Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 97-12-19

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Τραγωδία στον αέρα

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Γιλμάζ
  • [02] Σημίτης-Στεφανόπουλος
  • [03] Απάντηση Γερμανίας στον Γιλμάζ
  • [Γ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [04] Αλβανία-ΕΛΔΑΛ
  • [05] Νάνο-Ντίνι
  • [Δ] Πολιτική - Διεθνή

  • [06] Γέλτσιν-Υγεία
  • [07] Κόμμα της Ενωσης για την Ευρώπη
  • [Ε] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [08] Παπαντωνίου
  • [09] Εκθεσή για την οικονομία
  • [10] Χρηματιστήριο
  • [ΣΤ] Καιρός - Σήμερα

    [Ζ] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Τραγωδία στον αέρα

    Last Updated: Friday, 19-Dec-97 12:47:02
    Από την αρχή φαίνεται ότι ξεκινούν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ουκρανικού αεροσκάφους.

    Από το πρωί ξεκίνησαν έρευνες και στις Σέρρες για το ενδεχόμενο να ήταν λάθος το στίγμα του στρατιωτικού ραντάρ και το αεροσκάφος να πήγαινε βόρεια και όχι νοτιοδυτικά.

    Πάντως με το πρώτο φως της ημέρας, 4.000 στρατιώτες χτενίζουν και πάλι σπιθαμή προς σπιθαμή τα δύσβατα μέρη στα Πιέρια Ορη και τον Ολυμπο κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και ορατότητα σχεδόν μηδενική.

    Οι έρευνες γίνονται στο τρίγωνο - Συκιά- Σφηκιά και Ελαφίνα καθώς επίσης και στην περιοχή που περικλείεται από τα χωριά Φωτεινό, Σκοτεινό και Μηλιά.

    Επίσης στις έρευνες μετέχουν 17 ελικόπτερα και δύο C-130.

    Αναπάντητα ειναι εν΄τω μεταξύ τα ερωτήματα για τις ευθύνες των εαμοδίων σχετικά με την καθυστέρηση της τοποθέτησης των ραντάρ προσέγγισης στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

    Προκαταρκτική εξέταση για την αεροπορική τραγωδία παρήγγειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Δημόπουλος, στον οποίο ο υπουργός Μεταφορών, παρέδωσε το πρωί την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του πιλότου με τον Πύργο Ελέγχου.

    Ο κ.Μαντέλης απέδωσε την καθυστέρηση στην τοποθέτηση του ραντάρ στις αντιδράσεις των κατοίκων της Πιερίας ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα αεροδρόμια Ηρακλείου Κρήτης και Κέρκυρας.

    Η αεροπορική τραγωδία καθώς επίσης και το θέμα με την τοποθέτηση των ραντάρ αναμένεται να αποτελέσουν το κεντρικό θέμα του υπουργικού Συμβουλίου

    Την περέμβση εισαγγελέα για το θέμα των ραντάρ ζήτησε ο Μιλτιάδης Εβερτ ενώ οι Ουκρανοί ρίχνουν όλες τις ευθύνες στις αρχές του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης.

    Συμφωνα, με πληροφορίες, όταν ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους ανέφερε ότι βρίσκεται 10 μίλια βόρεια της Θεσσαλονίκης, το στίγμα του ραντάρ της Πολεμικής αεροπορίας έδειχνε το αεροσκάφος 10 μίλια δυτικά.

    Το συμπέρασμα των αξιωματικών της αεροπορίας είναι ότι δεν λειτούργησαν το σύστημα προσέγγισης και η πυξίδα του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να χάσει τον προσανατολισμό του ο πιλότος.

    Να σημειωθεί, ότι μονον τον τελευταίο μήνα πέντε αεροπλάνα από χωρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, συνετρίβησαν είτε λόγω μηχανικής βλάβης είτε λόγω κακών καυσίμων ή λόγω ηλεκτρονικής βλάβης.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Friday, 19-Dec-97 17:52:56

    [01] Γιλμάζ

    Στεφάνι στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στο αμερικανικό εθνικό κοιμητήριο του Αρλινγκτον κατέθεσε χθες ο Τούρκος πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ,ο οποίος δήλωσε ότι ένας από τους στόχους της πενθήμερης επίσκεψής του είναι η διεύρυνση των αμυντικών δεσμών με τις Ηνωμένες Πολιτείες στην οικονομική σφαίρα. Απαντώντας σε ερωτήσεις της ανταποκρίτριάς του Antenna, Αλεξάνδρας Σπυριδάκη, ο κ.Γιλμάζ είπε.

