Read the US State Department's Country Reports on Human Rights Practices Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 02-09-10

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Κασουλίδης - ΟΗΕ
  • [02] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [03] (Κ) Πρόεδρος Ανωτάτου - Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο - Υποψηφιότητα
  • [04] (Κ) Υπουργός Αμυνας - "Νικηφόρος"
  • [05] (Κ) ΗΠΑ - Κυπριακό
  • [06] (Κ) Βουλευτές - Συνέλευση για το Μέλλον της Ευρώπης
  • [07] (K) Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
  • [08] (Κ) Δήμαρχος Λύσης - Εκκλησία Παναγίας
  • [09] (Κ) Χρηματιστήριο - Μικρή πτώση
  • [10] (Κ) Πρεσβεία ΗΠΑ - 11η Σεπτεμβρίου
  • [11] (Κ) Κύπρος - Βέλγιο - Λουξεμβούργο - Ναυτιλιακή συμφωνία
  • [12] (Κ) ΟΑΣΕ - Συνάντηση Ομάδας Εργασίας
  • [13] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [14] (Κ) Οργανισμός Νεολαίας - Chico and the Gypsies - Συναυλίες
  • [15] (Κ) Επίτροπος Διεύρυνσης - Κυπριακό - Τουρκία

  • [01] (Κ) Κασουλίδης - ΟΗΕ

    Φθάνει σήμερα αργά το βράδυ στη Νέα Υόρκη ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, για να εκπροσωπήσει την Κυπριακή Δημοκρατία στην 57η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, οι εργασίες της οποίας ξεκινούν μεθαύριο Πέμπτη (12 Σεπτεμβρίου). Ο κ. Κασουλίδης θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση στις 20 Σεπτεμβρίου και την επομένη θα αναχωρήσει.

    Στη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με αρκετούς ξένους ομολόγους του, αλλά και τους ειδικούς αντιπροσώπους των ΗΠΑ και της Βρετανίας για το Κυπριακό, Τόμας Γουέστον και Λόρδος Ντέιβιντ Χάνεϊ.

    Θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαρκ Γκρόσμαν και με τον Ελληνα ομόλογό του Γιώργο Παπανδρέο.

    Το μεσημέρι της 12ης Σεπτεμβρίου θα παρακαθήσει στο γεύμα που παραθέτει προς τιμή των αρχηγών κρατών και Υπουργών Εξωτερικών, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν. Θα παραστεί επίσης το ίδιο βράδυ στη δεξίωση που παραθέτει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, στο ξενοδοχείο "Γουόλντορφ Αστόρια".

    Ο κ. Κασουλίδης θα λάβει μέρος και θα μιλήσει στη σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της Κοινοπολιτείας το ερχόμενο Σάββατο (14 Σεπτεμβρίου), στην ειδική σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών, για αναπτυξιακά θέματα της Αφρικής, στις 16 Σεπτεμβρίου, και στη σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών των Αδεσμεύτων.

    [02] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τη συνάντηση του ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη και τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή, οι ενδεχόμενες δυσκολίες στην ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, το θέμα παράτασης της θητείας του Προέδρου Κληρίδη, οι συνέπειες της μείωσης του τουριστικού ρεύματος στη κυπριακή τουριστική βιομηχανία, αλλά και οι κομματικές διεργασίες ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2003, είναι μερικά από τα θέματα που προβάλλουν οι σημερινές εφημερίδες.

    Η "Αλήθεια" έχει κύριο τίτλο "Πρόοδο σε 20 μέρες, λύση το Δεκέμβρη" και γράφει ότι "βγήκαν περισσότερα απ όσα περιμέναμε από τη συνάντηση του Παρισιού", προσθέτοντας ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ κάλεσε τις δύο πλευρές να καταλήξουν "το συντομότερο δυνατόν". Γράφει ότι χιλιάδες αφορολόγητα τσιγάρα, τα οποία πέρασαν και από την Κύπρο εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Προβάλλει δηλώσεις αρμοδίων στην εφημερίδα ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί σύντομα στη δικαιοσύνη.

