Subscribe to our Personal NewsPaper-Online (Free Custom News Service) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 02-04-21

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Ηνωμένες Πολιτείες - Αφιξη
  • [02] (Κ) Ράλλι Κύπρος - Δεύτερο σκέλος - Ακύρωση ειδικής
  • [03] (Κ) Ράλλι Κύπρος - Τρίτο και τελευταίο σκέλος
  • [04] (Κ) Εκδήλωση υπέρ του Παλαιστινιακού λαού
  • [05] (K) Eπισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [06] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Αναχώρηση για Ισπανία
  • [07] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - 27η Πορεία Χριστοδούλας
  • [08] (Κ) Ράλλι Κύπρος - Τρίτο σκέλος - Ειδικές
  • [09] (Κ) Ράλλι Κύπρος - Χατζηπαναγιώτου - Ελλαδίτες οδηγοί
  • [10] (K) Ράλλι Κύπρος - Ο Μακρέι χάνει την πρωτοπορία
  • [11] (Κ) Εκτακτο Επαρχιακό Συνέδριο ΔΗΚΟ Λευκωσίας
  • [12] (Κ) Ράλλι Κύπρος 2002 - Νικητής ο Γκρόνχολμ
  • [13] (Κ) Ψηφιακός κινηματογράφος - Σεμινάριο
  • [14] (Κ) Ελληνικό ΥΠΕΞ - Κύπρος - ΕΕ - Σολάνα
  • [15] Ράλλι Κύπρος - Λήξη αγώνα - Απονομή επάθλων
  • [16] (Κ) Ράλλι Κύπρος - Λήξη - Δημοσιογραφική διάσκεψη

  • [01] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Ηνωμένες Πολιτείες - Αφιξη

    Ανάμιξη του αμερικανικού παράγοντα στις διεργασίες για επίλυση του κυπριακού προβλήματος αναμένει ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας, χωρίς ωστόσο να καθορίσει το βαθμό και την ποιότητά της ανάμιξης αυτής.

    "Αναμένω να υπάρξει κάποια ανάμιξη. Δεν μπορώ να καθορίσω το βαθμό και την ποιότητα αυτής της ανάμιξης", είπε ο κ. Χριστόφιας λίγο μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, επισημαίνοντας ότι η αμερικανική ανάμιξη πρέπει να είναι έγκαιρη.

    Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παροτρύνουν την ε/κ πλευρά να επιδείξει υπομονή μπροστά στην πιθανότητα ο Τ/Κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς να αλλάξει τακτική στις απευθείας συνομιλίες.

    [02] (Κ) Ράλλι Κύπρος - Δεύτερο σκέλος - Ακύρωση ειδικής

    Η δυνατή βροχόπτωση χθες στην επαρχία Λεμεσού είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση της τελευταίας ειδικής διαδρομής του δεύτερου σκέλους του Ράλλι Κύπρος, αφού η λάσπη κατά μήκος της ειδικής θα καθιστούσε δύσκολη τη διέλευση ασθενοφόρου, εάν αυτό χρειαζόταν.

    Για το λόγο αυτό, η ειδική διαδρομή Φοινί - Κοιλίνια ακυρώθηκε και οι οδηγοί επέστρεψαν στο χώρο της επίχωσης στη Λεμεσό, με το Βρετανό οδηγό της Ford Κόλιν Μακρέι να προηγείται στη συνολική κατάταξη, ακολουθούμενος από τον Φινλανδό οδηγό της Peugeot Μάρκους Γκρόνχολμ και τον επίσης Φινλανδό Τόμι Μάκινεν με Subaru.

    [03] (Κ) Ράλλι Κύπρος - Τρίτο και τελευταίο σκέλος

    Αρχισε σήμερα το πρωί το τρίτο και τελευταίο σκέλος του Ράλλι Κύπρος, με συνολικά 33 πληρώματα, από τα 60 που εκκίνησαν προχθές, να συνεχίζουν στον αγώνα. Κατά το σημερινό σκέλος οι οδηγοί αναμένεται να δώσουν τη μάχη τους για μια θέση στους βαθμούς.

    Ο Βρετανός οδηγός της Ford Κόλιν Μακρέι είναι μέχρι στιγμής πρώτος στη συνολική κατάταξη με δεύτερο τον Μάρκους Γκρόνχολμ της Peugeot και με διαφορά χρόνου 26 δευτερόλεπτα, ενώ τρίτος είναι ο Τόμι Μάκινεν με Subaru.

