Browse through our Interesting Nodes on Education in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-12-09

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Ο χορός των μαθητών

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Ασχημα μηνύματα από τα γκάλοπ
  • [02] Επίθεση Καραμανλή στην κυβέρνηση
  • [03] Δύο "όχι", ένα "ναί", από Σρέντερ
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [04] Ηρθε και ο χιονιάς
  • [05] Τα τραίνα σκοτώνουν
  • [06] Ελλειψη αεροπλάνων
  • [07] Εκρηκτικά στην Αλεξάνδρας
  • [08] Ληστές στην Πειραιώς
  • [09] Δίωξη κατά Τροχανά
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [10] Συνέντευξη Ετσεβίτ στην ZDF
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [11] Βγήκε από το νοσοκομείο ο Γέλτσιν
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [12] Αυστραλία-Κυκλώνας Θέλμα
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [13] Φοροφυγάδες μετά...μουσικής
  • [14] Mείωση των επιτοκίων
  • [15] Είπα...ξείπα Χρυσολούρη
  • [16] Σύνταξη Εξπρές
  • [17] Χρηματιστήριο
  • [Η] Καιρός - Σήμερα

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Ο χορός των μαθητών

    Last Updated: Wednesday, 09-Dec-98 15:42:57
    Στο ρυθμό των μαθητικών κινητοποιήσεων χορεύει όλη η Ελλάδα. Ενα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια πραγματοποίησαν μαθητές, καθηγητές και φοιτητές στην Αθήνα, που συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και έκαναν πορεία στο υπουργείο Παιδείας. Διαδηλώσεις έγιναν και σε 44 ακόμα πόλεις της χώρας.

    Με εκτεταμένα επεισόδια σημαδεύτηκε το πρωτοφανές σε όγκο και παλμό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

    Αναρχικοί που παρεισέφρυσαν στην πορεία έσπασαν τζαμαρίες και έκαψαν τρία αυτοκίνητα. Επεισόδια υπήρξαν και σε Λάρισα και Βόλο.

    Συλλαλητήρια έγιναν σε 44 ακόμη μεγάλες πόλεις της χώρας.

    Ανησυχία εκδηλώνεται στην κυβέρνηση από το ογκούμενο κύμα της εκπαιδευτικής διαμαρτυρίας και το κυβερνητικό επιτελείο αναζητούν τρόπους εκτόνωσης της έντασης.

    Προς τούτο συναντήθηκαν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Παιδείας στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ.Αρσένης επανέλαβε πως η μεταρρύθμιση θα εφαρμοστεί χωρίς περικοπές και πως ο διάλογος που θα γίνει αφορά τον τρόπο εφαρμογής της. Μίλησε πάλι για παραπληροφόρηση των μαθητών. Και συμπλήρωσε πως ο πρωθυπουργός συμφώνησε να μην γίνουν αλλαγές στο νόμο.

    Χθες ο υπουργός με επιστολές του σε ΟΛΜΕ και ΔΟΕ προσπάθησε να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς. Ταυτόχρονα υποσχέθηκε πως όλοι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα προσληφθούν τα επόμενα 2-3 χρόνια στο δημόσιο.

    Αναστολή της εφαρμογής της μεταρρύθμισης Αρσένη και εθνικό διάλογο για την Παιδεία ζητά η Νέα Δημοκρατία.

    Αντίθετοι με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση δείχνουν οι Ελληνες σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ΜRΒ. Οι δύο στους τρείς ερωτηθέντες θεωρούν οτι θα αυξήσει την παραπαιδεία.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Wednesday, 09-Dec-98 15:44:31

    [01] Ασχημα μηνύματα από τα γκάλοπ

    Προβάδισμα 6,5 ποσοστιαίων μονάδων στη Ν.Δ έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνει η πρώτη, μετά τις Δημοτικές εκλογές, πανελλαδική σφυγμομέτρηση της εταιρίας MRB για τον Αntenna.

