Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 03-07-29

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [02] (Κ) Υπουργός Παιδείας - Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων (1)
  • [03] (Κ) Βάλτερ Σβίμερ - Συνέντευξη
  • [04] (Κ) Υπουργός Παιδείας - Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων (2)
  • [05] (K) Tιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας
  • [06] (Κ) Δήλωση Προέδρου - Απόρρητα έγγραφα (1)
  • [07] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [08] (Κ) Χρηματιστήριο - Οριακή πτώση
  • [09] (Κ) Δήμος Αμμοχώστου - Ψήφισμα
  • [10] (Κ) Κύπρος - Ευρωπαϊκή επιχείρηση ''ΑΡΤΕΜΙΣ''
  • [11] (Κ) Δελτίο Δραστηριότητας Αποδήμων

  • [01] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Η αναμενόμενη για σήμερα ''λύση'' από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο θέμα των απορρήτων εγγράφων καθώς και η δήλωσή του ''δεν είναι της σχολής των παραιτήσεων'' προβάλλονται σήμερα στα κύρια θέματα του κυπριακού Τύπου. Οι πληροφορίες για τους διορισμούς των Διοικητικών Συμβουλίων στους Ημικρατικούς Οργανισμούς, οι αντιδράσεις για το δημοσίευμα ότι η ΟΥΝΦΙΚΥΠ κατέχει στοιχεία για τους αγνοούμενους καθώς και η σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εισαγωγικών εξετάσεων για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και της Ελλάδας προβάλλονται επίσης στα πρωτοσέλιδα.

    Η ''Αλήθεια'' υπό τον τίτλο ''Δεν είναι της σχολής των πολιτικών ευθυνών'' προβάλλει τη δήλωση του Προέδρου Παπαδόπουλου για το θέμα των απορρήτων εγγράφων, ο οποίος ''εκμηδένισε σχεδόν όλες τις ελπίδες ότι έστω και την υστάτη θα επέβαλλε στην Υπ. Υγείας την ανάληψη των πολιτικών της ευθυνών'' δεδομένης και της στήριξης της κ. Ακκελίδου από το Δ. Χριστόφια. Επίσης πρωτοσέλιδα προβάλλει δήλωση του αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ Σωκράτη Χάσικου ότι επί διακυβέρνησης Κληρίδη υπήρχε κώδικας και τηρήθηκε. Αλλού γράφει ότι αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν οι διορισμοί στα ΔΣ των Ημικρατικών Οργανισμών, ενώ μέχρι και χθες συνεχίζονταν "τα παζάρια" μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

    ''Η Μάχη'' με κύριο τίτλο ''Λύση χωρίς παραιτήσεις'' προβάλλει πληροφορίες ότι ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος ''προτίθεται να κλείσει μια και καλή το ζήτημα ύπαρξης πολιτικής ευθύνης ή όχι στο θέμα των απορρήτων εγγράφων αποφεύγοντας ωστόσο να επιρρίψει ο ίδιος ευθύνες σε υπηρεσιακό προσωπικό του Υπουργείου Υγείας''. Γράφει ακόμη ότι κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων από την Τουρκία έφθασε τις τελευταίες μέρες στα κατεχόμενα και βρίσκεται στην κλειστή πόλη της Αμμοχώστου όπου ασχολείται με την επιθεώρηση των κτιρίων.

    Ο ''Πολίτης'' με κύριο τίτλο ''Τρικυμία στο ΓεΣΥ'' γράφει ότι στον ''αέρα'' φαίνεται να τινάζεται ο πολυσυζητημένος διορισμός του Γενικού Διευθυντή του Γενικού Σχεδίου Υγείας λίγες μέρες μετά την επεισοδιακή απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού με την ΠΕΟ να ζητά νέα ψηφοφορία. Αλλού γράφει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επιβεβαίωσε χθες τον ''Π'' ότι η ΟΥΝΦΙΚΥΠ κατακρατεί στοιχεία σχετικά με την τύχη των αγνοουμένων ''και πρόσθεσε με νόημα ότι αυτά συζητήθηκαν στο παρελθόν αλλά χωρίς να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα''. Επίσης πρωτοσέλιδα αναφέρεται σε περιβαλλοντική αποψίλωση στη Λευκωσία με δέντρα δεκάδες χρόνων να ''πέφτουν στο βωμό μιας κακής αντίληψης για την ανάπτυξη''.

