Browse through our Interesting Nodes on Business, Finance & Law in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-09-07

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Γιαννόπουλου-Χριστόδουλου

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Πάγκαλος:Στροφή υπέρ Μιλόσεβιτς
  • [02] Πέπλο μυστηρίου στο θάνατο Μαυρολέοντα
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [03] Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον Ρουμάνο
  • [04] Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη χωρίς σύνορα
  • [05] Παρέμβαση Greenpeace στη Larco
  • [06] Ανθόπουλος:Κανένα πρόβλημα με τη βαθμολόγηση
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [07] Βουλγαρία-Ξανασυνδέθηκε το Κοζλοντούι
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [08] Πυρά Δημοκρατικών κατά Κλίντον
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [09] Swissair:Ανέσυραν το μαύρο κουτί
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [10] Χρηματιστήριο 7/9-Ανοδος 1,45%
  • [11] Αντιδράσεις στην οικονομική πολιτική
  • [12] Νέες αντικειμενικές αξίες σε 26 περιοχές
  • [Η] Καιρός - Σήμερα

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Γιαννόπουλου-Χριστόδουλου

    Last Updated: Monday, 07-Sep-98 18:22:25
    Αναζωπυρώνεται η αντιπαράθεση Γιαννόπουλου-Χριστόδουλου με αφορμή το χθεσινό τρισάγιο στον τάφο του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στην Τήνο.

    Από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Δικαιοσύνης κατηγόρησε τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ότι τιμά έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την τυραννία, στο περιβάλλον του οποίου -όπως είπε- ανήκε τότε και ο ίδιος ο κ. Χριστόδουλος.

    Επίσης ο κ.Γιαννόπουλος κατηγόρησε τον κ.Χριστόδουλο ότι σε αντίθεση με το μακάριστο Σεραφείμ δεν ένωνει κλήρο και λαό και προειδοποίησε με νέα απάντηση στο μέλλον.

    "Ο Μακαριώτατος επιτελεί τα εκκλησιαστικά καθήκοντα του όπως τα θέλει η εκκλησιαστική παράδοση. Οι πράξεις του δεν έχουν καμμία πολιτική ή κομματική χροιά", δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής, πατέρας Ιγνάτιος Γεωργακόπουλος και πρόσθεσε ότι:

    Ο κ.Γιαννόπουλος θα λαμβάνει και στο μέλλον απάντηση όποτε χρειαστεί.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Monday, 07-Sep-98 18:20:59

    [01] Πάγκαλος:Στροφή υπέρ Μιλόσεβιτς

    Θεαματική στροφή υπέρ του Μιλόσεβιτς χαρακτηρίζει πλέον την Ελληνική εξωτερική πολιτική αναφορικά με το Κοσυφοπέδιο, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του ΥΠΕΞ, Θεόδωρου Πάγκαλου μετά την συνάντηση με τον Σερβο-Βόσνιο πρωθυπουργό κ.Ντότιτς.

    Ισως, η στροφή αυτή του κ.Πάγκαλου να οφείλετε και στο γεγονός το οποίο ο ίδιος αποκάλυψε ότι οι ηγέτες του Αλβανικού Απελευθερωτικού στρατού με τους οποίους συναντήθηκε πρόσφατα στα Τίρανα τον ενημέρωσαν ότι μετά το Κοσυφοπέδιο σκοπεύουν να ασχοληθούν με τους Αλβανούς των Σκοπίων αλλά και της Ελλάδος.

    [02] Πέπλο μυστηρίου στο θάνατο Μαυρολέοντα

    Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τόν θάνατο τού 40χρονου Κάρλος Μαυρολέοντος, τού Ελληνα κροίσου, πού είχε απασχολήσει άπειρες φορές τίς μυστικές υπηρεσίες τών περισσοτέρων κρατών τού κόσμου.

    Ο Μαυρολέων βρέθηκε νεκρός στό δωμάτιο τού ξενοδοχείου του στό Πεσαβάρ τού Πακιστάν μέ μία σύριγγα καρφωμένη στό μπρατσο του.

