Visit our archive of Documents on Greece & the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-10-26

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Εκρηκτικές διαστάσεις προσλαμβάνουν τα φαινόμενα διαφθοράς στην Αστυνομία

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Εντείνονται οι πιέσεις για ανασχηματισμό
  • [02] Θεσσαλονίκη-Εορτασμός
  • [03] Μήνυση Γιαννόπουλου σε Κατριβάνο
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [04] Παγίδες θανάτου οι αφύλακτες διαβάσεις
  • [05] Αστυνομικό Δελτίο
  • [06] Ερευνα για τα αίτια θανάτου του Σ.Ματέϊ
  • [07] Απεργίες
  • [08] Παλίμψηστος κώδικας
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [09] Κοσσυφοπέδιο:Λίγες ώρες για τη λήξη του τελέσίγραφου
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [10] Ανησυχία για την υγεία του Μ.Γέλτσιν
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [11] Τατζικιστάν:Ανακάλυψη οδού εποχής Μεγάλου Αλεξάνδρου
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [12] Ενοποίηση Ασφαλιστικών ταμείων
  • [13] Χρηματιστήριο 26/10
  • [Η] Υγεία - Ειδήσεις

  • [14] Καρκίνος του μαστού-Αποστολοπούλου
  • [Θ] Καιρός - Σήμερα

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Εκρηκτικές διαστάσεις προσλαμβάνουν τα φαινόμενα διαφθοράς στην Αστυνομία

    Last Updated: Monday, 26-Oct-98 18:30:27
    Εκρηκτικές διαστάσεις προσλαμβάνουν τα φαινόμενα διαφθοράς στην Αστυνομία, αλλά και της αύξησης της εγκληματικότητα.

    Την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε ότι στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ έχει χαλαρώσει η αίσθηση του χρέους και ότι η Αστυνομία υπολείπεται των επιπέδων στα οποία θα έπρεπε να βρίσκεται.

    Ωστόσο απαντώντας σε ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών για τις πληφορορίες περί ανασχηματισμού τόνισε ότι δεν εξετάζεται τέτοιο ζήτημα.

    Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Ρωμαίος, μετά από πολύωρη συνάντηση με τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, κ.Κοσμίδη στη Βουλή, αρνήθηκε να σχολιάσει πληροφορίες ότι έχει υποβάλλει την παραίτησή του. Για τη σύσκεψη αναφέρθηκε επισήμως ότι είχε ως αντικείμενο τον προγραμματισμό του νομοθετικού έργου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και τον νέο προϋπολογισμό.

    Τα υποκαταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας στον Ταύρο και της Εθνικής Τράπεζας στην Κυψέλη κτύπησαν σήμερα οι ληστές, αρπάζοντας συνολικό ποσό επτά εκατομμυρίων δραχμών.

    Τριπλασιάστηκαν οι ληστείες το 1998 σε σχέση με πέρυσι, υποστηρίζουν οι τραπεζοϋπάλληλοι, που κήρυξαν δίωρη στάση για αύριο το πρωί από τις 07.45ο έως 10.00, ζητώντας να ληφθούν μέτρα προστασίας των Τραπεζών.

    Η ΟΤΟΕ επιρρίπτει ευθύνες στην ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για τροποποίηση προηγούμενης απόφασης που καθιστούσε υποχρεωτική την τοποθέτηση διπλής πόρτας σε κάθε υποκατάστημα και για καθυστερηση στην συγκρότηση ειδικού σώματος αστυνομικών για τη φύλαξη των Τραπεζών.

    Υπάρχουν όμως και οι επιτυχίες της Αστυνομίας:

    Συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής, τα αδέλφια Ανδρέας και Χρήστος Λόντζης και ο συνεργός τους Δημήτριος Λάμαρης, κατηγορούμενοι ότι λήστεψαν την περασμένη Παρασκευή έξω από το ΙΚΑ Αμαρουσίου ένα υπάλληλο τεχνικής Εταιρείας, από τον οποίο άρπαξαν 13 εκατομμύρια δραχμές. Στην κατοχή τους βρέθηκαν πιστόλια και μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ εξετάζεται τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες ληστείες.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Monday, 26-Oct-98 18:35:09

    [01] Εντείνονται οι πιέσεις για ανασχηματισμό

    Εντείνονται οι πιέσεις προς τον πρωθυπουργό για ανασχηματισμό.

