Visit our Archive of Documents from NATO Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Πέμπτη 28/02/2002)

Σημίτης για ισότητα γυναικών
Ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, ανοίγοντας την ημερίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με θέμα "Ισότητα ευκαιριών και φύλων στο 3ο Κοινοτικό πλαίσιο στήριξης" είπε ότι το κράτος οφείλει να μεριμνά για την άρση των ανισοτήτων, που υφίστανται στην πράξη σε βάρος των γυναικών και είπε ότι η κυβέρνησή του έχει μια "σαφή και διακριτή προοδευτική πολιτική" στο θέμα.

Παπαδόπουλος: κατακερματισμένη η δημόσια υγεία
Ο υπουργός Υγείας, Αλέκος Παπαδόπουλος, περιέγραψε με τα πιο μελάνά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της δημόσιας υγείας. Μιλώντας την Τετάρτη σε συνέδριο στην Αθήνα με "Η Δημόσια Υγεία σε μεταρρύθμιση" ο υπουργός χαρακτήρισε "κατακερματισμένο και πλήρως απαξιωμένο" τον τομέα της δημόσιας υγείας. Είπε ότι το υπουργείο του προωθεί νομοσχέδιο σε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου.

Συνέδριο για τα τηλεοπτικά δελτία
Την ποιότητα των δελτίων ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών εξετάζει διημερίδα που διοργανώνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στο Ζάππειο, με θέμα "Η αναβάθμιση της ποιότητας των δελτίων ειδήσεων". Ανοίγοντας τις εργασίες, ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Βασίλης Λαμπρίδης είπε ότι η χαμηλή ποιότητα των δελτίων ειδήσεων έχει συνέπεια την εμφάνιση μιας εικονικής πραγματικότητας της δημόσιας ζωής και την εισβολή στην ιδιωτική ζωή των πολιτών κατά τρόπο που καθίσταται πρακτικά ανεφάρμοστη η προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.