    Ο θάνατος από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στούς χώρους πού συνήθιζε νά κινείται ο Κάρλος Μαυρολέων, τίς περισσότερες φορες, είναι τό προπέτασμα καπνού γιά μιά δολοφονία.

    Η επίσημη αναφορά τού ιατροδικαστή τής πόλης Πεσαβάρ τού Πακιστάν αναφέρει ότι ο θάνατος προήλθε από τήν μοιραία δόση όμως κανείς δέν μπορεί νά πεί μέ σιγουριά άν ο Μαυρολέων ήταν αυτός πού κάρφωσε τήν σύριγγα στό μπράτσο του.

    Ούτως ή άλλως τό παρελθόν τού Ελληνοβρετανού κροίσου καί η δραστηριότητα πού ανέπτυξε τά τελευταία είκοσι χρόνια οδηγούν στήν υπόθεση τής εκτέλεσης.

    Κληρονόμος μιάς αμύθητης περιουσίας πού πλησίαζε τά 50 δισεκατομμύρια, ο Κάρλος Μαυρολέων ποτέ δέν έδωσε σημασία στά λεφτά καί από τά 16 χρόνια του παράτησε τό σχολείο καί τριγύριζε στά κακόφημα στέκια τού Λονδινου παίρνοντας ναρκωτικά καί κάνοντας μικροκλοπές.

    Αρχισε ταξίδια σέ όλον τόν κόσμο μέχρι πού έφθασε στήν Ινδία καί τό Αφγανιστάν, εκεί όπου μαγεύθηκε από τόν λαο, τήν γλώσσα, τήν κουλτούρα ακόμη καί από τήν θρησκεία αφού λίγα χρόνια μετά ασπάσθηκε τόν Ισλαμισμό.

    Τό 1989 πολέμησε στό Αφγανιστάν, στό πλευρό τών Μουτζαχεντίν εναντίον τών Ρώσων καί λίγα χρόνια μετά, επέστρεψε στό Λονδίνο σάν νά μήν είχε λείψει ποτέ και συνέχισε τίς σπουδές του.

    Ομως ένιωθε τέλειος Αφγανός όπως έλεγε ο ίδιος καί γιά μεγάλα χρονικά διαστήματα ταξίδευε στήν Ασία καί τήν Αφρικη.

    Ηταν από τούς πρώτους πού εισέβαλαν στά ανάκτορα τού Μεγκίστου στήν Αιθιοπία όταν κατέρρευσε η δικτατορία του.

    Πολύ άνετα μεταπήδησε στήν ηλεκτρονική δημοσιογραφία καί έγινε ανταποκριτής μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων στήν πρώτη γραμμή τού μετώπου σέ χώρες τού Τρίτου Κόσμου.

    Πήγε στόν Καύκασο γιά τό BBC καί τόν τελευταίο χρόνο ήταν στά σύνορα Πακιστάν Αφγανιστάν γιά τό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

    Απόρρητες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κάρλος Μαυρολέων είχε αποστολή νά ανακαλύψει τό κρησφύγετο τού τρομοκράτη Οσάμα Μπίν Λάντεν.

    Λίγες ημέρες πρίν από τόν θάνατο του είχε συλληφθεί δύο φορές από δύο διαφορετικές μυστικές υπηρεσίες, είχε ανακριθεί καί μάλιστα είχε περάσει καί λίγες ημέρες στήν φυλακή.

    Σέ τηλεφωνική επικοινωνία πού είχε μέ τήν οικογένεια του, ανέφερε ότι φοβόνταν καί ότι κάτι τόν απειλούσε.

    Λίγες ώρες αργότερα άφησε τήν τελευταία του πνοή στό δωμάτιο του στό Πεσαβάρ μέ τέτοιον τρόπο πού αφήνει τό πέπλο μυστήριο πού κάλυπτε όλη του τήν ζωή, νά πλανάται καί μετά θάνατον.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Monday, 07-Sep-98 18:20:18

    [03] Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον Ρουμάνο

    Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Ρουμάνου κακοποιού Σορίν Ματέι, που το Σάββατο απήγαγε και κράτησε όμηρο επί οκτώ ώρες τον αστυφύλακα Αθανάσιο Κρυσταλόγιαννη.

