Visit our Treaty, Convention & International Organization Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 03-03-18

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (K) Πετόσφαιρα - Πρωταθλήτρια η Νέα Σαλαμίνα
  • [02] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [03] (Κ) ΟΠΕΚ - Κυπριακό και 16 Απριλίου - Εκδήλωση
  • [04] (Κ) Λάρνακα - Ομάδα ΟΗΕ από Βαγδάτη - Αφιξη
  • [05] (Κ) Αρχηγός Αστυνομίας - Ιράκ - Μέτρα ασφάλειας
  • [06] (Κ) Υπουργός Οικονομικών - Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
  • [07] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - ΗΠΑ - Συμφωνία
  • [08] (Κ) ΥΠΕΞ - Ιράκ - Κύπριοι πολίτες
  • [09] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [10] (K) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας
  • [11] (Κ) Κεντρική Τράπεζα - Ιράκ - Κυπριακή οικονομία
  • [12] (Κ) Αφιξη επιθεωρητών ΟΗΕ
  • [13] (Κ) Κυβερνητικός Εκπρόσωπος - Ιράκ - Σύσκεψη
  • [14] (Κ) Χρηματιστήριο - Μεγάλη άνοδος
  • [15] (Κ) ΟΗΕ - Ιράκ - Κύπρος - Επιθεωρητές

  • [01] (K) Πετόσφαιρα - Πρωταθλήτρια η Νέα Σαλαμίνα

    H Νέα Σαλαμίνα κατέκτησε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας στην Πετόσφαιρα Ανδρών. Σε χθεσινοβραδινό αγώνα για τον τέταρτο τελικό των πλέι οφ νίκησε εκτός έδρας τον Παφιακό με 3-0 σετ.

    [02] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Η ''ώρα μηδέν'' για την επίθεση των Αμερικανών και των συμμάχων τους στο Ιράκ μετά και το τελεσίγραφο του Τζορτζ Μπους προς τον Σαντάμ Χουσεϊν να εγκαταλείψει τη χώρα, η εμπλοκή της Κύπρου λόγω τις κινητικότητας στις Βρετανικές Βάσεις και στο FIR Λευκωσίας και η πιθανότητα περιβαλλοντικής ρύπανσης εξαιτίας των μολυσμένων αερίων από τους βομβαρδισμούς στο Ιράκ είναι τα κύρια θέματα που προβάλλουν σήμερα οι κυπριακές εφημερίδες. Προβάλλονται επίσης πληροφορίες γύρω από την έκθεση που θα υποβάλει ο Αλβαρο ντε Σότο για το Κυπριακό, η επιστολή του Προέδρου της Βουλής προς ομολόγους του σχετικά με τους λόγους της αποτυχίας των συνομιλιών της Χάγης και η εσωκομματική διαμάχη στο Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των εκλογών για την ηγεσία του κόμματος.

    Η ''Αλήθεια'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Πολεμικό διάγγελμα Μπους'' γράφει για το πολεμικό διάγγελμα του Προέδρου των ΗΠΑ, ύστερα από τη αποτυχία του να πείσει το Συμβούλιο Ασφαλείας να υιοθετήσει το κοινό ψήφισμα ΗΠΑ, Βρετανίας, Ισπανίας που αναζητούσε τη στήριξη του σώματος για την κήρυξη του πολέμου κατά του Ιράκ που τελικά αποσύρθηκε και τελικά το ΣΑ δεν συνήλθε. Αλλού γράφει ότι το Κυπριακό και ειδικότερα η έκθεση που αναμένεται να υποβάλει μεθαύριο στο Συμβούλιο Ασφαλείας ο Αλβαρο ντε Σότο για να ενημερωθεί το σώμα για το ναυάγιο της Χάγης οδηγείται προσωρινά στο ψυγείο.

    ''Η Μάχη'' υπό τον πρωτοσέλιδο τίτλο ''Εντονες αντιπαραθέσεις στο ΔΗΣΥ'' αναφέρεται στην εσωκομματική προεκλογική κόντρα που έχει ξεσπάσει στο Δημοκρατικό Συναγερμό σχετικά με τις προσεχείς εκλογές για ανάδειξη νέας ηγεσίας. Σε άλλη είδηση αναφέρει πως η περίοδος της θερινής ώρας θα αρχίσει την Κυριακή 30 Μαρτίου, η ώρα 3 το πρωί και κατά την ώρα αυτή, όπως γράφει η εφημερίδα, οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν κατά μία ώρα μπροστά.

