Read the UN International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination (7 March 1966) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 09-09-08

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΡΩΜΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ- ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟ
  • [02] ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
  • [03] ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΒΟΥΛΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ
  • [04] ΥΠ. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

  • [01] ΡΩΜΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ- ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟ

    Τη θέση της Ιταλίας υπέρ λύσης ενός κράτους στην Κύπρο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της χώρας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, ύστερα από τις συνομιλίες που είχε την Τρίτη στη Ρώμη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία.

    Ο Πρόεδρος Ναπολιτάνο, μιλώντας μέσω μεταφραστή, είπε στις δηλώσεις που έγιναν μετά τις συνομιλίες, πως η λύση του Κυπριακού πρέπει να παγιώσει και να επιφέρει την ενότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας είπε πως η χώρα του τάσσεται υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ στο τέλος μιας διαπραγμάτευσης, που ακόμη απέχει πολύ από το τελικό στάδιο, όπως ανέφερε.

    Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος Χριστόφιας ανέφερε πως ενημέρωσε τον Πρόεδρο Ναπολιτάνο για την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ της ε/κ και της τ/κ κοινότητας, ``για την πρόοδο που έχουμε επιτύχει με τον κ. Ταλάτ, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στις διαπραγματεύσεις``.

    Τονίστηκε και από τον ίδιο και από τον Ιταλό Πρόεδρο, είπε στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ``ότι στόχος των διαπραγματεύσεων πρέπει να είναι και είναι η εξεύρεση μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης που να τερματίζει τη διαίρεση και την κατοχή και να επανενώνει το έδαφος, το λαό, τους θεσμούς και την οικονομία, στο πλαίσιο μιας διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ για ένα κράτος, ενωμένο με μια και μόνη κυριαρχία, μια ιθαγένεια και μια διεθνή προσωπικότητα``.

    Ανέφερε ακόμη πως διαβεβαίωσε τον κ. Ναπολιτάνο πως ``είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις, πάντοτε με καλή θέληση και συνέπεια στις αρχές λύσης του Κυπριακού για να φθάσουμε στην πολυπόθητη λύση``.

    Σε σχέση με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, είπε πως εξέφρασε την υποστήριξη της Κύπρου στην ενταξιακή διαδικασία, τονίζοντας παράλληλα την υποχρέωση που έχει η Τουρκία να εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις προς την Ενωση και να δείξει στην πράξη εποικοδομητική στάση στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για επίλυση του Κυπριακού.

    ``Τονίσαμε ότι θεωρούμε σημαντικό, Ευρωπαίοι εταίροι μας και, ιδιαίτερα αυτοί που διατηρούν στενές σχέσεις με την Τουρκία, να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι τώρα είναι η ώρα για εφαρμογή των υποχρεώσεών της και πραγματική επίδειξη καλής θέλησης για επίλυση του Κυπριακού``, υπογράμμισε ο Πρόεδρος Χριστόφιας σημειώνοντας πως ``δεν μπορεί να αναμένεται από την Κύπρο να παραμείνει αδρανής μπροστά στην άτεγκτη στάση που τηρεί μέχρι τώρα η Αγκυρα, αρνούμενη να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία, πλήρες μέλος της ΕΕ, και να ανοίξει τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά της όπως διαλαμβάνει το πρωτόκολλο της Αγκυρα``.

    Ο Ιταλός Πρόεδρος είπε πως με τον Πρόεδρο Χριστόφια είχαν μια φιλική συζήτηση και ανέφερε πως υποδέχθηκαν τον Πρόεδρο της Κύπρου ως αρχηγό κράτους, ενός από τα νέα κράτη μέλη της ΕΕ και ως εκπρόσωπο μιας χώρας με την οποία η Ιταλία έχει πολύ παλιούς ιστορικούς δεσμούς.

