Browse through our Interesting Nodes of Greek Radio & Television Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 97-04-24

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Ειδήσεις στα Ελληνικά, 24/04/97


ΤΙΤΛΟΙ

    Νεα προκληση εναντιον του Πατριαρχειου Ιεροσολυμων απο φανατικους μουσουλμανους λιγα 24ωρα πριν απο την μεγαλη εορτη της Αναστασεως.

    Εντονη κινητικοτητα παρατηρειται στη διαδικασια της Ελληνοτουρκικης προσεγγισης.

    - Για πρωτη φορα οι ανδρες της ασφαλειας Θεσσαλονικης , αντικρυσαν πλαστες πιστωτικες καρτες τοσο υψηλης πιστοτητας,στην κατοχη των πεντε Βουλγαρων και του ενος Ιταλου , που συνελαβαν.

    Κορυφωνεται σημερα και αυριο η κινηση στην πασχαλινή αγορά, ενώ εντείνονται και οι έλεγχοι μικτων επιτροπων των υπουργειων εμποριου και οικονομικων για να μην υπάρξουν κρουσματα κερδοσκοπίας.


Διοδωρος

Νεα προκληση εναντιον του Πατριαρχειου Ιεροσολυμων απο φανατικους μουσουλμανους λιγα 24ωρα πριν απο την μεγαλη εορτη της Αναστασεως.

Ανοιξαν τουνελ απο κοντινο τζαμι προς τον ναο της Αναστασεως , με σκοπο- οπως αποκαλυπτεται- να καταλαβουν τον Παναγιο ταφο , ο οποιος αποτελει το σπουδαιτοτερο μνημειο της χριστιανοσυνης.

Ειναι η τριτη προκληση φανατικων μουσουλμανων κατα το τελευταιο χρονικο διαστημα.

Πριν απο λιγο καιρο εφτιαξαν αποχωρητηρια κοντα τον ναο της Αναστασεως για να εξυπηρετουνται οι μουσουλαμνοι προσκυνητες του τεμενους ενω πριν απο μια εβδοαμδα κατελαβαν πραξηκοπηματικα δυο αιθουσες που ανηκουν στο Πατριαρχειο.

Τη νεα προκληση των φανατικων ισλαμιστων καταγγελει με σημερινη του δηλωση στον Ελευθερο Τυπο ο πατριαρχης Ιεοσολυμων Διοδωρος , ενω γινονται ηδη νεα διαβηματα διαμαρτυριας και ζητειται παρεμβαση απο την κυβερνηση του Ισραηλ, τον βασιλια της Ιορδανιας Χουσειν , και τον Παλαιστινιο ηγετη Γιασερ Αραφατ

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ

Εντονη κινητικοτητα παρατηρειται στη διαδικασια της Ελληνοτουρκικης προσεγγισης.

Απο την Αγκυρα αναμενεται η απαντηση στο νεο κειμενο, που διαμορφωσαν οι εταιροι μας με τη συναινεση της Αθηνας ενοψει του Συμβουλιου Συνδεσης, ενω στην Αθηνα σημερα βρισκονται, συμφωνα με πληροφοριες, οι εκπροσωποι της Ολλανδικης Προεδριας προερχομενοι απο την Τουρκικη πρωτευουσα.

Το κρισιμο ραντεβου ειναι αυτο της 29ης Απριλιου με το Συμβουλιο Συνδεσης .Και σε περιπτωση που η Αγκυρα απαντησει θετικα στο κειμενο των 15, οπως δηλωσε ο Θοδωρος Παγκαλος, η Ελλαδα θα αρει το Βετο που εθετε ως τωρα για τη χρηματοδοτηση της Τουρκιας.

Χθες η Ελλάδα αρνήθηκε να συμφωνήσει σε κοινό κείμενο σχετικά με την χρηματοδοτική συνεργασία, που προβλέπει δωρεάν βοήθεια στην Τουρκία,ύψους 375 εκατ. Εκιου.

Αυτη την ωρα ο Πρωθυπουργος συνανταται στη Βοννη με τον Γερμανο Καγκελαριο Χελμουτ Κολ. Τα ελληνοτουρκικα αναμενεται να αποτελεσουν την αιχμη των συνομιλιων, ενω την ιδια ωρα ο Αναπληρωτης Υπουργος Εξωτερικων Γιωργος Παπανδρεου στη συναντηση του με το Γερμανο ομολογο του Βέρνερ Χόιερ, θα προετοιμαζουν το Συμβουλιο Συνδεσης Ε.Ε. -Τουρκιας την επομενη εβδομαδα στο Λουξεμβουργο. Το απογευμα ο κ.Σμιτης θα δεχθει στην ελληνικη πρεσβεια τον υπουργο εξωτερικων Κλαους Κινκελ.