    Τη τρίτη θέση διεκδικούν ωστόσο άλλοι δύο οδηγοί, οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στο χρόνο του Μάκινεν. Πρόκειται για τον οδηγό της Peugeot Ρίτσιαρντ Μπερνς και τον ομόσταυλό του, Χάρι Ροβάνπερα, που αναμένεται να δώσουν τη δική τους μάχη σήμερα.

    [04] (Κ) Εκδήλωση υπέρ του Παλαιστινιακού λαού

    Εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ και προσευχήθηκαν στην εκκλησία Αγίου Ιγνατίου Αντιοχείας στη Λεμεσό, υπέρ της ειρήνης και της δικαίωσης του Παλαιστινιακού λαού.

    Στην εκδήλωση που οργάνωσε η Επιτροπή ανακούφισης των Αγίων Τόπων, έλαβαν μέρος οι πρεσβευτές της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Αιγύπτου, της Λιβύης και του Λιβάνου, ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΚΙΣΟΣ Βάσος Λυσσαρίδης, καθώς και βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων.

    [05] (K) Eπισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Ποικίλα είναι τα θέματα που προβάλλονται στα σημερινά πρωτοσέλιδα των κυπριακών εφημερίδων, με επικρατέστερο το θέμα των επικείμενων προεδρικών εκλογών. Αλλα θέματα είναι το κόστος των κυπριακών φρούτων και φθαρτών σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η προετοιμασία στις Βρετανικές Βάσεις για το ενδεχόμενο δημιουργίας κρίσης από την Τουρκία, καθώς και οι εξελίξεις μετά τα επεισόδια έξω από την οικία του Ισραηλινού Πρεσβευτή.

    Η "Αλήθεια", υπό τον τίτλο "Ο Τάσσος συνεχίζει να διχάζει", γράφει ότι μπορεί το ΔΗΚΟ να ανέλαβε το ρόλο να εγκαινιάσει τον κύκλο χωριστών συναντήσεων με το ΑΚΕΛ και το ΚΙΣΟΣ, εντούτοις όμως το όνομα του Τάσσου Παπαδόπουλου ως υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές συνεχίζει να διχάζει εντός τόσο του ΑΚΕΛ όσο και του ΚΙΣΟΣ. Σε άλλο της θέμα η εφημερίδα γράφει ότι η δυσφορία των Ισραηλινών μετά τα επεισόδια έξω από την οικία του Ισραηλινού Πρεσβευτή στη Λευκωσία πιθανόν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο Κυπριακό, λόγω του εβραϊκού λόμπι που επικρατεί στις ΗΠΑ.

    "Η Μάχη", με πρωτοσέλιδο τίτλο "Κλίνει σε τρίτον ο ΔΗΣΥ", γράφει ότι ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος κερδίζει στον ΔΗΣΥ η ιδέα για υποστήριξη από το κόμμα προσώπου που ανήκει στον ενδιάμεσο χώρο για την προεδρία του κράτους. Αναφέρει επίσης ότι το ενδεχόμενο αυτό θεωρείται σαν το επικρατέστερο σενάριο στα ανώτατα κλιμάκια του κόμματος. Αλλού προβάλλει συνέντευξη του Υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι η τελική διευθέτηση του Κυπριακού θα είναι τέτοια που δεν θα επιτρέπει επανάληψη των γεγονότων του 1960 και 1970.

    Ο "Πολίτης" έχει σήμερα ως πρωτοσέλιδο τίτλο "Ακριβή μου Κύπρος" και γράφει ότι μετά από έρευνα του "Π", τα φθαρτά και τα φρούτα στη Λευκωσία είναι κατά πολύ ακριβότερα από τις αντίστοιχες τιμές στις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, λόγω της παντελούς έλλειψης ανταγωνισμού. Αλλού γράφει ότι οι Μαρωνίτες της Κύπρου ζητούν σε επιστολή τους που έστειλαν στον Πατριάρχη Αντιόχειας, τη δημιουργία ειδικού καθεστώτος για τα χωριά τους εάν αυτά δεν ενταχθούν στον ε/κ τομέα, μετά τη λύση του κυπριακού προβλήματος.