    Ο Απόστολος Κακλαμάνης σε συνεντευξή του στην εφημερίδα τα "ΝΕΑ" ζητά αναδιάταξη σε κυβέρνηση και κόμμα και καταγγέλει ομάδες και παρέες που υπονομεύουν το ΠΑΣΟΚ.

    Αλλαγές ζητεί και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, με συνεντευξή του στο ΕΘΝΟΣ και χαρακτηρίζει αυτοκτονία για το ΠΑΣΟΚ την απλή αναλογική.

    [02] Θεσσαλονίκη-Εορτασμός

    Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, έγιναν στην Θεσσαλονίκη οι εορτασμοί για τον πολιούχο της πόλης Αγιο Δημήτριο και την απελευθέρωση της συμπρωτεύουσας από τον τουρκικό ζυγό.

    Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας και προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου τελέσθηκε το πρωϊ στον Ναό του πολιούχου Αγίου Δημητρίου η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία για την απελευθέρωση της πόλεως.

    Ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στη συμπρωτεύουσα, κατεφέρθηκε χθές στο κήρυγμά του εναντίον των τραγουδιστών Ρόλινγκ Στόουνς και απέτρεψε τους νέους να τους έχουν ώς πρότυπο.

    [03] Μήνυση Γιαννόπουλου σε Κατριβάνο

    Ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση ασκήθηκε από την εισαγγελία Αθηνών, σε βάρος του υπερνομάρχη Αθηνών και Πειραιώς Θεόδωρου Κατριβάνου μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ευάγγελος Γιαννόπουλος.

    Ο κ.Κατριβάνος σε δηλώσεις του είχε αμφισβητήσει την δράση του κ.Γιαννόπουλου κατά την εθνική αντίσταση, κάτι που θεωρήθηκε συκοφαντικό από τον κ.Γιαννόπουλο.

    Παράλληλα, ο κ.Γιαννόπουλος προσέφυγε και στα πολιτικά δικαστήρια απαιτώντας από τον κ.Κατριβάνο αποζημίωση ύψους 250 εκατομμύριων δραχμών. Ποσό που αν επιδικασθεί θα το διαθέσει για την ανέγερση μνημείου των αντιστασιακών.

    Την προανάκριση ανέλαβε Πταισματοδίκης.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Monday, 26-Oct-98 18:34:12

    [04] Παγίδες θανάτου οι αφύλακτες διαβάσεις

    Σε παγίδες θανάτου μετατρέπονται οι αφύλακτες διαβάσεις. Αμαξοστοιχία παρέσυρε αγροτικό αυτοκίνητο σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση, αυτή τη φορά στο ύψος της κοινότητας Περίσταση στην Πιερία, ένα εικοσιτετραωρο, μετα το φρικτο θανατο ηλικιωμενης στη Λεπτοκαρυα Πιερριας, σε παρόμοιο δυστύχημα.

    Από τα συντρίμια ανασύρθηκαν νεκροί ο Χαράλαμπος Κουγιουμτζίδης, 66 ετών, η Ταμάρα Νικοπολίδου, 55 ετών, ενώ πριν από λίγο εξέπνευσε στο Νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Τσιτακίδης, 68 ετών. Αλλα δύο άτομα που επέβαιναν στην καρότσα του αυτοκινήτου είχαν τύχη βουνό, καθώς κατάφεραν την τελευταία στιγμή να πηδήξουν μακριά.

    [05] Αστυνομικό Δελτίο

    Την Πέμπτη θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 55χρονος προπονητής μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας Γιώργος Χατζηαθανασίου, που συνελφθη επ'αυτοφώρω να ασελγεί σε 15χρονο αθλητή. Ο Χατζηαθανασίου υποστηρίζει ότι πρόκειται για στημένη υπόθεση.