    Ως δημοφιλέστερα πρόσωπα ανεδείχθησαν, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, και ο δήμαρχος Αθηναίων

    "Εξαιρετικά θετικά νέα" χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης ο πρόεδρος της ΝΔ. Ο κ.Καραμανλής εκτίμησε ότι παγιώνεται η διαφορά μεταξύ Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ και οτι υπάρχουν αυξητικές τασεις. Ζήτησε, ομως, από τα στελέχη της ΝΔ να μην επαναπαυθούν.

    [02] Επίθεση Καραμανλή στην κυβέρνηση

    Εφ' όλης της ύλης κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

    Ο κ. Καραμανλής μίλησε για αλχημείες και σκηνοθετημένους αριθμούς, στην προσπάθεια ενταξης της χώρας στην ΟΝΕ.

    Ο προεδρος της ΝΔ διαβεβαίωσε ότι, την πολιτική που θα εξαγγείλει προεκλογικά, θα εφαρμόσει και ως κυβέρνηση. Μίλησε για αποκρατικοποιήσεις στις τράπεζες, την Ολυμπιακή και τις Αστικές συγκοινωνίες και για σταθερό απλοποιημένο και με χαμηλους συντελεστες φορολογικό σύστημα. Εκανε ακόμα, άνοιγμα στους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν γαλάζιοι, πράσινοι και κόκκινοι πολίτες αλλά εκείνοι που βολεύονται από την παρακμή και εκείνοι που αγωνιούν για το αύριο του τόπου.

    [03] Δύο "όχι", ένα "ναί", από Σρέντερ

    Διαφορετικές οι προσεγγίσεις Σημίτη-Σρέντερ στη Βόννη, επί της διαπραγμάτευσης για την ΑΤΖΕΝΤΑ 2000.

    Ο Γερμανός Καγκελάριος επανέλαβε τη βούληση της Βοννης για δραστικές περικοπές των κονδυλίων κοινωνικής και αγροτικής πολιτικής, και ξέκοψε το θέμα της επιστροφής του κατοχικού δανείου στην Ελλάδα. Δεσμεύθηκε, όμως, να μην αναβαθμισθεί η Τουρκία στη Διάσκεψη Κορυφής της Βιέννης την Παρασκευή.

    Εν' τω μεταξύ στη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί στην εισήγηση προς τη Σύνοδο Κορυφής της Βιέννης η Τουρκία ώς υπό ένταξη χώρα.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Wednesday, 09-Dec-98 15:44:01

    [04] Ηρθε και ο χιονιάς

    Επιδρομή χιονιά σ'ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Ασπρισε η Βόρεια Ελλάδα, με αλυσίδες η κυκλοφορία στους περισσότερους επαρχιακούς δρόμους της Μακεδονίας.

    Χιόνι έπεσε και μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ενω έκλεισε το αρεδόμιο Μακεδονία και με απόφαση του νομάρχη έμειναν κλειστά τα σχολέια στο νομό.

    Προσωρινή βελτίωση του καιρού αναμένεται μετά το μεσημέρι.

    [05] Τα τραίνα σκοτώνουν

    Νέα τραγωδία σε αφύλακτη διάβαση του ΟΣΕ στην Ιωνία Θεσσαλονίκης. Επιβατική αμαξοστοιχία παρέσυρε το πρωί αυτοκίνητο. Σκοτωθηκε ο οδηγός, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

    [06] Ελλειψη αεροπλάνων

    Προβλήματα σήμερα στα αεροδρόμια λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, που αντιδρούν στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

    Δεκαπέντε πτήσεις, όλες της Αεροπλοϊας ακυρώθηκαν.

    Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο στην Αθήνα και των ιδιοκτητών ταξί.

