Browse through our Interesting Nodes on Telecommunications in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-07-16

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΜΑΚΣΕΙΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
  • [03] ΛΕΥΚΑ ΔΙΟΔΟΣ
  • [04] ΟΜΗΡΟΥ ΝΤΕΝΚΤΑΣ
  • [05] ΔΗΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ
  • [06] ΕΔΕΚ ΕΔΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ
  • [07] ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗ
  • [08] ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΩΜΑ
  • [09] ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΕΓΗΣ
  • [10] ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΑΝΕΙΑ
  • [11] ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΜΩΜΑΤΑ
  • [12] ΙΡΑΚ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
  • [13] ΣΗΚΟΥΑΝΑΣ ΠΛΑΖ
  • [14] ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΑ
  • [15] ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ
  • [16] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [17] ΚΑΙΡΟΣ TETARTH 16/7/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα κατεχόμενα θα επιτευχθεί μέσω μιας συνολικής διευθέτησης του Κυπριακό στο πλαίσιο του σχεδίου Ανάν, δηλώνει ο Βρετανός Υφυπουργός Εξωτερικών.

    Εντός των ημερών αναμένεται να ανοίξει και νέα δίοδος από και προς τα κατεχόμενα στη Λεύκα ύστερα από πιέσεις των Τουρκοκυπρίων προς το Ντενκτάς.

    ΕΔΕΚ και Νέοι Δημοκράτες τίμησαν με τρισάγια τη μνήμη των πεσόντων κατά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974.

    Καύσωνας πλήττει πλείστες χώρες την Ευρώπη με τη Ρώμη να ζει το θερμότερο καλοκαίρι από τον 18ο αιώνα. Καταστροφικός τυφώνας στο Τέξας.

    Ο Σηκουάνας μετατρέπεται και αυτό το καλοκαίρι σε πλαζ για ηλιοθεραπεία και ψυχαγωγία.

    [02] ΜΑΚΣΕΙΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα κατεχόμενα θα επιτευχθεί καλύτερα μέσω μιας συνολικής διευθέτησης του Κυπριακού, στη βάση του σχεδίου Ανάν, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντένις Μακσέιν. Απαντώντας σε ερώτηση βρετανού βουλευτή κατά πόσον επηρεάζεται η υποψηφιότητα της Τουρκίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση, από τη μη συμμόρφωση προς την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στην υπόθεση Τιτίνας Λοϊζίδου, αλλά και από την κατάσταση στα κατεχόμενα, ο κύριος Μακσέιν επανέλαβε την ισχυρή υποστήριξη της βρετανικής κυβέρνησης προς την υποψηφιότητα της Τουρκίας. Χαιρέτισε ταυτόχρονα τη δέσμευση της Αγκυρας να καταβάλει αποζημιώσεις στην Τιτίνα Λοϊζίδου. Απαντώντας εξάλλου σε ερωτήσεις άλλου βουλευτή, αναφορικά με τη χρήση του κατεχόμενου λιμανιού της Αμμοχώστου για εξαγωγές προϊόντων από τα κατεχόμενα, ο Ντένις Μακσέιν είπε ότι το θέμα αφορά την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, την οποία, όπως είπε, συμβουλεύεται η Ευρωπαϊκή Ενωση.

    [03] ΛΕΥΚΑ ΔΙΟΔΟΣ

    Η κυβέρνηση αναμένει ότι εντός των ημερών θα ανοίξει καί στη Λεύκα δίοδος από καί πρός τα κατεχόμενα. Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Δώρος Θεοδώρου σε δηλώσεις στο Τρίτο ανέφερε ότι ο Ντενκτάς δέχεται έντονες πιέσεις από τους τουρκοκυπρίους για άνοιγμα κι άλλων διόδων. Στο πλαίσιο αυτό, είπε, είναι αναμενόμενο καί το άνοιγμα διόδου στη Λεύκα. Ανέφερε επίσης ότι οι Αρχές της Δημοκρατίας είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις ανάγκες που θα παρουσιαστούν. Ο κύριος Θεοδώρου χαρακτήρισε απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να ανοίξει δίοδος στη Δερύνεια, καθώς το κατοχικό καθεστώς δεν φαίνεται διατεθειμένο να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια. Αναφερόμενος στο αυριανό συλλαλητήριο, ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα, με αυξημένη αστυνόμευση ώστε να αντιμετωπιστεί καί το πιο απομακρυσμένο ενδεχόμενο.