    Καμιά οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την έκρηξη βόμβας χθές βράδυ στα γραφεία της 3ης Εφορίας στον Πειραιά. Υπολλείμματα του μηχανισμού εξετάζονται στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

    Συνεχίζουν τη δράση τους οι εμπρηστές αυτοκινήτων στην Αθήνα. Οι εμπρησμοί σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύκτας σε αυτοκίνητα αστυνομικών και αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στα Πετράλωνα, στην Ανθούπολη και στη Νεάπολη Εξαρχείων.

    [06] Ερευνα για τα αίτια θανάτου του Σ.Ματέϊ

    Τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Σορίν Ματέϊ ζήτησε ο Εισαγγελέας του Αρειου Πάγου, Παναγιώτης Δημόπουλος.

    Στη δικογραφια υπάρχει κατάθεση μάρτυρα που μιλά για παραλείψεις κατά την παραμονή του Ματέϊ στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

    [07] Απεργίες

    Ως την Πέμπτη συνεχίζουν οι γιατροί του Γενικού Κρατικού την αποχή τους απο τα εξωτερικά ιατρεία ενώ οι γιατροί της Θεσσαλονίκης κάνουν αποχή επ' αόριστον.

    Απο σάμερα έως και την Παρασκευή απεργούν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, αντιδρώντας στη νέα μετοχοποίηση του Οργανισμού.

    [08] Παλίμψηστος κώδικας

    Επί ποδός βρίσκονται Ελληνική κυβέρνηση και Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για τον περίφημο παλίμψηστο κώδικα που περιέχει αντίγραφο της επιστολής του Αρχιμήδη προς τον Ερατοσθένη, και πρόκειται να βγεί σε πλειστηριασμό στις 9 Οκτωβρίου από τον οίκο Κρίστις στη Νέα Υόρκη.

    Εκπρόσωπος του οίκου Κρίστις έδωσε πριν από λίγο συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, ενώ στην υπόθεση αναφέρθηκε με δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη και ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Monday, 26-Oct-98 18:34:59

    [09] Κοσσυφοπέδιο:Λίγες ώρες για τη λήξη του τελέσίγραφου

    Λίγες ώρες απομένουν γιά νά λήξει το τελεσίγραφο τού ΝΑΤΟ πρός τόν Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς καί η σερβική κυβέρνηση προσπαθεί νά δείξει στούς ξένους παρατηρητές ότι έχει συμμορφωθεί μέ τίς επιταγές τής Συμμαχίας.

    Αρματα μάχης και άλλα θωρακισμένα οχήματα εγκαταλείπουν απο το πρωί τίς φλεγόμενες περιοχές του Κοσσυφοπεδίου, με στόχο να προλάβουν την αυριανή λήξη της προθεσμίας και να αποτραπεί η έναρξη αεροπορικών επιθέσεων.

    Ο ίδιος ο Μιλόσεβιτς διαβεβαίωσε τόν αρχηγό τών συμμαχικών δυνάμεων, στρατηγό Ουέσλι Κλάρκ ότι θά σεβασθεί στό ακέραιο τήν συμφωνία πού υπέγραψε μέ τόν Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Monday, 26-Oct-98 18:35:18

    [10] Ανησυχία για την υγεία του Μ.Γέλτσιν

    Νέες ανησυχίες για την υγεία του Ρώσου προεδρου Γιέλτσιν προκαλεί η ακύρωση της προγραμματισμένης για αύριο επίσημης επίσκεψής του στην Αυστρία για να μετάσχει στη σύνοδο κορυφής Ευρωπαϊκής Ενωσης-Ρωσίας.

    Τα ρωσικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι ο Γέλτσιν ματαίωσε το ταξίδι μετά από σύσταση των γιατρών, καθώς υποφέρει από νευρική αδυναμία και εξάντληση.