    Ο κ.Γιλμάζ κατηγόρησε τον Γερμανό καγκελάριο Χέλμουτ Κολ ότι επιχειρεί να μετατρέψει την Ευρωπαϊκή Ενωση σε λέσχη χριστιανικών κρατών, από τον οποίο αποκλείει την μουσουλμανική Τουρκία.

    Ο Τούρκος πρωθυπουργός εξέφρασε την δυσαρέσκειά του γι`αυτό απειλώντας πάλι με μονιμοποίηση της διχοτόμησης της Κύπρου. Ο ειδικός απεσταλμένος του Λευκού Οίκου για το Κυπριακό, Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ,είχε συνάντηση με τον κ.Γιλμάζ, πριν από την σημερινή συνάντηση του Τούρκου πρωθυπουργού με τον πρόεδρο Κλίντον.

    Ο αμερικανός αντιπρόεδρος Αλ Γκορ και ο κ.Γιλμάζ θα υπογράψουν σήμερα συμφωνία αγοράς 49 Μπόϊνγκ 737 για τις τουρκικές αερογραμμές ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.

    [02] Σημίτης-Στεφανόπουλος

    Για τις συνθήκες της αεροπορικής τραγωδίας, αλλά και την κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων και τις έρευνες στην περιοχή, μίλησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό στη συνάντηση που είχαν το πρωί.

    [03] Απάντηση Γερμανίας στον Γιλμάζ

    Η Βόνη απέρριψε σήμερα ως ανόητη την κατηγορία του τούρκου πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ ότι ο καγκελλάριος Χέλμουτ Κόλ προσπαθεί μυστικά να μετατρέψει την Ευρωπαϊκή Ενωση σε "Λέσχη Χριστιανών".

    " Η δήλωση του τούρκου πρωθυπουργού ότι η σχέση της Τουρκίας με την Ε.Ε. απέτυχε εξαιτίας θρησκευτικών ζητημάτων είναι λανθασμένη και ανόητη. Η Γερμανία και ιδιαίτερα ο καγκελάριος Κολ είναι δοκιμασμένοι φίλοι της Τουρκίας. Η φιλία μας αναπτύχθηκε με την πάροδο των ετών και έχει επανειλημμένα τεκμηριωθεί σε διμερές και διεθνές επίπεδο", δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Πέτερ Χάουσμαν.

    Ο ίδιος εκπρόσωπος τόνισε ότι μία απόδειξη της θρησκευτικής ανοχής της Γερμανίας είναι η ύπαρξη στη χώρα 2.000 τζαμιών και άλλων τόπων προσευχής γιά τους Τούρκους που ζουν σ' αυτήν.

    Ο Γιλμάζ υποστηρίζει ότι ο Κολ είπε στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, το Μάρτιο στις Βρυξέλλες, ότι η Ε.Ε. βασίζεται σε "χριστιανικές αρχές και ότι δεν υπάρχει χώρος γιά μία χώρα που στερείται αυτής της πολιτιστικής ταυτότητας". Σύμφωνα με τον Γιλμάζ, η αναφορά αυτή αφορούσε την Τουρκία.

    "Φυσικά, η γερμανική κυβέρνηση θα το αρνηθεί", τόνισε ο Γιλμάζ.

    [Γ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Friday, 19-Dec-97 17:52:41

    [04] Αλβανία-ΕΛΔΑΛ

    Εγκρίθηκε, από την Αλβανική Βουλή η παραμονή της Ελληνικής στρατιωτικής δύναμης στην Αλβανία για έξι ακόμη μήνες.

    Το νομοσχέδιο, το οποίο είχε ετοιμαστεί εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, καθυστέρησε να φθάσει στη Βουλή, λόγω των αντιδράσεων μελών της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής αρμόδιας για θέματα άμυνας.

    Ο επικεφαλής της Επιτροπής και βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Αζέμ Χαϊντάρι καταδίκασε με δημόσιες δηλώσεις του τις τρεις τελευταίες ημέρες την παρουσία των 205 Ελλήνων στρατιωτών.

