Browse through our Interesting Nodes about Greek Art & Culture Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 97-02-24

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Ειδήσεις στα Ελληνικά, 24/02/97


ΤΙΤΛΟΙ

  • Δολια και εχθρικη πραξη χαρακτήρησε τη παραλληλη διαδικασια συνομιλιων με τους Τουρκοκυπριους ο Υπουργός Εξωτερικών.
  • Νεα δεδομένα στο εσωκομματικο πεδίο της ΝΔ προκαλεί η κινηση του Μιλτιάδη Εβερτ να ανακοινώσει το μεσημερι την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του κόμματος.
  • Με συλλαλητηρια σε Ηρακλειο , Γιαννινα και Θεσσαλονικη εισηλθε η εκτη εβδομαδα απεργιακων κινητοποιησεων των καθηγητων Μεσης Εκπαιδευσης.
  • Δεκαήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έδωσε το υπουργείο Οικονομικών
  • Είκοσι δισεκατομμύρια δραχμές ζητεί το ελληνικό δημόσιο από την πλοιοκτήτρια εταιρία του πλοίου Σάμαινα, τον πλοίαρχο Ματθαίο Πνευματικάκη και τον ύπαρχο Αντώνη Τζουάνο.
  • Ολοκληρο Αρχαιολογικο θησαυρο , των κλασικων και Ελληνιστικων χρονων , βρηκαν και κατασχεσαν ανδρες του τμηματος Αρχαιοκαπηλειας της Ασφαλειας Αττικης , στο σπιτι και το γραφειο του Παυλου Μπλαζακη 50 χρονων , εργοδηγου.
  • Ενα απο τα αυτοκινητα του Ρωσου Αρχιμαφιοζου Αλεξαντερ Σαλονι , που δολοφονηθηκε στις 30 Ιανουαριου βρεθηκε χθες στο χωρο σταθμευσης του Δυτικου αερδρομιου και μεταφερθηκε στην Ασφαλεια.


ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Δολια και εχθρικη πραξη χαρακτηρισε ο Θεοδωρος Παγκαλος την προσπάθεια να καθιερωθει απο τος Γερμανους και Βρεττανους,παραλληλη διαδικασια συνομιλιων της Ευρωπαικης Ενωσης με τους Τουρκοκυπριους για την συνδεση της Κυπρου με την Ευρωπαικη Ενωση.

Η Ελλαδα θα αντισταθει με ολα τα διπλωματικα μεσα σ αυτην την προσπάθεια.Αν δεν βρεθει ικανοποιητικη λυση για το Συμβουλιο Συνδεσης , ειπε ο κυριος παγκαλος θα ειναι πολυ δυσκολο η Ελληνικη Κυβερβνηση να συμφωνησει για τα μελλοντικα σχεδια της Ευρωπαικης Ενωσης για διευρυνση προς Ανατολας.

Ο Υπουργος Εξωτερικων σχολιαζοντας τον εποικισμο της Αμμοχωστου και τη δραση των Γκριζων Λυκων. ειπε οτι η Ελλαδα ειναι κατα της πολιτικης στηριξης σε παρακρατικους μηχανισμους. Η Διεθνης Κοινοτητα πρεπει να δει αυτη την τακτικη και να τη λαβει σοβαρα υποψη της.

