Check our bulletin board of Hellenic Conferences Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-05-13

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 13-May-98 18:19:02

Σε θρίλλερ έχει εξελιχθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της Βέροιας Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Μακεδονίας, ωστόσο ο παίκτης αρνείται να υπογράψει στους ερυθρόλευκους, λόγω καλύτερης οικονομικής προσφοράς που του έχει κάνει η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η ενωση δίνει στον νεαρό επιθετικό 45 εκατομμύρια το χρόνο για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Απο την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός, ανέβασε την προσφορά του απο 20 εκατομμύρια σε 30 το χρόνο για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Χθες το πρωϊ ο διευθύνων συμβουλος της Ενωσης Πατρίκ Κομνηνός συναντήθηκε με τον Πουρσαϊτίδη, σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο ενω το μεσημέρι ο 22χρονος επιθετικός μαζί με το μανατζέρ του και με τον προεδρο της Βέροιας Βασίλη Τσιαμήτρο, πέρασαν απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, για νεο κύκλο επαφών με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Το απόγευμα ο προεδρος της Βέροιας Βασίλης Τσιαμήτρος, υπέγραψε τελικά το συμβόλαιο παραχώρησης του Πουρσαϊτίδη στον Ολυμπιακό.

Το βράδυ ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιωργος Λούβαρης έκανε βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη, ο οποίος όμως εμμένει στην αποφαση του να μην υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Ο Γερμανός διεθνής επιθετικός Κάρλ Χαϊνς Ρίντλε, που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ, προτάθηκε χθες το βράδυ, στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ νίκησε χθες το βράδυ με 75-61 τον Ολυμπιακό, στο δεύτερο αγώνα για την 3η θέση του πρωταθλήματος μπάσκετ και ισοφάρισε σε ενα-ενα τις νίκες.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι το Σάββατο, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στις 18.30μμ, στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο δεύτερο αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε απευθείας κάλυψη απο την τηλεόραση του Αntenna.

Διεξάγεται το απόγευμα, η 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρώτης Εθνικής Κατηγορίας στο ποδοσφαιρο. Στις πέντε το απόγευμα θα παίξουν Καλαμάτα-Παναθηναϊκός Σκόντα Ξάνθη-Αθηναϊκός Πανηλειακός-Ιωνικός ΠΑΟΚ- Εθνικός Πανιώνιος-Ηρακλής Απόλλων-Καβάλα Προοδευτική-Βέροια Ολυμπιακός- Παναχαϊκή Στις 7 το απόγευμα θα αναμετρηθούν ο ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Μεγάλα αστέρια του κλασσικού αθλητισμού, ανάμεσα τους Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, θα συμμετάσχουν στο διεθνές μήτιγκ στίβου ''Τσικλητήρια-98'', που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος, στις 17 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σεργκεϊ Μπούμπκα, Ατο Μπόλτον, Χαβιέ Σοτομαγιόρ, Φράνκς Φρέντερικς, Κόλιν Τζάκσον, Μερλήν Οττεϋ, Γκαιηλ Ντίβερς, Φιόνα Μει, Σάρκα Κασπάρκοβα, Τσιόμα Αζουνουά, Ανα Φιτέλια Κιρότ, είναι μερικά απο τα μεγάλα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο Μήτιγκ.

Χθες ο προεδρος του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου κύριος Μίνως Κυριακού, σε συνέντευξη τύπου, έδωσε όλες τις λεπτομέρειες του σημαντικού αυτού διεθνούς αγώνα.

Με την 24η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας. Στο Νοτιο Ομιλο θα παίξουν

Στις τέσσερις Ναύπακτος-Εργοτέλης και Παναιγιάλειος-Αιολικός και στις πέντε Ρέθυμνο-Ιάλυσος Μαρκό-Κερατσίνι Αιγάλεω-Αγια Ελεούσα Κόρινθος-Πύργος και Πάμισος Μεσσήνης-Κερκυρα. Ρεπό έχει ο Αγιος Νικολαος

Στο Βορειο Ομιλο στις πέντε θα παίξουν Τύρναβος-Ποσειδών Μηχανιώνας Πρέβεζα- Ορέστης Ορεστιάδας Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου Αετός Σκύδρας-Αναγέννηση Αρτας Αγροτικός Αστέρας-Αμπελόκηποι ΠΑΣ Γιάννενα-Κοζάνη Ρεπό έχει ο Ορφέας Αλεξανδρούπολης ενω την Κυριακή θα παίξουν Νάουσα-Απόλλων Λάρισας.

Τέλος, η εθνική μας ομάδα βόλλεϋ των ανδρών σε φιλικό αγώνα, στη Σόφια, έχασε με 3-0 σετ απο την Βουλγαρία.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 13 May 1998 - 16:09:15 UTC