Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 13-06-13

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ολοκληρώνονται οι Παγκύπριοι Αγώνες ανδρών και γυναικών
  • [02] Υπ. Παιδείας: Κονδύλια για παιδιά της υπαίθρου διαθέτει το κράτος
  • [03] Συνεχίζεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στη Λευκωσία

  • [01] Ολοκληρώνονται οι Παγκύπριοι Αγώνες ανδρών και γυναικών

    Ολοκληρώνονται σήμερα οι 95οι και 57οι Παγκύπριοι Αγώνες ανδρών και γυναικών, αντίστοιχα, που διεξάγονται στο Εθνικό Στάδιο Στίβου, στη Λευκωσία.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ, το σημερινό πρόγραμμα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αναμένεται να αναπτυχθεί έντονος συναγωνισμός μεταξύ των αθλητών και αθλητριών των Γυμναστικών Συλλόγων αφενός για τη νίκη και αφετέρου για την πρώτη θέση στη τελική βαθμολογία ανάμεσα σε ΓΣΠ και ΓΣΟ.

    Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων θα γίνει ο καταρτισμός των εθνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων που θα διεξαχθεί στο Κάουνας της Λιθουανίας στις 22-23 Ιουνίου και η τελική επιλογή για τους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνας.

    [02] Υπ. Παιδείας: Κονδύλια για παιδιά της υπαίθρου διαθέτει το κράτος

    Το κράτος διαθέτει πολλά κονδύλια για την εκπαίδευση των παιδιών και ιδιαίτερα της υπαίθρου ώστε να μην υστερούν απέναντι στα παιδιά των αστικών περιοχών, δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκος Κενεβέζος.

    Σε χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της τελικής γιορτής του δημοτικού σχολείου Τριμίκλινης ο κ. Κενεβέζου ανέφερε ότι κατά τη γιορτή «θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη δουλειά ενός ενιαίου ολοήμερου σχολείου, το οποίο θεωρείται πρότυπο στην επαρχία Λεμεσού».

    Το κράτος, πρόσθεσε, «διαθέτει πολλά κονδύλια, γιατί ακριβώς ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση των παιδιών και ιδιαίτερα των παιδιών της υπαίθρου, ώστε να μην υστερούν απέναντι στα παιδιά των αστικών περιοχών από οποιαδήποτε άποψη».

    [03] Συνεχίζεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στη Λευκωσία

    Διπλό τραπ καθορίζει η σημερινή έκτη μέρα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής που διεξάγονται στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λευκωσίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΚΟΚ, εξήντα σκοπευτές, εκ των οποίων πέντε Κύπριοι διεθνείς, συμμετέχουν στο αγώνισμα που αποτελεί τον αδύναμο κρίκο της παγκόσμιας σκοποβολής, αφού από το 1993 που έχει καθιερωθεί ως ολυμπιακό αγώνισμα δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει τις μεγάλες μάζες των σκοπευτών.

    Παρόλα αυτά, στο μεγάλο ραντεβού της σημερινής αναμέτρησης δίνουν το παρών τους όλα τα μεγάλα τουφέκια του διπλού τραπ. Ξεχωρίζουν ο Σουηδός Ολυμπιονίκης, παγκοσμιονίκης και πρωταθλητής Ευρώπης Χάκαν Ντάλμπι, οι Ρώσοι πολυπρωταθλητές Βασίλη Μοσιήν, Μιχαΐλ Λεϊπό και Μαξίμ Λαζάρεβ, οι πολύ δυνατές ομάδες της Κίνας, της Ιταλίας με τον κορυφαίο στο αγώνισμα Ντανιέλε Ντι Σπίνιο, οι ΗΠΑ με τον Ολυμπιονίκη Τζοσούα Ρίτσμοντ, ο Βρετανός Στήβεν Σκοτ, ο Φιλανδός Σίμο Κοϊλίνεν, οι Γερμανοί Αντρέας Λόου και Βαλντεμάρ Σιανζ, αλλά και ο Γουίλιαμ Τσιετκούτι από τη Μάλτα.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Thursday, 13 June 2013 - 6:39:04 UTC