Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 02-06-26

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (K) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [02] (Κ) Πρόεδρος ΗΠΑ - Περιοδική έκθεση για την Κύπρο
  • [03] (Κ) Εκπρόσωπος - Βελγικό μοντέλο
  • [04] (Κ) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας
  • [05] (K) Ελληνας Υπουργός Εσωτερικών - Κύπρος - Επίσκεψη
  • [06] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [07] (K) Χρηματιστήριο - Συνεχίστηκε η καθοδική πορεία
  • [08] (K) YΠΕΞ Γερμανίας - ΕΕ - Σύνοδος Κοπεγχάγης - Τουρκία
  • [09] (Κ) Πρόεδρος ΚΑ - Ετήσια Γενική Συνέλευση
  • [10] (Κ) ΥΠΕΣ Ιταλίας - Κύπρος - Επίσκεψη
  • [11] (Κ) Πρόεδρος Βουλής Σρι Λάνκα - Κύπρος - Επίσκεψη
  • [12] (Κ) Δημοσιογραφική Εστία - Πρόεδρος Κληρίδης- Θεμέλιος λίθος
  • [13] (K) Ανθρώπινο Δυναμικό - Διετές πρόγραμμα συνεργασίας
  • [14] (Κ) Πίτερ Χέιν - "Ραντικάλ" - Κυπριακό - ΕΕ
  • [15] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Βελγικό μοντέλο

  • [01] (K) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Οι αντιδράσεις της πολιτικής ηγεσίας σε ότι αφορά την επικείμενη συζήτηση του βελγικού μοντέλου στις απευθείας συνομιλίες για το Κυπριακό, η χθεσινή άτυπη σύσκεψη Ιεραρχών για το θέμα της διαχείρισης της εκκλησιαστικής περιουσίας, οι δύο Ε/Κ πρώην αξιωματούχοι εταιρείας που κατηγορούνται για απάτη στις ΗΠΑ, οι εξελίξεις σε ότι αφορά τη φορολογική μεταρρύθμιση και η ακρόαση του νέου Πρέσβη των ΗΠΑ στην Κύπρο από την αρμόδια Επιτροπής της αμερικανικής Γερουσίας είναι μερικά από τα θέματα που προβάλλουν οι σημερινές κυπριακές εφημερίδες.

    Η "Αλήθεια" γράφει στο κύριο της θέμα με τίτλο "Ο δογματισμός του Τάσσου προκαλεί διαφωνίες" πως το δογματισμό του Τάσσου Παπαδόπουλου, αλλά και τις διαφωνίες που προσπαθούν να αποκρύψουν οι ηγέτες των τριών κομμάτων της αντιπολίτευσης, έφερε στην επιφάνεια η πρόταση Ντενκτάς για λύση βελγικού μοντέλου, την ώρα μάλιστα που ο Τ/Κ ηγέτης προσπαθεί να αποφύγει τη συνολική συζήτηση του βελγικού συντάγματος, μετά τη θετική τοποθέτηση του Προέδρου Κληρίδη. Σε άλλο θέμα αναφέρει πως με ποσοστό 71% ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης ανεδείχθη ως ο πιο σύγχρονος και με νέες αντιλήψεις πολιτικός της Κύπρου στην έρευνα της SRI που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΔΗΣΥ.

    "Η Μάχη" με κύριο τίτλο "Παραιτούμαι αν δεν είναι ο Τάσσος" σημειώνει πως τόσο σίγουρος ήταν χθες ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος θα είναι ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ για την προεδρία της Δημοκρατίας που δήλωσε έτοιμος να παραιτηθεί από τη θέση του αν η πρόβλεψή του αυτή δεν επαληθευθεί. Σε άλλο θέμα σημειώνει πως ο αδελφός του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Ηλίας, δήλωσε χθες, ότι ο Μακαριότατος θα επιστρέψει στην Κύπρο υγιής, σε δύο μήνες.

    Ο "Πολίτης" γράφει στο κύριο του θέμα ότι η αμερικανική κυβέρνηση προτίθεται να ζητήσει διάταγμα έκδοσης για να δικάσει τρεις πρώην αξιωματούχους εταιρείας, δύο από τους οποίους είναι Ε/Κ, οι οποίοι κατηγορήθηκαν τη Δευτέρα από ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, για λογιστική απάτη και εκμετάλλευση θέσης για παραχώρηση πληροφοριών σε χρηματιστές με σκοπό την πραγματοποίηση συναλλαγών. Αλλού η εφημερίδα αναφέρει πως ακάθεκτο προχωρά το κατοχικό καθεστώς στη διαπλάτυνση του δρόμου Αρσους - Πύλας παρά τις υποδείξεις των ΗΕ και την αντίδραση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

