Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (PM), 01-09-17

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Υπ. Συγκοινωνιών - Τρομοκρατία - Μέτρα ασφάλειας
  • [02] Πρόεδρος Βουλής - Κινέζος Υπουργός
  • [03] ΟΗΕ - Ειδική Σύνοδος για τα Παιδιά - Ετήσια έκθεση
  • [04] Χρηματιστήριο - Πορεία ελεύθερης πτώσης
  • [05] Πρόεδρος Βουλής - Επιτροπή Καρπασίας - Παπαζαχαρίου
  • [06] Βρετανία - Εκπρόσωπος ΥΠΑΜ - Κύπρος - Βάσεις
  • [07] Προέδρος Βουλής - Τρομοκρατία
  • [08] Υπουργός Εσωτερικών - Τρομοκρατία
  • [09] Ενωση Δήμων - Τοπικές Αρχές
  • [10] Υπουργός Αμυνας - Τρομοκρατία
  • [11] Βρετανικές Βάσεις - Δραστηριότητες
  • [12] ΠΕΟ - Τ/κ συνδικαλιστική οργάνωση - Επαφές
  • [13] ΥΠΕΞ Ισραήλ - Αυγύπτου - Συνάντηση - Κύπρος
  • [14] Υπουργός Εξωτερικών - Αφιξη - Δηλώσεις
  • [15] Κύπρος - Κίνα - Διακρατική Συμφωνία
  • [16] Υπουργός Εργασίας - Κινέζος Υπουργός
  • [17] Ζακχαίος - Δήλωση - ΗΠΑ - Επιθέσεις

  • [01] (Κ) Υπ. Συγκοινωνιών - Τρομοκρατία - Μέτρα ασφάλειας

    KYΠΕ - 17/9/2001

    Εκτακτα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί στα λιμάνια και στα αεροδρόμια της Δημοκρατίας μετά τα γεγονότα στις ΗΠΑ και τα μέτρα αυτά συνεχίζονται δήλωσε σήμερα από την Πάφο, ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Αβέρωφ Νεοφύτου.

    Ο Υπουργός Συγκοινωνιών ανέφερε ότι ο πρέπει να συμπαραταχθούμε με τις δυνάμεις που θα κτυπήσουν την τρομοκρατία και να προετοιμασθούμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις.

    "Η κάθε κοινωνία πρέπει να υψώσει το ανάστημα της κατά της τρομοκρατίας με κάθε μέσο", είπε ο κ. Νεοφύτου, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι ενέργειες θα πρέπει να γίνουν "με μέτρο". Αναφερόμενος στις επιπτώσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για τις επιπτώσεις στην οικονομία και σε άλλους ζωτικούς τομείς αφού είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις, όπως είπε.

    (ΚΥΠΕ/ΣΣ/ΜΦ/ΡΜ)

    [02] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Κινέζος Υπουργός

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Την πεποίθηση ότι "και το πρόβλημα της Κύπρου είναι τελικά πρόβλημα διεθνούς τρομοκρατίας" με την Τουρκία να "παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, την κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της Κύπρου και του λαού της", εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας, μετά από συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υποθέσεων του Πολίτη της Κίνας Duoji Cairang, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε "ανασκόπηση της διεθνούς κατάστασης, όπως αυτή διαμορφώνεται μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον".

    Ο κ. Χριστόφιας εξέφρασε την ευαρέσκειά του γιατί, όπως είπε, διαπιστώθηκε ταυτότητα απόψεων Κύπρου και Κίνας στο ότι η λύση διεθνών προβλημάτων, περιλαμβανομένου και του προβλήματος της Κύπρου, πρέπει να βασίζεται "στο διεθνές δίκαιο, το σεβασμό της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας των κρατών", ενώ από την πλευρά του ο κ. Cairang είπε ότι η Κίνα τάσσεται "υπέρ της συνεργασίας στο διεθνές επίπεδο για καταπολέμηση της τρομοκρατίας από κοινού, κατά τρόπο αποφασιστικό", διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η στάση της χώρας του στο Κυπριακό "δεν αλλάζει".