    [07] Εκρηκτικά στην Αλεξάνδρας

    Αγνωστοι τοποθέτησαν 12 γκαζάκια στον προθάλαμο της Εθνικής Τράπεζας, επί της Λ.Αλεξάνδρας, εκ' των οποίων εξεράγησαν τα 4, λίγο πριν τις 5 το πρωί, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στην είσοδο της τράπεζας, η οποία βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας. Στον τόπο της έκρηξης βρέθηκαν 8 υδροσωλήνες γεμάτοι με ύλη αγνώστου είδους, πιθανώς εκρηκτική. Οι υδροσωλήνες εξετάζονται στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

    [08] Ληστές στην Πειραιώς

    Αντιμέτωπη με δύο ληστές ήρθε το βράδυ, 65χρονη μέσα στο διαμερισμά της επί της οδού Πειραιώς 68.

    Δύο άγνωστοι προσποιούμενοι ότι ήθελαν να παραδώσουν ένα δέμα στη κα Δήμητρα Μακρή, εισέβαλαν στο διαμερισμά τη φίμωσαν, άρπαξαν 1.500 δραχμές και κοσμήματα και εξαφανίσθηκαν.

    [09] Δίωξη κατά Τροχανά

    Διωξη για απατη σε βαθμό κακουργήματος ασκηθηκε εναντιον του επιχειρηματία και πρώην προεδρου της ΑΕΚ Μιχάλη Τροχανά

    Ο κ. Τροχανάς κατηγορείται από κοινού με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του SOE για τις δραστηριότητες των επιχειρήσεών του. Κατα την κυρια ανακριση θα ερευνηθεί και το πού διοχετεύθηκαν τα χρήματα από την πώληση της ΑΕΚ στην εταιρεία ΕΝΙΚ. Ορκωτοί λογιστες, εξαλλου, θα ερευνησουν τα οικονομικά του συνολου των επιχειρησεων του κ. Τροχανά.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Wednesday, 09-Dec-98 15:44:22

    [10] Συνέντευξη Ετσεβίτ στην ZDF

    Δυο ημέρες μετα τη συνέντευξη του Αμπντουλάχ Οτσαλάν στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Γερμανίας ΖDF, ήταν σειρά του εντολοδόχου πρωθυπουργού της Τουρκίας Μπουλέντ Ετζεβίτ, να κάνει τη δικια του παρεμβαση στη γερμανική κοινή γνώμη.

    Σε χθεσινοβραδυνή συνέντευξή του λοιπόν ο πρωθυπουργός του Αττίλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Βόνης, χαρακτηρίζοντας "ατυχή και απαράδεκτη" την άρνησή της να ζητήσει από την Ιταλία την έκδοση του κούρδου ηγέτη Αμπντολάχ Οτσαλάν, παρά την ύπαρξη εντάλματος συλλήψεως εναντίον του από την γερμανική δικαιοσύνη.

    Ο Ετζεβίτ επανέλαβε τις γνωστές τουρκικές θέσεις, ότι οι σχέσεις της Αγκυρας με τους Κούρδους αποτελουν "εσωτερικό πρόβλημα της Τουρκίας" και προσθεσε ότι "αν αναμειχθούν ξένες δυνάμεις σ' αυτό, θα υπήρχαν σοβαρές επιπλοκές".

    Ο Ετζεβίτ επέκρινε επίσης την κοινή πρωτοβουλία των υπουργών Εξωτερικών της Γερμανίας, Γιόσκα Φίσερ και της Ιταλίας Λαμπέρτο Ντίνι, οι οποίοι την περασμένη Δευτέρα δήλωσαν στι Βρυξέλλες ότι προτίθενται να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις μιας δίκαιης και αμερόληπτης δίκης του Οτσαλάν από διεθνές δικαστήριο.

    Ο Ετζεβίτ υποστήριξε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση, που τάσσεται υπέρ της προσαγωγής του Οτσαλάν ενώπιον ευρωπαϊκού ή διεθνους δικαστηρίου, δεν πρέπει να αναμειγνύεται σ' αυτή την υπόθεση.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 09-Dec-98 15:49:27

    [11] Βγήκε από το νοσοκομείο ο Γέλτσιν

    Ο Ρώσος Πρόεδρος, Μπορίς Γέλτσιν βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με πνευμονία από τις 22 Νοεμβρίου.

    Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ότι οι γιατροί πιστεύουν πως η νοσοκομειακή φάση της θεραπείας του Γέλτσιν από την πνευμονία ολοκληρώθηκε και έτσι ο Ρωσος πρόεδρος μετέβη στην εξοχική του κατοικία στο Ρους, 100 χιλιόμετρα έξω από τη Μόσχα. Θα επισκέπτεται πάντως τακτικά την Κεντρική Κλινική της Μόσχας για ιατρικές εξετάσεις.

    Ο ρώσος πρόεδρος είχε επισκεφθεί το Κρεμλίνο για τρείς ώρες το πρωί της περασμένης Δευτέρας προκειμένου να υπογράψει την απόλυση του προσωπάρχη του, Βαλεντίν Γιουμάσεφ και τριών συνεργατών του.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 09-Dec-98 15:44:09

    [12] Αυστραλία-Κυκλώνας Θέλμα

    Με θυελλωδεις ανεμους που επνεαν με ταχυτητα διακοσίων χιλιομετρων την ωρα σαρωσε ο κυκλωνας Θέλμα τις βορειες ακτες της Αυστραλίας...

    Η καταρρακτωδης βροχή καθηλωσε τους κατοικους στα σπιτια τους καθώς οποιεσδηποτε μετακινησεις ήταν αδυνατον να πραγματοποιηθούν.

    Πάντως δεν ήταν λιγοι εκεινοι που εντρομοι εγκατελειψαν τα σπιτια τους και ζητησαν καταφυγιο στους ειδικούς χωρους που δημιουργήθηκαν για την περίσταση από τις αυστραλιανες αρχες.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Wednesday, 09-Dec-98 15:48:47

    [13] Φοροφυγάδες μετά...μουσικής

    Μετά μουσικής... η νέα λίστα φοροφυγάδων του ΣΔΟΕ. Γνωστοί τραγουδιστές, γιατροί αλλά και δημόσιοι λειτουργοί κατηγορούνται ότι απέκρυψαν εισοδήματα συνολικού ύψους 890,55 εκατομμυρίων δραχμών.

    Για λογιστικά λάθη έκαναν λόγο στον Αntenna οι Σταμάτης Γονίδης, Ελένη Δήμου και Σοφία Αρβανίτη, που είναι μεταξύ των αναφερομένων στη λίστα.

    [14] Mείωση των επιτοκίων

    Το σύνθημα μείωσης των επιτοκίων δίνει η Τράπεζα της Ελλαδος, "έρριξε" το επιτόκιο στη διατραπεζική αγορά κατά 0,50%

    Σημαντική μείωση όλων των επιτοκίων της ανακοίνωσε πρώτη η Εθνική τράπεζα αμέσως μετά την μείωση του επιτοκίου που ανακοίνωσε η τράπεζα της Ελλάδος.

    Κατά 4 μονάδες μειώθηκε το επιτόκιο στις πιστωτικές κάρτες που απο 21,55% πέφτει στο 18%.

    Αναλυτικά σε κάθε κατηγορία δανείου η μείωση των επιτοκίων έχει ώς εξής.

    * Στα κεφάλαια κίνησης το επιτόκιο μειώνεται από 15,25% σε 13,75%. Στα στεγαστικά επιτόκια το κυμαινόμενο επιτόκιο μειώνεται από 15,25% σε 13,75%. * Καθιερώνονται και τρία νέα στεγαστικά δάνεια με σταθερό επιτόκιο 8,25% για τα δέκα πρώτα χρόνια, 7,5% για τα 15 πρώτα χρόνια και 5,5% για το κυμαινόμενο τριμηνιαίο στεγαστικό σε Ευρώ. * Το επιτόκιο των προσωπικών δανείων έως 1.000.000 υποχωρεί απο 20% σε 16, 75%, του εορτοδάνειου απο 16% σε 15%, της αγοράς αυτοκινήτου απο 17 σε 16% * Τέλος το επιτόκιο καταθέσεων ταμιευτηρίου μειώνεται απο 8,75% σε 8,5%.

