Read the Convention Concerning the Exchange of Greek and Turkish Populations (30 January 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 13-10-25

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Οι ΚΑ συνεχίζουν ομαλά τη λειτουργία τους, διαβεβαιώνει η εταιρεία
  • [02] Κυοφορούνται εξελίξεις στις αερομεταφορές σύμφωνα με συνέντευξη

    στο ΚΥΠΕ του συμβούλου του Προέδρου, Χρίστου Πέτρου


  • [01] Οι ΚΑ συνεχίζουν ομαλά τη λειτουργία τους, διαβεβαιώνει η εταιρεία

    Οι Κυπριακές Αερογραμμές διαβεβαιώνουν το επιβατικό κοινό ότι συνεχίζουν ομαλά τη λειτουργία τους και πραγματοποιούν κανονικά όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις τους, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

    Σε ανακοίνωσή τους, απευθύνουν έκκληση σε όλους να αγκαλιάσουν με εμπιστοσύνη την αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, ενισχύοντας τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από διοίκηση, διεύθυνση, συντεχνίες και προσωπικό, για ανάκαμψη και επαναφορά της σε πορεία σταθερότητας και ανάπτυξης.

    Ο ΚΑ θεωρούν ότι «δημοσιεύματα, που προβάλλουν με πρωτοσέλιδους τίτλους την εταιρεία να πραγματοποιεί δήθεν την τελευταία πτήση τους ή που εμπερικλείουν παραπλανητικές εκτιμήσεις και ανακριβείς πληροφορίες δημιουργούν στην κοινή γνώμη σύγχυση με πολύ αρνητικό αντίκτυπο».

    [02] Κυοφορούνται εξελίξεις στις αερομεταφορές σύμφωνα με συνέντευξη στο ΚΥΠΕ του συμβούλου του Προέδρου, Χρίστου Πέτρου

    Τη νέα δυναμική και πνοή που θέλει να δώσει στον τομέα των αερομεταφορών ούτως ώστε ο τομέας αυτός να συμβάλει ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη της Κύπρου και στο ηγετικό και περιφερειακό ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή, τονίζει σε συνέντευξη του στο ΚΥΠΕ ο Χρίστος Πέτρου, ο οποίος διορίστηκε στις 13 Σεπτεμβρίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ως σύμβουλος του σε θέματα αερομεταφορών.

    Ο κ. Πέτρου, ο οποίος είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Μεσογειακού Ιδρύματος Ασφάλειας Πτήσεων και του Ινστιτούτου Αεροπορικής Εκπαίδευσης και διετέλεσε Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Πτήσεων (Eurocontrol), τονίζει ότι "για πρώτη φορά γίνεται σοβαρή δουλειά όσον αφορά τις πολιτικές πτυχές του τομέα των αερομεταφορών".

    Επισημαίνει ότι βρίσκεται στο τέλος ετοιμασίας μιας ολοκληρωμένης μελέτης για το πώς η πλευρά μας θα αντιδράσει σε περίπτωση που τεθεί θέμα ανοίγματος του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου και του Κέντρου Ελέγχου στα κατεχόμενα και σημειώνει ότι στη μελέτη περιλαμβάνονται διάφορα σενάρια σε σχέση με το ενδεχόμενο αυτό. Αναφέρει ότι προσχέδιο της μελέτης έχει ήδη παραδώσει στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και στον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Friday, 25 October 2013 - 13:39:04 UTC