Browse through our Interesting Nodes of Greek News Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 08-09-13

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
  • [02] ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2009 ΚΥΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ
  • [03] ΠΑΓΔΑΤΗΣ ΟΡΛΕΑΝΗ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

  • [01] ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

    Είκοσι εννιά νέοι από τα κράτη-μέλη της Κοινοπολιτείας θα έχουν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια στο πλαίσιο του Προγράμματος Νέων Αρχηγών 2008, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Λευκωσία. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα συναντηθούν και με τον Τ/κ ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

    Οι 29 αντιπρόσωποι έχουν επιλεχθεί από 23 χώρες διεθνώς. Θα συναντηθούν στη Λευκωσία σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα με θέμα «Διαμάχη και μετά», που θα διαρκέσει μια εβδομάδα. Οι νεαροί συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τον Πρόεδρο Χριστόφια όσο και με τον κ. Ταλάτ, θα περιηγηθούν στη νεκρή ζώνη, θα επισκεφθούν την Βουλή των Αντιπροσώπων και θα πάρουν μέρος σε εργαστήρια του Βρετανικού Συμβουλίου (British Council) και του Προγράμματος Ανάπτυξης των ΗΕ (UNDP).

    Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος του προγράμματος είναι με τη συνεργασία με άλλα νεαρά άτομα από όλο τον κόσμο και μαθαίνοντας για τη διαδικασία ειρήνευσης στην Κύπρο «να εμπνευστεί μια νέα γενιά από ηγέτες της Κοινοπολιτείας».

    [02] ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2009 ΚΥΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ

    Παιχνίδι - ορόσημο είναι αυτό του Σαββάτου με την Αλβανία στα Τίρανα (21:00) για την 3η αγωνιστική της β κατηγορίας των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2009

    Μπορεί δημόσια στην κυπριακή ομάδα να μην δηλώνουν ότι στόχος είναι η διεκδίκηση της πρόκρισης στην α κατηγορία των προκριματικών, όμως μια νέα εκτός έδρας νίκη σήμερα θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στην Εθνική για τη συνέχεια των προκριματικών.

    Οι δώδεκα καλαθοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου είναι: Παναγιώτης Γιαννάς, Γρηγόρης Παντούρης, Ανδρέας Πηλαβάς, Γιώργος Αναστασιάδης, Μιχάλης Κουνούνης, Αλέξης Λιάτσος, Άρης Κορωνίδης, Τόλης Κασκίρης, Γιώργος Θεοχαρίδης, Παναγιώτης Τρισόκκας, Τζο Τζο Γκαρσία, Στράτης Στυλιανού.

    [03] ΠΑΓΔΑΤΗΣ ΟΡΛΕΑΝΗ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

    Με το Βέλγο Κριστόφ Ροκούςμ 106ο στην παγκόσμια κατάταξη, θα βρεθεί αντιμέτωπος το Σάββατο (23:30 ώρα Κύπρου) ο Μάρκος Παγδατής για την ημιτελική φάση του Τουρνουά της Ορλεάνης, το οποίο περιλαμβάνεται στη σειρά Τσάλεντζερ της ΑΤΡ.

    Στον αγώνα για τα προημιτελικά, ο Παγδατής, ο οποίος βρίσκεται στην 42η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε το Γάλλο Αλεξάντρ Σιντορένκο με 2-1 σετ (3/6, 6/2, 6/3).


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Saturday, 13 September 2008 - 9:29:17 UTC