    ''Η Σημερινή'' έχει κύριο τίτλο ''Ο Τάσσος δίνει τη λύση'' προβάλλει εκτιμήσεις ότι πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι να κλείσει το θέμα των απορρήτων χωρίς παραιτήσεις αλλά με αυστηρές παραινέσεις. Στο ίδιο θέμα προβάλλει πληροφορίες ότι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ έδωσε στήριξη στην Υπουργό Υγείας, ζητώντας από τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο να μην την παύσει από τα καθήκοντά της. Γράφει ότι ακόμη ότι σήμερα θα δοθεί τέλος στην αγωνία χιλιάδων νέων αφού θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και της Ελλάδας.

    ''Ο Φιλελεύθερος'' έχει κύριο τίτλο ''Νοικοκύρεμα των Απορρήτων'' και γράφει ότι μέσα από λεπτές ισορροπίες και με διατυπώσεις που δεν θα πλήττουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιχειρήσει να θέσει με δημόσια τοποθέτηση τέρμα στο θόρυβο που ξέσπασε για τα απόρρητα έγγραφα. Προβάλλει πληροφορίες ότι ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος θα καλέσει πρώην αξιωματούχους αλλά και δημοσιογράφους που τυχόν κατέχουν απόρρητα ή εμπιστευτικά έγγραφα να τα παραδώσουν. Γράφει ότι ο μεγαλύτερος και πιο σημαντικός αγωγός υγραερίου της ευρύτερης περιοχής μας θα αρχίζει από την Τάμπα της Αιγύπτου και σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις εκπροσώπων της Αιγύπτου και της Ιορδανίας θα τερματίζει στην Κύπρο.

    Η ''Χαραυγή'' έχει κύριο τίτλο ''Καμία παραίτηση'' γράφει ότι το μήνυμα ότι η Υπουργός Υγείας δεν έχει καμία πολιτική ευθύνη για το θέμα των απορρήτων εγγράφων στο Υπουργείο και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα παραίτησης ή παύσης της έστειλε χθες ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος. Επίσης πρωτοσέλιδα αναφέρεται στα αρχεία του ΓΤΠ και γράφει ότι ενώπιον του Προέδρου Παπαδόπουλου βρίσκεται η έρευνα που διεξήγαγαν των περασμένη εβδομάδα ανώτατοι λειτουργοί και η οποία διαπιστώνει σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο απουσία πρακτικών του Υπουργικού για διάφορες περιόδους.

    [02] (Κ) Υπουργός Παιδείας - Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων (1)

    Δόθηκαν στη δημοσιότητα, λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί, από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Πεύκιο Γεωργιάδη τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και της Ελλάδας.

    [03] (Κ) Βάλτερ Σβίμερ - Συνέντευξη

    Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) θα αξιολογήσει όλα τα νέα στοιχεία αναφορικά με την πρόταση της Τουρκίας για σύσταση λεγόμενων ''δικαστηρίων'' στα κατεχόμενα, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης Βάλτερ Σβίμερ.

    Σε συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Σβίμερ εξέφρασε την πεποίθηση πως η Τουρκία θα καταβάλει τις αποζημιώσεις που επεδίκασε το ΕΔΑΔ στην Τιτίνα Λοϊζίδου, όπως έχει υποσχεθεί η Αγκυρα και εμμέσως πλην σαφώς προειδοποίησε την Τουρκία ότι, ως υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ χώρα, θα πρέπει να συμμορφωθεί με τις αρχές του ΣτΕ ιδιαίτερα στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εάν επιθυμεί να δει την ενταξιακή της πορεία να προχωρεί.

    Αναφορικά με το ρόλο που δυνατό να διαδραματίσει το ΣτΕ στην προσπάθεια των ΗΕ για λύση του Κυπριακού, ο κ. Σβίμερ είπε πως το ΣτΕ θα περιοριστεί στην πολιτική στήριξη της διαδικασίας του ΟΗΕ στη βάση του σχεδίου Ανάν, χωρίς να αποκλείει και συμβολή του ΣτΕ στην εφαρμογή του σχεδίου.

    Τόνισε πως το παράθυρο ευκαιρίας για λύση θα είναι ανοικτό μόνο μέχρι το Μάιο 2004 και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να επιχειρηθεί έναρξη διαπραγματεύσεων από την αρχή.

    [04] (Κ) Υπουργός Παιδείας - Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων (2)

    Τα φετινά αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων, κατά μάθημα, είναι καλύτερα από τα περσινά επίπεδα, ως προς το βαθμό επίδοσης των υποψηφίων, δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Πεύκιος Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι αυτό αποδεικνύει ότι τα θέματα ''ήταν βατά και οι μαθητές απέδωσαν καλύτερα'' από πέρσι.