ΡΕΠΠΑΣ/ΚΥΠΡΙΑΚΟ

"Οι δηλωσεις Ντενκτας για τον εποικισμο της Αμμοχωστου δυναμιτιζουν το κλίμα για μια ευνοικη λυση στο Κυρπιακο" δηλωσε ο κ. Ρεππας και καλεσε τις ΗΠΑ,τις χωρες του Συμβουλιου Ασφαλειας και της Ευρωπαικης Ενωσης να παρακολουθησουν την δραστηριοτητα αυτη εαν αναπτυχθει και να λαβουν τα αναλογα μετρα.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Νεα δεδομένα στο εσωκομματικο πεδίο της ΝΔ προκαλεί η κινηση του Μιλτιάδη Εβερτ να ανακοινώσει το μεσημερι την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Εβερτ στις δισέλιδη γραπτη ανακοίνωσή του, αφού τονίζει ότι θα είναι και πάλι υποψψήφιος επισημαίνει ότι ο ίδιος επεδίωξε στο συνεδριο να αντιμετωπισθεί ξεκάθαρα το θέμα της ηγεσίας, ωστε να τελειώπουν οι μεμψοιμιρίες και οι αμφισβητήσεις.

Ακόμη περιγράφει τους άξονες της ιδεολογικοπολιτικής του πλατφόρμας και - αναφερόμενος ουσιαστικά στους εσωκομματικούς του αντιπάλους-υπογραμμίζει πως "μετα από το συνέδριο θα μπεί τελος στην εσωστρέφεια που υπάρχει και αυτη την απαίτηση της βασης θα την υλοποιήσει ο ίδιος χωρίς συμβιβασμούς και ισορροπίες.

Ο Μιλτιάδης Εβερτ επισημαίνει ακόμη ότι η ΝΔ είναι η παράταξη της λαικής κεντροδεξίας, έχει ανοικτες τις πόρτες προς όλους και επιδιώκει τις τομές και τις ρήξεις με το παλιό, το ξεπερασμένο και το μίζερο.

Ο Γιωργος Σουφλιας , παρουσιάζει το απόγευμα στο Σπόρτινγκ τοπολιτικο του μανιφέστο, ενω σε συνεντευξη του στον Ελευθερο Τυπο δηλωνει οτι το κρισιμο θεμα για εναν πολιτικο δεν ειναι η ηλικια αλλα τα προσοντα.

Την ίδια ωρα ο Κωστας Καραμανλής , πυκνωνει τις επαφες του με κομματικά στελέχη ,αλλά ωστόσο αποφευγει μεχρι στιγμης, τουλάχιστον , να ανοιξει τα χαρτιά του και να ανακοινωσει επισήμως τις προθέσεις του.

ΠΑΙΔΕΙΑ

Με συλλαλητηρια σε Ηρακλειο , Γιαννινα και Θεσσαλονικη εισηλθε η εκτη εβδομαδα απεργιακων κινητοποιησεων των καθηγητων Μεσης Εκπαιδευσης.

Αυριο στις νεες Γενικες Συνελευσεις των ΕΛΜΕ θα αποφασιστει το μελλον της απεργιας.

Αιχμή της αντιπαράθεσης καθηγητών- κυβερνησης, ο τρόπος υπολογισμού των κρατήσεων απο τους μισθούς.

Δεν αποκλείεται παντως κατά τη συζητηση του ενιαίου μισθολογίου στη Βουλή σημερα και αυριο,να υπάρξει ρύθμιση απο την πλευρά της κυβερνησης, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο.

Ο Υπουργός Παιδείας, Γεράσιμος Αρσένης, σε συνέντευξη του στο σημερινό ΕΘΝΟΣ, δηλώνει ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι εβδομάδα κρισιμων αποφάσεων για την κυβέρνηση, τονίζοντας,ωστόσο, ότι όσο προχωράει η απεργία,τόσο οι λύσεις είναι πιό επώδυνες.

Αφηνει,επίσης να εννοηθεί ότι θα ληφθουν διαφορετικά μέτρα απο σχολείο σε σχολείο,αναλογα με τις ώρες που χάθηκαν για την αναπλήρωση της διδακτεας ύλης.

"Τα οικονομικα περιθωρια για αυξησεις στους μισθους των καθηγητών εχουν εξαντληθει" δηλωσε ο κυβερνητικός εκπροσωπος προσθετοντας ομως οτι η κυβερνηση ειναι ετοιμη να συζητησει για τα θεσμικα αιτηματα.

