Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-10-08

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Thursday, 08-Oct-98 21:08:26

To διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ απόφασισε να εξουσιοδοτήσει τον προεδρο Βασίλη Σεβαστή, να έρθει σε επαφή με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο για την συνδιοργάνωση ενος μήτιγκ κλειστού στίβου στην Αθήνα.

Οπως είναι γνωστό το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, πριν απο λίγες ημέρες, είχε αποφασίσει να μην δώσει άδεια στον Πανελλήνιο να διοργανώσει το διεθνές μήτιγκ κλειστού στίβου εις μνήμην Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Εννεα ομάδες της Πρώτης Εθνικής Κατηγορίας τιμωρήθηκαν απο τον αθλητικό δικαστή για ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Με αποκλεισμό του γηπέδου τους για δυο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Βέροια, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Αρης και Προοδευτική. Ο αθλητικός δικαστής τιμωρησε με μια αγωνιστική την ΑΕΚ, τον Πανελευσινιακό και τον Ιωνικό.

Ολες οι ομάδες έχουν το δικαιωμα να προσφύγουν στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για να ανατρέψουν την πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Αυτή την ώρα γίνεται η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών της εθνικής ποδοσφαίρου ενόψη του αγώνα με την Γεωργία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2.000

Πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό με τον Πήτερ Οφορίκουε. Ο Γκανέζος που είχε πάρει άδεια για να αγωνιστεί στο παιχνίδι Καμερούν - Γκάνας δεν επέστρεψε από τη πατρίδα του την προγραμματισμένη ημερομηνία και η τιμωρία του θεωρείται βέβαιη. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να προχωρίσει σε διακοπή συμβολαίου. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Αγιαξ στις 21 του μήνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟΕ δικαίωσε τον Γεωργιάδη του Χαραλάμπους ο οποίος βάσει της πρωτόδικης απόφασης έπρεπε να καταβάλει στον Παναθηναϊκό το ποσό των 138 εκ. δρχ. Η υπόθεση βρίσκεται σε εκρεμότητα και στην αρμόδια επιτροπή της ΦΙΦΑ που πρωτοδίκως είχε δικαιώσει τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ ζευγάρωσε τις επιτυχίες του στον Δ όμιλο της Ευρολίγκα. Επικράτησε στο Αλεξάνδρειο της Ολύμπια Λιουμπιάνας με 76-68 έχοτας πρώτο σκόρερ τον Μπέρι που σημείωσε 19 πόντους.

Σε άλλο παιχνίδι του ομίλου η Βιλερμπάν νίκησε τη Τιμσίστεμ 71- 66.

Στη βαθμολογία με τά από 3 αγώνες προηγείται η Βιλερμπάν με 6 βαθμούς και ακολουθούν ΠΑΟΚ με 5, ΤΙΜ Σιστεμ, Ολύμπια με 4.

Σήμερα θα παίξουν στην Ευρολίγκα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Για τον Β όμιλο οι πράσινοι θα δοκιμαστούν στις 9.30 στο Ζάγκρεμπ με τη Τσιμπόνα, ενώ για τον Γ όμιλο ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στις 9.15 στο Ειρήνης και Φιλίας τη τουρκική Ούλκερ.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού, Ζαντάρ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 82-79.

Με νίκες ξεκίνησαν οι τέσσερις ελληνικές ομάδες στο Κύπελλο Κόρατς.

Ο Παπάγος νίκησε την Κροατική Ζρίνιεβατς με 78-73 με πρώτο σκόρερ τον Διαμαντόπουλο που σημείωσε 28 πόντους.

Ο Πανιώνιος νίκησε στη Ν.Σμύρνη την ελβετική Φρίμπουργκ με 69-68 έχοντας πρώτο σκόρερ τον Καράκουτη με 19 πόντους.

Ο Απόλλωνας Πάτρας νίκησε στην Πράγα την Σπάρτα με 85-62 με πρώτο σκόρερ τον Ρόμπινσον με 22 πόντους.

Στην παράταση με 103-100 επικράτησε το Ηράκλειο στο Βελιγράδι την Μπεομπάνκα. Πρωτος σκόρερ ήταν ο Μυριούνης με 26 πόντους.

Η Καλλιθέα επικράτησε του Ιάλυσου και η Δόξα Βύρωνα της Παναχαϊκής στα κυριότερα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής.

Τα αποτελέσματα

Καλαμάτα-Τρίκαλα 1-0, Αναγέννηση Καρδίτσας-Αθηναϊκός 0-1, Δόξα Βύρωνα-Παναχαϊκή 3-2, Καλλιθέα-Ιάλυσος 2-1, Αγιος Νικολαος-Νίκη Βόλου 3-1, Πανσερραϊκός-Λύκοι 3-1, ΠΑΣ Γιάννενα-Πιερικός 2-0, Καλαμαριά-Εδεσσαϊκός 2-1, και Λάρισα-Παναιτωλικός 4-2.

Στη βαθμολογια Καλλιθεα 18, Παναχαϊκή και Καλαμάτα 14 βαθμούς

Πρεμιέρα είχαμε χθες στο Νότιο Ομιλο της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα

Ρέθυμνο-Παναργειακός 3-1, Ατρόμητος-Αγερσανί Νάξου 2-1, Ναυπακτιακός-Παναιγιάλειος 2-3, Αιολικός-Αιγάλεω 2-1, Μαρκό-Κερατσίνι 1-2, και Λεβαδειακός-Αχαϊκή 4-1.

Η ΟΥΕΦΑ όρισε τις έδρες των τελικών των κυπέλλων Ευρώπης. Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει στην Βαρκελώνη στις 26 Μαϊου, του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο Μπέρμιγχαμ στις 19 Μαϊου ενω ο τελικός του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ θα γίνει στην Μόσχα στις 12 του ίδιου μήνα.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 8 October 1998 - 19:38:07 UTC