    "Η Σημερινή" με κύριο τίτλο "Στα δύο οι ιεράρχες" αναφέρει πως σε δυο στρατόπεδα έχουν χωριστεί τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, όπως φάνηκε και από την ψεσινή σύσκεψη που είχαν, μετά την τελετή λήξης των μαθημάτων στην Ιερατική Σχολή "Απόστολος Βαρνάβας". Η διαφωνία έγκειται στο κατά πόσον οι αρχιερείς θα πρέπει να προχωρήσουν σε περαιτέρω αποφάσεις για τη διαχείριση της περιουσίας της Αρχιεπισκοπής ή όχι. Σε άλλο θέμα γράφει πως δεν τα βρήκαν στο θέμα του ευρωστρατού οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας Γιώργος Παπανδρέου και Ισμαϊλ Τζεμ, οι οποίοι συναντήθηκαν χθες στην Κωνσταντινούπολη.

    "Ο Φιλελεύθερος" γράφει στο κύριο του θέμα με τίτλο "Προς πολύπλευρη τουρκική επίθεση" ότι πολύπλευρη επίθεση της Αγκυρας σε πολιτικό, διπλωματικό, νομικό και στρατιωτικό επίπεδο βρίσκεται σε εξέλιξη και αποτελεί τη στρατηγική που έχει διαμορφωθεί για την Κύπρο στο επίπεδο του πανίσχυρου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για την περίοδο μέχρι το Δεκέμβριο. Αλλού σημειώνει πως κατά 5 - 30% θα αυξηθούν οι συντάξεις με βάση συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ της Βουλής και των Υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών, στο πλαίσιο της φορολογικής μεταρρύθμισης. Η ελάχιστη βασική σύνταξη διαμορφώνεται στις 200 λίρες μηνιαίως, σε σύγκριση με 144 λίρες που είναι σήμερα η κατώτατη και 165 λίρες η ανώτατη.

    Η "Χαραυγή" με κύριο τίτλο "Ανεφάρμοστο μοντέλο" αναφέρει πως σε επικίνδυνες ατραπούς φαίνεται να οδηγείται το Κυπριακό, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία στην πολιτική ηγεσία του τόπου και ειδικότερα στην αντιπολίτευση, η οποία προειδοποιεί ότι το βελγικό μοντέλο δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην Κύπρο. Σε άλλο θέμα γράφει πως ο νέος Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Κύπρο Μάικλ Κλόσσομ δήλωσε κατά την ακρόαση στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας για την επικύρωση του διορισμού του πως υπάρχει ένα πραγματικό παράθυρο ευκαιρίας τώρα για να επιτευχθεί επίλυση του Κυπριακού στις απευθείας συνομιλίες, πριν τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στην Κοπεγχάγη.

    Η αγγλόφωνη "Cyprus Mail" γράφει στο κύριο της θέμα με τίτλο "Οι ΗΠΑ θέλουν την έκδοση υπόπτων για απάτη" ότι οι αμερικανικές διωκτικές αρχές θα ζητήσουν την έκδοση από την Κύπρο δύο πρώην στελεχών εταιρείας, που κατηγορούνται μαζί με τρίτο άτομο για εμπλοκή σε ένα μεγάλο σχέδιο εξαπάτησης που είχε ως αποτέλεσμα την εξαπάτηση μετόχων από τους οποίους φέρεται να πήραν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Αλλού η εφημερίδα αναφέρεται στη συνάντηση των επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων των έξι χωρών της Ομάδας του Λουξεμβούργου, κατά την οποία εξέφρασαν αισιοδοξία ότι θα καταστούν μέλη της ΕΕ μέχρι το 2004 και αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν στη Βουδαπέστη τον Οκτώβριο.

    [02] (Κ) Πρόεδρος ΗΠΑ - Περιοδική έκθεση για την Κύπρο

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να υποστηρίζουν τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών για εξεύρεση μιας δίκαιης και μόνιμης διευθέτησης του κυπριακού προβλήματος, γράφει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους σε επιστολή του προς τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Αμερικής.

    Σύμφωνα με τις πρόνοιες του νόμου για την Ξένη Βοήθεια του 1961, ο Αμερικανός Πρόεδρος κατέθεσε στις 24 Ιουνίου στα νομοθετικά σώματα της χώρας του την περιοδική έκθεση για την Κύπρο, που καλύπτει την περίοδο από την 1η Απριλίου 2002 μέχρι την 31ή Μαΐου 2002.

