Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-03-12

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Thursday, 12-Mar-98 17:32:07

Χωρίς τον τραυματία Νίκο Μπουντούρη ο ΠΑΟΚ διεκδικεί απόψε στις εννέα και τέταρτο στο Βερολίνο με αντίπαλο την Αλμπα την πρόκριση του στους οκτώ της Ευρωλίγκα του μπάσκετ.

Αντίθετα οι Κακιούσης και Μπαλογιάννης ξεπέρασαν τα προβλήματα τρυαματισμού που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Σβι Σέρφ.

Ο νικητής του ζευγαριού Αλμπα Βερολίνου-ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την ΑΕΚ με μειονέκτημα έδρας.

ΑΕΚ, Παρτιζάν, Κίντερ Μπολώνια, Εφές Πίλσεν και Μπενετόν Τρεβίζο έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισητήριο για τους οκτώ της Ευρωλίγκα.

Εκτός απο την συνάντηση Αλμπα-ΠΑΟΚ, άλλα δύο παιχνίδια γίνονται απόψε Τιμ Σίστεμ Μπολώνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα

Την ερχόμενη Τετάρτη θα παρουσιαστούν ενώπιον του αθλητικού δικαστή της ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναικός για να απολογηθούν για τα επεισόδια που έγιναν στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Την ίδια ημέρα θα συζητηθεί και η ένσταση του Παναθηναικού για κακή διεξαγωγή του αγώνα επειδή δεν τοποθετήθηκε έγκαιρα η φυσούνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Πανιώνιος σε φιλικό παιχνίδι νίκησε με 83-80 τον Ολυμπιακό.

Ο Στέλιος Κουκουλεκίδης απο τη Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Ράλλης απο το Ηράκλειο θα διευθύνουν το Κυριακάτικο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

Τη συνάντηση Ηρακλείου-Παναθηναικού θα διευθύνουν ο Χρήστος Μαστραφτσής απο το Βόλο και ο Σωτήρης Λαινιώτης απο την Πάτρα ενώ το παιχνίδι ΑΕΚ-Αρη, ο Νίκος Πιτσίλκας απο τη Θεσσαλονίκη και ο Νίκος Παπαδημητρίου απο τα Γιάννενα.

Στο ποδόσφαιρο,

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ντουμίτρου Ντουμιτρίου μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε απο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, εξέφρασε την ανάγκη να επανέλθει γρήγορα η ομάδα στις επιτυχίες και τόνισε ότι στόχος της Ενωσης είναι να προκριθεί στους τέσσερις του Κυπέλλου Κυπελλούχων σε βάρος της Λοκομοτίβ Μόσχας και να εξασφαλίσει μία απο τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Με γκόλ του Βασίλη Λάκη, η εθνική ομάδα των ελπίδων νίκησε με 1-0 την Νορβηγία σε φιλικό παιχνίδι στο Στάδιο Καραισκάκη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι, στα τέλη Μαίου.

Πλήρη αγωνιστική κίνηση είχαμε στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας με την διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής, πρώτη για τον δεύτερο γύρο. Τα αποτελέσματα πρώτα στον Νότιο Ομιλο

Πύργος-Αγ.Νικόλαος 1-1 Κέρκυρα-Εργοτέλης 1-0 Αγ.Ελεούσα-Κόρινθος 0-0 Αιολικός-Αιγάλεω 1-0 Κερατσίνι-Παναιγιάλειος 1-1 Ιάλυσος-Μαρκό 3-0 Ρέθυμνο- Ναυπακτιακός 1-1 Ρεπό είχε ο Πάμισος Μεσσήνης

Στην βαθμολογία 1.Αγ.Νικόλαος 30 2.Ιάλυσος 27 3.Μαρκό 25 -Κερατσίνι 25

Τα αποτελέσματα στον Βόρειο Ομιλο τώρα Κοζάνη-Αλεξανδρούπολη 3-0 Αμπελόκηποι-ΠΑΣ Γιάννενα 1-1 Αρτα-Αγροτικός Αστέρας 0-0 Ολυμπιακός Βόλου- Αετός Σκύδρας 0-0 Πρέβεζα-Τύρναβος 0-0

Το παιχνίδι Ορέστη Ορεστιάδας-Πιερικού αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα γίνει σήμερα.

Σήμερα παίζουν ακόμη Απόλλων Λάρισας-Ποσειδώνας Ρεπό είχε η Νάουσα

Στην βαθμολογία 1.Πιερικός 27 με έναν αγώνα λιγότερο -ΠΑΣ Γιάννενα 27 3.Νάουσα 24 4.Ολυμπιακός Βόλου 23

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 3-0 σέτ της Κομοτηνής στο κλειστό της Γλυφάδας, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο βόλλευ. Τα σέτ 15-9, 15-5 και 15-12.

Το παχνίδι αυτό έγινε χθές διότι σήμερα ο Ολυμπιακός αναχωρεί για το Κούνεο της Ιταλίας όπου το Σαββατοκύριακό θα συμμετάσχει στο φάιναλ-φόρ του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

H Μπαρτσελώνα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο ποδοσφαιρο. Στον επαναληπτικό αγώνα που έγινε στην Γερμανία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ντόρτμουντ, αλλα κατέκτησε τον τίτλο, αφού είχε κερδίσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Σε εξ'αναβολής αγώνες για το Αγγλικό πρωτάθλημα Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουναϊτέντ 1-1 και Γουϊμπλετον-Αρσενάλ 0-1. Στη βαθμολογια Μάντσεστερ 60 βαθμούς σε 30 αγώνες, Αρσενάλ 51 βαθμούς σε 27 αγώνες.

Η Λάτσιο προκρίθηκε στα τελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γιουβέντους, την οποία όμως είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 1-0.

Η Λάτσιο στο τελικό θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί απο τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στην Πάρμα και την Μίλαν.

Τέλος, η Βερόνα και ο Ερυθρός Αστέρας θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Κόρατς στο μπάσκετ, σε διπλούς τελικούς που θα γίνουν στις 25 Μαρτίου στη Βερόνα και την 1η Απριλίου στο Βελιγράδι. Στους χθεσινούς επαναληπτικούς αγώνες της ημιτελικής φάσης είχαμε

Σολέ (Γαλλίας)-Ερυθρός Αστέρας 96-74, προκρίθηκαν οι φιλοξενούμενοι που είχαν νικήσει 81-49 στο πρώτο παιχνίδι και

Ρόμα-Μας Βερόνα 72-70, προκρίθηκε η Βερόνα που είχε κερδίσει με 96-82 στο πρώτο παιχνίδι.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 12 March 1998 - 16:09:21 UTC