Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-02-03

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 03-Feb-98 12:54:06

Με γκόλ του Βεριντιάνο Μαρτσέλο στο 66ο λεπτό η ΑΕΚ νίκησε στο στάδιο Νίκος Γκούμας με 1-0 τον Ολυμπιακό στο ντέρμπυ της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Πρώτης Εθνικής Κατηγορίας.

Η Ενωση, μετά την νίκη της πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς εναντι 49 που έχει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό.

Πλήγμα για την ΑΕΚ ήταν ο τραυματισμός στο γόνατο του Ντανιέλ Μπατίστα, που θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έχει κάκωση μηνίσκου.

Στο μεταξύ σήμερα θα χειρουργηθεί στη μέση και ο Ντέμης Νικολαϊδης που αναμένεται να επιστρέψει μετά απο ενα μηνα στα γήπεδα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΚ Ντουμίτρου Ντουμιτρίου είπε ''Η νίκη ήρθε μετά απο μεγάλη προσπάθεια και δουλεια όλων των παικτών'' ενω ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντούσαν Μπάγιεβιτς ανέφερε ''Δεχθήκαμε γκολ πολύ εύκολα. Εαν δεν κερδίζαμε σήμερα, δεν θα κερδίζαμε ποτέ.''

Δριμύτατη ανακοίνωση εξέδωσε χθες το απόγευμα η ΑΕΚ με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ, που έγινε στο Αλεξάνδρειο.

Η διοίκηση της Ενωσης μιλά για κλοπή του Κυπέλλου και αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος, λόγω της ατμόσφαιρας ζούγκλας, που θεωρεί οτι επικρατούσε στο γήπεδο.

Ακόμη στην ανακοίνωση της ΑΕΚ τομίζεται οτι η συμπεριφορά των φιλάθλων του Αρη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, λόγω της συνεχούς ρίψης αντικειμένων και της δημιουργίας πολεμικού κλίματος με ύβρεις και απειλές.

Ολα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με την ΑΕΚ τον επηρεασμό των δυο διαιτητών, οι οποίοι υπέπεσαν σε σωρεία λαθών, που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Για το πρωτάθλημα της Δεύτερης Εθνικής Κατηγορίας στο ποδοσφαιρο, ο Παναιτωλικός νίκησε στην Θεσσαλονίκη με 1-0 την Καλαμαριά ενω η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 4-3 εκτός έδρας του Εδεσσαϊκού.

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες η διεξαγωγή του αγώνα Καστοριάς- Εθνικού Αστέρα, λόγω χιονόπτωσης στη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας. Η ΕΠΑΕ θα ορίσει νεα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΑΕ Στέλιου Σφακιανάκη έκανε ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών Βίκτωρας Μητρόπουλος, με αφορμή την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης με τον ΟΠΑΠ, απόφαση που ελήφθη με χρήση του δικαιώματος της διπλής ψήφου απο τον Προεδρο Στέλιο Σφακιανάκη.

Θα φέρω το θέμα στη Γενική Συνέλευση. Λυπάμαι γιατί προσπάθειες διεκδίκησης κάθε μορφής των ΠΑΕ απο το 1992 κινδυνεύουν να αποτύχουν εξ'αιτίας νεοκόπων ''Δούρειων Ιππων'' τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κύριος Μητρόπουλος.

Η Ρουμανία θα διοργανώσει τον Μαϊο την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των Ελπίδων την οποία διεκδικούσε και η χώρα μας, όπως ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ.

Και τα 12 παιχνίδια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στο Βουκουρέστι στο διάστημα 23 με 31 Μαϊου.

Στη τελική φάση συμμετέχει και η εθνική μας ομάδα μαζί με Ρουμανία, Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία, Ρωσία, Νορβηγία και Σουηδία.

Στο βόλλεϋ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην Παιανία τον Κτησιφώντα με 3-0 σε αγώνα που ολοκλήρωσε την 12η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας.

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης παραιτήθηκε απο την θέση του προπονητή του Παναθηναϊκού, ωστόσο παραμένει ως παίκτης.

Κοντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Νταϊτόνα Μοντένα θα παίξει σήμερα στις 9 και μισή το βράδυ στην Ιταλία, ο Αρης για την 4η αγωνιστική του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο βόλλεϋ.

Σε πολιτικό και ιδεολογικό επίπεδο οι Ηνωμένες Πολιτείες με την Κούβα παραμένουν σε ευθεία αντιπαράθεση πάνω απο 50 χρόνια αλλα την Κυριακή βρέθηκαν στον ιδιο αγωνιστικό χώρο, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού τουρνουά Γκολντ Καπ που γίνεται στην Καλιφόρνια.

Οι ΗΠΑ νίκησαν σε αυτό τον αναμφίβολα ιστορικό παιχνίδι με 3-0 μετά απο μια γεμάτη πάθος και δύναμη αναμέτρηση.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 3 February 1998 - 12:30:27 UTC