηση της Γενικής Γραμματείας του ΣτΕ.

    Σύμφωνα με το πρακτορείο, οι ίδιες πηγές αναμένουν ότι το θέμα θα

    λυθεί το συντομότερο δυνατόν.

    [05] Καρατζάς-Ελληνικό τραπεζικό σύστημα-Προοπτικές

    26/11/2003 15:06:57

    Οι ελληνικές τράπεζες, σε σύγκριση με πολλές ανταγωνίστριές τους σε άλλες ανεπτυγμένες οικονομίες, ιδιαίτερα δε εκείνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν να επιδείξουν σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, ανέφερε ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Θεόδωρος Καρατζάς, μιλώντας στο Συνέδριο ''Euromoney Greece'' στην Αθήνα.

    Ο διοικητής της μεγαλύτερης εμπορικής τράπεζας της χώρας εστίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ελληνικών τραπεζών στον υψηλό δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας και επομένως στον υψηλό βαθμό σταθερότητας που χαρακτηρίζει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα καθώς και στην ικανοποιητική τους κερδοφορία τους. Κατά το πρώτο εννιάμηνο του 2003 τα προ φόρων κέρδη των μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζικών ομίλων αυξήθηκαν κατά 34%. Η οργανική κερδοφορία, τα κέρδη από αμιγώς τραπεζικές εργασίες, βελτιώθηκαν κατά 33% κατά το πρώτο εννιάμηνο του 2003 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ανέφερε ο Θεόδωρος Καρατζάς.

    Ο διοικητής της Εθνικής αναφέρθηκε και στην πιστωτική επέκταση των τραπεζών προς τα νοικοκυριά. Ο τραπεζικός δανεισμός προς τα νοικοκυριά ως ποσοστό του ΑΕΠ παραμένει σχετικά χαμηλός, στο 24% του ΑΕΠ, έναντι μέσου όρου 50% για την ευρωζώνη και άνω του 70% για τις ΗΠΑ. Το συνολικό χρέος των επιχειρήσεων, στο 40% ως ποσοστό του ΑΕΠ, βρίσκεται πολύ κάτω από το 63% του μέσου όρου της ευρωζώνης.

    Ο συνολικός δανεισμός του ιδιωτικού τομέα βρίσκεται στα επίπεδα του 64% του ΑΕΠ, ως αποτέλεσμα της ραγδαίας αύξησης των τελευταίων ετών, που όμως εξακολουθεί σημαντικά να υπολείπεται των αντίστοιχων ποσοστών της Ευρωζώνης και των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, πρέπει να τονιστεί ότι το ποσοστό καθυστερήσεων στην εξυπηρέτηση των χρηματοδοτήσεων δεν εμφανίζεται αυξημένο, αντίθετα ο πραγματικός ρυθμός αύξησης υπολείπεται σημαντικά του ρυθμού αύξησης των χορηγήσεων.

    Αναφερόμενος στην εξωστρέφεια των ελληνικών τραπεζών, ο κ. κ.Καρατζάς έκανε αναφορά στην παρουσία της Εθνικής στα Βαλκάνια.

    Με συνολικό ενεργητικό ύψους 1,7 δισ. ευρώ στην περιοχή, ο ΄Ομιλος της Εθνικής έχει την πιο εκτεταμένη παρουσία σε σύγκριση με όλους τους διεθνείς ανταγωνιστές στα Βαλκάνια και διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο υποκαταστημάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από το 1990 μέχρι σήμερα, οι συνολικές ελληνικές επενδύσεις που έγιναν στα Βαλκάνια ανέρχονται σε ύψος επτά δισ.ευρώ, από τα οποία περίπου το ένα δέκατο κατευθύνθηκαν στα τραπεζικά συστήματα των χωρών αυτών.

    Ο κ.Καρατζας αναφέρθηκε και σε ενδιαφέροντα στοιχεία για τις προοπτικές του τραπεζικού συστήματος στα Βαλκάνια. Ο μέσος όρος καταθέσεων το 2002 ήταν στο 34% του ΑΕΠ έναντι 97% της Ευρωζώνης, ενώ ο μέσος όρος συνολικού ενεργητικού των τραπεζών ήταν 47% του ΑΕΠ έναντι αντίστοιχου ποσοστού 155% στην Ελλάδα και 260% στην Ευρωζώνη.