    Είπε πως ``ενδιαφερόμαστε όχι μόνο για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας, που είναι σε άριστη κατάσταση ήδη από τώρα, έχουν υψηλό βαθμό ανάπτυξης παρόλο που έχουν δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης, αλλά ενδιαφερόμαστε επίσης για μια κοινή προσπάθεια για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, που είναι χρονίζον πρόβλημα``.

    Υπενθύμισε πως η ΕΕ χρειάστηκε να το μελετήσει αυτό το θέμα προτού αποφασίσει για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ και τελικά αποφάσισε θετικά, με την έννοια ότι η Κύπρος έγινε δεκτή στην ΕΕ ως κράτος ανεξάρτητο και ενιαίο.

    ``Δεν υπάρχει άλλη Κυβέρνηση στην Κύπρο που να τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης και αναγνώρισης από την ΕΕ» είπε ο Ιταλός και σημείωσε τη δέσμευση που υπάρχει «να φθάσουμε σε μια λύση που θα παγιώσει και θα επιφέρει την ενότητα της Δημοκρατίας της Κύπρου``, υπογράμμισε.

    Πρόσθεσε πως από αυτή την άποψη, ``έχουμε συνείδηση των δυσκολιών που παρουσιάζουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών, της ε/κ και της τ/κ, αλλά εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσωπική συμβολή του Προέδρου για τη μακρά του ιστορία και για την αφοσίωσή του στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ειρήνης και για την πεποίθησή του ότι πρέπει παντοιοτρόπως να ευνοήσουμε μια δίκαιη λύση που να ξεπεράσει έναν διχασμό που έχει γνωστές ιστορικές ρίζες, αλλά έχει καταλήξει πια σαν ανυπόφερτο βάρος για το μέλλον της Κύπρου``.

    ``Αυτή τη λύση τη διερευνά ο Πρόεδρος της Κύπρου, τη διερευνά και ο εκπρόσωπος της τ/κ κοινότητας και αυτή η λύση πρέπει να μας φέρει σε μια κατάσταση που θα έχει βάρος και για τη διαπραγμάτευση μεταξύ Τουρκίας και Ενωσης για την ένταξη της ίδιας της Τουρκίας στην ΕΕ``, είπε ο Πρόεδρος Ναπολιτάνο.

    Οπως ανέφερε, ``η Ιταλία είναι υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στο τέλος μια διαπραγμάτευσης, που ακόμη απέχει πολύ από το τελικό στάδιο. Αλλά, μια από τις δυσκολίες που πρέπει να λύσουμε σε αυτή τη διαπραγμάτευση είναι ακριβώς η λύση του Κυπριακού και σε εμάς φαίνεται ότι η μόνη λύση που αξίζει είναι η λύση ενός ενιαίου κράτους και όχι η συμβίωση δυο χωριστών κρατών, που όχι μόνο είναι χωριστά, αλλά τείνουν στην εχθρότητα σε βάθος χρόνου και σε αυτό το μήκος κύματος τάσσεται και κινείται και ο Πρόεδρος της Κύπρου και έτσι και η Ιταλία θα μιλήσει στα πλαίσια της Ενωσης και επίσης στα πλαίσια της καλής φιλίας και συνεργασίας με την Τουρκία``, πρόσθεσε.

    Ο Πρόεδρος Χριστόφιας στις δηλώσεις του εξέφρασε το θαυμασμό του για τους μακρόχρονους πολιτικούς αγώνες του Προέδρου Ναπολιτάνο υπέρ της δημοκρατίας και της κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της Ιταλίας και του ιταλικού λαού και όχι μόνο.

    ``Ο ιταλικός και ο κυπριακός λαός ως Μεσογειακοί λαοί μοιράζονται για χιλιετίες την ίδια ιστορική μοίρα και έχουν διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την ίδια κουλτούρα και ιδιοσυγκρασία. Οι δεσμοί της Κύπρου και της Ιταλίας χάνονται βαθιά πίσω στους αιώνες. Σήμερα, Ιταλία και Κύπρος βρίσκονται στο ίδιο ευρωπαϊκό σπίτι, στην ίδια οικογένεια και καλούνται μαζί να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής``, ανέφερε.

