Visit our Archive of Documents from NATO Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 09-09-07

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΚΟΑΠ - ΠΟΛΩΝΙΑ - ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
  • [02] ΚΥΠΕ - PRENSA LATINA - ΣΥΜΦΩΝΙΑ
  • [03] ΣΚΟΚ - ΑΓΩΝΕΣ

  • [01] ΚΟΑΠ - ΠΟΛΩΝΙΑ - ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

    Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών υπέγραψε πρόσφατα πρωτόκολλο συνεργασίας με τον αντίστοιχο Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών της Πολωνίας, το οποίο προνοεί την ανταλλαγή εμπειριών και γενικά την ενδυνάμωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση, το πρωτόκολλο υπέγραψε εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών ο Επίτροπος Κώστας Πετρίδης και εκ μέρους του Οργανισμού της Πολωνίας ο Πρόεδρος του Οργανισμού Wladyslaw Lukasik.

    [02] ΚΥΠΕ - PRENSA LATINA - ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    Συμφωνία για ανανέωση και εκσυγχρονισμό της μεταξύ τους συνεργασίας υπέγραψαν το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) και το κουβανικό πρακτορείο ειδήσεων Prensa Latina.

    Τη συμφωνία υπέγραψαν στην Αβάνα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΥΠΕ Κωστάκης Κωνσταντίνου και ο Γενικός Διευθυντής του Prensa Latina Frank Gonzalez Garcia, στην παρουσία του Πρεσβευτή της Κούβας στην Κύπρο Fidel Emilio Vascos Ganzalez.

    Με τη νέα συμφωνία, τα δύο πρακτορεία ειδήσεων ανανεώνουν την επιθυμία τους για περαιτέρω προαγωγή της αμερόληπτης και ολοκληρωμένης κάλυψης της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής στην Κυπριακή Δημοκρατία, στην Κούβα και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Λατινικής Αμερικής, αφού το Prensa Latina έχει ένα μεγάλο δίκτυο δημοσιογράφων και ανταποκριτών και μεταδίδει σε έξι διαφορετικές γλώσσες.

    Η νέα συμφωνία προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ανταλλαγή ειδήσεων στην αγγλική γλώσσα. Τα δύο πρακτορεία θα εξετάσουν τρόπους επέκτασης της συμφωνίας στον τομέα της φωτογραφίας, στα πολυμέσα και στην τεχνολογία.

    [03] ΣΚΟΚ - ΑΓΩΝΕΣ

    Δύο Τουρκοκύπριοι, ο Κεμάλ Γκιουρσέλ της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας και ο Νιχάτ Ακτερζί της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου, ήταν οι μεγάλοι νικητές στο τραπ ανδρών και εφήβων αντίστοιχα, στους Παγκύπριους Αγώνες Σκοποβολής που διεξήχθησαν στο διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού, το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου (ΣΚΟΚ), οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στα 40χρονα του ΚΟΑ και της ΟΠΑΠ, ενώ το αγώνισμα του τραπ, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έγινε στη μνήμη του τέως παράγοντα της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού και της ΣΚΟΚ και διεθνούς σκοπευτή του τραπ Περικλή Τάνου.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Monday, 7 September 2009 - 11:29:16 UTC