Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-01-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ απορρίπτουν πρόθεση Κληρίδη
  • [02] Βενιζέλος: Απάντηση για Μάρμαρα του Παρθενώνα
  • [03] Αθήνα: Ασθενής σεισμική δόνηση
  • [04] Σεζέρ: Να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα της Τουρκίας
  • [05] Στεφανής:Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης
  • [06] Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Προεδρικό Μέγαρο.
  • [07] Συνάντηση Σημίτη με Τσοχατζόπουλο
  • [08] Παράταση για ανέλεγκτες υποθέσεις 1993-98
  • [09] Την κατανόηση των πολιτών ζητά η Β.Παπανδρέου
  • [10] Εκ νέου υποψήφιος ο Κληρίδης.
  • [11] Παραιτήθηκε η προϊσταμένη των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού

  • [01] ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ απορρίπτουν πρόθεση Κληρίδη

    03/01/2003 21:32:57

    Το ΑΚΕΛ και το Δημοκρατικό Κόμμα απέρριψαν αμέσως την πρόθεση του Προέδρου Κληρίδη για σχηματισμό Κυβέρνησης καθολικής αποδοχής, την οποία ανακοίνωσε κατά την εξαγγελία της υποψηφιότητάς του.

    Τα δύο κόμματα επιμένουν επίσης στην υποψηφιότητα του Τάσσου Παπαδόπουλου που στηρίζουν τα δύο Κόμματα και τονίζουν την ανάγκη για αλλαγή.

    Το ΔΗΚΟ αναφέρει ότι η κυβέρνηση Κληρίδη για δέκα χρόνια απέτυχε και σε πολλά δεν κατόρθωσε να προσφέρει στον τόπο και τονίζει την ανάγκη αλλαγής.

    Εξ άλλου, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας δήλωσε ότι η τοποθέτηση για κυβέρνηση κοινής αποδοχής αποτελεί το χρύσωμα στο χάπι, όπως είπε, το οποίο θα πρέπει να δώσουν στον κυπριακό λαό με την υποψηφιότητα Κληρίδη.

    [02] Βενιζέλος: Απάντηση για Μάρμαρα του Παρθενώνα

    03/01/2003 21:20:48

    Την έντονη αντίδραση του υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσαν τα σχόλια του διευθυντη του Βρεττανικού Μουσείου σχετικά με το μνημείο του Παρθενώνα και τα γλυπτά του που θα πρέπει -κατά την άποψη του- να παραμείνουν στη Βρετανία.

    «Ο Διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου φάνηκε με τα λόγια του αυτά να υποτιμά το μνημείο του Παρθενώνα. Νομίζω ότι θα έχει την ευκαιρία τις επόμενες μέρες να ξανασκεφθεί αυτά που είπε και να επανορθώσει γιατί είμαι βέβαιος ότι δεν θα ήθελε να προσβάλει τον Παρθενώνα και την μνημειακή του και αισθητική του αξία. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι θα αντιληφθεί ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να ετοιμάζει κανείς ένα Μουσείο και μια μόνιμη έκθεση του ενιαίου γλυπτού

    διακόσμου του Παρθενώνα στο χώρο της Ακρόπολης σε οπτική επαφή με το

    μνημείο. Είμαι βέβαιος ότι ο κύριος Μακ Γκρέγκορ θα επανεξετάσει τα όσα είπε εάν θέλει να διαφυλάξει και το κύρος του και το κύρος του Μουσείου το οποίο διευθύνει, τόνισε ο κ. Βενιζέλος όταν ρωτήθηκε σχετικά.

    Σχολιάζοντας τη στάση του Βρετανού διευθυντή του μουσείου ο έλληνας υπουργός πολιτισμού τη χαρακτήρισε «κλασική υπο την έννοια της συνήθους συμπεριφοράς που έχουν οι Διευθυντές του Βρετανικού Μουσείου στα θέματα αυτά.