    ``Πρέπει να αντισταθούμε στους Ελληνες στρατιώτες`` δήλωσε ο ίδιος σύμφωνα με την εφημερίδα ``Κόχα Γιον``. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Χαϊντάρι τόνισε ότι ``η ενέργεια της Αλβανικής κυβέρνησης να φέρει δηλαδή στη Βουλή νομοσχέδιο για παράταση της παρουσίας της Ελληνικής Δύναμης Αλβανίας (ΕΛΔΑΛ) είναι μέρος της στρατηγικής της εις βάρος των εθνικών συμφερόντων. Εάν η Αλβανική κυβέρνηση δεν είναι ικανή να ελέγχει την κατάσταση στη χώρα, ας ζητήσει βοήθεια από άλλες χώρες``. Και η δήλωση Χαϊντάρι έκλεινε αναφέροντας ότι ``οι ελληνικές δυνάμεις που βρίσκονται στην Αλβανία αποτελούν μυστικές υπηρεσίες``.

    Ωστόσο, και παρά τις αντιδράσεις του Δημοκρατικού Κόμματος το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από τη Βουλή με 64 ψήφους υπέρ, δύο κατά και δύο αποχές.

    [05] Νάνο-Ντίνι

    Με την υπογραφή των τεσσάρων πρωτοκόλλων, της μίας συμφωνίας και τη συγκεκριμενοποίηση του ποσού που θα δοθεί από την Ιταλία ως βοήθεια, όπως επίσης και του ποσού που θα δοθεί ως δάνειο στην Αλβανική κυβέρνηση, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Ιταλού υπουργού Εξωτερικών κ. Λαμπέρτο Ντίνι.

    Ο κ. Ντίνι συναντήθηκε με τον Αλβανό πρωθυπουργό Φατός Νάνο, τον υπουργό Εξωτερικών Πασκάλ Μίλο, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρετζίπ Μεϊντάνι και τον αρχηγό της αντιπολιτευσης Σαλί Μπερίσα.

    Σύμφωνα με κοινή δήλωση την οποία υπέγραψαν οι δύο υπουργοί Εξωτερικών, η Ιταλία θα χρηματοδοτήσει μέσα από τρία διαφορετικά προγράμματα, την ανασυγκρότηση σε διάφορους τομείς το Αλβανικό δημόσιο, ενώ μέρος των δανείων που θα δοθούν αφορούν την ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ειδικότερα.

    Συγκεκριμένα στην κοινή δήλωση αναφέρεται ότι

    α) θα δοθούν 22 δις λιρέτες για τους τομείς του ηλεκτρισμού, υδροδότησης και της υγείας.

    β) 5,5 δις λιρέτες θα δοθούν ως επείγουσα βοήθεια για την κάλυψη των αναγκών στον τομέα της υγείας. Το συγκεκριμένο ποσό θα δοθεί ως δωρεά.

    γ) 43,5 δις λιρέτες για την ανασυγκρότηση του Εθνικού Οδικού Δικτύου και την ηλεκτροδότηση, θα δοθούν με ευνοϊκούς όρους, ενώ 2 δις λιρέτες, για την κάλυψη των αναγκών στην ανάκαμψη του ιδιωτικού τομέα γενικά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ειδικότερα θα αποτελούν δωρεά τη ιταλικής κυβέρνησης προς την Αλβανία.

    Λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς θα δοθούν τα ποσά που προαναφέρθησαν δεν έγιναν γνωστές.

    Σε κοινή συνέντευξη Τύπου, που έδωσαν αμέσως μετά την υπογραφή των πρωτοκόλλων και της συμφωνίας, οι δύο υπουργοί εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τη σύναψη των συμφωνιών μεταξύ των δύο χωρών.

    Ο Λ. Ντίνι τόνισε ότι η Ιταλία θα κρατήσει ανοιχτή την πόρτα της Ευρώπης για την Αλβανία και δήλωσε ότι το σημείο της συνέντευξης Νάνο στην ``Λα Ρεπούμπλικα`` ήταν παρερμηνεία της εφημερίδας.