    Οι γιατροί δεν θεωρούν απαραίτητη την εισαγωγή του Γέλτσιν στο νοσοκομείο, του συνέστησαν όμως να αναπαυθεί.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Monday, 26-Oct-98 18:34:23

    [11] Τατζικιστάν:Ανακάλυψη οδού εποχής Μεγάλου Αλεξάνδρου

    Αρχαιολόγοι στο κεντροασιατικό έθνος του Τατζικιστάν ανακάλυψαν ένα δρόμο στρωμένο απο αλάβαστρο που χρονολογείται απο τον 4ο αιώνα, την εποχή της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    Η οδος οδηγεί σε ένα αρχαίο ναό που συνδυάζει ελληνικά πολιτιστικά στοιχεία και τοπικές παραδόσεις, υποστήριξε σε συνέντευξή της στο πρακτορειο ΙΤΑΡ- ΤΑΣ η αρχαιολόγος Anzhelina Druzhinina, επικεφαλής της αρχαιολογικής αποστολής.

    Η τοποθεσία βρίσκεται στο νότιο Τατζικιστάν, θέατρο σφοδρών συγκρούσεων στο παρελθον μεταξύ της Σοβιετικής Ενωσης και του Αφγανιστάν.

    Η οδός είχε κατασκευασθεί απο αλάβαστρο και κομμάτια πέτρας στοκαρισμένα απο πηλό, δήλωσε η Druzhinina. Οι αρχαιολόγοι έχουν κάνει ανασκαφή μέρους της οδού και του ναού, όμως δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο τους, καθώς δεν έχουν άλλους οικονομικούς πόρους.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Monday, 26-Oct-98 18:33:57

    [12] Ενοποίηση Ασφαλιστικών ταμείων

    Ενα νέο "Σούπερ ασφαλιστικό ταμείο" δημιουργήθηκε σήμερα με την ενοποίηση του ΤΕΒΕ, του ταμείου ασφάλισης εμπόρων και του ταμείου Σύνταξης Αυτοκινητιστών.

    Ο νέος ασφαλιστικός φορέας καλύπτει ένα εκατομμύριο ενδιαφερομένους και είναι το πρώτο βήμα για την ενοποίηση όλων των ασφαλιστικών ταμείων σε επτά κύριους φορείς ασφάλισης.

    Αύριο θα συνεχιστούν οι συσκέψεις για τα ταμεία των δικηγόρων, αλλά και το ενιαίο ταμείο αρωγής των Δημοσίων Υπαλλήλων.

    [13] Χρηματιστήριο 26/10

    Με άνοδο 1,33%, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 2.104,40 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 37 δισεκατομμύρια 621 εκατομμύρια δραχμές.

    [Η] Υγεία - Ειδήσεις

    Last Updated: Monday, 26-Oct-98 18:34:37

    [14] Καρκίνος του μαστού-Αποστολοπούλου

    Το εμβόλιο για την αντιμετωπίση του καρκίνου του μαστού, που ανακάλυψε η Ελληνίδα ερευνήτρια Βάσω Αποστολοπούλου δοκιμάσθηκε με πολύ θετικά αποτελέσματα, ανακοίνωσαν σήμερα αυστραλοί επιστήμονες.

    Αν και το εμβόλιο δεν κατόρθωσε να σταματήσει τον καρκίνο σε ασθενείς που όμως βρίσκονταν στο τελικό στάδιο της νόσου, ωστόσο ενίσχυσε την ανταπόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τις κλινικές δοκιμές στο ερευνητικό ινστιτούτο Οστιν της Μελβούρνης.

    Το εμβόλιο περιέχει δύο οργανικά στοιχεία: μια συνθετική πρωτεϊνη η οποία υπάρχει στα καρκινικά κύτταρα και αποκαλείται βλεννίνη και ένα μόριο σακχαρου το λεγόμενο μάννα το οποίο διεγήρει τα κύτταρα "δολοφόνους" και καταπολεμούν τη νόσο. Ο συνδιασμός αυτός προκάλεσε τη συρρίκνωση των όγκων στα ποντίκια.