    «Δεν πρόκειται να κριθεί το ζήτημα αυτό με δημόσιες δηλώσεις. Οι ελληνικές προτάσεις έχουν μία πολύ μεγάλη δυναμική. Οι βρετανικές προτάσεις βρίσκουν πολύ μεγάλη ανταπόκριση και στην Βρετανία και διεθνώς και αυτό φυσικά δημιουργεί μια εύλογη ταραχή στους διοικούντες του Βρετανικού Μουσείου. Γι αυτό βλέπετε να αναλαμβάνουν και διάφορες πρωτοβουλίες όπως είναι η κοινή δήλωση των εκπροσώπων εκτός από των μεγάλων διεθνών Μουσείων ή οι προχθεσινές δηλώσεις του κυρίου Μακ Γκρέγκορ κατέληξε ο κ.Βενιζέλος.

    [Φώτο-147861]

    [03] Αθήνα: Ασθενής σεισμική δόνηση

    03/01/2003 19:50:33

    Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:57, με επίκεντρο τον εστιακό χώρο της Πάρνηθας.

    Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις περιοχές που είχαν πληγεί από το σεισμό του 1999, Περιστέρι, Ιλιον, Ανω Λιόσια κ.λπ.

    Οι σεισμολόγοι είναι καθησυχαστικοί, επισημαίνοντας ότι τέτοιοι σεισμοί σημειώνονται καθημερινά σε ολόκληρη τη χώρα.

    [04] Σεζέρ: Να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα της Τουρκίας

    03/01/2003 17:56:10

    Μία συμφωνία για την επίλυση του Κυπριακού θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα της Τουρκίας, δήλωσε σήμερα η τουρκική προεδρία παρεμβαίνοντας στην αντιπαράθεση Ερντογάν-Ντενκτάς.

    ''Οι προσδοκίες του τουρκοκυπριακού λαού είναι πολύ σημαντικές. Φυσικά, αυτές οι προσδοκίες θα οδηγήσουν τις διαπραγματεύσεις'' οι οποίες επαναλαμβάνονται την ερχόμενη εβδομάδα για την επανένωση του νησιού, όπως δήλωσε ο Τακάν Ιλντέμ, εκπρόσωπος του προέδρου Αχμέτ Νετζντέτ Σεζέρ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

    ''Τα ιστορικά και νομικά δικαιώματα της Τουρκίας ως εγγυήτριας δύναμης και ως μητέρας-πατρίδας είναι εξίσου σημαντικά με τις προσδοκίες του τουρκοκυπριακού λαού. Δεν πρέπει να τα ξεχνάμε'', προειδοποίησε.

    ''Ελπίζουμε ότι οι συνομιλίες αυτές (...) θα καταλήξουν σε ένα συγκεκριμένο θετικό αποτέλεσμα χάρη στην καλή θέληση των δύο πλευρών'', είπε σε άλλο σημείο, επαναλαμβάνοντας τα όσα είχε πει στο χαιρετισμό του για το Νέο Ετος ο πρόεδρος Σεζέρ, ότι δηλαδή ''για να είναι διαρκής, η λύση πρέπει να είναι βασισμένη σε μία νέα σύμπραξη που να λαμβάνει υπόψη την ασφάλεια και την ισότητα της κυριαρχίας των Τουρκοκυπρίων (με τους Ελληνοκύπριους) και την ισορροπία μεταξύ των μητέρων-πατρίδων (Τουρκίας και Ελλάδας)''.

    [Φώτο-202484]

    [05] Στεφανής:Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης

    03/01/2003 15:30:57

    Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του υπουργού Υγείας. Την κατηγορηματική αυτή δήλωση έκανε ο ίδιος ο κ. Κωνσταντίνος Στεφανής, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, διάρκειας μιάμισης ώρας, που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Σημίτη στο μέγαρο Μαξίμου.

    Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το σχέδιο δράσης και οι σχεδιαζόμενες πολιτικές του υπουργείου Υγείας για το πρώτο και το δεύτερο εξάμηνο του 2003.

    Αναφερόμενος στη φημολογία που τον ήθελε να τελεί υπό παραίτηση, λόγω ανεπάρκειας των πόρων που διατίθενται για την Υγεία, ο κ. Στεφανής τόνισε ότι δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει τέτοια πρόθεση, αν και παραδέχτηκε ότι ο ίδιος θα επιθυμούσε ισχυρότερη χρηματοδότηση του υπουργείου στο οποίο προΐσταται.