Για την διαφωνια που εχει προκύψει μεταξυ κυβερνησης και εκπαιδευτικών για το υψος των κρατησεων ο κ. Ρεππας ειπε οτι το θεμα εχει αποσαφηνιστει μετα και την εκδοση των καταλογων απο το Γενικο Λογιστηριο του Κράτους.

Ο Προεδρος της ΟΛΜΕ Νικος Τσουλιας απο το Ηρακλειο, οπου εγινε το Πανκρητιο συλλαλητηριο των καθηγητων με τη συμμετοχη γονεων και μαθητων, υπογραμμισε τη θεληση τους για διαλογο, περιμενωντας απο το Υπουργειο Παιδειας να ορισει νεα συναντηση.

Και δηλωσε χαρακτηριστικα πως πρεπει να καθησουν στο τραπεζι του διαλογου και να μην σηκωθουν αν δεν βρεθει λυση.

Την εμμονη τους στο διαλογο τονισαν απο τα Γιαννινα, οπου πραγματοποιηθηκε Πανειπηρωτικο εκπαιδευτικο συλλαλητηριο, και τα δυο μελη της ΟΛΜΕ, ο Νικος Αντωνακος και ο Δημητρης Κωσταρακος .Καλεσαν παντως την κυβερνηση να εγκαταλειψει την παραπληροφορηση.

Στο Βολο δυο χιλιαδες μαθητες απο ολα τα Γυμνασια και Λυκεια της πολης πραγματοποιησαν συγκεντρωση εξω απο τη Νομαρχια στηριζοντας τους καθηγητες, και τονισαν οτι προς το παρον δεν προχωρουν σε καταληψεις.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ

Οι εργαζομενοι στη ΣΟΦΤΕΞ,εκλεισαν το μεσημερι για μια ωρα την Ιερά Οδό, μπροστά απο το εργοστάσιο.

Απο τα μεσανυχτα αρχιζει η 48ωρη απεργια των συμβασιουχων εργαζομενων στην καθαριοτητα στους δημους και τις κοινοτητες που διεκδικουν οικονομικα και θεσμικα αιτηματα.

ΥΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Δεκαήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έδωσε το υπουργείο Οικονομικών

Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι μπορούν να υποβαλουν δηλώσεις έως τις 27 Μαρτίου τα φυσικά πρόσωπα έως τις 13 Μαρτίου, οι ατομικές επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες καθώς και ημεδαπές και αλλοδαπές επιχειρήσεις έως τις 13 Μαρτίου.

Το υπουργείο Οικονομικών προχωρεί σε διασταυρώσεις οικονομικών στοιχείων για ενοίκια, αυτοκίνητα σκάφη αναψυχής, πιστωτικές κάρτυες και τιμολόγια επιχειρήσεων.

Σε 22 μήνες από 1ης Αυγούστου 1998 κάθε έφορος θα μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω του προγράμματος Τάξις να γνωρίζει τα στοιχεία κάθε φορολογούμενου.

Επίσης στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι εντός του 1997 οι συντάξεις να πληρώνονται μεσω τραπεζικών λογαρισμών.

Ενα άλλο στοιχείο που ερευνά το υπουργείο Οικονομικών είναι να εντοπιστούν αυτοί που χρησιμοποιούν διπλό και τριπλό ΑΦΜ καθώς επίσης και αυτοί οι οποίοι εισπράττουν διπλές συντάξεις.

Για το Ε9, όπως δήλωσε ο κύριος δρυς, αμετακίνητος στόχος είναι να καταγραφεί όλη η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων φορολογουμένων και ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει η κυβέρνηση για αναβολή του μέτρου.

Εν τω μεταξύ γραφεια για την ενημερωση των φορολογουμενων σχετικα με την συμπληρωση του εντυπου Ε-9 λειτουργουν απο σημερα στις εφοριες ολης της χωρας.