    [04] ΟΜΗΡΟΥ ΝΤΕΝΚΤΑΣ

    Ο Ραούφ Ντενκτάς βρίσκεται σε αδιέξοδο και προσπαθεί με τεχνάσματα και πυροτεχνήματα να αποπροσανατολίσει τόσο τη διεθνή κοινότητα όσο και τους ίδιους τους Τουρκοκυπρίους, δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου. Σχολιάζοντας τις απειλές του κατοχικού ηγέτη για εποικισμό της Αμμοχώστου, ο κύριος Ομήρου επεσήμανε ωστόσο ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν αντιληφθεί ότι μοναδικός στόχος του Ντενκτάς είναι η διασφάλιση της επανεκλογής κομμάτων και πολιτικών που στηρίζουν την πολιτική του. Εξέφρασε ταυτόχρονα την ελπίδα οι εκλογές στα κατεχόμενα να αποτυπώσουν την πολιτική βούληση των Τουρκοκυπρίων και να προκύψει ηγεσία, που θα στηρίξει νέες πολιτικές, με στόχο την επανένωση της Κύπρου και την εξεύρεση λύσης, που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

    [05] ΔΗΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ

    Επίθεση κατά στελεχών του ΔηΣύ εξαπέλυσε το ΔήΚο, κάμνοντας λόγο για προσπάθεια εξίσωσης των ενόχων και συνενόχων του πραξικοπήματος, με τα θύματα της προδοσίας. Τέτοια ισοπεδωτική λήθη, αναφέρει σε ανακοίνωση το ΔΗΚΟ, στοχεύει προφανώς στην παραχάραξη της ιστορίας και στην ολοκλήρωση της προδοσίας. Δυστυχώς, προσθέτει, υπάρχουν, όπως φαίνεται, αρκετοί συναγερμικοί αξιωματούχοι και βουλευτές που παραμένουν συνδεδεμένοι με ομφάλιο λώρο με τη μεγάλη προδοσία του 1974. Ταυτόχρονα, το ΔΗΚΟ απευθύνει έκκληση προς τα στελέχη και μέλη του, αλλά και σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό για μαζική συμμετοχή στο αυριανό διακομματικό συλλαλητήριο καταδίκης του δίδυμου εγκλήματος του 1974.

    [06] ΕΔΕΚ ΕΔΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

    Τη μνήμη όσων έπεσαν προασπιζόμενοι την ελευθερία και τη δημοκρατία το μαύρο Ιούλιο του 1974 τίμησαν το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ και οι Ενωμένοι Δημοκράτες.

    Αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ τίμησε τη μνήμη των νεκρών του πραξικοπήματος με τρισάγιο και κατέθεση στεφάνων στους τάφους τους στο νέο κοιμητήριο Λευκωσίας.

    Η αντιπροσωπεία μετέβη στη συνέχεια στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, όπου τελέστηκε τρισάγιο και κατατέθηκαν στεφάνια.

    Ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιαννάκης Ομήρου τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει εξίσωση των αγωνιστών της αντίστασης με εκείνους που, έστω κι αν διατάχθηκαν, οδήγησαν, άρματα μάχης εναντίον του Προεδρικού Μεγάρου.

    Φόρο τιμής στη μνήμη των ηρωικών νεκρών του προδοτικού πραξικοπήματος απέτισαν και οι Ενωμένοι Δημοκράτες με τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο νέο κοιμητήριο Λευκωσίας.

    Ο Πρόεδρος των ΕΔΗ Γιώργος Βασιλείου δήλωσε ότι το καλύτερο μνημόσυνο για τους πεσόντες είναι να πετύχουμε να οδηγήσουμε μια ενωμένη Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    [07] ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗ

    Οι Ενωμένοι Δημοκράτες θα είναι παρόντες στο αυριανό συλλαλητήριο, δήλωσε ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα για αντίθετες φωνές που ακούγονται εντός του κόμματος. Ο Πρόεδρος των ΕΔΗ υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους συλλαλητήρια δεν οργανώνονται από τα κόμματα αλλά από την κυβέρνηση, υπενθυμίζοντας ότι το τελευταίο έγινε επί δικής του διακυβέρνησης. Επεσήμανε ωστόσο ότι αυτό που έχει σημασία είναι τί μήνυμα θα σταλεί και αυτό, προσθεσε θα πρέπει να είναι μήνυμα ανάγκης επίλυσης του Κυπριακού και επανένωσης της πατρίδας μας. Τα μηνύματα αυτής της εποχής, είπε ο κύριος Βασιλείου, θα πρέπει να είναι μηνύματα ενότητας και συνύπαρξης και σε αυτο το πλαίσιο θα πρέπει να κινηθούμε.

    [08] ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΩΜΑ

    Σε κωματώδη κατάσταση ύστερα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών μεταφέρθηκε χθές στο Νοσοκομείο Λεμεσού, 43χρονος από τη Γεωργία και τώρα κάτοικος Λευκωσίας. Ο Γεωργιανός βρέθηκε αναίσθητος στη Μέσα Γειτονιά, στη Λεμεσό έχοντας δίπλα του μία άδεια πλαστική σύριγγα με βελόνα. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, συνήλθε και απελύθη. Στη συνέχεια συνελήφθη από την Υπηρεσία Καταπολέμηση Ναρκωτικών και παραδέχθηκε ότι είναι χρήστης ηρωίνης. Ακολούθως ο 43χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί, εν αναμονή των αποτελεσμάτων του Γενικού Χημείου.