    «Όλοι οι υπουργοί Υγείας διεκδικούν περισσότερους πόρους, ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι προσπαθεί να επιτύχει στο έργο του με την όσο το δυνατό καλύτερη διαχείριση των υπαρχόντων πόρων.

    [06] Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Προεδρικό Μέγαρο.

    03/01/2003 15:30:42

    Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους υπαλλήλους της Προεδρίας της Δημοκρατίας έκοψε το μεσημέρι, στο Μέγαρο της Ηρώδου του Αττικού ο κ. Κωστής Στεφανόπουλος έχοντας μαζί του όπως κάθε χρόνο, τα εγγόνια του.

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε καλή χρονιά και αντήλλαξε ευχές με όλο το προσωπικό της Προεδρίας και τα παιδιά τους, ενώ συνολικά οι πίτες έφθασαν τις εφτά και το "φλουρί" ήταν μια χρυσή λίρα.

    [07] Συνάντηση Σημίτη με Τσοχατζόπουλο

    03/01/2003 15:20:00

    Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος την θέση που έχει εκφράσει η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας (δια του κ.Ερντογάν) για την ανάγκη ολοκλήρωσης του σχεδίου Ανάν, αν και εκτίμησε ότι απαιτείται χρόνος για να επιτευχθεί πολιτική συμφωνία στο Κυπριακό. Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο υπουργός μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Ο κ. Τσοχατζόπουλος γνωστοποίησε ότι στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό συζητήθηκαν κυρίως οι αναπτυξιακοί στόχοι για τη νέα χρονιά, την οποία χαρακτήρισε ''χρονιά των καταναλωτών'', θέλοντας να επισημάνει την έμφαση που θα δοθεί στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών-καταναλωτών στις εξελίξεις της αγοράς. Σε ό,τι αφορά την εικόνα της αγοράς, ο υπουργός τόνισε ότι ''ο καταναλωτής μπορεί να ελέγξει, να συγκρίνει και να κρίνει τις τιμές πριν αγοράσει''.

    Η πορεία των εξαγωγών απασχόλησε για αρκετή ώρα τους δυο άνδρες. Οπως είπε ο κ. Τσοχατζόπουλος, τα ελληνικά προϊόντα πρέπει να διεκδικήσουν τη θέση που τους αξίζει στις αγορές της Ευρώπης. Προωθείται ένας δεκαετής στόχος υψηλής παραγωγικότητας και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και ζήτησε τη συμβολή εργαζομένων και επιχειρήσεων στην επίτευξή του.

    Ο υπουργός πρόσθεσε ότι είναι επιβεβλημένη η επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης και μέσω αυτών θα αντιμετωπιστούν οικονομικοί και κοινωνικοί παράμετροι όπως η ανεργία. επεσήμανε πάντως ότι η κρίση από τον πιθανό πόλεμο στο Ιράκ απειλεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αναπτυξιακή διαδικασία και της χώρας μας, πράγμα που συζητήθηκε εκτάκτως με τον πρωθυπουργό. Οπως είπε ο κ.Τσοχατζόπουλος, είναι δύσκολη διεθνώς η εποχή ''λόγω της επικείμενης κρίσης στο χώρο της Μέσης Ανατολής, αλλά προπαντός λόγω της ύφεσης που υπάρχει σε όλο τον κόσμο και δημιουργεί επιπρόσθετες δυσκολίες για μια πορεία δημιουργικής ανάπτυξης''.

    Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε επίσης ότι έχουν εξασφαλιστεί κονδύλια, με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, για την ανάπτυξη της Περιφέρειας μέσα στα επόμενα χρόνια.

    [08] Παράταση για ανέλεγκτες υποθέσεις 1993-98

    03/01/2003 15:13:25

    Τρίμηνη παράταση για την υπαγωγή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών στη ρύθμιση για την περαίωση των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων της εξαετίας 1993-1998 ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης.