Για συνθετα προβληματα οι εφοριακοι θα ζητουν διευκρινισεις απο το υπουργειο Οικονομικων και θα απαντουν τηλεφωνικα.

Πληροφοριες δινει και το υπουργειο Οικονμικων απο τις 8 το πρωι εως τις 8 το βραδυ και στα τηλεφωνα 32-55-485,32-28-376 και 32-24-585.

Η συμπληρωση του εντυπου ειναι υποχρεωτικη ακομη και για οσους δεν εχουν ακινητη περιουσια.

ΣΑΜΑΙΝΑ

Είκοσι δισεκατομμύρια δραχμές ζητεί το ελληνικό δημόσιο από την πλοιοκτήτρια εταιρία του πλοίου Σάμαινα, τον πλοίαρχο Ματθαίο Πνευματικάκη και τον ύπαρχο Αντώνη Τζουάνο.

Σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων υπέρ του δημοσίου η εταιρία και οι δύο ναυτικοί θεωρούνται υπεύθυνοι για την απώλεια της πυραυλακάτου Κωστάκος στην τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις υπαξιωματικους του πολεμικού ναυτικού.

Η αίτηση θα συζητηθεί στο μονομελές πρωτοδικείο Πειραια στις 21 Μαρτίου και σύμφωνα με αυτήν ζητείται η κατασχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκομένων μέχρι του ποσού των είκοσι δις.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Τρεις Αλβανοι και δυο Ελληνες συνεληφθησαν απο την Αστυνομια κατηγορουμενοι οτι τους τρεις τελευταιους μηνες εφερναν στην Ελλαδα απο το Φιέρι της Αλβανιας μεγαλες ποσοτητες ναρκωτικων.

Οι αστυνομικοι κατασχεσαν 16 κιλα ακατεργαστου χασις , ενα φορτηγο αυτοκινητο και δυο εκατομμυρια δραχμες.

Αστυνομικοι της Διωξης Ναρκωτικων συνελαβαν επισης τον Σωτηρη Τσιμα 33 ετων και τον Αλεξανδρο Ζαρομπά 39 ετων, με την κατηγορια της διακινησης ναρκωτικων στο κλαμπ Μπάτερυ, στη λεωφορο Κηφισσου 100.

Οπως εγινε γνωστο οι ιδοκτητες του κλαμπ τρεις φορες στο προσφατο παρελθον λειτουργησαν το καταστημα παρα το γεγονος οτι ο Δημος Αθηναιων το ειχε σφραγισει μετα απο επεμβαση της αστυνομιας επειδη γινονταν διακινηση ναρκωτικων.

Σε ειδικα διαμορφωμενο παταρι στον ημιοροφο του κλαμπ κατασχεθηκαν υπολειμματα ακατεργαστου χασις.

ΑΡΧΑΙΑ

Ολοκληρο Αρχαιολογικο θησαυρο , των κλασικων και Ελληνιστικων χρονων , βρηκαν και κατασχεσαν ανδρες του τμηματος Αρχαιοκαπηλειας της Ασφαλειας Αττικης , στο σπιτι και το γραφειο του Παυλου Μπλαζακη 50 χρονων , εργοδηγου.

Βρεθηκαν , γυρω στα 100 πυλινα αντικειμενα ,10 χαλκινα 17 γυαλινα και ενα σιδενενιο.

Ο Μπλαζακης ειχε αναλαβει τις χωματουργικες εργασιες στην οδο Αμερικης 3 , σε χωρο που προηγουμενως λειτουργουσε σαν υπαιθριο παρκιγκ και -συμφωνα με τους αρχαιολογους -αποτελει τμημα του Ανατολικου νεκροταφειου της Αθηνας.

Τα αντικειμενα ο Μπλαζακης τα ειχε φωτογραφησει και εψαχνε για αγοραστες.

ΣΚΥΛΙΑ.

