Subscribe to our Personal NewsPaper-Online (Free Custom News Service) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-03-06

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Friday, 06-Mar-98 16:49:39

H AEK στο πρώτο αγώνα της για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Λοκομοτιβ Μόσχας, στο στάδιο Νίκος Γκούμας μπροστά σε 30 χιλιάδες θεατές.

Η Ενωση παρότι αγωνίστηκε με 9 παίκτες στα τελευταία λεπτά, λόγω αποβολής των Ντόμπος και Καραγιάννη ήταν ανώτερη των Ρώσων και έδειξε οτι μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση στο δεύτερο αγώνα που θα γίνει στις 19 Μαρτίου στη Μόσχα.

Στα αλλα χθεσινοβραδυνά παιχνίδια της προημιτελικής φάσης είχαμε

Σλάβια Πράγας-Στουτγκάρδη 1-1 Μπέτις-Τσέλσι 1-2 και Ρόντα Κερκρέϊντ (Ολλανδίας)-Βιτσέντζα 1-4.

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στους οκτώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αντίθετα αποκλείστηκε ο πρωταθλητής Ευρώπης του 97 Ολυμπιακός ενω ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση του σε τρίτο παιχνίδι.

Η Ενωση νίκησε και στο δεύτερο αγώνα που έγινε στο Σπλίτ με 62-54 την Κροάσια και πέρασε στην επόμενη φάση.

Στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός δεν τα καταφερε απέναντι στην Παρτιζάν. Εχασε απο τους Γιουγκοσλάβους που έκαναν το 2-0 με 72-60.

Ο ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη νίκησε με 81-60 την Αλμπα και έτσι θα διεκδικήσει την πρόκριση στο τρίτο αγώνα που θα γίνει στο Βερολίνο στις 12 Μαρτίου.

Στα αλλα χθεσινά παιχνίδια της Ευρωλίγκα Μπαρτσελώνα-Τσε-ες-κα Μόσχας 75-63 Εστουντιάντες-Κίντερ Μπολώνια 62-67 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Τιμ Σύστεμ Μπολώνια 88- 72 Ολύμπια Λιουμπλιάνας-Μπένετον Τρεβίζο 61-70

Σήμερα θα παίξουν Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ-Εφές Πίλσεν. Προκρίθηκαν στους οκτώ, αφού συμπλήρωσαν δυο νίκες οι ΑΕΚ, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Κίντερ Μπολώνια και Μπένετον Τρεβίζο.

Στην ημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, οι ομάδες θα παίξουν ως εξής Παρτιζάν- Μπαρτσελώνα ή Τσε-ες-κα Κίντερ Μπολώνια-Μακάμπι ή Τιμ Σύστεμ Μπένετον- Τσιμπόνα ή Εφές Πίλσεν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ή Αλμπα Βερολίνου.

Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στις 26 και 31 Μαρτίου ενω αν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει στις 2 Απριλίου.

Ολυμπιακός και Νιούκαστλ συμφώνησαν χθες το βράδυ για την μετεγγραφή του Νίκου Νταμπίζα. Η ανακοίνωση της απόκτησης του διεθνούς παίκτη απο τον αγγλικό σύλλογο, θα γίνει το μεσημέρι, αφού πρώτα δωθούν οι απαραίτητες τραπεζικές εγγυήσεις.

Ο Νταμπίζας θα αναχωρήσει για την Αγγλία σήμερα ή την Δευτέρα ώστε να περάσει απο ιατρικές εξετάσεις.

Το παιχνίδι της Κυριακής στην Καλαμάτα απέναντι στην τοπική ομάδα θα είναι το τελευταίο με την ερυθρόλευκη φανέλλα για το Νίκο Νταμπίζα.

Ενας απο τους τελευταίους μεγάλους του αθλητικού ρεπορτάζ, ο πρύτανης των αθλητικών συντακτών και επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανελληνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, ο Χρήστος Σβολόπουλος, έφυγε χθες απο την ζωή σε ηλικία ενενήντα ενός ετών.

Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των παίδων νίκησε με 4-0 την Μάλτα και προκρίθηκε για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνουν στην Σκωτία.

ΑΕΚ-Αρης και Ολυμπιακός-Ηρακλής θα είναι οι δυο ημιτελικοί στο φαϊναλ-φορ του Κυπελλου Ελλάδος στο βόλλεϋ, που θα γίνουν 27 και 28 Μαρτίου στον Πύργο.

Στην Πυγμαχία. Διπλή επιτυχία για τον πρωταθλητή μας Αρτούρ Μικαελιάν, ο οποίος πέρασε στα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στο Χαλέ της Γερμανίας, εξασφαλίζοντας τόσο το χάλκινο μετάλλιο, όσο και την πρόκριση του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί τον Μαϊο στο Μίνσκ της Λευκορωσίας.

Ο Μικαελιάν, που παίζει στα 54 κιλά, νίκησε στα προημιτελικά τον Σλοβακό Βακάρσκι με 9-1 στα σημεία και θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον τελικό με αντίπαλο τον Λευκορώσο Βορομπόφ.

Με 17 αθλητές και 8 αθλήτριες θα συμμετάσχει η χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα γίνει την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 6 March 1998 - 15:09:23 UTC