    Οι φορολογούμενοι που θα υπαχθούν στη ρύθμιση μέσα στο επόμενο τρίμηνο, θα επιβαρυνθούν με την καταβολή επιπλέον φόρου 10-20% στο ελάχιστο ποσό φόρου για το κλείσιμο των υποθέσεών τους σε σχέση με τους φορολογούμενους που υπήχθησαν στη ρύθμιση μέχρι και τις 31.12.2002 που έληξε η κανονική προθεσμία.

    Αναλυτικότερα:

    1. Για όσους υποβάλουν το ειδικό σημείωμα περαίωσης μέχρι 31.1.2003 υπολογίζεται επιπλέον επιβάρυνση σε ποσοστό 10% επί του αναλογούντος φόρου.

    2. Για όσους υποβάλουν το ειδικό σημείωμα μέχρι 28.2.2003 το ποσοστό της επιπλέον επιβάρυνσης του φόρου ανέρχεται σε 15%.

    3. Για όσους υποβάλουν το ειδικό σημείωμα μέχρι 31.3.2003 το ανωτέρω ποσοστό ανέρχεται σε 20%.

    Υπενθυμίζεται ότι ταυτόχρονα με την υποβολή του ειδικού σημειώματος περαίωσης καταβάλλεται από το φορολογούμενο το 10% της συνολικής οφειλής του. Επίσης καταβάλλονται όλες οι δόσεις που παρήλθαν από τον Ιούλιο του 2002 μέχρι και το χρόνο υποβολής του σημειώματος περαίωσης.

    Ο κ. Χριστοδουλάκης ανέφερε ότι η παράταση κρίθηκε απαραίτητη λόγω των εκτεταμένων αιτημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για συνέχιση της ρύθμισης και ότι η νέα ρύθμιση αφήνει σε ευνοϊκότερη θέση όσους επέλεξαν να κλείσουν την εξαετία εντός της κανονικής προθεσμίας. Ο ίδιος ανέφερε ότι εντός της κανονικής προθεσμίας πάνω από 500.000 επιχειρήσεις υπήχθησαν στη ρύθμιση της συνάφειας, ενώ εκτιμάται ότι άλλες 100.000 επιχειρήσεις θα υπαχθούν στο διάστημα του επόμενου τριμήνου.

    Ο υπουργός ανακοίνωσε, τέλος, ότι οι φορολογικοί έλεγχοι σε όσους δεν υπαχθούν στη ρύθμιση θα ξεκινήσουν συστηματικά από την 1η Φεβρουαρίου 2003.

    [09] Την κατανόηση των πολιτών ζητά η Β.Παπανδρέου

    03/01/2003 15:03:01

    Η πρώτη από τις δύο γιγαντιαίες προσωρινες σιδηρογέφυρες, στον κόμβο Κηφισού και Πειραιώς, τοποθετήθηκε το μεσημέρι στα βάθρα της, ενώ η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, που παρακολούθησε τη διαδικασία, δήλωσε ότι μέχρι τον Μάιο θα έχει κατασκευαστεί η οριστική γέφυρα.

    Η κυρία Παπανδρέου ανέφερε ότι το αντιπλημμυρικό τμήμα του έργου του Κηφισού, θα έχει ολοκληρωθεί, ουσιαστικά, το αργότερο έως το Μάιο, ενώ το οδικό τμήμα θα είναι έτοιμο το Μάρτιο του 2004.

    Οι δύο σιδηρογέφυρες, βάρους 100 τόνων η κάθε μία, θα στηρίζονται σε βάθρα, κατά ένα μέτρο υψηλότερα από τη σημερινή παλιά γέφυρα, η οποία θα αρχίσει να γκρεμίζεται τις επόμενες ημέρες.

    Η κ. Παπανδρέου ζήτησε την κατανόηση των πολιτών. Θα υπάρξει, είπε, μια ταλαιπωρία πρόσκαιρη, αλλά με τις γέφυρες μειώνονται οι κίνδυνοι για αρνητικά φαινόμενα, σαν αυτά που ζήσαμε πρόσφατα με τις πλημμύρες. Τα φαινόμενα αυτά θα εξαλειφθούν οριστικά μετά το Μάιο, οπότε θα ολοκληρωθεί και το αντιπλημμυρικό τμήμα του έργου του Κηφισού. Είναι ένα τεχνικά δύσκολο έργο, μέσα σε κατοικημένη περιοχή, και φυσικό είναι να υπάρχουν προβλήματα. Είναι όμως πολύ σημαντικό, πρόσθεσε, ότι τόσο με το έργο του Κηφισού, όσο και τα υπόλοιπα που εκτελούνται, η Αθήνα θα είναι πολύ πιο διαφορετική και πιο ανθρώπινη, σε ένα χρόνο.