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΜΚ)

    [03] (Κ) ΟΗΕ - Ειδική Σύνοδος για τα Παιδιά - Ετήσια έκθεση

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Βήματα προόδου, αλλά και προβλήματα διαπιστώνονται στην ετήσια έκθεση της UNICEF για τα παιδιά που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες μέρες πριν από την Ειδική Σύνοδο του ΟΗΕ για τα Παιδιά η οποία ωστόσο αναβλήθηκε λόγω των δραματικών γεγονότων στις ΗΠΑ.

    Η Ειδική Σύνοδος ήταν προγραμματισμένη για τις 19 - 21 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και θα φιλοξενούσε περισσότερα από 100 παιδιά, καθώς και 1000 αντιπροσώπους μη κυβερνητικών οργανώσεων που ασχολούνται με θέματα που αφορούν τα παιδιά.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΡ/ΡΜ)

    [04] (K) Χρηματιστήριο - Πορεία ελεύθερης πτώσης

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Στο ποσοστό 86,5% από την υψηλότερη τιμή της, τον Νοέμβριο του 1999, έφθασαν οι απώλειες της χρηματιστηριακής αγοράς μετά τη σημερινή κατακόρυφη βουτιά του Γενικού Δείκτη της τάξης του 8,76% (10,99 μονάδες). Διαγράφοντας, στη σημερινή συνάντηση, πορεία ελεύθερης πτώσης, ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε στις 114,46 μονάδες, με τις ζημιές των επιμέρους δεικτών να ανέρχονται σε ποσοστό από 6% μέχρι και 14%. Η αξία των συναλλαγών διατηρήθηκε στα συνηθισμένα χαμηλά επίπεδα των 5,4 εκατομμυρίων λιρών.

    Εντυπωσιακές ζημιές της τάξης του 7,96% σημείωσε και ο Δείκτης FTSE/CySE 20, υποχωρώντας στις 441,7 μονάδες, ενώ απώλειες "μαμούθ" σημείωσε ο κλάδος των Ξενοδοχείων σε ποσοστό 16,2%, των Τουριστικών 14,45% και της Πληροφορικής 13,32%.

    (ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΡΜ)

    [05] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Επιτροπή Καρπασίας - Παπαζαχαρίου

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Δάσκαλος της Καρπασίας Ανδρέας Παπαζαχαρίου, εάν οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν του επιτρέψουν να συνεχίσει να διδάσκει στο δημοτικό σχολείο Ριζοκαρπάσου.

    Ο κ. Παπαζαχαρίου, ο οποίος έγινε σήμερα δεκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Χριστόφια, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Καρπασίας δήλωσε ότι εμμένει στην επιστροφή του (στο Ριζοκάρπασο), διότι υπάρχει σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και συμβόλαιο μεταξύ του ιδίου και της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας που λήγει το 2002.

    (ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΡΜ)

    [06] (Κ) Βρετανία - Εκπρόσωπος - Βάσεις

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Καμία αλλαγή δεν έχει σημειωθεί στη λειτουργία των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο δήλωσε σήμερα Εκπρόσωπος του βρετανικού Υπουργείου Αμυνας.

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του CNN, η Εκπρόσωπος είπε ότι "μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη λειτουργία των Βάσεων στην Κύπρο".

    Η Εκπρόσωπος απάντησε καταφατικά σε ερώτηση κατά πόσον οι στρατιωτικές ασκήσεις σε συνεργασία με το Ομάν διεξάγονται όπως είχαν προγραμματιστεί.

    (ΚΥΠΕ/ΚΤ/ΓΣ/ΡΜ/ΓΠ)

    [07] (Κ) Προέδρος Βουλής - Τρομοκρατία

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Οι ενέργειες, οι οποίες θα πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να μην προκαλούν την έξαρση της, ενώ η διεθνής κοινότητα πρέπει να αντιμετωπίσει ψύχραιμα το φαινόμενο ενδιατρίβοντας και στις αιτίες που προκαλούν τις τρομοκρατικές αυτές ενέργειες, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας.

    Σε δηλώσεις του σήμερα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο κ. Χριστόφιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η πάταξη της διεθνούς τρομοκρατίας πρέπει να αντιμετωπιστεί "συλλογικά" διότι είναι κοινή διαπίστωση, όπως είπε, "ότι αλλάζουν άρδην τα πράγματα μετά τις τρομοκρατικές ενέργειες κατά των ΗΠΑ, στις διεθνείς σχέσεις".