    "Η Σημερινή", με πρωτοσέλιδο τίτλο "Ετοιμάζονται για κρίση", γράφει ότι σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο της ΚΥΠ, οι Βρετανοί, λαμβάνοντας υπόψη τις τουρκικές απειλές για κρίση την Κύπρο, πραγματοποίησαν στις Βάσεις άσκηση επί χάρτου σε σενάρια κρίσης στο νησί λόγω πιθανού αδιεξόδου στις απευθείας συνομιλίες. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι δύο βουλευτές του ΔΗΣΥ, με πρόταση νόμου που θα καταθέσουν στη Βουλή, θα ζητούν τη μείωση του ωραρίου των κέντρων κατά μια ώρα καθώς και τον αυστηρότερο καθορισμό ηλικίας των θαμώνων. Για το σκοπό αυτό οι δύο βουλευτές θα έχουν αύριο συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

    "Ο Φιλελεύθερος", υπό τον τίτλο "Συνεργασία και μετά όνομα", γράφει ότι η τριμερής συνεργασία των κομμάτων για τις προεδρικές εκλογές προχωρά σε θέματα ουσίας και κάνει ανοίγματα προς τα μικρά κόμματα, ενώ αργότερα θα ασχοληθούν με το όνομα του υποψηφίου που θα υποστηρίξουν στις εκλογές. Σε άλλο θέμα γράφει ότι, σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές που μίλησαν στον "Φ", ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης και ο Τ/Κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς έχουν συζητήσει στον τρίτο γύρο των συνομιλιών μόνο το θέμα των δομών εξουσίας, ενώ τα Ηνωμένα Εθνη θα επαναξιολογήσουν την πορεία των συνομιλιών.

    Η "Χαραυγή", με πρωτοσέλιδο τίτλο "Ασυνεννοησία με κόστος", γράφει ότι ασυνεννοησία επικρατεί μεταξύ των Υπουργείων Υγείας και Συγκοινωνιών όσον αφορά την παράταση παράδοσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για άλλα πέντε χρόνια, την οποία ζήτησε ο εργολάβος του έργου. Αλλού γράφει ότι σε ομιλία του στο Λονδίνο, ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας προειδοποίησε ότι τα δύσκολα για την Κύπρο ακόμα να έρθουν. Είπε, επίσης, ότι ο ΟΗΕ θα προσπαθεί μέχρι την τελευταία στιγμή να εξεύρει διέξοδο στις απευθείας συνομιλίες για το Κυπριακό.

    [06] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Αναχώρηση για Ισπανία

    Σημασία για τα Ηνωμένα Εθνη έχει να αρθεί το αδιέξοδο και όχι να γίνουν "μικροκινήσεις", οι οποίες δεν θα σώσουν τις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού, εκτιμά ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

    [07] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - 27η Πορεία Χριστοδούλας

    "Ολοι μαζί μπορούμε πιο αποτελεσματικά να δώσουμε τη μάχη κατά του καρκίνου", επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, σε χαιρετισμό του στην 27η Πορεία Χριστοδούλας.

    [08] (Κ) Ράλλι Κύπρος - Τρίτο σκέλος - Ειδικές

    Συναρπαστικός εξελίσσεται ο αγώνας για μια θέση στους βαθμούς στο Ράλλι Κύπρος, το τρίτο και τελευταίο σκέλος του οποίου διεξάγεται σήμερα και που περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές, από τις οποίες ήδη έχουν συμπληρωθεί οι δύο.

    Ο οδηγός της Peugeot Χάρι Ροβάνπερα κέρδισε την πρώτη ειδική διαδρομή Βαβατσινιά - Μάντρα Καμπιού, με δεύτερο τον ομόσταυλό του, Ρίτσιαρντ Μπερνς, με χρόνο ένα δευτερόλεπτο διαφορά από τον πρώτο. Τρίτο καλύτερο χρόνο έφερε ο επίσης οδηγός της Peugeot, Μάρκους Γκρόνχολμ.

    Στη δεύτερη ειδική διαδρομή Μαχαιράς - Αγιοι Βαβατσινιάς, τον καλύτερο χρόνο έφερε ο οδηγός της Subaru Τόμι Μάκινεν, με δεύτερο τον Ροβάνπερα και τρίτο τον Μπερνς.

