Browse through our Interesting Nodes of the Cyprus Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-07-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Χρυσοχοϊδης: Με όρους νίκης στις εκλογές
  • [02] Σιαμαία κοριτσάκια γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη
  • [03] Ο Χρήστος Λαμπράκης στον ''Ευαγγελισμό"
  • [04] Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στις εθνικές οδούς.
  • [05] Κηδεύτηκε ο μητροπολίτης Παντελεήμων

  • [01] Χρυσοχοϊδης: Με όρους νίκης στις εκλογές

    12/07/2003 23:10:35

    «Στις εκλογές πάμε με όρους νίκης και καθορίζουμε εμείς τις διαδρομές και τις πρωτοβουλίες μας δήλωσε από την Κοζάνη ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοϊδης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν μπορεί να αναστραφεί το αρνητικό για το ΠΑΣΟΚ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στους πολίτες. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ θα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι και την τελευταία μέρα των εκλογών.

    Ο κ.Χρυσοχοϊδης συναντήθηκε στην Κοζάνη με μέλη νομαρχιακών επιτροπών 4 νομών και την περιφερειακή επιτροπή δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ξεκινήσει με κομματικά στελέχη στηρίζοντας την προσπάθεια ανασύνταξης του κυβερνώντος κόμματος.

    [02] Σιαμαία κοριτσάκια γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη

    12/07/2003 23:10:27

    Σιαμαία κοριτσάκια ενωμένα στον κρόταφο γεννήθηκαν στη νεογνολογική κλινική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος, τα κοριτσάκια γεννήθηκαν με καισαρική τομή στις 12 Ιουνίου και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

    Οι γονείς των παιδιών γνώριζαν από το μέσο της κύησης ότι επρόκειτο να γεννηθούν σιαμαία και αποφάσισαν να τα κρατήσουν. Οι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας τους προκειμένου να αποφασίσουν πότε θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά τους σε νοσοκομείο του εξωτερικού για να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

    [03] Ο Χρήστος Λαμπράκης στον ''Ευαγγελισμό"

    12/07/2003 17:44:01

    Με παροξυσμό χαμηλής οσφυαλγίας εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο πρόεδρος του «Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Χρήστος Λαμπράκης. Νοσηλεύεται στη Β΄ Ορθοπεδική Κλινική και παρακολουθείται απο το διευθυντή της κλινικής, Ζώη Σταύρου.

    Ο ασθενής υπεβλήθη απο το πρωϊ σε εργαστηριακό έλεγχο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών αναμένεται να εξέλθει απο το νοσοκομείο σε λίγες ημέρες, αφού πρώτα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που εμφανίστηκε στη μέση του.

    Η είδηση έγινε γνωστή λίγο μετά το μεσημέρι οταν η διοίκηση του νοσοκομείου απέστειλε σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

    [04] Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στις εθνικές οδούς.

    12/07/2003 17:24:33

    Ομαλοποιήθηκε το απόγευμα η κίνηση στις δύο εθνικές οδούς, η οποία μέχρι αργά το μεσημέρι ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς χιλιάδες κάτοικοι της Αττικής πήραν είτε το δρόμο των διακοπών, είτε αναζητώντας ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο σε κάποια παραλία.

    Ο μεγάλος αριθμός των αυτοκινήτων που βρήκαν στις εθνικές ανάγκασε την Τροχαία να λάβει έκτακτα μέτρα και να παραχωρήσει μια επιπλέον λωρίδα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου από το Δαφνί μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας.

    [05] Κηδεύτηκε ο μητροπολίτης Παντελεήμων

    12/07/2003 17:18:25

    Στον περίβολο του Ιερού ναού Αγίου Δημητρίου κηδεύτηκε το απόγευμα ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Παντελεήμων Β', ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 78 ετών από ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν σε προσκύνημα στο Άγιο Όρος.

    Νωρίτερα, στον ιερό ναό εψάλη η εξόδιος ακολουθία, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστόδουλου και με την παρουσία εκπροσώπων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, των πατριαρχείων Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Αντιοχείας, Αλεξανδρείας, Ιεροσολύμων, δεκάδων μητροπολιτών, μελών της κυβέρνησης, βουλευτών, εκπροσώπων τοπικών φορέων και πλήθους κόσμου.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 12 July 2003 - 20:30:10 UTC