    Σήμερα εντοπίστηκε και κατέθεσε στην Ασφάλεια ο οδηγός ΤΑXI, που είχε μεταφέρει τον κακοποιό από το κέντρο του Πειραιά όπου εγκατέλειψε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε και είχε απελευθερώσει τον αστυφύλακα.

    Θέμα τιμής για την Αστυνομία η σύλληψη του Ρουμάνου, δήλωσε στον Αntenna, ο πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Ηλίας Βλαχογιάννης.

    [04] Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη χωρίς σύνορα

    Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς σύνορα αποφάσισε το Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

    Σύμφωνα με τις αποφάσεις, οι Ελληνες ώς Ευρωπαίοι πολίτες, μπορούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, χωρίς προέγκριση του Ασφαλιστικού τους Ταμείου, το οποίο οφείλει να καταβάλει στον δικαιούχο, τα προβλεπόμενα απο το νόμο έξοδα.

    [05] Παρέμβαση Greenpeace στη Larco

    Μέλη της οικολογικής οργάνωσης της Γκρήν Πίς έκαναν νέα παρέμβαση αυτη τη φορά στη Λάρυμνα.

    Απέκλεισαν τις εγκαταστάσεις φόρτωσης αποβλήτων της βιομηχανίας Λάρκο, ενώ μέλη της οργάνωσης κατέλαβαν το πρωί το πλοίο Σείριος για να σταματήσει η απόρριψη αποβλήτων στην θαλάσσια περιοχή του Βορείου Ευβοϊκού.

    [06] Ανθόπουλος:Κανένα πρόβλημα με τη βαθμολόγηση

    Αρνείται ο υφυπουργός Παιδείας, Γιάννης Ανθόπουλος ότι υπάρχει πρόβλημα με την βαθμολόγηση των εξεταστών στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εκπαιδευτικών.

    Οπως δήλωσε στο Αntenna δεν υπάρχουν ούτε μεγάλες διαφορές στη βαθμολόγηση των γραπτών, ούτε βαθμολογητής που να διόρθωνε χίλια γραπτά τη μέρα.

    Σχετικές καταγγελίες είχε κάνει η ΟΛΜΕ και προκάλεσαν την επέμβαση εισαγγελέα που ζήτησε από το ΑΣΕΠ να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Monday, 07-Sep-98 18:20:47

    [07] Βουλγαρία-Ξανασυνδέθηκε το Κοζλοντούι

    Ξανασυνδέθηκε με το ενεργειακό δίκτυο της Βουλγαρίας ο αντιδραστήρας Α του πυρηνικού σταθμού στο Κοζλοντούι, ο οποίος είχε τεθεί εκτός λειτουργίας εδώ και τρεις μέρες ύστερα απο αίτημα του προσωπικού για αποκατάσταση βλάβης στο σύστημα ψύξης του αντιδραστήρα. Το συμβάν δεν έχει σχέση με το επίπεδο ασφάλειας στο Κοζλοντούι, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του σταθμού.

    Ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Χάνς Βαν ντεν Μπρούκ θα επισκεφθεί το Κοζλοντούι στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βουλγαρία εντός της εβδομάδας, με σκοπό να ενημερωθεί για το επίπεδο ασφάλειας κατά τη λειτουργία του σταθμού, ανακοίνωσε σήμερα το εθνικό ραδιόφωνο της χώρας.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Monday, 07-Sep-98 18:21:11

    [08] Πυρά Δημοκρατικών κατά Κλίντον

    Τα πυρά των Δημοκρατικών γερουσιαστών δέχεται πλέον ο Αμερικανός πρόεδρος.

    Ο μετριοπαθής Τζόσεφ Λίμπερμαν από το Κονέκτικατ, άσκησε την πιο έντονη κριτική από κάθε άλλο Δημοκράτη γερουσιαστή για το θέμα αλλά τόνισε ότι πριν οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του κ.Κλίντον, πρέπει να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της σχέσης του με την πρώην ασκούμενη υπάλληλο του Λευκού Οίκου.