    Ο Αλβανός πρωθυπουργός σύμφωνα με τον κ. Ντίνι εννοούσε τις σχέσεις των δύο χωρών οι οποίες είναι σε καλό επίπεδο και ουδέποτε αναφέρθηκε σε προτεκτοράτο της Ιταλίας.

    Τέλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το Κόσσοβο και τη θέση της Ιταλίας απέναντι στο θέμα, δήλωσε ότι η Ιταλία υποστηρίζει το διάλογο για την επίλυση του ζητήματος και τόνισε πως αυτή ήταν και η άποψη που ο ίδιος υποστήριξε σε πρόσφατη συνάντησή του με τον Μιλόσεβιτς.

    [Δ] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Friday, 19-Dec-97 17:53:08

    [06] Γέλτσιν-Υγεία

    Ο πρόεδρος Μπόρις Γέλτσιν πρέπει να παραμείνει μία ακόμη εβδομάδα στο νοσοκομείο προκειμένου "να ολοκλήρώσει την ανάρρωσή του", ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σύμφωνα με τηλεγράφημα το πρακτορείου ειδήσεων Ιντερφάξ.

    Νωρίτερα το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Γέλτσιν υποβλήθηκε σήμερα σε τσεκ απ ρουτίνας στο Καρδιολογικό Κέντρο της Μόσχας και στην συνέχεια επέστρεψε στο θεραπευτήριο της Μπαρβίχα Στην σχετική ανακοίνωση δεν αναφέρεται το παραμικρό για το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων, αναφέρεται όμως ότι αργότερα (14.00 ώρα Ελλάδος) ο αρχίατρος του Κρεμλίνου Σεργκέι Μιρόνοφ θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

    [07] Κόμμα της Ενωσης για την Ευρώπη

    Ο πρόεδρος του Γκωλλικού Κόμματος στη Γαλλία, Φιλίπ Σεγκέν και ο πρόεδρος του κόμματος "Φόρτσα Ιτάλια", Σιλβιο Μπερλουσκόνι, αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα νέο ευρωπαϊκό κόμμα, το "Κόμμα της Ενωσης για την Ευρώπη", που θα έχει την έδρα του στο Στρασβούργο. Ηδη ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους σ'αυτό το νέο κόμμα και άλλες προσωπικότητες απο διάφορες κοινοτικές χώρες, όπως το κόμμα της "Πολιτικής Ανοιξης", του Αντώνη Σαμαρά, το "Φιάννα Φέϊλ", κόμμα του πρωθυπουργού της Ιρλανδίας,Μπέρτι Αχερν, το "Λαϊκό Κόμμα" της Πορτογαλίας με πρόεδρο τον Μανουέλ Μοντεϊρο.

    Αυτό το ευρωπαϊκό κόμμα θα αποτελείται απο εθνικά πολιτικά κόμματα, που θα εκπροσωπούνται μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απο την νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα "Ενωση για την Ευρώπη" και με τους 56 ευρωβουλευτές που διαθέτει συνολικά θα είναι η τρίτη μετά τους Σοσιαλιστές και τους Χριστιανοδημοκράτες πολιτική δύναμη του Ευρ. Κοινοβουλίου.

    [Ε] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Friday, 19-Dec-97 17:52:13

    [08] Παπαντωνίου

    Δύσκολα και τα επόμενα δύο εώς τρία χρόνια για μισθωτούς και συνταξιούχους σύμφωνα με την ομιλία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στη Βουλή κατά τη συζήτηση του πρόυπολογισμού .

    Υπάρχει μεγάλη αύξηση των πραγματικών εισοδημάτων και οι ονομαστικές αποδοχές που αυξήθηκαν πολύ περισσότερο από τον πληθωρισμό έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχής της οικονομίας είπε ο κυριος Παπαντωνίου απευθύνοντας έκκληση στους κοινωνικούς εταίρους να είναι συγκρατημένοι στις εισοδηματικές διεκδικήσεις τους .

    Η πολιτική αποκλιμάκωσης των φορολογικών συντελεστών θα μπορέσει να ξεκινήσει μετά από δύο εώς τρία χρόνια ενώ τώρα θα στηριχθούν τα νέα επίπεδα των αμοιβών στους μισθούς του Δημοσίου χωρίς να συνεχισθεί η ανοδική τάση των δύο, προηγουμένων ετών .