    Η υπουργός είπε, τέλος, ότι επελέγη χρονικά να τοποθετηθούν οι σιδηρογέφυρες αυτό το τετραήμερο, διότι η ΕΜΥ ενημέρωσε ότι δεν προβλέπονται βροχές και καταιγίδες. Αν όμως σημειωθούν, φυσικό είναι να υπάρξει πρόβλημα.

    Σημειώνεται ότι, η κυκλοφορία στην Πειραιώς και την Κηφισού διοχετεύεται είτε προς την παραλιακή, είτε μέσα από παρακαμπήριους δρόμους τού Ρέντη και του Μοσχάτου.

    Αύριο, εξάλλου, αναμένεται να ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην Ακαδημίας, καθώς ξεκινούν τα έργα του υπόγειου γκαράζ στην πλατεία Κάνιγγος.

    [Φώτο-508448]

    [10] Εκ νέου υποψήφιος ο Κληρίδης.

    03/01/2003 14:51:56

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαυκος Κληρίδης ανακοίνωσε το μεσημέρι την απόφασή του να διεκδικήσει τις προσεχείς προεδρικές εκλογές.

    Σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους ο πρόεδρος Κληρίδης χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση αυτή και τόνισε οτι την πήρε γιατί αυτό επιβάλει το ιστορικό χρέος που ποτέ δεν αρνήθηκε.

    Είπε επίσης οτι αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο Κυπριακό τις οποίες πρέπει να χειριστούμε με αποφασιστικοτητα και σύνεση για την εξεύρεση λειτουργικής λύσης στο Κυπριακό.

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε οτι η εντολή που διεκδικεί θα είναι διάρκειας 16 μηνών με αποκλειστικό σκοπό τον χειρισμο του εθνικού θέματος. Ειπε επίσης οτι για την αποφυγή οποιασδήποτε τριβής θα καλέσει το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης καθολικής αποδοχής.

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε τους κεντρώους, δεξιούς, σοσιαλιστές και και αριστερούς να του δώσουν ισχυρή εντολή για να συνεχίσει να διαπραγματεύεται προς όφελος του κυπριακού λαού. Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων, Μαρωνιτών και Αρμενίων.

    [Φώτο-524539]

    [11] Παραιτήθηκε η προϊσταμένη των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού

    03/01/2003 14:33:36

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης Φ. Πετσάλνικος με αφορμή τον πρόσφατο τραγικό θάνατο, από χρήση ναρκωτικών ουσιών, τριών κρατουμένων γυναικών στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την ενημέρωση για το εν λόγω περιστατικό και μετά την πρώτη διερεύνηση της υπόθεσης, αποφάσισε:

    1. Την αποδοχή της παραίτησης της Αικατερίνης Σαρησσάβα από την θέση της προϊσταμένης της διεύθυνσης των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η οποία τέθηκε στην διάθεση του υπουργείου Δικαιοσύνης,

    2. Να θέσει σε διαθεσιμότητα την υπαρχιφύλακα βάρδιας την ημέρα του τραγικού γεγονότος των τριών θανάτων Αναστασία Κάκια, σε βάρος της οποία υπάρχουν ενδείξεις πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων της,

    3. Την απόσπαση της Χαραλαμπίας Κουστομιχάλη από την θέση της διευθύντριας της κεντρικής αποθήκης υλικού των φυλακών Κορυδαλλού στην θέση της προϊσταμένης της διεύθυνσης των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

    Παράλληλα, συνεχίζεται η διενέργεια της πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης από την αναπληρώτρια επόπτη εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού Ροδαμία Θεοδωρίδου για την διερεύνηση πιθανών πειθαρχικών ευθυνών.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 3 January 2003 - 21:30:19 UTC