Browse through our Interesting Nodes on the Balkan Peninsula Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-10-14

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 14-Oct-98 20:05:32

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει στις εξι το απόγευμα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών με αντίπαλο την Γεωργία, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2000.

Η εθνική μας που θα αγωνισθεί χωρίς τον τραυματία Ντέμη Νικολαϊδη θέλει τη νίκη πάσει θυσία απέναντι στην Γεωργία.

Η 11άδα της ελληνικής ομάδας Ατματζίδης, Ζαγοράκης, Γεωργάτος, Ουζουνίδης, Νταμπίζας, Καλιτζάκης, Πουρσανίδης, Μάρκος, Φρατζέσκος, Μαχλάς και Λυμπερόπουλος.

Για τον 2ο ομιλο της προκριματικής φάσης, διεξάγονται σήμερα επίσης και οι αγώνες Σλοβενίας- Λεττονιας και Νορβηγίας-Αλβανίας.

Η εθνική μας ομάδα των ελπίδων νίκησε χθες το απόγευμα με 3-2 την Γεωργία με τέρμα που σημειωσε στο 89ο λεπτό ο Γιώργος Κουλακιώτης.

Τα αλλα δυο τέρματα της ελληνικής ομάδας σημειωσαν οι Λιολίδης και Κωνσταντινίδης. Η εθνική μας έπαιζε απο το 26ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μοσχογιάννη.

Στο μπάσκετ. ΑΕΚ και Αρης νίκησαν χθες το βράδυ για την 4η αγωνιστική του Κυπέλλου Σαπόρτα. Η ΑΕΚ κέρδισε με 79-62 στη Κροατία την Κέϊ-Κέϊ Ζάγκρεμπ και ο Αρης στη Γερμανία με 85-65 την Τριέρ.

Ο Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα υποδέχεται στις εννεα και τέταρτο απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο την Ισπανική Μανρέσα ενω στις εννεα και μισή στη Μπολώνια ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Τιμ Σύστεμ.

Για το Κύπελλο Κόρατς, ο Πανιώνιος παίζει στη Κύπρο με τον Κεραυνό Λευκωσίας, ο Παπάγου υποδέχεται την Τούζλα απο την Βοσνία, το Ηράκλειο αντιμετωπίζει την Τουρκική Νταρουσαφάκα και ο Απόλλωνας Πάτρας παίζει στο Ισραηλ με την Μακάμπι Ρα Ανανά.

Νεος προπονητης στον Ηρακλή. Ο 40χρονος Σουηδός πρωην προπονητής της Γκέτεμποργκ Μάτς Γίγκμπλαντ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στο γηραιο.

Ο Νικος Κακλαμανάκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδων τύπου Μιστράλ που γίνεται στη Βρέστη της Γαλλίας, μετά την 6η ιστιοδρομία ειναι στην 2η θέση με 17 βαθμούς ποινής.

Δύσκολοι αντίπαλοι για τις ελληνικές ομάδες στο δεύτερο γύρο των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων στο χάντ-μπωλ.

Η Αναγέννηση Αρτας στο Τσάμπιονς Ληγκ των γυναικών θα έχει αντιπάλους την Ουγγρική Ντούναφερ, την Αυστριακή Νιντεροστερέϊς και τη Βαλκέα απο την Ρουμανία.

Ο Αθηναϊκός στο Κύπελλο Κυπελλούχων των ανδρών θα παίξει με την Ισπανική Αντεμάρ Λεον και ο Φιλιππος Βεροιας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιας των γυναικών με την Γερμανική Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Τέλος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης για άτομα με ειδικές ανάγκες που γίνεται στη Νεα Ζηλανδία, η Ελλάδα κατέκτησε και δευτερο χρυσό μετάλλιο. Μετά τον Κώστα Φίκα, ο Χρήστος Ταμπακτσής πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 14 October 1998 - 18:09:39 UTC