    Ενδεικτικά, ο δανεισμός προς τον ιδιωτικό τομέα βρίσκεται σε ένα συνολικό μέσο όρο ίσο προς 23% του ΑΕΠ, δηλαδή στα δύο πέμπτα του αντίστοιχου ποσοστού της Ελλάδας και στο ένα τέταρτο της Ευρωζώνης. Πρέπει να ξεχωρίσει κανείς την περίπτωση της Κροατίας, της οποίας οι συνολικοί χρηματοπιστωτικοί δείκτες είναι αρκετά κοντά στα ευρωπαϊκά μεγέθη, αλλά και τη Βουλγαρία και Ρουμανία, των οποίων η προοπτική ένταξης στην ΕΕ είναι πιο άμεση.

    Όμως χαμηλό επίπεδο χρηματοπιστωτικής ανάπτυξης σημαίνει ταυτόχρονα υψηλές προοπτικές μελλοντικής ανάπτυξης. Με τη διαρκή βελτίωση των μακροοικονομικών και διαρθρωτικών επιδόσεων στις χώρες αυτές και τη διεύρυνση της μεσαίας τάξης, μεγάλη αναμένεται να είναι η επέκταση της λιανικής τραπεζικής και ειδικότερα τομέων όπως η καταναλωτική και στεγαστική πίστη.

    Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει ως ο κύριος καταλύτης για τη διάδοση της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, ανέφερε ο κ.Καρατζάς. Με προσαρμοστικότητα και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό οι ελληνικές τράπεζες αξιοποιούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και παράγουν σοβαρή προστιθέμενη αξία για τις οικονομίες και κοινωνίες της Βαλκανικής, ενισχύοντας παράλληλα τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

    [06] Συνάντηση Πρωθυπουργού με πρόεδρο της Κύπρου

    26/11/2003 14:50:39

    Την πλήρη ετοιμότητα της ελληνικής και ελληνοκυπριακής πλευράς για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος με βάση το σχέδιο του γγ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, επιβεβαίωσαν σήμερα οι κ.κ. Κ. Σημίτης και Τ. Παπαδόπουλος στη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Οπως δήλωσε ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε η συνέχιση της αδιαλλαξίας του καθεστώτος του Ραούφ Ντενκτάς, πράγμα το οποίο άλλωστε έδειξε και η επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν στην κατεχόμενη Κύπρο κατά τους προκλητικούς εορτασμούς του ψευδοκράτους.

    Ο Κ.Σημίτης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι εξετάστηκαν επίσης οι εσωτερικές εξελίξεις στα κατεχόμενα ενόψει της ψηφοφορίας της 14ης Δεκεμβρίου και της συνέχισης της παράνομης πολιτογράφησης εποίκων.

    Απαντώντας σε ερώτηση για το ίδιο θέμα ο κ. Σημίτης δεν θέλησε να κάνει προβλέψεις, περιορίστηκε να πει ότι οι Τουρκοκύπριοι ψηφοφόροι είναι αυτοί που καλούνται να εκφραστούν, και εμείς θέλουμε να εκφραστούν χωρίς ενέργειες οι οποίες θα νοθεύσουν το αποτέλεσμα.

    Ο κ. Σημίτης επανέλαβε ότι στόχος παραμένει η βιώσιμη και λειτουργική λύση του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών, με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κοινοτικού κεκτημένου.

    Πρόσθεσε επίσης ότι στη συνάντησή του με τον κ. Παπαδόπουλο συζητήθηκαν όλες οι πτυχές των διμερών σχέσεων Ελλάδας - Κύπρου καθώς και οι ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή, η ενταξιακή πορεία της Κύπρου καθώς και ανθρωπιστικά θέματα περιλαμβανομένου του προβλήματος των εγκλωβισμένων της Καρπασίας.

    Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τη συμμετοχή της Κύπρου στην ΕΕ, στη Διακυβερνητική, η μεταφορά τεχνογνωσίας, θέματα που αφορούν την προετοιμασία για την Ολυμπιάδα του 2004 και πολιτιστικά θέματα.

    Για το θέμα της συμμόρφωσης της Τουρκίας με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο κ. Σημίτης είπε ότι η Τουρκία θα έπρεπε να πειθαρχήσει αμέσως και να δώσει λύση κυρίως για λόγους κύρους του Διεθνούς Δικαστηρίου.

    Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου σε σχέση με την καταβολή από την Τουρκία της αποζημίωσης στην κ. Λοϊζίδου ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι πρόκειται για πληροφορίες που κυκλοφορούν, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Δεν είναι η πρώτη φορά είπε που κυκλοφορούν τέτοιες πληροφορίες, υποψιάζομαι ότι η αποζημίωση κατατίθεται με ανεπίσημο τρόπο από την Τουρκία προκειμένου να αποσυρθεί στη συνέχεια αναλόγως με το τι στόχους θα επιτύχει η Αγκυρα. Το θέμα είναι πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος, ότι ο αποφάσεις πρέπει να εφαρμόζονται χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

    Η αρμοδιότητα του Συμβουλίου Υπουργών είναι να εποπτεύει την εφαρμογή των αποφάσεων και όχι να διαπραγματεύεται.

    Απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το ενδεχόμενο να τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα αυτό ο κ. Παπαδόπουλος ήταν κατηγορηματικός και τόνισε ότι η κυπριακή Δημοκρατία θα εκφράσει τις διαφωνίες της στην περίπτωση αυτή γιατί κάτι τέτοιο είναι εκτός της σύμβασης και θα εξυπηρετούσε άλλες σκοπιμότητες.

    Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος αναφερόμενος στις πιθανές αλλαγές επί του σχεδίου Ανάν είπε ότι αυτή τη στιγμή η μελέτη συνεχίζεται και ότι η πολιτική απόφαση σχετικά με το ποιά σημεία θα τονιστούν δεν έχει ακόμη ληφθεί.

    Ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου για τις επιδιώξεις της Τουρκίας να περιληφθούν ευνοϊκές ρυθμίσεις για αυτήν στα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Δεκεμβρίου, απάντησε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν έχουν καμία σχέση με τα θέματα αυτά.

    Η Τουρκία είπε ο κ. Σημίτης θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη συμπαράσταση στις θέσεις της, εάν αντιληφθεί ότι πρέπει να ενισχύσει το δρόμο της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας και της προσαρμογής στο κοινοτικό κεκτημένο.

    [Φώτο-670185]

    [07] Χριστοδουλάκης:Εμμένουμε σε τήρηση Συμφώνου Σταθερότητας.

    26/11/2003 14:38:08

    Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να χαλαρώσει τη δημοσιονομική πολιτική, ενώ παράλληλα εμμένει στην τήρηση του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης.

    Ο υπουργός αναφερόμενος στη στάση που τήρησε η Ελλάδα στο τελευταίο Συμβούλιο υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών της ΕΕ (ΕΚΟΦΙΝ) είπε οτι η στάση αυτή διαμορφώθηκε βάσει τριών παραγόντων: Το εθνικό συμφέρον, την επιβεβαίωση των θεσμών και την ενίσχυση της Γερμανίας και της Γαλλίας να προχωρήσουν στη δημοσιονομική εξυγίανση.

    Παράλληλα ο υπουργός υπεραμύνθηκε της ελληνικής στάσης στο Συμβούλιο ΕΚΟΦΙΝ αφήνοντας να εννοηθεί οτι υπάρχουν τάσεις μετατόπισης του ενδιαφέροντος απο τη μείωση των δημοσίων ελλειμμάτων στη μείωση του δημοσίου χρέους.

    Η Ελλάδα, πρόσθεσε, δεν έχει λόγο να δεχθεί αλλαγές στο Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης και κατέληξε με τη φράση ''δεν θα δεχθούμε ανατροπή του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης προς άλλες κατευθύνσεις''.

    Σημειώνεται οτι το Συμβούλιο ΕΚΟΦΙΝ συμφώνησε και με τη συνεισφορά της ελληνικής πλευράς, σε ένα κείμενο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ''εξισορροπητικό'' των διαφορετικών θέσεων και απόψεων που υποστηρίχτηκαν.

    Ο υπουργός αναφέρθηκε και στις ευνοϊκές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας όπως προκύπτει και απο τον προϋπολογισμό η συζήτηση του οποίου συνεχίζεται στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.

    Ο κ.Χριστοδουλάκης αναφέρθηκε και στην απεργία των υπαλλήλων της Στατιστικής Υπηρεσίας, η οποία συνεχίζεται για όγδοη εβδομάδα, γεγονός που το χαρακτήρισε λυπηρό. Τόνισε οτι η στέρηση της ελληνικής οικονομίας απο τα στοιχεία κρισίμων δεικτών δεν αποβαίνει προς όφελος της συζήτησης που πραγματοποιείται τώρα για τον προϋπολογισμό και αναρωτήθηκε: "ποιός δεν θέλει τη ροή πληροφοριών που αφορούν τη βελτίωση δεικτών σχετικών με την ελληνική οικονομία;".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 26 November 2003 - 21:30:14 UTC