    Οπως είπε, ``οι διμερείς μας σχέσεις, αλλά και η συνεργασία μας σε ευρωπαϊκό και διεθνές πεδίο, βρίσκονται σε πολύ καλό, όπως είπε ο Πρόεδρος κ. Ναπολιτάνο σε εξαίρετο επίπεδο. Εχουμε όμως πολλά να κάνουμε για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τις φιλικές σχέσεις ανάμεσα στις δυο χώρες μας. Η παρούσα επίσκεψή μου στην Ιταλία στοχεύει ακριβώς στην προώθηση αυτού του στόχου``.

    Προσκάλεσε τον κ. Ναπολιτάνο να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο και ευχήθηκε αυτό να γίνει σύντομα ``για να συνεχίσουμε την πολύ φιλική και εγκάρδια συζήτησή μας και να μοιραστούμε τους ίδιους οραματισμούς``.

    Οπως ανέφερε, στη διάρκεια της φιλικής και εγκάρδιας, όπως τη χαρακτήρισε, συνάντησής τους, συζήτησαν για τις διμερείς σχέσεις των δυο χωρών.

    ``Εκφράσαμε την κοινή μας θέληση για περαιτέρω εμβάθυνσή τους και εμπέδωση της συνεργασίας μας σε όλους τους τομείς. Κύπρος και Ιταλία βρίσκονται στην ίδια γειτονιά, τη Μεσόγειο, και για αυτό ο συντονισμός και η συνεργασία για αντιμετώπιση των προκλήσεων και αξιοποίηση των δυνατοτήτων πρέπει να γίνουν στενότερες``, ανέφερε.

    Πρόσθεσε πως συζήτησαν, επίσης, θέματα που άπτονται της ΕΕ. ``Εχουμε την ίδια άποψη, το ίδιο όραμα για μια Ευρώπη αυτόνομη και αυτόβουλη, που θα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στις διεθνείς σχέσεις και θα είναι παράγοντας ειρήνης. Εμείς εργαζόμαστε για μια Ευρώπη με κοινωνικό πρόσωπο, μια Ευρώπη των λαών``, ανέφερε και πρόσθεσε πως αυτό συμμερίζεται και ο Πρόεδρος Ναπολιτάνο.

    Είχαν όπως είπε επίσης την ευκαιρία να συζητήσουν σημαντικά διεθνή ζητήματα, όπως είναι η οικονομική κρίση και είπαν λίγα λόγια και για το Μεσανατολικό.

    Σε σχέση με τη συζήτηση που είχαν για το Κυπριακό, ανέφερε πως ο Πρόεδρος Ναπολιτάνο έχει εκφράσει θερμό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο πρόβλημά μας το Κυπριακό και την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας ιδιαίτερα ενόψει και της αξιολόγησης της ευρωπαϊκής της πορείας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

    Είπε πως οι θέσεις που ανάλυσε στις δηλώσεις του ο Ιταλός Πρόεδρος είναι απόλυτα ταυτόσημες και με τις δικές μας τις θέσεις σε σχέση με το Κυπριακό, την ουσία του, αλλά και τον τρόπο επίλυσής του, την ίδια δηλαδή τη λύση του προβλήματος.

    Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Ναπολιτάνο για την κατανόηση και τη στήριξη που εξέφρασε προς την Κύπρο και για θέσεις που έχει αναλύσει σε σχέση με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας. ``Οι θέσεις μας είναι ταυτόσημες και είμαι ευτυχής``, κατέληξε.

    Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Ναπολιτάνο παράθεσε γεύμα προς τιμή προς Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

    [02] ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

    Η πολύ μεγάλη, μη αναμενόμενη, μείωση στην ιδιωτική κατανάλωση έχει δημιουργήσει τον αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης για την οικονομία στο β τρίμηνο του 2009, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χαρίλαος Σταυράκης, κληθείς να σχολιάσει τη συρρίκνωση κατά 1,1% που παρουσίασε η κυπριακή οικονομία στο β τρίμηνο του έτους.

