Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 13-04-13

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σύνδεσμος Καταναλωτών: Ληγμένα προϊόντα στην αγορά
  • [02] Οι αγώνες του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο
  • [03] Βρετανός βουλευτής ζητά την προστασία των υπαλλήλων της Λαϊκής

    στη Βρετανία


  • [01] Σύνδεσμος Καταναλωτών: Ληγμένα προϊόντα στην αγορά

    Έχουν αυξηθεί οι αναφορές καταναλωτών για προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια υπεραγορών των οποίων έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξεως ή οι συσκευασίες τους δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αναφέρει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών.

    Σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος επισημαίνει ότι θα πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην προβαίνουν σε άσκοπες αγορές ή σε αγορές ποσοτήτων που δεν χρειάζονται.

    Επίσης, αναφέρει ότι στις 15 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, οι Κύπριοι καταναλωτές δέχτηκαν ένα μεγάλο πλήγμα, με τις προτάσεις για κούρεμα των καταθέσεων τους, και από τότε πέρασαν μερικές ημέρες και τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο ξεκάθαρα, χωρίς όμως να έχουν ξεπεραστεί οι όποιοι κίνδυνοι.

    [02] Οι αγώνες του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο

    Με τις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο η δράση της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας.

    Στον πρώτο όμιλο οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο. Το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση και στη Λάρνακα η ΑΕΚ υποδέχεται την Ομόνοια.

    Στο δεύτερο όμιλο το Σάββατο η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας που συμμετέχουν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου θα συναντηθούν μεταξύ τους, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου θα συναντηθούν Δόξα Κατωκοπιάς - Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

    Στον τρίτο όμιλο ακολουθεί άλλη μια καθοριστική αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Κυριακή και περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Νέα Σαλαμίνα - Εθνικός Άχνας και Αλκή - Ολυμπιακός.

    [03] Βρετανός βουλευτής ζητά την προστασία των υπαλλήλων της Λαϊκής στη Βρετανία

    «Απάνθρωπο» χαρακτήρισε το πάγωμα των προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών των υπαλλήλων της Λαϊκής στο Ηνωμένο Βασίλειο ο βουλευτής του βορείου Λονδίνου Ντέιβιντ Μπάροους.

    Ο Βρετανός βουλευτής, επικεφαλής της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Κύπρο, επισκέφθηκε το υποκατάστημα της Λαϊκής στο Palmers Green, καρδιά της παροικίας στο Λονδίνο, όπου υπάλληλοι του μετέφεραν την ανησυχία για το μέλλον τους.Ο κ. Μπάροους είπε ότι είναι απαράδεκτο το προσωπικό της τράπεζας να παραμένει στο σκοτάδι σχετικά με το μέλλον των θέσεων εργασίας του. «Εργάζονται εξαιρετικά σκληρά υπό πολύ αντίξοες συνθήκες, αλλά έχουν εγκαταλειφθεί από τους εργοδότες τους», δήλωσε ο Βρετανός βουλευτής, ζητώντας να προστατευθούν οι εργαζόμενοι στη Βρετανία, όπως προστατεύθηκαν οι καταθέσεις που βρίσκονταν στη Λαϊκή Ηνωμένου Βασιλείου. Κάλεσε συγκεκριμένα σε άμεση σαφή και διαφανή ενημέρωση στους υπαλλήλους της τράπεζας και ενημέρωσή τους για τα εργασιακά τους δικαιώματα.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Saturday, 13 April 2013 - 9:39:03 UTC