Ο Θοδωρος Παγκαλος,υποβαθμισε χθες κι αλλο τη σημασια της υπό συγκρότηση Μικτής ελληνοτουρκικής επιτροπής,λέγοντας ότι θα πρόκειται για δύο χωριστες ομάδες εμπειρογνωμόνων,οι οποιες θα επικοινωνούν μεταξύ τους δια αλληλλογραφίας και μέσω της Ολλανδικής Προεδρίας.

Προκλητικη παντως παραμενει η σταση της Τουρκιας στο Κυπριακο . Ο Σουλειμαν Ντεμιρελ δηλωσε οτι θεωρει την κατεχομενη Κυπρο τουρκικη περιοχη και ισχυριστηκε οτι η ενταξη της Κυπρου στην Ευρωπαικη Ενωση πριν απο την Τουρκια θα διασαλευσει την ισσοροπια στην περιοχη.

Παντως τα σημαδια της υφερπουσας πολιτικης κρισης γινονται ολο και πιο εντονα στην Αγκυρα. Ο ηγετης του κομματος της Δημοκρατικης Αριστερας Μουλεντ Ετσεβιτ αποκαλεσε στη Βουλη απειλη για το καθεστως το κομμα της Ευημεριας του Πρωθυπουργου Ερμπακαν,προκαλωντας οξυτατες αντιδρασεις Ισλαμιστων βουλευτων που κινηθηκαν απειλητικα εναντιον του.

ΣΠΕΙΡΑ -ΠΛΑΣΤΕΣ

- Για πρωτη φορα οι ανδρες της ασφαλειας Θεσσαλονικης , αντικρυσαν πλαστες πιστωτικες καρτες τοσο υψηλης πιστοτητας,στην κατοχη των πεντε Βουλγαρων και του ενος Ιταλου , που συνελαβαν.

Οι πλαστες πιστωτικες καρτες-συμφωνα με την αστυνομια- πρεπει να εχουν κατασκευαστει στη Βουλγαρια , εχουν αριθμο λογαριασμου ξενων Τραπεζων , αλλα οχι ειδικο κωδικο για αυτοματη αναληψη χρηματων.

Στην κατοχη των συλληφθεντων βρεθηκαν συνολικα 8 πλαστες καρτες , δυο πλαστες αδειες οδηγησης Αυστριας ,και δυο κινητα τηλεφωνα αγορασμενα μ επλαστες καρτες.

Η Αστυνομια ερευνα το υψος των συναλλαγων της σπειρας με καταστηματα της Θεσσαλονικης.

ΠΑΔΕΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ

Φρένο σε κοινοτικά κονδύλια ύψους 560 δισεκατομυρίων δραχμών, που προορίζονται για την Παιδεία, βάζουν γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Συμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ο πάρεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δεν επιτρέπει να έκδοθούν εντάλματα πληρωμής κρίνοντας ότι οι ειδικοι λογαριασμοι διαχειρησης κονδυλιων για τα ΑΕΙ, τα ερευνητικα κεντρα και αλλους φορεις, δεν είναι, οπως αναφερει στην εκθεση του, νομότυποι.

Στελέχη του υπουργείου Παιδείας, επικρίνουν το Ελεγκτικό Συνέδριο για εμπλοκή σε " γραφειοκρατική σταση που δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων".

Απο την άλλη πλευρά,διαπιστώνεται η ελλειψη νομικού πλαισίου που να κατοχυρώνει ευέλικτες διαδικασίες.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

Νεα αποφαση σταθμος του Ελεγκτικου Συνεδριου...

Μετα την αυξηξη του ποσοστου συνταξεως που δικαιουται η χηρα κρινει τωρα οτι τα ορφανα παιδια δικαιουνται τα 7 δεκατα της συνταξης του πατερα, ανεξαρτητως απο το αν εργαζεται η μητερα.

Μεχρι τωρα τα παιδια εισεπρατταν τα 3,5 δεκατα της συνταξης του εκλιποντος πατερα τους.

ΕΡΓ ΕΣΤΙΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μαίου θα πάρουν στα χέρια τους τα δελτία κοινωνικού τουρισμού της εργατικής εστίας οι περίπου 200 000 δικαιούχοι του προγράμματος. Τα δελτία έχουν ισχύ έως το τέλος δεκεμβρίου του 1997.