    Το κλιμα μειωσης ενισχυθηκε απο την πτώση κατά 2, 12% των επιτοκίων των εντόκων γραμματίων του Δημοσιου, που έφθασαν το 10,46%.

    Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε, εν τω μεταξυ, ο Πρωθυπουργός Κωστας Σημίτης, στο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

    Ταυτοχρόνως, απηύθυνε νέα έκκληση προς τους επιχειρηματίες, να συμβάλουν στην αποκλιμάκωση του πληθωρισμού.

    [15] Είπα...ξείπα Χρυσολούρη

    Την παραίτηση του επιχείρησε ν' ανακαλέσει ο μέχρι χθες διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ.Γιώργος Χρυσολούρης.

    Σε επιστολή του αναφέρει ότι θα παραμείνει στις επάλξεις, οπως ορίζεται από το πενταετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον οργανισμό. Το Δ.Σ του ΟΤΕ απάντησε στον κ. Χρυσολούρη ότι δεν είναι αρμόδιο να ικανοποιήσει το αιτημά του αφού τη σχετική απόφαση έχει λάβει η κυβέρνηση.

    Εξι βουλευτές της Ν.Δ ζήτησαν από τον πρόεδρο της Βουλής να καλέσει στην επιτροπή ακροάσεων τον κ. Χρυσολούρη.

    [16] Σύνταξη Εξπρές

    Σύστημα-εξπρές στην απονομή των συντάξεων του ΙΚΑ στο μισό χρόνο και με απλούστερες διαδικασίες ανακοίνωσαν οι υφυπουργοί κυριοι Μπένος και Ιωάννίδης. Από σημερα αρχίζει η σχετική επιμόρφωση των υπαλλήλων του Ιδρύματος.

    [17] Χρηματιστήριο

    Με πτώση 0,98%, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 2.541,59 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 86 δισεκατομμύρια 644 εκατομμύρια δραχμές.

    [Η] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Wednesday, 09-Dec-98 15:45:11
    Βελτίωση θα παρουσιάσει την Πέμπτη ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι,βορειοδυτικοί στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση και στα δυτικά μέτριοι που αργότερα θα γίνουν νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

    Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο αλλά νωρίς το πρωϊ στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός που τοπικά στα κεντρικά και βόρεια θα είναι ισχυρός.

    Συννεφιασμένος ο καιρός στην Αττική και Θεσσαλονίκη με θερμοκρασία που θα φθάσει τους 10 βαθμούς κελσίου.

    Ιδιες καιρικές συνθήκες και στην Θεσσαλονίκη με θερμοκρασία που θα φθάσει τους 5 βαθμούς κελσίου.

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Wednesday, 09-Dec-98 15:45:05
    Περαιτέρω βελτίωση θα παρουσιάσει τις επόμενες 24 ώρες ο καιρός, η οποία όμως θα είναι προσωρινή γιατί από την Παρασκευή ξαναχαλάει, κυρίως όμως με νότιους ανέμους και τοπικές βροχές.

    Βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα Δυτικά και Νότια θα εχουμε την Παρασκευή, ενώ θα χιονίσει στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

    Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφώρ, αλλά μετά το μεσημέρι στα Βόρεια θα γίνουν βόρειοι με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία δεν αλλάζει και θα πλησιάσει στους 5 με 6 βαθμούς στα Βόρεια και στους 11 με 12 στην υπόλοιπη χώρα.

    Την Κυριακή, θα έχουμε και πάλι βροχές και τοπικές καταιγίδες στα Νότια, αλλά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινα της ηπειρωτικής Ελλάδας.

    Οι άνεμοι στα Βόρεια θα είναι βορειοανατολικοί μέτριοι και στις άλλες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση και η θερμοκρασία, χωρίς αξιόλογη μεταβολη, θα πλησιάσει το μεσημέρι στους 6 βαθμούς στα Βόρεια και στους 11 με 12 στις άλλες περιοχές της χωρας.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Wednesday, 9 December 1998 - 19:00:29 UTC