Visit our Archive of Documents from US Government Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-10-22

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Thursday, 22-Oct-98 18:41:07

Mεγάλη νίκη σημειωσε χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λήγκ.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο οι ερυθρόλευκοι μπροστά σε 70 χιλιαδες θεατές νίκησαν με 1-0 τον Αγιαξ και πέρασαν στην 1η θέση της βαθμολογιας του πρώτου ομίλου.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε ολη την διάρκεια του αγώνα και πήρε δικαια τη νικη με γκολ που σημειωσε ο Αλέκος Αλεξανδρής (την ημέρα των γενεθλιων του) στο 39ο λεπτό.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Πόρτο νίκησε με 3- 0 την Κροάσια. Στη βαθμολογια Ολυμπιακός 7, Πόρτο και Αγιαξ 4 και Κροάσια 1 βαθμός.

Στη Γαλλια, ο Παναθηναϊκός έχασε απο τη Λανς με 1- 0 μετά απο καλή σε γενικές γραμμές εμφάνιση. Οι Γάλλοι σημειωσαν την πρώτη τους νίκη στο Τσάμπιονς Ληγκ, με του Ελουά στο 79ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για τον μη καταλογισμό πέναλτυ στο 90ο λεπτό οταν ο Νιάρκοφ ανέτρεψε τον Ασάνοβιτς.

Ο Ολλανδός διαιτητής της συνάντησης Ντικ Γιόλ σε δηλώσεις του, στους έλληνες δημοσιογράφους, μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε ''Δεν είδα τίποτα. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να κάνω δήλωση. Θα μελετήσω το βιντεο του αγώνα, για να δώ για ποια φάση του αγώνα μου λέτε''.

Στο αλλο παιχνίδι του πέμπτου ομίλου η Αρσενάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Δυναμό Κιέβου. Στη βαθμολογια Αρσενάλ και Λάνς 5, Παναθηναϊκός 3 και Δυναμό Κιέβου 2 βαθμοί.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Τσάμπιονς Ληγκ τα αποτελέσματα

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ρόζενμποργκ-Γαλατά Σαραϊ 3-0 Ατλέτικο Μπιλμπάο-Γιουβέντους 0-0

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ιντερ-Σπάρτακ Μόσχας 2-1 Ρεάλ Μαδρίτης-Στουρμ Γκράτς 6-1

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελώνα 1-0 Μπρόντμπι-Μάντσεστερ Γιουναϊτέντ 2-6

ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ελσίνκι-Μπενφίκα 2-0 Αϊτχόβεν-Καϊζερσλάουτερν 1-2

Ο Πανιώνιος στις πέντε και μισή το απόγευμα στη Νεα Σμύρνη υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πρώτο αγώνα για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Ο προπονητής της ομάδας της Νεας Σμύρνης, Ρόνι Ουϊλάν χαρακτήρισε δύσκολο το σημερινό παιχνίδι και συμπλήρωσε πως ο Πανιώνιος χρειάζεται ενα καλό αποτέλεσμα για να έχει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου.

Στο ντέρμπυ του Νοτίου Ομίλου της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας το Αιγάλεω νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο.

Στα αλλα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής τα αποτελέσματα Ναυπακτιακός-Ρέθυμνο 2-1 Παναργειακός-Αιολικός 1-0 Κερατσίνι-Λεβαδειακός 1-2 Αχαϊκή-Αγερσανί Νάξου 2-0 Παναιγιάλειος-Μαρκό 1-0

Χθες ξεκίνησε και το πρωτάθλημα του βορείου ομίλου. Τα αποτελέσματα Πρέβεζα- Μηχανιώνα 1-2 Νάουσα-Ολυμπιακός Βόλου 2-1 Καστοριά-Κιλκισιακός 1-2 Αετός Σκύδρας-Αμπελόκηποι 1-0 Απόλλων Κρυας Βρύσης-Δόξα Δράμας 5-0 Κοζάνη- Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Στο μπάσκετ τώρα. Για την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις εννεα και τέταρτο απόψε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Τουρκική Εφές Πίλσεν, ο Ολυμπιακός στις 7 το απόγευμα παίζει στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ και ο ΠΑΟΚ στις εννεα υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο την Σαμάρα απο την Ρωσία.

Για την Ευρωλίγκα, χθες το βράδυ, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εκτός έδρας με 73- 66 την Τιμ-Σύστεμ Μπολώνια.

Για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Κόρατς, ο Πανιώνιος νίκησε με 88-69 την Γιουγκοσλαβική Ζελέζνικ, ενω ο Απόλλωνας στη Πάτρα επικράτησε με 79-67 της Τσιτλούκ απο την Βοσνία. Στη Γερμανία ο Παπάγου έχασε με 87-76 απο την Μπόν ενω το Ηράκλειο νίκησε στη Σλοβακία με 84-78 την Τσεμοσβίτ.

Η εθνική μας ομάδα χαντ-μπωλ των ανδρών νίκησε στα Γιάννενα, με 21-20 την Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Τέλος, η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των παίδων αντιμετωπίζει το απόγευμα στην Αυστρια, στο πρώτο αγώνα της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Αζερμπαϊτζάν.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 22 October 1998 - 16:09:17 UTC