Οσοι δεν πάρουν δελτία κοινωνικού τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο εκδρομικό πρόγραμμα διάρκειας 7 ημέρων . Το πρόγραμμα έχει διάρκεια από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο.

Επίσης , η εργατική εστία διαθέτει 100 000 δελτία για αγορά βιβλίου αξίας 4000 δραχμών το ένα.

ΠΕΡΑΜΑ

Προκαταρκτικη εξεταση ,για να διαπιστωθει κατα ποσον τηρουνται οι προδιαγραφες ασφαλειας των εργαζομενων στη ναυπηγο-επισκευαστικη ζωνη Περαματος, διεταξε ο πρισταμενος της Εισαγγελιας Πειραια Βασιλης Παπαδακης, με αφορμη το τελευταιο εργατικο δυστυχημα στο πλοιο Ιονιαν Μπριτζ.

ΕΞΟΥΣΙΑ

*Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού του Υπουργείου Ανάπτυξης, προσέφυγε η Ενωση Κατασκευαστών Κτιρίων, κατά της εταιρείας που εκδίδει την εφημερίδα "Εξουσία", ζητώντας να μπλοκάρει την ανέγερση των 20.000 κατοικιών που ανακοινωσε η εφημερίδα ότι προσφέρει στους αναγνώστες της στη μισή τιμή.

Φωτια

Ζημιες δυο εκατομμυριων δρχ προκαλεσε η πυρκαγια που ξεσπασε το πρωι σε αιθουσα της παιδαγωγικης ακαδημιας Θεσσαλονικης απο αγνωστη αιτια.

Στην κατασβεση της πυρκαγιας πηραν μερος οκτω ανδρες της πυροσβεστικης υπηρεσιας με τρια οχηματα.

Αγορα

Κορυφωνεται σημερα και αυριο η κινηση στην πασχαλινή αγορά, ενώ εντείνονται και οι έλεγχοι μικτων επιτροπων των υπουργειων εμποριου και οικονομικων για να μην υπάρξουν κρουσματα κερδοσκοπίας.

Οι τιμες του ντοπιου αρνιου στην κεντρικη αγορα κυμαινονται απο 1400 εως 2000 δρχ ενω του εισαγομενου απο 1.200 εως 1.400 δραχμες το κιλο. Το κατσίκι τιμάται απο 1400 εως 2200 το κιλό. και οι συκωταριες απο 700 εως 1400 δρχ το κιλο.

Στα οπωροκηπευτικα η τιμη της ντοματας επεσε σημερα και κυμαινεται απο 200 εως 400 δρχ το κιλο.

Ψωμι για τρεις ημερες θα πρεπει να προμηθευτουν οι καταναλωτες τοο μεγαλο Σαββατο.

ΑΡΝΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Τριακόσια ογδόντα έξι Αρνιά αγνώστου προελέυσεως τα οποία επρόκειτο να διατεθούν στην αγορά χωρίς να υποστούν κτηνιατρικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την αγορανομία

Τα αρνιά συνολικού βαρους περισσοτέρων από 4 000 κιλών είχαν σφραγιστεί με πλαστές σφραγίδες ελέγχου

Συνελήφθησαν ο Λεωνίδας Κοστιάνης 25 υπάλληλολς σφαγείων ασπροπύργου και ο Αλέξανδρος Μπάλας 24 από τη χειμάρα της αλβανίας.

Αναζητείται ο εμπορος κρεάτων Κωνσταντίνος Αζγουδάκης 44 κατοικος Ηλιούπολης, υπεύθυνος της εταιρίας Αε τροφίμων και Κρεάτων Δ. Ασγουδάκης.

Τα αρνιά βρέθηκαν από τους αστυκτηνίατατους κατάλληλα προς κατανάλωση αλλά υπάρχουν αμφιβολιες για το αν είναι εγχώρια ή όχι.

Οι συλληφθέντες θα οπδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

- *Ο ενας στους 5 έλληνες ασφαλισμένους, πληρώνουν απο την τσέπη τους, υπηρεσίες υγείας, που θα έπρεπε να καλυπτονται απο τα ασφαλιστικά ταμεία, συμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής Ιατρικής.

Αιτια που το 20% ασφαλισμενων του ΤΕΒΕ και του ΟΓΑ και το 15% του ΙΚΑ προσφευγει σε ιδιωτες γιατρους για εξωνοσοκομειακη φροντιδα , ειναι η κακη ποιοτητα των υπηρεσιωνπου τους παρεχουν τα κρατικα νοσηλευτικα ιδρυματα.