    Οπλα για την καταπολέμηση της σπατάλης ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών θα είναι ο περιορισμός των προσλήψεων η κατάργηση και η συγχώνευση Δημοσίων φορέων. Παράλληλα προχωρούν οι μετοχοποιήσεις του ΟΤΕ του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών καθώς και Δημοσίων Επιχειρήσεων, παράλληλα στο Χρηματιστήριο θα οδηγηθούν και Τράπεζες ενώ πολύ σύντομα προκηρύσσεται νέος διαγωνισμός για την Τράπεζα Κρήτης .

    [09] Εκθεσή για την οικονομία

    Είναι αναγκαίο ν΄ αλλάξει αμέσως το μείγμα της οικονομικής πολιτικής για να δημιουργηθούν οι συνθήκες ομαλής εισόδου της Ελλάδος στην Οικονομική και νομισματική ενοποίηση.

    Αυτό τονίζει στην τετρα-μηνιαία έκθεση του, το ιδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών και προτείνει:

    Πάγωμα όλων των δημοσίων δαπανών, ανακατανομή προσωπικού που εργάζεται σε δημόσιους Οργανισμούς και ταχύτερες ιδιωτικοποιήσεις.

    [10] Χρηματιστήριο

    Με πτώση 0,70%, έκλεισε ο γενικός δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 1.491,66 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 14 δισεκατομμύρια 738 εκατομμύρια δραχμές.

    [ΣΤ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Friday, 19-Dec-97 17:53:43
    Χαμηλές θερμοκρασίες σ' όλη τη χώρα, σήμερα, με ισχυρούς ανέμους έντασης εώς και 8 μποφώρ στα πελάγη .

    Στην Αττική, λίγες νεφωσεις παροδικά αυξημένες, και θερμοκρασία στην Αθήνα ως 9 βαθμούς.

    Συννεφιά και κρύο σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία ως 6 βαθμούς

    [Ζ] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated: Friday, 19-Dec-97 17:53:31
    Σταδιακή επικράτηση νοτίων ανέμων από το επόμενο 24ωρο και μέχρι τη Δευτέρα, που θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία και θα μετριάσουν οπωσδήποτε την παγωνιά, παράλληλα όμως θα προκαλέσουν τοπικές βροχές, κυρίως μάλιστα την Κυριακή. Τη Δευτέρα, οι βροχές θα είναι πιο λίγες, ενώ την Τρίτη ο καιρός πρόσκαιρα βελτίωνεται. Και μια πρώτη γεύση για τα Χριστούγεννα, με τα σημερινά βέβαια προγνωστικά στοιχεία, φαίνεται πως ο καιρός θα είναι ήπιος, με λίγες βροχές και γενικά χωρίς χιόνια.

    Πιο αναλυτικά, το Σαββατοκύριακο, εκτός από τη Νοτιοανατολική Ελλάδα, που θα υπαρχει μόνο τοπική συννεφιά, στην υπόλοιπη χώρα τα σύννεφα θα είναι περισσότερα, με τοπικές βροχές, πιο πολλές την Κυριακή, όπου θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες στα Δυτικά.

    Οι άνεμοι στη Δυτική Ελλάδα θα είναι νότιοι 6 με 7 και τοπικά αύριο στο Ιόνιο 8 μποφώρ, ενώ στην Ανατολική αρχικά θα είναι βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι, αλλά βαθμιαία και εκεί θα γίνουν νότιοι και θα ενισχυθούν.

    Η θερμοκρασία ανεβαίνει 2 με 3 βαθμούς και θα κυμαίνεται στα Βόρεια απο -5 μέχρι 9, στα Δυτικά από -1 μέχρι 13 και στην υπόλοιπη χώρα απο 5 μέχρι 14 βαθμούς Κελσίου.

    Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι πιο καλός, με τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες, αλλά και διαστήματα με ήλιο, κυρίως στις Νότιες περιοχές της χώρας.

    Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί και η θερμοκρασία αμετάβλητη, θα πλησιάσει το μεσημέρι στους 10 με 11 βαθμούς στα Βόρεια και στους 14 με 15 στις άλλες περιοχές της χώρας.

    (c) ANT1 Radio 1997


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Friday, 19 December 1997 - 16:28:17 UTC