    Δίνοντας στη δημοσιότητα, κατά τη διάρκεια σημερινής διάσκεψης Τύπου, τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Κύπρου και Ελλάδας για το ακαδημαϊκό έτος 2003 2004, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι με την πρώτη κατανομή διατέθηκαν συνολικά 5.982 θέσεις και έχουν παραμείνει γύρω στις 300 αδιάθετες θέσεις, οι οποίες θα διατεθούν με τις υπόλοιπες που θα προκύψουν από τη δεύτερη κατανομή.

    Πρόσθεσε ότι συνολικά 26.305 υποψήφιοι για τις εισαγωγικές εξετάσεις συμπλήρωσαν την εξέταση στους 27 κύκλους σπουδών που υπάρχουν και συνολικά 7.228 υποψήφιοι συμπλήρωσαν την εξέταση σε τουλάχιστον ένα κύκλο.

    [05] (K) Tιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    --------------------------------
    
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 29/7/2003
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με
    τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,6969            1,7070
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,9489            1,9605
    Λίρα Αγγλίας                     1,1980            1,2051
    ----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    --------------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     232,6350        234,4960
    Δολάριο Αυστραλίας                 2,9280          2,9514
    Δολάριο Καναδά                     2,6914          2,7129
    Κορώνα Δανίας                     12,5907         12,6914
    Κορώνα Νορβηγίας                  13,9688         14,0805
    Κορώνα Σουηδίας                   15,5651         15,6896
    Φράγκο Ελβετίας                    2,6221          2,6430
    

    [06] (Κ) Δήλωση Προέδρου - Απόρρητα έγγραφα (1)

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος με γραπτή του δήλωση ανακοίνωσε την απόφασή του να μην αποδεχθεί παραίτηση της Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνας Ακκελίδου για την υπόθεση των απορρήτων εγγράφων που εντοπίστηκαν σε σκυβαλοσακούλες στο κλιμακοστάσιο του Υπουργείου Υγείας.

    Στην επτασέλιδη δήλωση που ανέγνωσε στους δημοσιογράφους ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος επεσήμανε πως η Υπουργός Υγείας είχε την πολιτική ευθυξία να θέσει στη διάθεσή του την παραίτησή της.

    ''Μετά από πολλή περίσκεψη και προβληματισμό αποφάσισα να μην αποδεκτώ την παραίτηση της κ. Ακκελίδου. Αναλαμβάνω το μερίδιο της πολιτικής ευθύνης που αντανακλά σε μένα από τη μια ως αποτέλεσμα πράξεων ή παραλείψεων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και, από την άλλη, ως συνέπεια της απόφασής μου να μην αποδεχτώ την παραίτηση της Υπουργού Υγείας'', ανέφερε ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος.

    Είπε επίσης πως η κ. Ακκελίδου υπέχει ορισμένη πολιτική ευθύνη αναφορικά με τις οδηγίες που έδωσε για μετακίνηση των εγγράφων χωρίς να ελέγξει τον τύπο και τη μορφή των εγγράφων που είχε ζητήσει να μετακινηθούν.

    Στη δήλωσή του ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος ανέφερε επίσης πως ο Γενικός Εισαγγελέας θα αποφασίσει αν δικαιολογείται ποινική ή πειθαρχική δίωξη σε ό,τι αφορά τα όσα επακολούθησαν τις οδηγίες της Υπουργού για τη μετακίνηση των εγγράφων.

    Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε ότι η νέα κυβέρνηση θα βάλει τάξη επιβάλλοντας σεβασμό στους νόμους, στους θεσμούς και στις νενομισμένες διαδικασίες.

    [07] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    O Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                            84,82 (-0,40)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £    340.456
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20          £    244.469    352,37  (-0,33)
    FTSE Med 100 **                             5.520,64  ( 1,40)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £    215.329    102,36  (-0,71)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £      4.940     72,79  (-0,51)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £      2.344     13,87  (-0,64)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £      6.817     54,52  (-0,06)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £      4.013     84,36  ( 0,29)
    Εμπορικές Εταιρείες           £     11.272     18,58  ( 0,16)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £     16.662     66,99  ( 0,42)
    Ετ. Πληροφορικής              £      6.743      2,69  ( 2,28)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £      8.639     12,91  (-0,39)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £        000     10,89  ( 0,65)
    Ξενοδοχεία                    £      4.899     39,45  (-0,53)
    Αλλες Εταιρείες               £     29.972     76,13  (-0,24)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [08] (Κ) Χρηματιστήριο - Οριακή πτώση