    Ταυτόχρονα, ο Υπουργός Οικονομικών έκανε έκκληση στους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν ξανά να επενδύουν και επεσήμανε πως ``το κλειδί πλέον στην ανάπτυξη είναι και οι ιδιωτικές επενδύσεις και η ιδιωτική κατανάλωση``, ενώ σημείωσε ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα υπάρξουν οι πρώτες επίσημες προβλέψεις της Κυβέρνησης για το 2010 σε σχέση με την ανεργία, το ρυθμό ανάπτυξης, τον πληθωρισμό και τα δημόσια οικονομικά.

    Σε δηλώσεις, ύστερα από συνάντηση στα γραφεία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών με τη ΓΓ του Κινήματος Ιωάννα Παναγιώτου, με θέμα τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2010, ο κ. Σταυράκης είπε ότι ``είχαμε ένα άσχημο β τρίμηνο με αρνητικό ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης, καθώς ενώ οι δημόσιες επενδύσεις και κατανάλωση σημείωσαν μια σημαντική αύξηση κοντά στο 10%, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των δημόσιων κατασκευών και είναι γι αυτό που δημιουργούνται πιέσεις στο έλλειμμα, ο ιδιωτικός τομέας έχει δείξει μια σημαντική συρρίκνωση στην κατανάλωση, παρά το ότι στην ίδια περίοδο τα εισοδήματα του ιδιωτικού τομέα έχουν αυξηθεί κατά 5%``.

    Αναφέροντας ότι η κατανάλωση είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, ο κ. Σταυράκης είπε ότι η συγκράτηση που παρουσιάζει η ιδιωτική κατανάλωση οφείλεται, μεταξύ άλλων, ``στην κακή ψυχολογία που έχει δημιουργηθεί στην αγορά, στον παλαιό υπερδανεισμό των νοικοκυριών που σε μια οικονομική κρίση πιθανώς τα νοικοκυριά συμμαζεύονται, στα υψηλά δανειστικά επιτόκια και ίσως στις πιέσεις από τις τράπεζες``.

    Ο Υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε ότι «πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να συνεχίσει αυτή τη σωστή οικονομική πολιτική», δηλαδή, όπως εξήγησε, ο δημόσιος τομέας να συνεχίσει να είναι επεκτατικός, τονώνοντας στο βαθμό των δυνατοτήτων του κράτους την πραγματική οικονομία.

    ``Εκκληση μου στον ιδιωτικό τομέα, στους επιχειρηματίες, είναι να ξεκινήσουν ξανά να επενδύουν διότι και χαμηλότερα δανειστικά επιτόκια αναμένεται να έχουμε στην Κύπρο, και πιο άφθονο χρήμα με τις πολλές κινήσεις ρευστότητας που έχουν γίνει και φαίνεται για πρώτη φορά μια σταδιακή μικρή ανάκαμψη στις οικονομίες της Ευρωζώνης και της Ρωσίας που είναι από τους πιο σημαντικούς μας εταίρους``, είπε ο κ. Σταυράκης, προσθέτοντας ότι ``έχουμε αρκετά θετικά στοιχεία τα οποία αυτή τη στιγμή παρουσιάζονται μετά από πολλούς μήνες μπροστά μας και τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να δοθεί μια αισιόδοξη νότα στην κυπριακή οικονομία και αγορά``.

    [03] ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΒΟΥΛΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ

    Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Ανδρέας Δημητρίου ενημέρωσε την Τρίτη την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας, ότι το Υπουργείο του προγραμματίζεται εντατικά όσον αφορά το θέμα της νέας γρίπης Α, σε στενή συνεργασία και συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας.