    Ο κ.Λίμπερμαν, πρώην σύμμαχος του Κλίντον, σε μια ομιλία, εμφανώς επώδυνη για τον ίδιο, αναφέρθηκε στο "έλλειμα ηθικής" του προέδρου αλλά τόνισε ότι η γερουσία δεν πρέπει να πάρει μέτρα πριν ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία που προβλέπεται.

    "Η πράξη την οποία παραδέχθηκε ο προέδρος εκείνη την νύχτα είναι σοβαρό (παράπτωμα) και η ανάληψη της ευθύνης είναι ανεπαρκής", δήλωσε ο γερουσιαστής σχετικά με την τηλεοπτική ομολογία του προέδρου Κλίντον ότι είχε μια "ανάρμοστη σχέση" με την Μόνικα Λιουίνσκι.

    Τονίσε ότι η υπόθεση μπορεί να επισκιάσει για πάντα το θετικό έργο της αμερικανικής κυβέρνησης.

    Την ίδια ώρα διαφημίσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες καλούν τον πρόεδρο να παραιτηθεί.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Monday, 07-Sep-98 18:20:30

    [09] Swissair:Ανέσυραν το μαύρο κουτί

    Σέ βάθος εξήντα μέτρων στόν βυθό τού Ατλαντικού ανάμεσα σέ δύο μεγάλα κομμάτια τής ατράκτου τού αεροσκάφους, βρεθηκε τό μαύρο κουτί μέ τά τεχνικά δεδομένα τής πτήσης 111.

    Η ανέλκυση τού κουτιού έγινε χθές τό απόγευμα καί οί επικεφαλής τών σωστικών συνεργείων τό έστειλαν στά ειδικά εργαστήρια τής Οτάβα, εκεί όπου θά γίνει η ανάλυση τών δεδομένων.

    Οί πολύτιμες ενδείξεις πού κρύβει τό μαύρο κουτί αναμένεται νά δώσει τήν απάντηση πού όλοι περιμένουν. Πώς καί γιατί έπεσε τό αεροπλάνο.

    Τό δεύτερο μαύρο κουτί πού βρίσκεται ακόμη στόν βυθό τού Ατλαντικού περιέχει τίς συνομιλίες τών

    πιλότων μέσα στό πιλοτήριο καί οί επικεφαλής τών ερευνών δήλωσαν ότι θά βρεθεί πολύ σύντομα.

    Δύτες της μονάδας τών Καναδών πεζοναυτών ανακάλυψαν σέ βάθος εξήντα μέτρων τρία μεγάλα τμήματα του αεροσκάφους ενώ σέ μία άλλη περιοχή βρήκαν πολλά τμήματα τής ατράκτου πού δείχνουν ότι η πτήση 111 σχεδόν διαλύθηκε μετά από τήν πρόσκρουση της στήν θάλασσα.

    Τήν ίδια ώρα, οί προσπάθειες τού Καναδικού ναυτικού καί τών άλλων συνεργείων επικεντρώνονται στήν περισυλλογή τών σορών τών επιβατών.

    Με προτροπή της ελβετικής εταιρείας Swissair, ο Ντάγκλας Κόπ μέλος τής αμερικανικής ομάδας διεθνών ερευνών, πέταξε με ελικόπτερο πάνω από την περιοχή της τραγωδίας, ερευνώντας τον βυθό με ένα μηχάνημα που μετρά τα αέρια που εκπέμπουν τα σώματα πού βρίσκονται σέ αποσύνθεση.

    Ο Κοπ δήλωσε πως βρήκε περίπου 19 σημεία στό σημείο τής τραγωδίας, στά οποία τό υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα έδειχνε μεγάλες εκπομπές μεθανίου καί αμμωνίας.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Monday, 07-Sep-98 18:20:02

    [10] Χρηματιστήριο 7/9-Ανοδος 1,45%

    Με άνοδο 1,45%, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 2.126,87 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 39 δισεκατομμύρια 782 εκατομμύρια δραχμές.