    Αδυναμία να διατηρηθεί στο επίπεδο των 85 μονάδων, στο οποίο ανήλθε στη χθεσινή συνάντηση, επέδειξε σήμερα η χρηματιστηριακή αγορά. Ο Γενικός Δείκτης, συνεχίζοντας τα σκαμπανεβάσματα του στο σημείο των 85 μονάδων, υποχώρησε στις 84,82 μονάδες, σημειώνοντας οριακή πτώση της τάξης του 0,4%. Η αξία των συναλλαγών οπισθοχώρησε στις 340 χιλιάδες λίρες ύστερα από τα υψηλά επίπεδα των 936 χιλιάδων λιρών της χθεσινής συνάντησης.

    [09] (Κ) Δήμος Αμμοχώστου - Ψήφισμα

    Ο Δήμος Αμμοχώστου κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να λάβει συντονισμένα μέτρα, απαιτώντας την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και των εποίκων από την Κύπρο και την εξεύρεση μιας λύσης βασισμένης στις αποφάσεις και στα ψηφίσματα του ΟΗΕ.

    Σε ψήφισμα που επέδωσε σήμερα αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιαννάκη Σκορδή στις πρεσβείες των μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, σε εκπρόσωπο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και στον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, με αφορμή τη συμπλήρωση 29 χρόνων από την κατάληψη της πόλης, ο Δήμος Αμμοχώστου σημειώνει ότι η «Τουρκία παραβιάζει τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ, τα ψηφίσματά του και τις αποφάσεις του, το διεθνή νόμο και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα δικαιώματα» στερώντας στον κόσμο της Αμμοχώστου «εντελώς απρόκλητα τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες».

    Επισημαίνει επίσης ότι «μεγάλο μέρος της πόλης παραμένει εγκλωβισμένο, περικυκλωμένο και φθείρεται μέχρι του σημείου της ολικής καταστροφής».

    [10] (Κ) Κύπρος - Ευρωπαϊκή επιχείρηση ''ΑΡΤΕΜΙΣ''

    Στα πλαίσια της συμμετοχής της στην Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας/Ευρωπαϊκή Πολιτική Ασφάλειας και Αμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Κύπρος ανακοίνωσε την τοποθέτηση ενός ανώτερου στρατιωτικού αξιωματούχου στο Επιχειρησιακό Στρατηγείο της Επιχείρησης «ΑΡΤΕΜΙΣ» που εδρεύει στο Παρίσι.

    Η Επιχείρηση «ΑΡΤΕΜΙΣ» αποτελεί την πρώτη αυτόνομη στρατιωτική αποστολή της ΕΕ, με την ανάπτυξη στρατευμάτων στην πόλη Μπούνια της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Η ΕΕ αποφάσισε την αποστολή της δύναμης που προνοείται από το ψήφισμα 1484, του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, κάτω από το Κεφάλαιο VII του Χάρτη των ΗΕ, που υιοθετήθηκε στις 30 Μαΐου 2003 και το οποίο εγκρίνει την εγκατάσταση πολυεθνικής δύναμης στη Μπούνια, με στόχο την αποκατάσταση των συνθηκών ασφαλείας και τη βελτίωση της ανθρωπιστικής κατάστασης στην περιοχή.

    [11] (Κ) Δελτίο Δραστηριότητας Αποδήμων

    Αυστραλία - Υπατος Αρμοστής - Τιμητική διάκριση ----------------------------------------------- Ο Υπατος Αρμοστής της Δημοκρατίας στην Αυστραλία Σώτος Λιασίδης τιμήθηκε πρόσφατα κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής για την προσφορά του στο Πανεπιστήριο La Trobe της Μελβούρνης και ειδικότερα στην προώθηση του Τμήματος Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου και της κυπριακής ιστορίας και λογοτεχνίας.

    Σε ομιλία του ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Michael J. Osborne ευχαρίστησε τον Υπατο Αρμοστή και την Κυπριακή Κυβέρνηση για την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Μελετών και Ερευνας του Πανεπιστημίου καθώς και του Ινστιτούτου Κυπριακών Σπουδών.

    Εξάλλου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ Βρασίδας Καραλής απέστειλε επιστολή προς τον κ. Λιασίδη στην οποία εκφράζει τις ευχαριστίες του για την προσφορά του στα ελληνικά γράμματα.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ)

    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Tuesday, 29 July 2003 - 17:49:10 UTC