    Ο ''Πολίτης'' στο κύριο θέμα με τίτλο ''Η πανσέληνος φέρνει καταιγίδα'' γράφει ότι μια προσφυγή στη βία εναντίον του Ιράκ δημιουργεί τον κίνδυνο να υπάρξουν ''σοβαρές συνέπειες στην περιοχή και στον κόσμο'' προειδοποίησε χθες βράδυ ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ντομινιγκ ντε Βιλπέν λίγες μόνο ώρες πριν το τελεσίγραφο του Αμερικανού Προέδρου προς τον Σαντάμ Χουσεϊν να εγκαταλείψει το Ιράκ για να αποφευχθεί ο πόλεμος. Αλλού γράφει ότι το ενδιαφέρον των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων έχει προσελκύσει η κινητοποίηση των ΗΕ στη Λάρνακα και οι συνεχείς αφίξεις λειτουργών αλλά και των επιθεωρητών των ΗΕ για τον αφοπλισμό του Ιράκ, με πολιτικά κυρίως αεροσκάφη.

    ''Η Σημερινή'' υπό τον τίτλο ''Μια ανάσα πριν τον εφιάλτη'' γράφει ότι τι Ιράκ βρίσκεται μία ανάσα πριν το εφιάλτη του πολέμου, ενώ οι Αμερικανοί υποστηρίζουν ότι θα βομβαρδίζουν δύο μερόνυχτα και ακολούθως θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο Σαντάμ Χουσεϊν να παραδοθεί. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι οι ιατρικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο έχουν τεθεί σε συναγερμό με στόχο να αποτρέψουν τη μετάδοση της μυστηριώδους θανατηφόρας πνευμονίας, η οποία έχει σκοτώσει εννέα ανθρώπους μέχρι στιγμής και έχει προσβάλει δεκάδες άλλους. Στην Κύπρο η Υπουργός Υγείας Ντίνα Ακκελίδου διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο βρίσκεται σε εγρήγορση και είναι σε επαφή με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

    ''Ο Φιλελεύθερος'' στο κύριο θέμα με τίτλο ''Ορμητήριο η Κύπρος'' γράφει ότι η Κύπρος, όπως προκύπτει από την έντονη στρατιωτική δραστηριότητα στις Βρετανικές Βάσεις αλλά και την πρόδηλη κινητικότητα στο FIR Λευκωσίας, θα αποτελέσει ένα από τα βασικά ορμητήρια για τις συμμαχικές δυνάμεις, ενώ η κυπριακή κυβέρνηση έχει ενημερωθεί πως από σήμερα το πρωί η αεροπορική κίνηση θα αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Αλλού γράφει ότι σύμφωνα με εκθέσεις εμπειρογνωμόνων του ΓΕΕΦ και του Υπουργείου Αμυνας το νέφος των μολυσμένων αερίων που θα προκληθεί από τους βομβαρδισμούς στο Ιράκ ενδέχεται να μεταφερθεί και πάνω από την Κύπρο με σοβαρές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

    Η ''Χαραυγή'' στο κύριο θέμα με τίτλο ''Ωρα μηδέν'' γράφει ότι "με κομμένη την ανάσα η ανθρωπότητα αναμένει από στιγμή σε στιγμή το εναρκτήριο λάκτισμα για να κροταλίσουν τα φονικά όπλα των Αμερικανών και να συντελεστεί μια νέα γενοκτονία σε βάρος του ιρακινού λαού". Αλλού γράφει ότι ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας με επιστολή του προς τους ομολόγους των χωρών - μελών, του Συμβουλίου Ασφαλείας, της ΕΕ, των υπό ένταξη χωρών και τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης προβαίνει σε ενημέρωση για τους λόγους που οδήγησαν στην αποτυχία των προσπαθειών του ΓΓ του ΟΗΕ για την επίτευξη συνολικής λύσης του Κυπριακού στη Χάγη ζητώντας από τα ΗΕ να υιοθετήσουν αποφασιστική στάση έναντι της πλευράς που ευθύνεται για το αδιέξοδο.

    Η αγγλόφωνη εφημερίδα ''Cyprus Mail'' στο κύριο θέμα με τίτλο ''Η σκηνή έχει ετοιμαστεί για πόλεμο'' γράφει ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους εγκατέλειψαν χθες τη διπλωματία και ετοιμάστηκαν να δώσουν το τελικό τους τελεσίγραφο στον Πρόεδρο του Ιράκ Σαντάμ Χουσεϊν καλώντας τον να αυτοεξοριστεί ή να υποστεί μια μαζική και σφοδρή στρατιωτική επίθεση. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι άναυδη άφησε την ήρεμη κοινότητα της Πόλης Χρυσοχούς στην Πάφο ο σοβαρός τραυματισμός ενός 17χρόνου αγοριού ο οποίος μαχαιρώθηκε εν ώρα μαθήματος από συμμαθητή του.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΕΛΑ/ΓΠ)

    [03] (Κ) ΟΠΕΚ - Κυπριακό και 16 Απριλίου - Εκδήλωση

    Την άποψη όπως το σχέδιο Ανάν πρέπει να συμπεριληφθεί στη Συνθήκη Προσχώρησης που θα υπογράψει η Κύπρος με την ΕΕ στις 16 Απριλίου, δίνοντας έτσι στους Τ/Κ το μήνυμα πως υπάρχει και μετά την ένταξη η πολιτική βούληση για λύση του Κυπριακού, εξέφρασε ο Τ/Κ πολιτικός και τέως αρχηγός του Κόμματος Κοινοτικής Απελευθέρωσης Μουσταφά Ακιντζί.

