Visit the Greek American Women's Network (GAWN) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek, 99-05-07

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna <www.antenna.gr/> - email: webmaster@antenna.gr

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο μπάσκετ.

Οι ερυθρόλευκοι μετά απο ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, νίκησαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 71-68 τον Παναθηναικό, στον πρώτο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 55-55.

Το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναικού και του Ολυμπιακού, θα γίνει την Δευτέρα στις εννέα το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ενώ ο τίτλος θα κριθεί στις τρείς νίκες.

Αύριο θα διεξαχθεί ο δεύτερος μικρός τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ, στις επτά το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο.

Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 1-0 στις νίκες και χρειάζεται άλλες δύο για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα.

Στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση τελικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο Μεσσήνιος επιθετικός του Παναθηναικού υποφέρει απο μερική ρήξη έσω μηνίσκου αλλά το ιατρικό τίμ των πρασίνων έκρινε ότι ο παίκτης μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά τα κρίσιμα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και την ΑΕΚ την Τετάρτη.

Ο Κριστόφ Βαζέχα δεν μπόρεσε να προπονηθεί χθές λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς αλλά πρός το παρόν δεν εκφράζεται ανησυχία για τη συμμετοχή του στο μάτς με τον Ολυμπιακό.

Πέντε εκατομμύρια δραχμές είναι το πρίμ για κάθε παίκτη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 2-0 επί του Παναθηναικού.

Ο Γιώργος Τσαγκαράκης απο τα Χανιά θα διευθύνει το Κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναικού για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας. Ο κ.Τσαγκαράκης ήταν ο τέταρτος διαιτητής στον προχθεσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Το ντέρμπι της Τετάρτης ανάμεσα στον Παναθηναικό και την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 30η αγωνιστική, θα διευθύνει ο Αθηναίος Γιώργος Ψυχομάνης. <> Στο Εθνικό Στάδιο της Λιβαδειάς θα γίνει το παιχνίδι του Πανελευσινιακού με τον Αρη την Τετάρτη, λόγω της τιμωρίας της ομάδας της Ελευσίνας με μία αγωνιστική αποκλεισμού της έδρας της.

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση στην Βουλή για τα 95 πρώτα άρθρα του υπό ψήφιση νέου αθλητικού νόμου.

Υπήρξαν δύο σημαντικές αλλαγές Πρώτον η ΕΟΚ θα λαμβάνει το 3% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων απο τους αγώνες μπάσκετ και δεύτερον οι ποδοσφαιριστές στο 18ο έτος της ηλικίας τους, θα υπογράφουν υποχρεωτικά πενταετή συμβόλαια.

Την παραίτηση του γενικού γραμματέα της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων, Δημήτρη Διαθεσόπουλου θα ζητήσει στην σημερινή ολομέλεια ο πρόεδρος της Ομοσπονίας Βόλλευ, Θανάσης Μπελιγράτης. Ο κ.Μπελιγράτης υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της ΕΚΟΦ καταφέρθηκε με δηλώσεις του εναντίον της εθνικής ομάδας του βόλλευ λέγοντας ότι πήρε κάτω απο το τραπέζι η Ομοσπονδία 150 εκ.δρχ για να τα δώσει στην εθνική, τη στιγμή που δεν έχει πάει σε Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ άλλες εθνικές ομάδες όπως του πόλο, δεν έχουν ανάλογες επιχορηγήσεις αν και έχουν μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο κ.Μπελιγράτης απο την πλευρά του δήλωσε ότι η εθνική ομάδα του βόλλευ, χρηματοδοτείται αποκλειστικά απο χορηγούς και ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Διαθεσόπουλου.

Επίθεση κατά του προπονητή του στην Ρεάλ Μαδρίτης Τζόν Τόσακ, εξαπέλυσε ο Νταβόρ Σούκερ. Ο Κροάτης επιθετικός κατηγόρησε τον Ουαλό τεχνικό ότι έχει εισηγηθεί την παραχώρηση του σε άλλη Ευρωπαική ομάδα. ``Εχω συμβόλαιο με την Ρεάλ μέχρι τον Ιούνιο του 2000 και θέλω να μείνω στη Μαδρίτη, αλλά δεν θέλει ο Τόσακ να μείνω``, τόνισε στις δηλώσεις του ο Σούκερ που κατά καιρούς απασχολεί μεταγραφικά και τον Παναθηναικό.

Η ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα στη μικρή οθόνη.

Σε κοινή παραγωγή του ισπανικού καναλιού ``Globo Media`` και του ιταλικού καναλιού ``5``, θα γυριστεί σε ένα μίνι σίριαλ η ζωή ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου.

Σοκ στην Ιντερ μετά τη χθεσινή απόφαση του Μάσιμο Μοράτι να παραιτηθεί από την προεδρία του συλλόγου. Ο πολυεκατομμυριούχος Ιταλός, είχε δημιουργήσει νέα εποχή στα ``δρώμενα`` του συλλόγου, δαπανώντας δεκάδες δισεκατομμύρια για να φέρει στο Μιλάνο τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με πρώτο και καλύτερο τον Ρονάλντο.

(c) Antenna 1999


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 6 May 1999 - 21:09:13 UTC