Την ενοχή των τεσσάρων ατόμων που κατηγορούνται για τη διοργάνωση κυνομαχιών στο Μακρυχώρι Ημαθίας, πρότεινε η Εισαγγελέας του Αυτόφωρου Βέροιας.

Οι τέσσερις που κατηγορουνται για παράβαση του νόμου περί προστασίας των ζώων και διενέργεια παράνομων στοιχημάτων, ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους ότι απλώς δοκίμαζαν την δύναμη των σκυλιών τους και ότι κανένας από όσους παρακολουθούσαν, δεν στοιχημάτησαν.

ΠΕΡΑΜΑ

Χιονοστιβάδα κινητοποιήσεων ξεκινούν από την Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη Περάματος.

Με αίτημα την αντιμετώπιση της ανεργίας που μαστίζει την ευρύτερη περιοχή του Περάματος, οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία και τα εργοστάσια θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα αποκλείσουν το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Από την Πέμπτη και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, εργαζόμενοι και άνεργοι έχουν προγραμματίσει καθημερινά, πορείες και διαδηλώσεις μπροστά από το Υπουργείο Ναυτιλίας.

ΣΠΕΙΡΑ

Εξαρθρωθηκε απο την Αστυνομια τετραμελης σπειρα που πωλουσε κλεμενα αυτοκινητα.

Στα αυτοκινητα τοποθετουσε πινακιδες κυκλοφοριας απο αλλα, που ειχαν καταστραφει σε ατυχηματα.

Οι Σπυρος Σάρρας 45 ετων , Χρηστος Σταματης 35 ετων, Δημητρης Μαζης 27 ετων και ο Γρηγορης Θεοχαροπουλος επισης 27 ετων κατηγορουνται απο τις αρχες οτι εδω και δυο χρονια με αυτον τον τροπο ειχαν πουλησει σε διαφορους πελατες δεκαδες κλεμενα αυτοκινητα. Μεχρι στιγμης απο την αστυνομια εχουν κατασχεθει εννεα απο τα κλεμενα αυτοκινητα.

ΑΔΕΔΥ

Το νεο μισθολογιο, που εισαγεται το βραδυ προς συζητηση στη Βουλη εχει προκαλεσει την εντονη αντιδραση των δημοσιων υπαλληλων.

Για αυριο εχουν προγραμματισει και 24ωρη απεργια και συλλαλητηριο ενω σημερα σε συνεντευξη τυπου χαρακτηρισαν το μισθολογιο προκλητικο απαραδεκτο και ψευδεπιγραφο.

Η Διοικουσα Επιτροπη της ΑΔΕΔΥ υπογραμμισε οτι το νεο μισθολογιο διαιωνιζει το προβλημα και καθηλωνει τις αποδοχες.

Στο αυριανο συλλαλητηριο θα συμμετασχουν και δημοσιοι υπαλληλοι απο τη Θεσσαλονικη.

ΡΩΣΟΣ

- Ενα απο τα αυτοκινητα του Ρωσου Αρχιμαφιοζου Αλεξαντερ Σαλονι , που δολοφονηθηκε στις 30 Ιανουαριου βρεθηκε χθες στο χωρο σταθμευσης του Δυτικου αερδρομιου και μεταφερθηκε στην Ασφαλεια.

Το αυτοκινητο βρισκοταν στο παρκινγκ απο την 1η Φεβρουαριου , δηλαδη την επομενη της δολοφονιας και πριν απο λιγες ημερες στον ιδιο χωρο ειχε βρεθει ενα αυτοκινητο μαρκας αουντι ιδικτησιας του Ρωσου Σεργκεϊ αγνωστων λοιπων στοιχειων , φιλου και συνεργατη του Σαλονη

Μεσα στο αυτοκινητο ειχαν βρεθει τρια πιστολια και 48 φυσιγγια των 9 χιλιοστων.

