Browse through our Interesting Nodes of Greek Newspapers & Magazines Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Τρίτη  20/11/2001)
Και το όνομα αυτής... ¨Εθνική τράπεζα ΑΕ¨
'Εθνική τράπεζα ΑΕ" θα ονομάζεται στο εξής η νέα τράπεζα, που δημιουργήθηκε με τη συγνώνευση της Εθνικής και της ALPHA. Η νέα τράπεζα θα διατηρήσει το σήμα της APLHA. Οι πρόεδροι των δύο τραπεζών επανέλαβαν ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις εργαζομένων.

Ανησυχητική έκθεση για τα ναρκωτικά
Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη ανθρώπων που κάνουν ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών και θέλουν να απεξαρτηθούν, κατέχει η Ελλάδα, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας. Σύμφωνα με την έκθεση, στη χώρα μας παρατηρείται αύξηση των χρηστών κοκαΐνης που ζητούν θεραπεία αλλά και μεγάλη αύξηση των συλλήψεων που σχετίζονται με τα ναρκωτικά.

Ελεγχος για την Ολυμπιάδα
Την Τετάρτη φτάνει στην Αθήνα κλιμάκιο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη των έργων για την Ολυμπιάδα του 2004. Σύμφωνα με τον υπουργό Πολιτισμού, Ευάγγελο Βενιζέλο, η κατασκευή των έργων βρίσκεται εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

Προϋπολογισμός 2002
Το υπουργικό συμβούλιο συνεδριάζει με θέμα τον προϋπολογισμό του 2002. Ο προϋπολογισμός θα κατατεθεί  το απόγευμα στη Βουλή.

Αντιμέτωπος με την Πόρτο ο Παναθηναϊκός
Την Πόρτο υποδέχεται στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας ο Παναθηναϊκός αρχίζοντας τις υποχρεώσεις του για το δεύτερο γύρο του Champions League. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κυράστας, ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν όπως στον πρώτο γύρο.
 

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.