    [09] (Κ) Ράλλι Κύπρος - Χατζηπαναγιώτου - Ελλαδίτες οδηγοί

    "Δύσκολες, αλλά καταπληκτικές" χαρακτήρισε τις ειδικές διαδρομές του Ράλλι Κύπρος 2002 ο Ελλαδίτης οδηγός Στρατής Χατζηπαναγιώτου, παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα λόγω μετακίνησης του ραδιατέρ στο αυτοκίνητό του, Mitsubishi Lancer Evo 6, κατά την τρίτη ειδική διαδρομή του δεύτερου σκέλους του αγώνα.

    Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος είναι ένας εκ των τριών Ελλαδιτών οδηγών που λαμβάνουν μέρος στο Ράλλι Κύπρος 2002, επιδοκίμασε την άριστη διεξαγωγή του αγώνα και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται, ενώ χαρακτήρισε τις ειδικές διαδρομές ως "δύσκολες, αλλά καταπληκτικές".

    [10] (K) Ράλλι Κύπρος - Ο Μακρέι χάνει την πρωτοπορία

    Ο οδηγός της Ford Κόλιν Μακρέι έχασε την πρώτη θέση στη συνολική κατάταξη στο Ράλλι Κύπρος, έχοντας διαφορά χρόνου 50,5 δευτερολέπτων από τον Μάρκους Γκρόνχολμ με Peugeot, που πήρε την πρώτη θέση. Στην κατάταξη ακολουθεί ο οδηγός της Subaru Τόμι Μάκινεν, ο Χάρι Ροβάνπερα με Peugeot και ο ομόσταυλός του, Ρίτσιαρντ Μπερνς.

    Ο Μακρέι έχασε πολύ χρόνο όταν το αυτοκίνητό του ανετράπη κατά τη διάρκεια της δεύτερης ειδικής διαδρομής του σημερινού τρίτου και τελευταίου σκέλους του αγώνα.

    [11] (Κ) Εκτακτο Επαρχιακό Συνέδριο ΔΗΚΟ Λευκωσίας

    Δεν γίνονται διαπραγματεύσεις στις απευθείας συνομιλίες αλλά απλή καταγραφή των θέσεων των δύο πλευρών, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Τάσσος Παπαδόπουλος, σε ομιλία του στο Εκτακτο Επαρχιακό Συνέδριο του ΔΗΚΟ Λευκωσίας.

    Η καταγραφή αυτή, είπε, είναι επικίνδυνη λόγω της πάγιας τακτικής των Τ/Κ που εκμαιεύουν σιγά-σιγά παραχωρήσεις από ε/κ πλευράς και οι οποίες αποτελούν πολιτικό κεκτημένο.

    [12] (Κ) Ράλλι Κύπρος 2002 - Νικητής ο Γκρόνχολμ

    [13] (Κ) Ψηφιακός κινηματογράφος - Σεμινάριο

    Για πρώτη φορά μέχρι σήμερα δύο σημαντικά ευρωπαϊκά οπτικοακουστικά προγράμματα, το Eureka και το Eurimages, συνδιοργάνωσαν στη Λάρνακα με τη βοήθεια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, σεμινάριο για το ψηφιακό μέλλον του κινηματογράφου.

    [14] (Κ) Ελληνικό ΥΠΕΞ - Κύπρος - ΕΕ - Σολάνα

    "Η Ελλάδα διαθέτει όλες τις θεσμικές δυνατότητες για να διασφαλίσει την απρόσκοπτη ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας" στην Ευρωπαϊκή Ενωση, σύμφωνα με τις συλλογικές αποφάσεις της ΕΕ, διαβεβαίωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, Παναγιώτης Μπεγλίτης.

    [15] Ράλλι Κύπρος - Λήξη αγώνα - Απονομή επάθλων

    Η μάχη για τους βαθμούς στο Ράλλι Κύπρος 2002 διεξήχθη μέχρι και την τελευταία στιγμή, χαρίζοντας συναρπαστικές στιγμές στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για να κερδίσει τελικά ο Φινλανδός οδηγός της Peugeot Μάρκους Γκρόνχολμ, ο οποίος προηγείτο από τη δεύτερη ειδική διαδρομή του σημερινού τρίτου σκέλους του Ράλλι.

    Ο προηγούμενος πρωτοπόρος του αγώνα Κόλιν Μακρέι με Ford έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ανετράπη, χάνοντας έτσι χρόνο, ενώ βγήκε και από τους βαθμούς όταν στην τέταρτη ειδική διαδρομή το αυτοκίνητό του ανετράπη και πάλι.