    Ο Τ/Κ πολιτικός κάλεσε παράλληλα τους Ε/Κ να επιδείξουν και αυτοί με τη σειρά τους τη θέληση για επανένωση της Κύπρου στη βάση του σχεδίου Ανάν, διοργανώνοντας παρόμοια συλλαλητήρια όπως εκείνα των Τ/Κ στα κατεχόμενα.

    Ο κ. Ακιντζί και ο βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, ήταν οι κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ομιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ) χθες βράδυ στο Λήδρα Πάλας με θέμα ''Το Κυπριακό και η 16η Απριλίου''.

    Ο κ. Κυπριανού σημείωσε πως πρόταση του ΑΚΕΛ είναι όπως οι τρόποι με τους οποίους η ε/κ πλευρά θα κλιμακώσει τη θέλησή της για επανένωση της Κύπρου συζητηθούν στο Εθνικό Συμβούλιο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, πιθανόν μετά την κρίση στο Ιράκ.

    [04] (Κ) Λάρνακα - Ομάδα ΟΗΕ από Βαγδάτη - Αφιξη

    Το πρώτο αεροπλάνο των Ηνωμένων Εθνών με 80 περίπου επιθεωρητές και άλλο προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών έφθασε σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας από τη Βαγδάτη, μετά την απόφαση του ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν για την αναχώρηση του προσωπικού από το Ιράκ.

    Το ίδιο αεροπλάνο, ένα Μπόιγκ 727, αφού ξεφορτώσει στη Λάρνακα θα επιστρέψει στη Βαγδάτη για να παραλάβει και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

    Επίσης μια άλλη ομάδα του ΟΗΕ αναμένεται σήμερα στη Λάρνακα με ένα μεταγωγικό C130 των Ηνωμένων Εθνών προερχόμενο επίσης από τη Βαγδάτη.

    [05] (Κ) Αρχηγός Αστυνομίας - Ιράκ - Μέτρα ασφάλειας

    Η κυπριακή Αστυνομία λαμβάνει μέτρα ασφάλειας σε όλα τα σημεία εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας σε σχέση με το διαγραφόμενο πόλεμο στο Ιράκ, δήλωσε σήμερα ο Αρχηγός του Σώματος Τάσος Παναγιώτου, προσθέτοντας ότι αυτά θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

    Οι δηλώσεις τον κ. Παναγιώτου έγιναν ύστερα από σύσκεψη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Δώρο Θεοδώρου, με αποκλειστικό αντικείμενο τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε σχέση με τον πόλεμο στο Ιράκ, κατά την οποία, όπως ανέφερε ο Αρχηγός, αποφασίστηκε η επαύξησή τους.

    [06] (Κ) Υπουργός Οικονομικών - Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

    [07] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - ΗΠΑ - Συμφωνία

    [08] (Κ) ΥΠΕΞ - Ιράκ - Κύπριοι πολίτες

    Γραφείο για αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι υπήκοοι που ζουν στην περιοχή του Κόλπου, έχει συσταθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του Υπουργείου Γιώργος Ιακώβου.

    [09] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                            82,27  ( 2,43)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £  1.186.175
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20          £    710.686    309,50  ( 4,46)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £    593.985     88,77  ( 4,23)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £     57.769     73,33  ( 1,68)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £      1.244     17,01  ( 3,15)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £     12.958     58,80  ( 1,48)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £     15.739     87,37  ( 0,02)
    Εμπορικές Εταιρείες           £     13.399     18,15  ( 2,37)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £      2.165     72,45  ( 0,95)
    Ετ. Πληροφορικής              £      5.642      2,78  ( 0,72)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £     43.090     15,08  (-0,26)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £         43     11,44  (-0,26)
    Ξενοδοχεία                    £     29.689     42,96  ( 0,77)
    Αλλες Εταιρείες               £    122.064     78,46  ( 1,30)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [10] (K) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    --------------------------------
    
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 18/3/2003
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με
    τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7084            1,7186
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,8059            1,8167
    Λίρα Αγγλίας                     1,1537            1,1606
    ----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    -----------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     214,6194        216,3363
    Δολάριο Αυστραλίας                 3,0595          3,0839
    Δολάριο Καναδά                     2,6763          2,6977
    Κορώνα Δανίας                     12,6760         12,7774
    Κορώνα Νορβηγίας                  13,4404         13,5479
    Κορώνα Σουηδίας                   15,7420         15,8679
    Φράγκο Ελβετίας                    2,5077          2,5277
    