    Το ινστιτούτο με το οποίο συνεργάζεται η Βάσω Αποστολοπούλου ανακοίνωσε οτι σύντομα θα ξεκινήσει η δοκιμαστική εφαρμογή του σε ασθενείς που βρίσκονται στα πρώτα στάδια της νόσου.

    " Ορισμένοι απο τους ασθενείς εμφάνισαν ένα συγκεκριμένο τύπο ανταπόκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος όπως η δημιουργία αντισωμάτων", δήλωσε η ελληνίδα ερευνήτρια στο αυστραλιανό πρακτορείο ειδήσεων ΑΑΡ και πρόσθεσε: " Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός και τώρα προχωράμε ένα βήμα ακόμα χορηγώντας το ενέσιμο διάλυμα σε ασθενείς στα πρώτα στάδια του καρκίνου με την ελπίδα να δούμε μια πολύ θετική εξέλιξη όπως η διακοπή της

    ανάπτυξης της νόσου".

    Σε παράλληλο πείραμα θα χορηγηθεί σε ασθενείς με προχωρημένο στάδιο καρκίνου το εμβόλιο ενισχυμένο με ορμόνες του ανοσοποιητικού συστήματος της γνωστές κυττοκίνες για να παρατηρηθεί εαν θα υπάρξει αναστολή της εξάπλωσης της νόσου.

    Ο διευθυντής του ινστιτούτου Ιάν Μακενζι δήλωσε οτι είναι αισιόδοξος για την παραγωγή του εμβολίου κατά του καρκίνου του μαστού. " Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαστε αισιόδοξοι. Είχαμε ανταπόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος και αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι" τόνισε ο αυστραλός επιστήμονας.

    [Θ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Monday, 26-Oct-98 18:35:59
    Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

    Από το απόγευμα στα Βόρεια και Δυτικά θα υπάρξει βελτίωση , όμως στα βουνά της Κεντρικής και Βόρειας χώρας είναι πιθανόν να χιονίσει πρόσκαιρα.

    Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες , τοπικά ισχυροί, αλλά αργότερα θα στραφούν σε βόρειους ισχυρούς.

    Νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στην Αττική, βορειάδες μέτριοι μέχρι ισχυροί το βράδυ.

    Η θερμοκρασία στην Αθήνα από 13 έως 20 βαθμούς.

    Νεφώσεις με βροχές κυρίως τις πρωϊνές ώρες στη Θεσσαλονίκη, η θερμοκρασία στην πόλη από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Monday, 26-Oct-98 18:35:51
    Χαλάει ακόμη περισσότερο τις επόμενες 24 ώρες ο καιρός, ενώ καθώς οι άνεμοι γίνονται παντού βόρειοι, πέφτει 2 με 3 βαθμούς η θερμοκρασία. Την Τετάρτη βελτιώνεται στα Δυτικά και Βόρεια, στην υπόλοιπη όμως χώρα η βελτίωση θα γίνει αισθητή από την Πέμπτη.

    Την Τετάρτη στα Δυτικά και Βόρεια ο καιρός θα είναι γενικά καλός, στην υπόλοιπη όμως χώρα θα βρέχει και πάλι κατά τόπους, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν και καταιγίδες, αλλά σταδιακά και εκεί τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

    Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 6 με 7 και πιθανόν τοπικά στο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφρώ, ενώ η θερμοκρασία πέφτει λίγο ακόμη και θα πλησιάσει το μεσημέρι στα Βόρεια στους 13 με 14 βαθμούς και στους 18 με 19 στην υπόλοιπη χώρα.

    Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, με τοπική συννεφιά το πρωί, μόνο στην Ανατολική και Νότια νησιωτική χώρα.

    Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφωρ, με σταδιακή όμως εξασθένηση και η θερμοκρασία ανεβαίνει λίγο και θα φθάσει στα Βόρεια στους 15 βαθμους και στους 19 με 20 στις άλλες περιοχές της χώρας.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Monday, 26 October 1998 - 17:07:48 UTC