    [03] (Κ) Εκπρόσωπος - Βελγικό μοντέλο

    Είναι ανήκουστο κάποιοι να ερμηνεύουν τη συζήτηση του βελγικού μοντέλου ως αλλαγή της βάσης των συνομιλιών, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου, σημειώνοντας πως το μοντέλο αυτό "είναι σαφές ότι εμπίπτει μέσα στα πλαίσια των κατευθυντήριων γραμμών που έδωσε το Εθνικό Συμβούλιο, εμπίπτει μέσα στα πλαίσια που καθορίζουν τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας.

    Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Παπαπέτρου τόνισε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί δεν ενημερώθηκαν για το θέμα αυτό από τις δηλώσεις του Προέδρου Κληρίδη στα ΜΜΕ αλλά κατά τη διάρκεια συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου και επεσήμανε πως "είναι φανερό ότι ορισμένες τοποθετήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας (από πολιτικούς αρχηγούς) ή ορισμένες τοποθετήσεις που δεν έγιναν ελαύνονται ουσιαστικά από υπολογισμούς σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές".

    [04] (Κ) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    ----------------------------------
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 26/06/2002
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7186          1,7289
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,7009          1,7111
    Λίρα Αγγλίας                     1,1163          1,1229
    -----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    -----------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     204,3259        205,9605
    Δολάριο Αυστραλίας                 2,9530          2,9766
    Δολάριο Καναδά                     2,5652          2,5857
    Κορώνα Δανίας                     12,7547         12,8567
    Κορώνα Νορβηγίας                  12,6322         12,7332
    Κορώνα Σουηδίας                   15,5680         15,6925
    Φράγκο Ελβετίας                    2,5219          2,5420
    

    [05] (K) Ελληνας Υπουργός Εσωτερικών - Κύπρος - Επίσκεψη

    Ο Ελληνας Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Κώστας Σκανδαλίδης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο στις 27 και 28 Ιουνίου 2002, για να παραστεί στα αποκαλυπτήρια του μνημείου του ήρωα Κυριάκου Μάτση.

    [06] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                            93,34 (-1,90)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £  1.096.112
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20         CYP   612.649    396,11 (-1,82)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £    334.325    111,48 (-1,59)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £     51.739     83,64 (-2,31)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £      6.137     28,16 (-3,79)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £    163.054     60,68 (-3,10)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £     14.363     83,25 (-2,12)
    Εμπορικές Εταιρείες           £     16.325     20,51 (-1,30)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £     24.176     51,21 (-1,90)
    Ετ. Πληροφορικής              £     39.336      3,63 (-2,42)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £     41.672     14,08 (-0,28)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £      1.451     17,54 ( 1,15)
    Ξενοδοχεία                    £    125.766     50,93 (-2,73)
    Αλλες Εταιρείες               £    230.597     90,02 (-2,14)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [07] (K) Χρηματιστήριο - Συνεχίστηκε η καθοδική πορεία

    Συνέχεια στην καθοδική πορεία, την οποία παρουσιάζει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου κατά τις τελευταίες ημέρες, έδωσε η σημερινή συνάντηση, με την αγορά να κατρακυλά σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα τιμών. Αποτέλεσμα ήταν ο Γενικός Δείκτης να καταγράψει μεγάλες απώλειες της τάξης του 1,9%, υποχωρώντας στις 93,34 μονάδες με το σύνολο των κλαδικών δεικτών να σημειώνει σημαντικές ζημιές. Αυξημένη παρουσιάστηκε σήμερα η αξία των συναλλαγών, η οποία άγγιξε το ένα εκατομμύριο λίρες.

    [08] (K) YΠΕΞ Γερμανίας - ΕΕ - Σύνοδος Κοπεγχάγης - Τουρκία

    Ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ επεσήμανε ακόμη μία φορά τη γερμανική θέση ότι οι διαπραγματεύσεις με τις υπό ένταξη στην ΕΕ χώρες θα ολοκληρωθούν εντός του έτους, έτσι ώστε το Δεκέμβρη στη Σύνοδο της Κοπεγχάγης να αποφασισθεί η ένταξή τους στην Κοινότητα. Στο θέμα της τουρκικής υποψηφιότητας, ο Γερμανός ΥΠΕΞ κατέστησε σαφή την άρνηση της γερμανικής κυβέρνησης.

    Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της γερμανικής Βουλής, ο κ. Φισερ είχε ερωτηθεί από τους βουλευτές για τη γερμανική στάση έναντι της πρόθεσης της δανικής προεδρίας να δοθεί στην Τουρκία ένα χρονοδιάγραμμα για την ενταξιακή της πορεία στην Κοινότητα, αναγνωρίζοντας το ρόλο της σε διεθνείς στρατιωτικές αποστολές όπως στο Αφγανιστάν, αλλά και θέλοντας να κάνει την Αγκυρα πιο συνεργάσιμη στην επίλυση πολλών διαφορών όπως στο ζήτημα του Ευρωστρατού και της Κύπρου.