    [11] (Κ) Κεντρική Τράπεζα - Ιράκ - Κυπριακή οικονομία

    Η Κύπρος βρίσκεται ''κατέναντι σημαντικών δυνητικών προβλημάτων'', λόγω της πιθανής πολεμικής σύρραξης στο Ιράκ, η οποία αναπόδραστα θα δημιουργήσει αναταράξεις και κλυδωνισμούς στην παγκόσμια οικονομία και αναπόφευκτα θα επηρεάσει και την κυπριακή οικονομία, δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Κεντρικής Τράπεζας (ΚΤ), σημειώνοντας παράλληλα ότι οι επιπτώσεις στη ''μικρή και ανοικτή κυπριακή οικονομία θα είναι ανάλογες της διάρκειας του πολέμου και θα αφορούν κατά πρώτο λόγο τον τομέα του τουρισμού και τις τιμές του πετρελαίου''.

    [12] (Κ) Αφιξη επιθεωρητών ΟΗΕ

    Αρχισε η άφιξη από τη Βαγδάτη στην Κύπρο των επιθεωρητών του ΟΗΕ και άλλου προσωπικού του οργανισμού, περιλαμβανομένων και ατόμων που προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια, μετά από οδηγίες να εγκαταλείψουν τη Βαγδάτη λόγω της επικείμενης πολεμικής σύρραξης.

    Οπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Εκπρόσωπος των επιθεωρητών, Χίρο Ουέκι, οι επιθεωρητές και το υπόλοιπο προσωπικό έκαναν την εργασία τους όσο καλύτερα μπορούσαν, αντικειμενικά και επαγγελματικά.

    «Είναι λυπηρό που έπρεπε να φύγουμε'', είπε ο κ. Ουέκι, ''ωστόσο ήταν πολιτική απόφαση που λήφθηκε σε ανώτατο επίπεδο», πρόσθεσε.

    [13] (Κ) Κυβερνητικός Εκπρόσωπος - Ιράκ - Σύσκεψη

    Μακριά από το κέντρο των ενδεχόμενων στρατιωτικών επιχειρήσεων των Αμερικανών και των συμμάχων τους στο Ιράκ βρίσκεται η Κύπρος, η οποία είναι χώρα ασφαλής, τόνισε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης, μετά από σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την προεδρία του Προεδρεύοντος της Δημοκρατίας Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Χριστόφια.

    Ο Εκπρόσωπος είπε ότι η Κύπρος δεν επιθυμεί εμπλοκή σε πολεμικές επιχειρήσεις ούτε και επιθυμεί να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο πολεμικών επιχειρήσεων. Ανέφερε ακόμα πως η Λευκωσία θα συνεργαστεί πλήρως με τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ενώσης σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική στο θέμα του Ιράκ.

    [14] (Κ) Χρηματιστήριο - Μεγάλη άνοδος

    Η ''έκρηξη'' αγοραστικού ενδιαφέροντος για τραπεζικούς τίτλους στη σημερινή συνάντηση οδήγησε σε μεγάλη άνοδο τόσο τον τραπεζικό δείκτη όσο και το Γενικό Δείκτη Τιμών, εκτινάσσοντας παράλληλα την αξία των συναλλαγών πέρα του ενός εκατομμυρίου λιρών. Η αγορά κατέγραψε μεγάλη αύξηση της τάξης του 2,43%, κλείνοντας στις 82,27 μονάδες. Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών ανήλθε στο 1,1 εκατομμύριο λίρες με τους τραπεζικούς τίτλους να συγκεντρώνουν περίπου το 76% του τζίρου.

    [15] (Κ) ΟΗΕ - Ιράκ - Κύπρος - Επιθεωρητές

    Αλλα 23 άτομα, προσωπικό των ΗΕ στο Ιράκ, έφθασαν αργά το απόγευμα στην Κύπρο από τη Βαγδάτη, με αεροσκάφος του διεθνούς οργανισμού.

    Το C130 που μετέφερε τους 20 επιθεωρητές του ΟΗΕ και τους τρεις λειτουργούς που ασχολούνται με ανθρωπιστικά θέματα, προσγειώθηκε γύρω στις 1800 στο διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας.

    Νωρίτερα με άλλο αεροσκάφος είχαν έρθει στην Κύπρο 81 άτομα, πέντε από τα οποία ανήκουν στις ανθρωπιστικές υπηρεσίες του ΟΗΕ στο Ιράκ ενώ τα υπόλοιπα 76 είναι επιθεωρητές των ΗΕ για το οπλοστάσιο του Ιράκ.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Tuesday, 18 March 2003 - 18:49:15 UTC