Subscribe to our Personal NewsPaper (Free Custom News Service) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-02-24

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 24-Feb-98 16:39:54

Tρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ΑΕΚ χθες το απόγευμα με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί απο την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ενωση αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στη Νίκαια με τον Ιωνικό, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ετσι η διαφορά στην βαθμολογία με τους δυο πρώτους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μεγάλωσε και έφτασε στους πέντε βαθμούς.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 36ο λεπτό με πέναλτυ που εκτέλεσε ο Ντόμπος και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Φρούσσος.

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με οκτώ αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων χιλιάδων δραχμών τον Γιάννη Γιαννούλη, τον Τσάρλς Σάκλφορντ και τον Αντόνιο Χάρβεϊ, οι οποίοι συνεπλάκησαν στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Επίσης ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τον Γιώργο Καράγκουτη με δυο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 150 χιλιάδων δραχμών αφού και αυτός συμμετείχε στα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ για τους κρίσιμους αγώνες, αύριο με την Γερμανία και το Σάββατο με το Βέλγιο για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Τόνι Ντόουσον του Απόλλωνα Πάτρας αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Κατηγορίας.

Στις 8 Απριλίου θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ερυθρού Αστέρα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στα παιδια της Βοσνίας. Πρόκειται για μια αξιεπαινή προσπάθεια που ανέλαβαν απο κοινού οι Γιατροί του Κόσμου και το Ιδρυμα για το παιδί και την οικογένεια.

Θετικό βρέθηκε το πρώτο δείγμα των ούρων του πρωταθλητή της σφαιροβολίας Αλέξη Λεωνίδη. Ο αθλητής του Ολυμπιακού βρέθηκε οτι έχει κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας εφεδρίνης, στη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που έγινε 14 και 15 Φεβρουαρίου στο στάδιο ειρήνης και φιλίας, οπου είχε κατακτήσει την πρώτη θέση.

Στο Λεωνίδη-σύμφωνα με τους νεους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού-θα αφαιρεθεί το χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει στη συγκεκριμένη διοργάνωση ενω θα του γίνει επίπληξη απο τον ΣΕΓΑΣ. Επίσης αποκλείστηκε απο την εθνική μας ομάδα που θα συμμετάσχει απο την Παρασκευή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα γίνει στην Βαλένθια.

Η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας στο βόλλεϋ νίκησε εκτός έδρας με 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, στο ντέρμπυ του Αγγλικού πρωταθλήματος, χθες το βραδυ, η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Εβερτον για την 27η αγωνιστική.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 24 February 1998 - 15:09:12 UTC