    [09] (Κ) Πρόεδρος ΚΑ - Ετήσια Γενική Συνέλευση

    Κέρδος ύψους 4,1 εκατομμυρίων λιρών πριν τη φορολογία πραγματοποίησε το Συγκρότημα των Κυπριακών Αερογραμμών (ΚΑ) για το 2001, σε σύγκριση με κέρδος ύψους 5,6 εκ. λιρών το 2000, ενώ το κέρδος μετά τη φορολογία διαμορφώθηκε για το 2001 στα 2,4 εκ. σε σχέση με 3,9 εκ. λίρες του προηγούμενου χρόνου.

    Μιλώντας στο πλαίσιο της 55ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Κυπριακών Αερογραμμών, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συγκροτήματος Χάρης Λοϊζίδης είπε ότι η εταιρεία θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη να λειτουργεί πάνω σε καθαρά εμπορική βάση και με ανταγωνιστικά κριτήρια, γι' αυτό, είπε, "εισηγούμαστε την άμεση μείωση της συμμετοχής του κράτους σε ποσοστό 51% σε πρώτο στάδιο, χωρίς να αποκλείεται περαιτέρω μείωση".

    Ο Πρόεδρος των ΚΑ ανέφερε ότι τα συνολικά εισοδήματα του Συγκροτήματος για το 2001, εξαιρουμένης της συνδεδεμένης εταιρείας Κυπριακές Αερογραμμές (καταστήματα αδασμολόγητων ειδών), σημείωσαν αύξηση σε ποσοστό 10% και έφθασαν τα 178,3 εκατομμύρια λίρες σε σύγκριση με 162 εκατομμύρια λίρες το 2000.

    [10] (Κ) ΥΠΕΣ Ιταλίας - Κύπρος - Επίσκεψη

    [11] (Κ) Πρόεδρος Βουλής Σρι Λάνκα - Κύπρος - Επίσκεψη

    Εφθασε το απόγευμα στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Βουλής της Σρι Λάνκα Τζόζεφ Μάικλ Περέρα, για πενθήμερη επίσημη επίσκεψη.

    [12] (Κ) Δημοσιογραφική Εστία - Πρόεδρος Κληρίδης- Θεμέλιος λίθος

    Περίπου ενάμιση εκατομμύριο λίρες θα στοιχίσει η Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, ο οποίος κατέθεσε σήμερα το θεμέλιο λίθο της.

    Σε χαιρετισμό του στην τελετή, ο Πρόεδρος Κληρίδης είπε ότι "η κυβέρνηση παραχώρησε τη γη, της οποίας η αξία υπερβαίνει τις 800 χιλιάδες λίρες, και επιπλέον συνολικά θα δώσει το ποσό των τριακοσίων τριάντα χιλιάδων λιρών". Δήλωσε δε ότι η κυβέρνηση "θα μελετήσει σήμερα το θέμα παραχώρησης επιπρόσθετης οικονομικής βοήθειας".

    [13] (K) Ανθρώπινο Δυναμικό - Διετές πρόγραμμα συνεργασίας

    Διετές πρόγραμμα συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού και ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού της Ελλάδας.

    [14] (Κ) Πίτερ Χέιν - "Ραντικάλ" - Κυπριακό - ΕΕ

    Η επίλυση του Κυπριακού δεν αποτελεί προϋπόθεση για την ένταξη της Κύπρου στην EE, λέει ο Βρετανός Υπουργός αρμόδιος για την ΕΕ Πήτερ Χέιν, αλλά τονίζει ότι δεν ωφελεί κανέναν η διατήρηση του στάτους κβο στην Κύπρο.

    [15] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Βελγικό μοντέλο

    Δεν αλλάζει η μέχρι σήμερα βάση των απευθείας συνομιλιών για το Κυπριακό, σημείωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, κληθείς να σχολιάσει δήλωσή του για ενδεχόμενη συζήτηση του βελγικού μοντέλου στις απευθείας συνομιλίες.

    Σε δηλώσεις του ύστερα από την κατάθεση του θεμέλιου λίθου της Δημοσιογραφικής Εστίας στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος Κληρίδης είπε ότι ο Τ/Κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς "ανεφέρθη σε ορισμένα άρθρα" του βελγικού μοντέλου στις απευθείας συνομιλίες του Κυπριακού "και του είπαμε ότι δεν δεχόμεθα επιλεκτικά να επιλέγει ο καθένας εκείνο το οποίο θέλει".


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Wednesday, 26 June 2002 - 17:50:01 UTC