    "Η Μάχη" στο κύριο θέμα υπό το τίτλο "Παράταση της θητείας Γλαύκου Κληρίδη" γράφει πως και επίσημα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου, αλλά και ο Γιώργος Βασιλείου δημοσιοποίησαν τους προβληματισμούς της κυβέρνησης για παράταση της θητείας του Προέδρου Κληρίδη στην περίπτωση που οι εξελίξεις στο Κυπριακό το επιβάλλουν. Σε άλλο δημοσίευμα γράφει ότι το ενδεχόμενο μιας επίθεσης κατά του Ιράκ προκαλεί έντονη ανησυχία και νευρικότητα σε οικονομικούς κύκλους, αφού κάτι τέτοιο θα επηρεάσει αναμφίβολα και την Κύπρο.

    Ο "Πολίτης" με κύριο τίτλο "Η δύσκολη ώρα του Αναστασιάδη" αναφέρεται στην αυριανή συνάντηση των ηγεσιών ΔΗΣΥ ΚΙΣΟΣ και γράφει ότι στην Πινδάρου ήδη βρίσκεται στα σκαριά η διεξαγωγή ποιοτικής έρευνας, πάνω στην οποία θα στηριχθεί νέα ποσοτική δημοσκόπηση. Γράφει ότι για άλλα πέντε χρόνια δημόσιοι υπάλληλοι θα εργάζονται κάτω από τον επικίνδυνο αμίαντο, αφού ενώ 110 κυβερνητικά κτίρια χρειάζονται επειγόντως αλλαγή των στεγών τους τα έργα έχουν αρχίσει μόνο σε 15.

    "Η Σημερινή" στο κύριο θέμα κάτω από τον τίτλο "Στον αέρα ο τουρισμός" γράφει ότι δύσκολες ώρες περνά η ξενοδοχειακή βιομηχανία, αφού η μείωση του τουριστικού ρεύματος προς την Κύπρο, η διεθνής οικονομική κρίση και το αυξημένο εργατικό κόστος "οδηγεί πολλές τουριστικές μονάδες σε κλείσιμο ή αναστολή των εργασιών τους". Σε άλλη είδηση γράφει ότι συνολικό πρόστιμο 200.000 λιρών επέβαλε χθες η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε 12 ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες βαρύνονται με την κατηγορία "της επιλεκτικής και παράνομης σύμπραξης με κλινικές και κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης".

    "Ο Φιλελεύθερος" γράφει στο κύριο θέμα με τίτλο "Εδαφικό οι Τ/Κ κυριαρχία εμείς" ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν κάλεσε τον κατοχικό ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς "να είναι πιο εποικοδομητικός στο θέμα της κυριαρχίας", αλλά και την ελληνική πλευρά "να αντιμετωπίσει με διαφορετική προσέγγιση θέματα που αφορούν τις εξουσίες και κυρίως το θέμα της εκ περιτροπής προεδρίας". Αλλού γράφει ότι ποσό δέκα εκατομμυρίων λιρών θα επωφεληθούν με την αναϊσορρόπηση των διατιμήσεων του ηλεκτρικού ρεύματος 333 μεγάλοι εμπορικοί και βιομηχανικοί χρήστες.

    Η "Χαραυγή" στο κύριο δημοσίευμα με τίτλο "Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες" γράφει ότι ο Πρόεδρος της Βουλής και ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας διατύπωσε χθες την εκτίμηση ότι με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Σημίτη επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες για την ενταξιακή πορεία της Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες της, η εφημερίδα αναφέρει ότι σε 24ωρη απεργία θα κατέλθουν οι εργαζόμενοι μέλη της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ στην ΑΤΗΚ, αφού η διεύθυνση της Αρχής αρνείται να υπογράψει τη συμφωνηθείσα συλλογική σύμβαση.

    Η αγγλόφωνη "Cyprus Mail" προβάλλει στο κύριο θέμα την έκθεση του Διεθνούς Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών ότι το Ιράκ μπορεί να κατασκευάσει πυρηνική βόμβα εντός μηνών από την ώρα που θα προμηθευτεί κατάλληλο υλικό από το εξωτερικό, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει δικό του πυρηνικό υλικό. Προβάλλει την επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο του Προέδρου της Μάλτας Γκουίντο ντε Μάρκο και την υπογραφή διμερών συμφωνιών που αφορούν την προώθηση και αμοιβαία προστασία των επενδύσεων και τη συνεργασία στον τομέα της εμπορικής ναυτιλίας.

