Browse through our Interesting Nodes on Internet Service Providers in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

( Πέμπτη 12/04/2001)

Δηλώσεις Παπανδρέου για τις αμυντικές δαπανες της Τουρκίας
"Η μείωση στους εξοπλισμούς δεν μπορεί παρά να συμβάλλει στην περαιτέρω ύφεση των διμερών σχέσεων" δήλωσε ο υπουργός εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, σχολιάζοντας την απόφαση της Τουρκίας να μειώσει τις αμυντικές δαπάνες, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ο υπουργός εθνικής άμυνας, Ακης Τσοχατζόπουλος. πάντως, σχολίασε ότι η κρίση αυτή θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή, ενώ εξέφρασε και πάλι τη διαφωνία του με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να μειώσει τις δαπάνες για τους εξοπλισμούς.

Εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα οι Αθηναίοι
 Κορυφώνεται σήμερα και αύριο η έξοδος των Αθηναίων, ενόψει του Πάσχα. Ηδη, η κίνηση στις εθνικές οδούς, τα λιμάνια και το αεροδρόμιο είναι αυξημένη. Η τροχαία λαμβάνει έκτακτα μέτρα στις εθνικές οδούς, ενώ στο λιμάνι του Πειραιά, η κίνηση αναμένεται να αναχωρήσουν μόνο σήμερα το απόγευμα περίπου 30.000 επιβάτες. Εως και το 100% φθάνει η πληρότητα των αεροσκαφών της Ολυμπιακής, η οποία αποφάσισε και έκτακτα δρομολόγια

Σύντομα τα αποτελέσματα της μελέτης των Βρετανών για το ασφαλιστικό
 Πριν από τις 18 Απριλίου αναμένεται να παραδοθεί στην ελληνική κυβέρνηση η μελέτη των Βρετανών για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό. Ο διάλογος μεταξύ κυβέρνησης και συνδικαλιστικών φορέων θα αρχίσει αμέσως μετά.

Επικριτικός ο Κ. Μητσοτάκης  προς τον πρόεδρο της ΝΔ
 "Η ΝΔ θα μπορούσε να ήταν κυβέρνηση εάν είχε γίνει νωρίτερα η επιστροφή του Γιώργου Σουφλιά" επισημαίνει σε συνάντευξή του στο ΕΘΝΟΣ, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνστνατίνος Μητσοτάκης, ενώ χαρακτηρίζει "κίνηση διάσπασης" την απόφασή του πρόέδρου Κώστα Καραμανλή να διαγράψει στο παρελθόν τον κ.Σουφλιά.

Τα ζευγάρια για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας
 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Ηρακλής-ΑΕΚ είναι τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση για το Final Four του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.
 
 

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.