Browse through our Collection of Directories for Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 00-03-28

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ποδόσφαιρο-ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.
  • [02] Μπάσκετ-πλέι οφ.
  • [03] Λαλιώτης-Σπηλιωτόπουλος-Δηλώσεις.
  • [04] Κέντρο Ενημέρωσης Ψηφοφόρων.
  • [05] Φορολογικές δηλώσεις-Παράταση.

  • [01] Ποδόσφαιρο-ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.

    28/03/2000 21:11:12

    Ο Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση, όπως αναμενόταν, μετά τις καταγγελίες του Ολυμπιακού. Οι "πράσινοι" κατανοούν, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Ολυμπιακός από την ανάρμοστη συμπεριφορά ποδοσφαιριστών του αλλά και την αναντιστοιχία της βαθμολογικής και αγωνιστικής εικόνας της ομάδας του. Για τη διαιτησία αναφέρουν ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί και επισημαίνουν ότι ο Ολυμπιακός είναι υπόδικος για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία, ενώ τον καλεί σε κοινή προετοιμασία τη νέα περίοδο ώστε η Ελλάδα να επανακτήσει και πάλι την 8η θέση στην Ευρώπη.

    [02] Μπάσκετ-πλέι οφ.

    28/03/2000 21:11:06

    Το πρώτο βήμα για πρόκριση στους "8" του πρωταθλήματος της Α1 έκανε ο Ηρακλής. Ο "Γηραιός", νίκησε με 85-75 το Μαρούσι στον πρώτο αγώνα για την α` φάση των πλέι οφ που έγινε στο Ιβανώφειο και χρειάζεται άλλη μια νίκη για να εξασφαλίσει το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση, που ισοδυναμεί με "έξοδο" στο κύπελλο Κόρατς τής επόμενης περιόδου. Η δεύτερη συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στο Μαρούσι, ενώ αν χρειαστεί και τρίτο ματς, αυτό θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες αργότερα και πάλι στο Ιβανώφειο.

    [03] Λαλιώτης-Σπηλιωτόπουλος-Δηλώσεις.

    28/03/2000 21:08:27

    Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης δύο ημέρες πριν από την τηλεοπτική αναμέτρηση Σημίτη - Καραμανλή. Ο Κώστας Λαλιώτης συνέστησε στον πρόεδρο της ΝΔ να μην επιχειρήσει να μετατρέψει σε αρένα το στούντιο και κατηγόρησε τη Ρηγίλλης ότι έχει ξεπεράσει κάθε όριο, καταφεύγοντας σε γκρίζα πολιτική, κινδυνολογία, κιτρινισμό και λάσπη γιατί δεν έχει προτάσεις. Η διαφημιστική καμπάνια της ΝΔ περιέχει χιούμορ, καλαίσθητη περιγραφή των προβλημάτων και συγκεκριμένες προτάσεις, απάντησε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και υποστήριξε πως η ΝΔ κερδίζει συνεχώς έδαφος

    [04] Κέντρο Ενημέρωσης Ψηφοφόρων.

    28/03/2000 21:08:20

    Κέντρο ενημέρωσης λειτουργεί στο υπουργείο εσωτερικών για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων του νομού Αττικής. Συγκεκριμένα οι ψηφοφόροι του Λεκανοπεδίου μπορούν να τηλεφωνούν στον τετραψήφιο αριθμό 1207 και να ζητούν πληροφορίες για το εκλογικό κέντρο που θα ψηφίσουν. Το κέντρο έχει 15 γραμμές και λειτουργεί συνεχώς από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα.

    [05] Φορολογικές δηλώσεις-Παράταση.

    28/03/2000 21:08:13

    Παρατείνονται για μετά τις εκλογές όλες οι προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Οι νέες προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων ορίζονται για το διάστημα από 13 μέχρι και 27 Απριλίου. Την απόφαση αυτή έλαβε το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι στην υποβολή των δηλώσεων. Κανονικά θα υποβάλλουν τις δηλώσεις τους από τις 3 μέχρι τις 31 Μαϊου οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 28 March 2000 - 21:31:38 UTC