    [03] (Κ) Πρόεδρος Ανωτάτου - Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο - Υποψηφιότητα

    Ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γεώργιος Πικής είναι υποψήφιος για μια από τις 18 θέσεις των Δικαστών του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

    [04] (Κ) Υπουργός Αμυνας - "Νικηφόρος"

    Ανεξάρτητα από τις διεργασίες για επίλυση του Κυπριακού, ο προγραμματισμός για την ετήσια στρατιωτική άσκηση "Νικηφόρος" συνεχίζεται, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Αμυνας Σωκράτης Χάσικος, προσθέτοντας πως τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, "ίσως να είναι και αυτά ένα από τα στοιχεία της άσκησης".

    Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την τελετή διαβεβαίωσης νέων στελεχών της Εθνικής Φρουράς για το ενδεχόμενο αναβολής της άσκησης λόγω των διεργασιών για επίλυση του Κυπριακού, ο κ. Χάσικος είπε ότι "έντονες διεργασίες για το Κυπριακό πάντοτε υπάρχουν, αλλά ταυτόχρονα η ΕΦ συνέχιζε σύμφωνα με τον προγραμματισμό της τις ασκήσεις, αλλά και την εκπαίδευση και ο 'Νικηφόρος' εντάσσεται μέσα σ' αυτά τα πλαίσια".

    [05] (Κ) ΗΠΑ - Κυπριακό

    Την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στις προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών επανέλαβε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα της συνάντησης στο Παρίσι στις 6 Σεπτεμβρίου μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, του Προέδρου Κληρίδη και του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.

    [06] (Κ) Βουλευτές - Συνέλευση για το Μέλλον της Ευρώπης

    [07] (K) Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    ----------------------------------
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 10/9/2002
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7399          1,7503
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,6974          1,7075
    Λίρα Αγγλίας                     1,0926          1,0991
    -----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    -----------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     202,4400        204,0595
    Δολάριο Αυστραλίας                 3,0895          3,1142
    Δολάριο Καναδά                     2,6562          2,6774
    Κορώνα Δανίας                     12,9011         13,0043
    Κορώνα Νορβηγίας                  12,8343         12,9369
    Κορώνα Σουηδίας                   15,9999         16,1278
    Φράγκο Ελβετίας                    2,5367          2,5569
    

    [08] (Κ) Δήμαρχος Λύσης - Εκκλησία Παναγίας

    Ερευνες σε όλα τα μέτωπα διεξάγει ο Δήμος Λύσης, μέσω των αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, ώστε οι ανεκτίμητοι θησαυροί που έκλεψαν οι Τούρκοι από την εκκλησία της Παναγίας της κατεχόμενης κωμόπολης να επιστραφούν στους νόμιμους δικαιούχους τους, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Ανδρέας Τοφιάς.

    Με αφορμή δημοσίευμα στον τ/κ Τύπο στο οποίο το λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών του ψευδοκράτους διαψεύδει τις πληροφορίες για την ανακάλυψη και λεηλασία του θησαυρού, ο κ. Τοφιάς είπε ότι "η όλη υπόθεση εξετάζεται με βάση συγκεκριμένα στοιχεία που υπάρχουν".

    "Για την όλη υπόθεση έχουν κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις οι αρχές της Δημοκρατίας," δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λύσης, προσθέτοντας ότι "οι πληροφορίες για τη λεηλασία διευρευνώνται και φαίνονται να ευσταθούν".

    [09] (Κ) Χρηματιστήριο - Μικρή πτώση

    Στο στενό εύρος διακύμανσης της μιας μονάδας διαπραγματεύτηκε σήμερα ο Γενικός Δείκτης, ο οποίος παρέμεινε σε αρνητική περιοχή σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Η αγορά κατέγραψε μικρές απώλειες της τάξης του 0,5%, κλείνοντας στις 86,72 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις 453 χιλιάδες λίρες, με το αγοραστικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στη μετοχή της Τράπεζας Κύπρου, η οποία συγκέντρωσε πέραν του 1/4 του ημερήσιου τζίρου, αξίας 119 χιλιάδων λιρών.