    Ανοδικές τάσεις και στις Διεθνείς Χρηματαγορές

    Στο Τοκίο ο δείκτης Νίκκει σημείωσε άνοδο 5,3% που αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση σε μια μέρα απο την αρχή του χρόνου. Σημαντική ήταν και η αύξηση στο Χονγκ Κόνγκ όπου ο δείκτης Χάνγκ Σένγκ παρουσίασε αύξηση 7,85%.

    [11] Αντιδράσεις στην οικονομική πολιτική

    Μετά τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και την συνέχιση της λιτότητας.

    Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει την σε βάρος του εισοδήματος των εργαζομένων, πολιτική της. Η κυβέρνηση προσπαθεί να μεταφέρει για ακόμη μία φορά τις ευθύνες της στους εργαζόμενους δήλωσε Κώστας Κόλλιας, Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ.

    Ο Διαμαντής Μαυρόδογλου, πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ, χαρακτήρισε μία απο τα ίδια τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού και προανήγγειλε κινητοποιήσεις των συνταξιούχων.

    Δεν υπάρχουν νέα μέτρα αλλά αντίθετα στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού περιλαμβάνονται ρυθμίσεις για την ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων τάξεων όπως είναι οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι αγρότες και τα νέα ζευγάρια, δήλωσε στον Αntenna, ο Θόδωρος Τσουκάτος μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ.

    Ο πρωθυπουργός προσπάθησε στη Θεσαλονίκη ν'απολογηθεί για την αποτυχία της πολιτικής του, δήλωσε ο εκπρόσπωπος της ΝΔ μετά από σύσκεψη των τομεαρχών του κόμματος υπό τον Κώστα Καραμανλή.

    Ο κ.Σπηλιωτόπουλος κατηγόρησε τον κ. Σημίτη ότι είναι εγκλωβισμένος σ'αυτήν την πολιτική λόγω των εσωκομματικών ισορροπιών που πρέπει να τηρήσει.

    [12] Νέες αντικειμενικές αξίες σε 26 περιοχές

    Νέες αντικειμενικές αξίες σε 26 περιοχές 13 νομών ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

    Πρόκειται για τις ευρύτερες περιοχές Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος Πελοποννήσου και Βορείου Αιγαίου.

    Η μικρότερη τιμή 100 χιλιάδων δραχμών ανά τετραγωνικό μέτρο είναι για τις περιοχές Διδυμοτείχου, Εβρου, Σαπών Ροδόπης, Νιγρίτας, Αργους Ορεστικού, Καστοριάς Ορχομενού Βοιωτίας και Ξηροπήγαδου Αρκαδίας.

    Η μεγαλύτερη τιμή είναι 290 χιλιάδες δραχμές το τετραγωνικό και συγκεκριμένα για τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.

    Στην Αράχωβα οι αντικειμενικές αξίες είναι 270 χιλιάδες δραχμές το τετραγωνικό μέτρο.

    Στην περιοχή Αστρους Κυνουρίας ισχύει πλεόν ο αντικειμενικός εποσδιορισμός αξίας των ακινήτων.

    [Η] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Monday, 07-Sep-98 18:22:07
    Λίγη ομίχλη αναμένεται την Τρίτη το πρωί στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο, το απόγευμα θα συννεφιάσει στα δυτικά και προς το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι ασθενείς έως μέτριοι και το απόγευμα ισχυροί, ενώ στα ανατολικά βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι.

    Νεφώσεις στην Αττική και θερμοκρασία στην Αθήνα από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

    Ιδιος καιρός και στην Θεσσαλονίκη με θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Monday, 07-Sep-98 18:21:55
    Λιγοστές θα είναι οι βροχές αυτή την εβδομάδα, εκτός από την Τετάρτη που θα βρέξει σε αρκετές περιοχές της χώρας.

    Την Τετάρτη θα υπάρχει συννεφιά από το πρωί στα δυτικά με βροχές και καταιγίδες που σταδιακά θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και το βόρειο Αιγαίο.

    Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, στα δυτικά νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς.

    Αστατος καιρός και την Πέμπτη με σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά στα πελάγη ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει μόλις τους 29 βαθμούς.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Monday, 7 September 1998 - 17:11:13 UTC