Οπως προεκυψε απο τις ερευνες της Ασφαλειας ο Σεργκει εχει διαφυγει στο εξωτερικο.

ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ εξέφρασε σήμερα τη δυσαρέσκειά του για το οτι το τουρκικό σύνταγμα δεν του δίνει την εξουσία να προκαλέσει πρόωρες εκλογές και δεν προβλέπει την άμεση εκλογή του αρχηγού του κράτους από το λαό.

Αγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του 69χρονου Παλαιστινίου που άνοιξε πυρ εναντίον ανυποψίαστων τουριστών από τον 86ο όροφο του ουρανοξύστη Εμπάιρ Στέητ Μπίλντιγκ της Νέας Υόρκης, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας άλλους εξη,ενώ στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Χιλιάδες Κινέζοι απηυθυναν τον ύστατο χαιρετισμό στον πρώην ηγέτη της χώρας, Ντεγκ Σιάο Πιγκ,του οποίου η σορός αποτεφρώθηκε στο επαναστατικό κοιμητήριο του δυτικού Πεκίνου.

Η τέφρα του Ντενγκ θα εκτεθεί αύριο, στον περίβολο του Μεγάρου του Λαού, έδρα του Κοινοβουλίου,για την επίσημη τελετή ταφής του νεκρού ηγέτη.

Τουλάχιστον 182 είναι οι νεκροί και δεκάδες οι προσκυνητές που φέρουν σοβαρά εγκαύματα από τη χθεσινή πυρκαγιά στη διάρκεια ινδουϊστικής θρησκευτικής τελετής.

Αλληλέγγυοι με τους φοιτητές της Αυλώνας, που έχουν αρχίσει απεργία πείνας, ζητώντας μεταξύ άλλων την παραίτηση της κυβέρνησης Μέξι,τάχθηκαν οι φοιτητές του πανεπιστημίου του Αργυρόκαστρου,οι οποίοι απείχαν σήμερα από τα μαθήματα.

ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

Ρεκόρ ανόδου σήμερα στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, λόγω της πτώσης των επιτοκίων.

Ο Γενικός Δεικτης Τιμών έκλεισε στις 1.366,92 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο κατά 2,55 τοις εκατό.

Η αξια των συναλλαγών έφθασε τα 23,5 δισεκατομμύρια δραχμές.

Η μεγαλύτερη ζήτηση παρατηρείται στιις τραπεζικές μετοχές των οποίων η αξία σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές θ'αυξάνεται συνεχώς.

ΑΝΤΕΝΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ εκτός απο τηλεοπτικος και ραδιοφωνικός σταθμός,που φροντιζει να ενημερώνει και να φυχαγωγεί τους τηλεαθεατές και ακροατές του στην Ελλάδα την Αμερική την Αυστραλία και την Κύπρο απευθύνεται μέσα απο τις σελίδες του κυβερνοχώρου και σε ενα αλλο κοινό, το κοινό του Ιντερνέτ.

Αυτές ακριβώς οι σελίδες του Ανντένα τιμήθηκαν με το Βραβείο Best of Europe award που παρουσιάζονται στον κόμβο Europe Online στο τμήμα Television and Radio(τηλεορασης και ραδιοφώνου)για την Ελλάδα. Κριτήριο για την επιλογη βραβευσις του ΑΝΤΕΝΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ηταν το φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον και η διασυνδεση των σελίδων,το περιεχόμενο και ο ρυθμός της ενημερώσης τους.

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ σκοπευσει να βελτιώσει τα υψηλά σταντναρτς λειτουργείας και για τον σκοπο αυτό καλωσορίζει σχόλια και προτάσεις που θα συμβαλλουν στην βελτιωση των σελιδων του στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ειτε αλλάζοντας την μορφή τους η προσθέτοντας άλλο περιεχόμενο.

© ANT1 Radio 1997


Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant12html v2.00 run on Tuesday, 25 February 1997 - 4:12:52 UTC