    Η έντονη μάχη διεξήχθη ωστόσο για τη δεύτερη και τρίτη θέση, αφού ο Ρίτσιαρντ Μπερνς της Peugeot και ο Τόμι Μάκινεν της Subaru άλλαζαν μεταξύ τους θέση. Αυτό κράτησε μέχρι το τέλος, για να πάρει τελικά τη δεύτερη θέση ο Μπερνς, με 56,8 δευτερόλεπτα διαφορά χρόνου από τον Γκρόνχολμ.

    Την τέταρτη θέση πήρε, ύστερα από συναρπαστικό αγώνα, ο Χάρι Ροβάνπερα με Peugeot, την πέμπτη θέση πήρε ο Πίτερ Σόλμπεργκ με Subaru και την εξάδα έκλεισε ο Κόλιν Μακρέι.

    Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Ουράνιος Ιωαννίδης απένειμε το έπαθλο στον νικητή του Ράλλι Μάρκους Γκρόνχολμ, ενώ ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Κώστας Θεμιστοκλέους απένειμε το έπαθλο στον δεύτερο Ρίτσιαρντ Μπερνς και ο Γενικός Διευθυντής του ΚΟΑ Κώστας Παπακώστας το έπαθλο στον τρίτο Τόμι Μάκινεν. Οι απονομές έγιναν στο χώρο της επίχωσης στη Λεμεσό, μπροστά από μεγάλο πλήθος κόσμου.

    Ο συναρπαστικός αγώνας με πολλά απρόοπτα, αλλά και 28 αποχωρήσεις, σημαδεύτηκε και από τη βαριά βροχόπτωση κατά τη διάρκεια ορισμένων ειδικών διαδρομών, με αποτέλεσμα να υπάρχει λάσπη κατά μήκος αυτών και να δημιουργηθούν δυσκολίες για τους περισσότερους διαγωνιζομένους.

    Κατά το σημερινό σκέλος του αγώνα διεξήχθησαν έξι ειδικές διαδρομές, που κάλυπταν συνολικά 82 χιλιόμετρα.

    Την πρώτη ειδική κέρδισε ο Φινλανδός οδηγός της Peugeot Χάρι Ροβάνπερα, τη δεύτερη, την τρίτη και την πέμπτη ο Μάκινεν, ο Πίτερ Σόλμπεργκ την τέταρτη και την έκτη ειδική διαδρομή κέρδισε ο Μπερνς.

    Συνολικά τερμάτισαν 32 αυτοκίνητα. Μεταξύ των πληρωμάτων που τερμάτισαν βρίσκονται και τέσσερα κυπριακά, από τα έξι που εκκίνησαν στον αγώνα, με οδηγούς τους Ανδρέα Τσουλόφτα με Mitsubishi Lancer Evo 6 ο οποίος κατέλαβε τη 18η θέση, Χαράλαμπος Τιμοθέου με Mitsubishi Lancer Evo 6 ο οποίος κατέλαβε την 27η θέση, ο Κωνσταντίνος Γεωργαλλής με Subaru Impreza ο οποίος κατέλαβε την 28η θέση στη συνολική κατάταξη και ο Γιώτης Χαρτούπαλος επίσης με Mitsubishi Lancer Evo 6 ο οποίος κατέλαβε τη 32η θέση.

    Ο Ελλαδίτης οδηγός Γιάννης Παπαδημητρίου με Subaru Impreza κατέλαβε τη 16η θέση και ο επίσης Ελλαδίτης οδηγός Δημήτρης Κουνέλης με Mitsubishi την 29η.

    [16] (Κ) Ράλλι Κύπρος - Λήξη - Δημοσιογραφική διάσκεψη

    Πολύ συναρπαστικό χαρακτήρισαν το Ράλλι Κύπρος 2002 οι τρεις πρώτοι οδηγοί Μάρκους Γκρόνχολμ της Peugeot, ο ομόσταυλός του Ρίτσιαρντ Μπερνς και ο Τόμι Μάκινεν της Subaru, οι οποίοι πρόσθεσαν ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν τέτοιες που αύξησαν τη δυσκολία τους να οδηγήσουν χωρίς λάθη στις ειδικές διαδρομές.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Sunday, 21 April 2002 - 17:49:15 UTC