Browse through our Collection of Internet Directories by Country Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 12-12-28

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τρισάγιο στη μνήμη της Γιάννας Λοιζίδου
  • [02] Ποινικοί ανακριτές για διερεύνηση του θανάσιμου τραυματισμού του

    Σάββα Ξενοφώντος

  • [03] Πρωτοχρονιάτικα πακέτα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας
  • [04] Άνοδο 22,94% κατέγραψε για το 2012 το Χρηματιστήριο του Τόκ
  • [05] Ηττήθηκε στην πρεμιέρα των 16 της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

  • [01] Τρισάγιο στη μνήμη της Γιάννας Λοιζίδου

    Τελείται το απόγευμα στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο τρισάγιο στη μνήμη της ραδιοφωνικής παραγωγού του Ράδιο Πρώτο Γιάννας Λοιζίδου, η οποία απεβίωσε παραμονή των Χριστουγέννων από οξύ καρδιακό επεισόδιο.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, η σορός της Γιάννας Λοϊζίδου θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 14:00 το μεσημέρι.

    Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή θα τελεστούν τη Δευτέρα στην Αθήνα. Αντί στεφάνων, παράκληση να γίνονται εισφορές για τα παιδιά με Ειδικές Ανάγκες.

    [02] Ποινικοί ανακριτές για διερεύνηση του θανάσιμου τραυματισμού του Σάββα Ξενοφώντος

    Η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας αποφάσισε να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του Σάββα Ξενοφώντος κατά το επεισόδιο καταδίωξης στην κοινότητα Μαρκί στις 24 Δεκεμβρίου.

    Ανακοίνωση της Αρχής αναφέρει ότι έχει διορίσει δύο ποινικούς ανακριτές και ότι μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, οι εξετάσεις για την εν λόγω υπόθεση θα διεξαχθούν σε συνεργασία με τους ανακριτές της Αστυνομίας.

    [03] Πρωτοχρονιάτικα πακέτα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας

    Στη διανομή Πρωτοχρονιάτικων Πακέτων στις οικογένειες που στηρίζονται εβδομαδιαίως από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας, θα προχωρήσει την Κυριακή, ο Δήμος Λάρνακας. Η διανομή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, θα γίνει στις 11 το πρωί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας).

    Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους δημότες, τις αρχές και τα σύνολα της Λάρνακας που πρόσφεραν χρήματα αλλά και τρόφιμα. «Η ανταπόκριση, η ευαισθητοποίηση και η ανιδιοτελή τους προσφορά», ανέφερε ο Δήμαρχος Λάρνακας, «είναι πολύ συγκινητική, ειδικότερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε».

    [04] Άνοδο 22,94% κατέγραψε για το 2012 το Χρηματιστήριο του Τόκ

    Ο δείκτης Nikkei του Χρηματιστηρίου του Τόκιο ολοκλήρωσε την τελευταία συνεδρίαση του έτους με κέρδη 0,70%, φτάνοντας στις 10.395,18 μονάδες και καταγράφοντας έτσι μια άνοδο κατά 22,94% στο σύνολο του 2012 χάρη σε μια σαφή πτώση του γεν τις τελευταίες εβδομάδες.

    [05] Ηττήθηκε στην πρεμιέρα των 16 της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

    Ηττα από την Κάχα Λαμποράλ (Ισπανία) με 82-74 υπέστη ο Ολυμπιακός Πειραιώς στην πρεμιέρα της φάσης των "16" της Ευρωλίγκας, ο οποίος αγωνίζεται στον 6ο όμιλο. Ο Παναθηναϊκός, που αγωνίζεται στον 5ο όμιλο, υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία).

    Στους αγώνες που διεξήχθηκαν την Πέμπτη για τον 5ο όμιλο η Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία) κέρδισε 85-82 τη Μπάμπεργκ (Γερμανία), ενώ στον άλλο αγώνα του ομίλου η Αλμπα Βερολίνου (Γερμανία) υποκλίθηκε με 63-77 στη Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία).

    Για τον 6ο όμιλο εκτός από τον αγώνα Κάχα - Ολυμπιακού η Μπεσίκτας (Τουρκία) έχασε από τη Κίμκι (Ρωσία) 75-80, ενώ η Σιένα (Ιταλία) πήρε το παιγνίδι με Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 79-69. Σήμερα για τον 5ο όμιλο αναμετρώνται ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία) και για τον 6ο όμιλο Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία).


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Friday, 28 December 2012 - 11:39:06 UTC