    [09] ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΕΓΗΣ

    Δυόμισυ χιλιάδες δάνεια ύψους εκατόν εκατομμυρίων λιρών αναμένεται να εγκρίνει μέχρι το τέλος του 2003 ο Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης. Παρουσιάζοντας την έκθεση δραστηριοτήτων του οργανισμού για το 2002, ο πρόεδρος του Πολύβιος Κόλοκος ανέφερε ότι τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά.

    Είπε ότι η τριετία 1999 - 2002 ήταν ιδιαίτερα επιτυχής, επισημαίνοντας ότι τα πλείστα οικονομικά μεγέθη του οργανισμού έχουν σχεδόν διπλασιαστεί και κάποια υπερδιπλασιαστεί. Σχετικά με τις προοπτικές ενόψει της ένταξης της Κύπρου στη Ευρωπαϊκή Ενωση, ο κύριος Κόλοκος είπε ότι ο οργανισμός χρηματοδοτήσεως στέγης έχει τις απαιτούμενες εμπειρίες και δυνάμεις να αντεπεξέλθει στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον και να συμβάλει στην υλοποίηση του οράματος για ικανοποιητικές συνθήκες στέγασης, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο.

    [10] ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΑΝΕΙΑ

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να καθυστερήσουν την εκταμίευση οκτώμισυ δισεκατομμυρίων δολλαρίων που θα παραχωρηθούν ως δάνειο στην Τουρκία εξαιτίας της βραδύτητα της χώρας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Σύμφωνα με πηγές του Κογκρέσου, που ενημερώθηκαν σχετικά από τον Λευκό Οίκο, η πρώτη δόση του αμερικανικού δανείου μάλλον θα καθυστερήσει έως τον Σεπτέμβριο και ίσως και έως τον Δεκέμβριο, εκτός εάν η Τουρκία επισπεύσει τις υπεσχημένες οικονομικές μεταρρυθμίσεις της. Τα αμερικανικά δάνεια εξαρτώνται επίσης από τη συμβολή της Αγκυρας στις προσπάθειες ανοικοδόμησης του Ιράκ, μία προϋπόθεση που η τουρκική κυβέρνηση πιστεύει πως θα καταφέρει να εκπληρώσει.

    [11] ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΜΩΜΑΤΑ

    Περίεργα και ανόμοια καιρικά φαινόμενα επικρατούν στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην Ιταλία η ξηρασία των τελευταίων δύο μηνών έχει ρημάξει την αγροτική παραγωγή της χώρας και προκαλέσει τρομακτική έλλειψη νερού, πρωτοφανή για τη χώρα. Εκατομμύρια Ιταλοί αναπέμπουν πλέον δεήσεις για βροχή. Η Ρώμη ζεί το θερμότερο της καλοκαίρι από το 1782 και αν δεν βρέξει μέχρι το τέλος του μηνός, η κυβέρνηση θα κηρύξει την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αντίθετα στη Γαλλία, μετά την ξηρασία, σημειώθηκαν απρόσμενα καταιγίδες και βροχοθύελλες σε πολλές περιοχές, που συνοδεύονταν από ανέμους ταχύτητας 158 χιλιομέτρων την ώρα. Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 70 τραυματίστηκαν. Ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες παρατηρούνται και στη Φινλανδία, τη Νορβηγία και την Ελβετία. Στην Τουρκία, στο τουριστικό θέρετρο της Αλικαρνασσού, πυρκαγιές έχουν καταστρέψει εκατοντάδες εκτάρια δασικής γής, ενώ χρειάστηκε να εκκενωθεί και νοσοκομείο, που απειλήθηκε από τις φλόγες. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο τυφώνας Κλωντέτ, σπέρνει την καταστροφή στο πέρασμα του. Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο Τέξας όπου με ταχύτητα 128 χιλιομέτρων την ώρα, ο τυφώνας σάρωσε τις ακτές της πολιτείας. Αντίθετα, σε Αριζόνα, Ορεγκον και Καλιφόρνια και άλλες πολιτείες καίγονται μεγάλες δασικές εκτάσεις από πυρκαγιές που μένονται ανεξέλεκτες.

    [12] ΙΡΑΚ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

    Ενας αμερικανός στρατιώτης έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας κοντά στη Βαγδάτη. Η βόμβα εξερράγη την ώρα που στρατιωτικά οχήματα κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο. Με την νέα επίθεση κατά αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ, ο αριθμός των νεκρών αμερικανών στρατιωτών ανήλθε στους 147.