Να σημειωθει οτι ο θεσμος του Οικογενειακου γιατρου , υλοποιειται μονον απο 700 γιατρους ενω συμφωνα με τα διεθνη δεδομενα θα επρεπε να ειχαμε 15 χιλιαδες.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΞΟΔΟΣ

- Μεγαλη Πεμπτη και η μεγαλη εξοδος των Αθηναιων γαι το Πασχα εχει ηδη αρχισει.

Αυξημενη η κινηση στις δυο Εθνικες οδους, χωρις ιδιαιτερα προβληματα μεχρι τωρα. Να ακουσουμε τον ΤΑΚΗ ΤΕΡΖΗ με ολες τις τελευταιες λεπτομερειες.

Ηδη απο τις 7 και μισή το πρωι εχουν τεθει σε εφαρμογή τα εκτακτα μετρα της τροχαιας

Μία λωριδα από δαφνί έως διόδια ελευσίνας παρεμβάσεις τροχαίας σε κόμβους και στα δύο εθνικά δίκτυα. Ελικόπτερο ειδική ομάδα σ και με αυτοκίνητα με συμαβτικούς αριθμους.

Απο τα διοδια της Ελευσινας εχουν περασει απο το πρωι 18.000 αυτοκινητα, αριθμος που κυμαινεται στα ιδια με τα περινα επιπεδα. 12.000 περασαν απο τα διοδια Σχηματαριου.

Στα λιμανια και στα αεροδρομια η κινηση ειναι αυξημενη κατα 20% σε σχεση με περυσι.

Οι κενές θέσεις σε κάποιες περιπτώσεις είναι πλέον ελάχιστες ενώ για κάποια δρομολόγια ανύπαρκτες.

Η Ολυμπιακή αεροπορία έχει προγραμματίσει έκτακτες πτήσεις για Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Ρόδο και Κρήτη για σήμερα και αύριο, οπως και αεροσκαφη μεγαλυτερης χωριτικοτητας λογω της κινησης.

Στα πλοία οι καμπίνες και οι θέσεις για αυτοκίνητα, για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, είναι εδώ και καιρό κλεισμένες, ενώ ελάχιστες είναι εκείνες που υπάρχουν ακόμα για επιβάτες.

Κανένα πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσουν όσοι μετακινηθούν με ιπτάμενο δελφίνι για Πόρο, Τήνο, Μύκονο και τα νησιά του Αργοσαρωνικού καθως εισιτήρια διατίθενται ακόμα.

Στα εισιτήρια του ΟΣΕ εχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια του ΙΝΤΕΡ ΣΙΤΙ Αθηνα Πάτρα ενώ 5 τοις εκατό των εισιτηρίων ΙΝΤΕΡΣΙΤΙ ΑΘήνα ΘΕσσαλονίκη και Αθήνα Βόλος είναι ακόμη προς διάθεση.

Στα υπόλοιπα δρομολόγια ο ΟΣΕ εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό με τη δρομολόγηση πρόσθετων βαγονιών.

Στα λεωφορεία στις γραμμές αθήνα κόρινθος Πάτρα και αθήνα Θεσσαλονίκη το 25 τοις εκατό τω εισιτηρίων δεν έχουν ακόμη διετεθεί ενώ για τους υπόλοιπους προορισμούς η επάρκεια των εισιτηρίων είναι μεγαλύτερη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Η Ελλαδα αλλα και η Ιταλια παραμενουν εξω απο την κουρσα της Οικονομικης και Νομισματικης Ενοποιησης για το ΕΥΡΩ, οπως διαπιστωθηκε στην εκθεση της ΚΟΜΙΣΙΟΝ χθες.

Τη διαπιστωση αυτη η Ελλαδα την εχει αποδεχθει ενω η εκθεση συναντησε τις σφοδροτατες αντιρρησεις της Ιταλιας.

Η εκθεση της Ευρωπαικης Επιτροπης διαπιστωνει ακομη οτι η Ελλαδα δεν πληροι τους στοχους του Μααστριχτ , τοσο οσον αφορα στον πληθωρισμο, οσο και στα ελλειματα και το δημοσιο χρεος. Παντως στην εκθεση επιβεβαιωνεται προοδος σε βασικους δεικτες της οικονομιας.

Ο Υπουργος Εθνικης Οικονομιας παντως προεβλεψε για τον Απριλιο Πληθωρισμο κατω του 6% ενω ανακοινωσε αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ στο ύψος του πληθωρισμού, από το δεύτερο εξάμηνο του 97.

