Browse through our Interesting Nodes on Health & Medicine in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-09-08

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 08-Sep-98 20:07:16

Με 15 ημέρες αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς από τον αθλητικό δικαστή για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και οι οποίες περιείχαν μομφή για την ΕΠΑΕ.

Η ποινή για τον προπονητή του Ολυμπιακού ισχύει από σήμερα ενώ αύριο θα ασκήσει έφεση η οποία θα εξεταστεί, και το απόγευμα θα ανακοινωθεί η οριστική απόφαση.

Με έγγραφη επίπληξη τιμωρήθηκε ο προπονητής του Πανηλειακού Γιάννης Κυράστας για την συμπεριφορά του στα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της ομάδος του με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο.

Με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της ΑΕΚ διαψεύδει δημοσιεύματα με τα οποία υπάρχει κατάσταση ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι προς πώληση.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως ουδέποτε η διοίκηση της ομάδος ζήτησε από τον προπονητή εισήγηση με την οποία θα έφευγαν από την ΑΕΚ ο Δώνης, ο Γκρέταρσον, ο Καραγιάννης, ο Κοπιτσής και ο Ντόμπος.

Ο Παναθηναϊκός σε φιλικό αγώνα χθες το απόγευμα στην Ελευσίνα νίκησε τον Πανελευσινιακό με 3-0. Δυο γκολ σημειωσε ο Βαζέχα και ενα με αυτογκόλ ο Αμπονσαϊ.

Ο τεχνικός των πρασίνων Βασίλης Δανιήλ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση του Κώστα Κιάσσου, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μετά απο επτά μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο παιχνίδι Ολυμπιακού-ΟΦΗ, κερδίζει μια θέση στην 11άδα του Παναθηναϊκού.

Περίπου 4 χιλιάδες εισητήρια απέμειναν για το παιχνίδι με την Δυναμό Κιέβου στην Νεα Φιλαδέλφεια και τα οποία θα διατεθούν τις επόμενες ημέρες στους φιλάθλους.

Ο Ηρακλής νίκησε στο Ιβανώφειο με 62-59 την Λάρισα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.

Με οκτώ αγώνες της δευτερης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο και την Πέμπτη το Κύπελλο Ελλάδος.

<u> Αύριο θα παίξουν</u>

Σπόρτιγκ-ΜΕΝΤ, ΑΕΚ-Απόλλων Πατρών, Δράμα-ΠΑΟΚ, Ηράκλειο-Παπάγου, Αιας Ευόσμου-Ηρακλής, Πανιώνιος- Νηαρ Ηστ, Μαντουλίδης-Αρης. Την Πέμπτη θα παίξουν Ιωνικός Νεας Φιλαδέλφειας-Παναθηναϊκός.

Για το Τελ Αβιβ αναχώρησε το απόγευμα ο Ολυμπιακός προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει η Μακάμπι. Αύριο οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στις οκτώ παρά τέταρτο το βράδυ την Παρτιζάν Βελιγραδίου και την Πέμπτη, ανάλογα με το αποτέλεσμα απέναντι στους Γιουγκοσλάβους, τον νικητή ή τον ηττημένο της αναμέτρησης Μακάμπι- Χάποελ Τελ Αβιβ.

Δεκα πέντε εκατομμύρια δραχμές είναι το πριμ που θα μοιραστούν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την νίκη-πρόκριση επι του Ολυμπιακού, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Γιάννης Κόλλιας παραμένει στην τεχνική ηγεσια της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των ελπίδων και για την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος , μετά απο απόφαση της ΕΠΟ.

Παραιτήθηκε απο την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας Γερμανίας ο Μπέρτι Φόγκτς. Επίσης και ο γνωστός στους έλληνες φιλάθλους Κριστο Μπόνεφ, ανακοίνωσε χθες την παραίτηση του απο την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας μετά την ήττα με 3-0 απο την Πολωνία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 8 September 1998 - 18:09:09 UTC