    [10] (Κ) Πρεσβεία ΗΠΑ - 11η Σεπτεμβρίου

    Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία ανακοίνωσε ότι αύριο Τετάρτη, 1η επέτειο της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, διοργανώνει τελετή στη μνήμη των θυμάτων, στην οποία θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης ο Πρόεδρος Κληρίδης θα μεταβεί στην αμερικάνικη πρεσβεία, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω Παντελή Κούρο στις 4.55 το απόγευμα.

    Στις 5.00, θα εκφωνήσει την ομιλία του ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ Μαϊκλ Κλόσον και θα ακολουθήσει η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στις 5.16 θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή στη μνήμη των θυμάτων.

    [11] (Κ) Κύπρος - Βέλγιο - Λουξεμβούργο - Ναυτιλιακή συμφωνία

    Υπεγράφη σήμερα στη Λευκωσία η πρώτη ναυτιλιακή συμφωνία μεταξύ Κύπρου και δύο χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    Τη ναυτιλιακή συμφωνία μεταξύ Κύπρου, Βελγίου και Λουξεμβούργου υπέγραψε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας στο βελγικό Υπουργείο Συγκοινωνιών, Μιχαέλ Γιόσεφ.

    [12] (Κ) ΟΑΣΕ - Συνάντηση Ομάδας Εργασίας

    Τη δημιουργία ad hoc επιτροπής, η οποία θα θέτει ενώπιον του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) τα προβλήματα της Μεσογείου, θα εισηγηθεί προς τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, η Ομάδα Εργασίας για Θέματα Μεσογείου του οργανισμού.

    [13] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                            86,72  (-0,50)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £    453.941
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20         CYP   288.654    351,28  (-0,55)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £    203.471     97,46  (-0,63)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £      9.328     81,30  (-0,43)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £      2.178     20,87  (-1,67)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £     19.116     61,72  ( 0,54)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £      8.058    106,48  ( 1,03)
    Εμπορικές Εταιρείες           £     16.509     18,98  ( 1,23)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £     15.346     57,15  (-0,09)
    Ετ. Πληροφορικής              £      4.808      3,64  (-1,36)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £      9.353     12,52  (-3,02)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £        000     15,42  ( 0,26)
    Ξενοδοχεία                    £     36.126     48,18  (-0,70)
    Αλλες Εταιρείες               £    104.641     83,11  (-0,66)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [14] (Κ) Οργανισμός Νεολαίας - Chico and the Gypsies - Συναυλίες

    Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, στο πλαίσιο της Γιορτής Νεολαίας, φιλοξενεί τον εντεταλμένο από την UNESCO αγγελιοφόρο της ειρήνης Chico και το συγκρότημά του σε δύο συναυλίες, αύριο στη Λεμεσό και την ερχόμενη Παρασκευή στη Λευκωσία.

    Οι συναυλίες τελούν υπό την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής UNESCO Κύπρου και εντάσσονται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Διεθνούς Πολιτιστικού Φεστιβάλ "Κύπρια 2002".

    [15] (Κ) Επίτροπος Διεύρυνσης - Κυπριακό - Τουρκία

    "Εσφαλμένη" χαρακτήρισε ο αρμόδιος για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Γερμανός Επίτροπος Γκούντερ Φερχόϊγκεν, τη θέση της τουρκικής πλευράς, ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες συνθήκες η Κύπρος δεν μπορεί να ενταχθεί στην ΕΕ, ενώ πρόσθεσε ότι η θέση αυτή έχει απορριφθεί από τους "15".

    Τη σαφέστατη αυτή τοποθέτηση έκανε σήμερα ο κ. Φερχόϊγκεν ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι η μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη και η μόνη που μπορεί να εκπροσωπεί ολόκληρο το νησί διεθνώς.

    Αυτό είναι σαφές και προκύπτει από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και κατά συνέπεια δεν μπορεί να υπάρξει καμμία αμφισβήτηση στο να διαπραγματεύεται η κυπριακή κυβέρνηση την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, συνέχισε ο κ. Φερχόϊγκεν.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Tuesday, 10 September 2002 - 17:49:12 UTC