ΕΣΗΕΑ

Για ποινικοποίηση του δημοσιογραφικού εργου κατηγορούν την κυβέρνηση, η ΕΣΗΕΑ, αλλα και η ΝΔ και ο Συνασπισμός,με αφορμή την επιβολή περιοριστικών όρων και χρηματικης εγγυησης 4 εκταομμυριων δραχμων απο την εισαγγελία πρωτοδικών στους δημοσιογράφους του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ Νόνη Καραγιάννη και Γιώργο Χαρβαλιά.

Οι δυο δημοσιογραφοι κατηγορουνται για κατασκοπεία, επειδή δημοσίευσαν απόρρητο έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Με την ανακοινωση του το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ τονιζει οτι οι προκλητικες και πιεστικες παρεμβασεις πολιτικων προσωπων και δη του Υπουργου Εξωτερικων και του ΓΓ του Υπουργειου για τον επηρεασμο της Δικαιοσυνης και και τον εκφοβισμο των δημοσιογραφων, δημιουργουν μειζον θεμα για την κυβερνηση στο συνολο της.

Εν τω μεταξύ, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, υποχρεώνει την εφημερίδα "Ελευθερος Τύπος",να καταβάλλει το ποσό των 20 εκατομυρίων δραχμών στον υπουργό Εξωτερικών για ηθική βλάβη.

ΔΙΕΘΝΗ

- - Ενοπλοι ισλαμιστές κατέσφαξαν με σπαθιά και τσεκούρια 42 χωρικούς στην πόλη Ομάρια της επαρχίας Μεντέα στη νότιο Αλγερία.Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται 17 γυναίκες, 22 άνδρες και τρία βρέφη κάτω του ενός έτους.Η εφημερίδα δεν αναφέρει στοιχεία για τον αριθμό των ενόπλων, ούτε για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες διεπράχθη το νέο αυτό ομαδικό έγκλημα, που σημειώνεται ένα 24ωρο μετά την μαζική σφαγή 93 χωρικών από ενόπλους στην περιοχή Μπουγκάρα, 25 χιλιόμετρα νότια του Αλγερίου.

Κατηγορίες κατά της κεντροδεξιάς κυβέρνησης Ζιπέ για διαφθορά και σχεδιαζόμενη νοθεία στις επικείμενες εκλογές της 25ης Μαίου εκτόξευσε η αντιπολίτευση καθώς η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας στη Γαλλία σημαδεύεται από σφοδρές επιθέσεις.

Περισσότερα απο 400 φορτηγά διεθνών μεταφορών παραμένουν ακινητοποιημένα στον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο λιμάνι του Ντόβερ στην νότιο Βρετανία, εξαιτίας του αποκλεισμού των γαλλικών λιμανιών της Μπουλόν-συρ-Μερ, του Καλέ, και της Δουνκέρκης από τους αλιείς της χώρας.

Με σκοπό την καταδίκη του Ισραήλ για την "παράνομη" κατασκευή εβραϊκού οικισμού στην Ανατολική Ιερουσαλήμ συνέρχονται σήμερα σε έκτακτη σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τα 185 κράτη μέλη του Οργανισμού.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Η αξια των συναλλαγών έφθασε τα 14,1 δισεκατομμύρια δραχμές.

Ο Γενικός Δεικτης Τιμών έκλεισε στις 1.442,19 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο κατά 0,64 τοις εκατό.

Από τις 240 μετοχές που διακινήθηκαν.

* 147 παρουσίασαν άνοδο
* 21 παρέμειναν σταθερές και
* 72 υποχώρησαν.

ΞΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Οι τιμές πώλησης και fixing των κυριοτέρων ξένων νομισμάτων θα έχουν στις 25 Απριλίου ως εξής.

    ΞΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ  ΑΓΟΡΑ    ΠΩΛΗΣΗ  ΤΙΜΕΣ FIXING

    ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΗΠΑ.........268,9    276,2    272,0
    ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΑΡΚΟ......156,8    161,1    158,7
    ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ.........439,0    451,0    444,2
    ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ......183,7    188,7    185,9
    ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ........46,5     47,7     47,0
    100 YEN ΙΑΠΩΝΙΑΣ.....213,2    219,1    215,7
    ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΚΑΝΑΔΑ......192,8    197,1    195,1
    ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ..208,6    214,3    211,0
    E.C.U................305,9    314,2    309,5

© ANT1 Radio 1997


Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant12html v2.01 run on Thursday, 24 April 1997 - 16:03:17 UTC