    Ο κ. Δημητρίου είπε ότι μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχει εκπονηθεί σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της γρίπης Α και έχει καταρτιστεί, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, πρωτόκολλο ενεργειών για τη διαχείριση κρουσμάτων γρίπης Α στα σχολεία.

    Οπως ανέφερε, έχουν αποσταλεί οδηγίες προς τις Σχολικές Εφορείες για τον εφοδιασμό των σχολείων με υλικά και οδηγίες προς τις καθαρίστριες και ότι αναμένεται ότι θα ανταποκριθούν θετικά, με τη συνδρομή του Υπουργείου Παιδείας εκεί όπου χρειάζεται.

    Επίσης, έχουν αποσταλεί οδηγίες για αυστηρή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και καθαριότητας σε όλα τα σχολικά κυλικεία.

    Ο Υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι διεξάγονται σε όλες τις επαρχίες ενημερωτικές συσκέψεις, σεμινάρια και διαλέξεις που απευθύνονται σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (εκπαιδευτικούς, γονείς, σχολικές εφορείες).

    Δήλωσε, επίσης, ότι παρακολουθείται στενά το τι γίνεται σε σχέση με το όλο θέμα σε άλλες χώρες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

    ``Κάνουμε ότι θα μπορούσε να γίνει και ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα είναι υπό έλεγχο``, σημείωσε.

    [04] ΥΠ. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

    Στις 10 Νοεμβρίου θα αρχίσει η λειτουργία του νέου αεροδρομίου Λάρνακας, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος προήδρευσε σύσκεψης την Τρίτη με θέμα τη λειτουργία του νέου αερολιμένα Λάρνακας.

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, σε δηλώσεις μετά τη σύσκεψη, ο κ. Νικολαΐδης είπε ότι «μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη λειτουργία του νέου τερματικού του αεροδρομίου της Λάρνακας», προσθέτοντας ότι «πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο έργο, το οποίο ολοκληρώνεται έγκαιρα».

    «Είναι ένα έργο», συνέχισε, «το οποίο θα αναβαθμίσει ουσιαστικά τις υποδομές για τις αερομεταφορές και θα στείλει τα μηνύματα ότι η Κύπρος πραγματικά προχωρεί με ουσιαστικά βήματα προς την αναβάθμιση των υπηρεσιών, που προσφέρει ως κέντρο μεταφορών αλλά και ως ευρύτερο κέντρο οικονομικής δραστηριότητας».

    Οπως ανέφερε, «το νέο αεροδρόμιο θα μπορεί να διαχειρίζεται περίπου 7.5 εκ. επιβάτες το χρόνο, σε σύγκριση με 3 εκ. που διαχειρίζεται το υφιστάμενο αεροδρόμιο», σημειώνοντας ότι « έχει εγκαταστάσεις με συνολικό εμβαδόν 100 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, υπερτετραπλάσιο από το εμβαδόν των υποδομών του υφιστάμενου αεροδρομίου».

    Αναφερόμενος στις καινοτομίες του νέου αεροδρομίου, είπε ότι «υπάρχουν 16 γέφυρες επιβίβασης, οι γνωστές `φυσούνες`, θα υπάρχουν κυλιόμενες σκάλες, θα υπάρχουν κυλιόμενοι διάδρομοι, θα υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα για τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις».

    «Ετσι πιστεύουμε ότι είναι ένα σημαντικό γεγονός για την Κύπρο και για τις αερομεταφορές», συμπλήρωσε.

    Ανέφερε, περαιτέρω, ότι τα εγκαίνια του αεροδρομίου θα γίνουν στις 7 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, ενώ η έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου θα γίνει την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου.

    Είπε, επίσης, ότι «η πρώτη πτήση θα είναι μια άφιξη στις 7.30 π.μ. από το Αμμάν και η πρώτη αναχώρηση θα είναι στις 8.00 π.μ. με μια πτήση προς την Αθήνα».


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Tuesday, 8 September 2009 - 17:29:11 UTC