    [13] ΣΗΚΟΥΑΝΑΣ ΠΛΑΖ

    Ο Σηκουάνας μετατρέπεται κι αυτό το καλοκαίρι σε πλαζ για ηλιοθεραπεία και ψυχαγωγία των Παριζιάνων και επισκεπτών της πόλης του φωτός. Ολη τη νύκτα ειδικά συνεργεία εργάζονταν για τη μετατροπής της όχθης του Σηκουάνα σε πλαζ μήκους τριών χιλιομέτρων. Το όλο εγχείρημα, που προωθεί η δημαρχία του Παρισιού, εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Παρί-Πλαζ. Το σχέδιο, που απαιτεί τη συνεργασία οκτακοσίων ατόμων για την επιτυχή υλοποίησή του, τίθεται σε εφαρμογή για δεύτερη χρονιά, αφού κατά το περσινό καλοκαίρι είχε προσελκύσει δύο και πλέον εκατομμύρια επισκέπτες. Το έργο, με τους δύο ορμίσκους από άμμο, τις 40 σχεδόν κυανόλευκες καμπίνες, το γρασίδι και τις ξύλινες πλάκες του για περίπατο, αλλά και τα γήπεδα για μπιτς βόλεϊ, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως την Κυριακή, οπότε και θα ανοίξει για το κοινό.

    [14] ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΑ

    Δωδεκάχρονη από τη Βρετανία γνώρισε Αμερικανό πεζοναύτη 30 χρόνων μέσω διαδικτύου, τον ερωτεύθηκε και το περασμένο Σάββατο έφυγε από το σπίτι της για να τον συναντήσει. Τελικά επικοινώνησε χθες με τους γονείς της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει πού βρίσκεται. Ο πεζοναύτης Τόμπι Στανταμπέικερ, από το Μίσιγκαν, παραιτήθηκε από τον αμερικανικό στρατό στα τέλη Ιουνίου και την περασμένη Κυριακή έφτασε στο Μάντσεστερ, για να συναντήσει τη μικρή Σεβόν Πένινγκτον, από το Ουίγκαν της κεντρικής Αγγλίας. Μαζί αναχώρησαν από το αεροδρόμιο του Χίθροου για το Παρίσι και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη τους. Ο αδελφός του πρώην πεζοναύτη υποστήριξε ότι ο Τόμπι δεν ήξερε την πραγματική ηλικία του κοριτσιού, νομίζοντας ότι ήταν τουλάχιστο 19 ετών.

    [15] ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ

    Για την προκριματική φάση του Τσιάμπιονς Λήγκ η Ομόνοια αντιμετωπίζει απόψε στο στάδιο ΓΣΠ την Ιρτις Καζακστάν.

    Ο αγώνας αρχίζει στις οκτώ και άμεση περιγραφή του θα μεταδίδεται απο το Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ.

    [16] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα κατεχόμενα θα επιτευχθεί μέσω μιας συνολικής διευθέτησης του Κυπριακό στο πλαίσιο του σχεδίου Ανάν, δηλώνει ο Βρετανός Υφυπουργός Εξωτερικών.

    Εντός των ημερών αναμένεται να ανοίξει και νέα δίοδος από και προς τα κατεχόμενα στη Λεύκα ύστερα από πιέσεις των Τουρκοκυπρίων προς το Ντενκτάς.

    ΕΔΕΚ και Νέοι Δημοκράτες τίμησαν με τρισάγια τη μνήμη των πεσόντων κατά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974.

    Καύσωνας πλήττει πλείστες χώρες την Ευρώπη με τη Ρώμη να ζει το θερμότερο καλοκαίρι από τον 18ο αιώνα. Καταστροφικός τυφώνας στο Τέξας.

    Ο Σηκουάνας μετατρέπεται και αυτό το καλοκαίρι σε πλαζ για ηλιοθεραπεία και ψυχαγωγία.

    [17] ΚΑΙΡΟΣ

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ορεινά.

    Οι άνεμοι θα πνέουν θαλάσσιοι μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια έως ισχυροί, τεσσάρων έως πέντε μποφόρ.

    Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη έως ταραγμένη. Θερμοκρασία, 37 βαθμοί στο εσωτερικό, 33 στα νότια παράλια, 30 στα δυτικά και 29 στις ψηλότερες ορεινές περιοχές.

    Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος, αν και θα παρατηρηθούν νεφώσεις στα μέσα στρώματα της ατμόσφαιρας, ενώ σε μερικές περιοχές είναι πιθανόν να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

    Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς, δύο έως τριών μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά έως λίγο ταραγμένη.

    Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 19 στα δυτικά και βόρεια καθώς και στα υψηλότερα ορεινά. Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Thursday, 17 July 2003 - 6:43:59 UTC