Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 13-01-08

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΚΟΑ: Στόχος η παραπέρα πρόοδος του αθλητισμού
  • [02] Διεθνή συνάντηση για τη Συρία θα φιλοξενήσει το Λονδίνο

  • [01] ΚΟΑ: Στόχος η παραπέρα πρόοδος του αθλητισμού

    Τη δέσμευση ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ) θα συνεχίσει να εργάζεται με ζήλο, αφοσίωση, ανιδιοτέλεια, ισονομία και αξιοκρατία για την παραπέρα πρόοδο του κυπριακού αθλητισμού, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πάμπος Στυλιανού και κάλεσε όλους σε συνεργασία σε αυτή τη μεγάλη και συλλογική προσπάθεια, τον αγώνα του αθλητισμού. Εξέφρασε, επίσης, την αισιοδοξία ότι, παρά τις δυσκολίες, οι αθλητές και οι ομάδες της Κύπρου, ο αθλητισμός γενικότερα, θα χαρίσουν στον κυπριακό λαό καινούργια χαμόγελα και θα αναζωογονήσουν την ελπίδα.

    Σε χαιρετισμό του στην αποψινή γιορτή των αρίστων αθλητών 2012 της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, ο κ. Στυλιανού είπε ότι η τελετή βράβευσης των αρίστων αθλητών συνιστά μια από τις κορυφαίες στιγμές της χρονιάς που έχει καταξιωθεί ως θεσμός στην συνείδηση του αθλητικού κόσμου. «Η φετινή τελετή παίρνει ξεχωριστή θέση αφού η χρονιά που μόλις αποχαιρετήσαμε ήταν η κορυφαία στην ιστορία του Κυπριακού Αθλητισμού.

    Πρώτος ανάμεσα στους πρώτους ο Παύλος Κοντίδης και όλα τα παιδιά της Ολυμπιακής ομάδας, η Καρολίνα Πελεντρίτου με την παραολυμπιακή ομάδα, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο, ΕΘΑ και Κεραυνός στην καλαθόσφαιρα, ΑΕΚ Καραβά στην πετόσφαιρα, ΣΠΕ Στροβόλου στην χειροσφαίριση. Χρονιά γεμάτη έντονες αναμνήσεις και επιτυχίες που αποτελούν παρακαταθήκη και κέντρισμα για το μέλλον. Συγχαίρουμε όλους όσοι έκαναν το 2012 μια χρονιά αλησμόνητη και καταξιώνονται απόψε σε αυτή τη λαμπρή βραδιά απόδοσης τιμών. Κερδίζουν δικαιωματικά το ζεστό χειροκρότημα όλων», πρόσθεσε.

    [02] Διεθνή συνάντηση για τη Συρία θα φιλοξενήσει το Λονδίνο

    Διεθνή συνάντηση για το σχεδιασμό της μετά-Άσαντ εποχή στη Συρία θα φιλοξενήσει η Βρετανία, ανέφερε την Τρίτη το βρετανικό υπουργείο εξωτερικών, με τον Βρετανό Υπουργό Εξωτερικών να δηλώνει ότι η πτώση του Άσαντ είναι αναπόφευκτη.

    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη και σε αυτήν θα μετέχουν εμπειρογνώμονες από τη Συρία, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού της αντιπολίτευσης και άλλων φορέων.

    «Ο στόχος είναι να τροχοδρομηθεί προγραμματισμός για την πολιτική μετάβαση στη Συρία» έγραψε στο Twitter ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών Γουΐλιαμ Χέιγκ, προσθέτοντας πως «η αποχώρηση του Άσαντ από την εξουσία είναι αναπόφευκτη. Είναι σημαντικό η διεθνής κοινότητα να σχεδιάσει την επόμενη μέρα στη Συρία» έγραψε. Περισσότεροι από 60 χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την αρχή της εξέγερσης, η οποία έχει εξελιχθεί σε εμφύλιο πόλεμο, όπως ανέφεραν τα ΗΕ την προηγούμενη εβδομάδα.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Tuesday, 8 January 2013 - 20:39:06 UTC