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [08] (Κ) Υπουργός Εσωτερικών - Τρομοκρατία

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    "Η Κύπρος δεν έχει τίποτα να κρύψει και τίποτα να φοβηθεί σε σχέση με παράνομες τρομοκρατικές ενέργειες" ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Χριστόδουλος Χριστοδούλου, σημειώνοντας ότι "κατά καιρούς λαμβάνουμε πληροφορίες για την ανάπτυξη παράνομων δραστηριοτήτων στις κατεχόμενες από την Τουρκία περιοχές".

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο ΥΠΕΣ αναφερόμενος στα μέτρα που λαμβάνει η κυπριακή κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κατάστασης που δημιουργήθηκε λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Νέα Υόρκη, είπε ότι στη δική του αρμοδιότητα εμπίπτει το θέμα της Πολιτικής Αμυνας, την οποία έχει θέσει σε "κατάσταση αυξημένης εγρήγορσης και συνεχούς ετοιμότητας".

    (ΚΥΠΕ/ΕΛ/ΡΜ)

    [09] (Κ) Ενωση Δήμων - Τοπικές Αρχές

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Υπό παρακολούθηση από την εξ Υπουργών Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ) τίθεται η πρόοδος για την ανύψωση του επιπέδου των Τοπικών Αρχών στην Κύπρο, τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στον τομέα της δομής των Αρχών αυτών και των εξουσιών τους.

    Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ενωσης Δήμων Κύπρου, η εξ Υπουργών Επιτροπή εξέτασε πρόσφατα, "τις εισηγήσεις του Κογκρέσου των Τοπικών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με τη δημοκρατία στις Τοπικές Αρχές της Κύπρου και αποφάσισε να τις διαβιβάσει στις κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές Αρχές της Κύπρου και να παρακολουθεί τις εξελίξεις επί του θέματος αυτού".

    (ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΡΜ)

    [10] (K) Υπουργός Αμυνας - Τρομοκρατία

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Η αμερικανική κυβέρνηση διαμήνυσε στην κυπριακή κυβέρνηση, ύστερα από διαβήματα στα οποία προέβη ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ότι ο πρώην διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στρατηγός Γουέσλι Κλάρκ "δεν εκφράζει τη άποψη της", ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Αμυνας Σωκράτης Χάσικος, προσθέτοντας ότι "οι τρομοκράτες, εάν υπάρχουν στην περιοχή της Κύπρου είναι στο χώρο των κατεχομένων".

    Παράλληλα, ο κ. Χάσικος, ο οποίος απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την τελετή απονομής τιμητικών πλακετών σε πρώην μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Αμυνας, επικαλούμενος πληροφορίες που του δόθηκαν κατά το τελευταίο του ταξίδι στη Ρωσία από τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της χώρας είπε ότι "στα κατεχόμενα διακινούνται και εκπαιδεύονται Τσετσένοι τρομοκράτες".

    (ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΡΜ)

    [11] (Κ) Βρετανικές Βάσεις - Δραστηριότητες

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    "Θέλω να καταστήσω ξεκάθαρο ότι οι δραστηριότητες που παρατηρούνται στις Βάσεις δεν είναι διαφορετικές από αυτές για τις οποίες σας ενημερώσαμε πριν από μια εβδομάδα", δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου των Βρετανικών Βάσεων Ρομπ Νιτ, κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στις Βάσεις.

    Ο κ. Νιτ είπε ότι στα πλαίσια της άσκησης "Σαίφ Σαρία 2", που πραγματοποιείται στο Ομάν, βρίσκονται σήμερα στις βάσεις 700 πεζοναύτες και 22 ελικόπτερα από τα οποία τα εννέα διεξάγουν ασκήσεις, τρία πλοία βρίσκονται στο λιμάνι Λεμεσού, ενώ αύριο θα αγκυροβολήσει ανοικτά του Ακρωτηρίου το αεροπλανοφόρο "Illustrious".

    (ΚΥΠΕ/ΣΧ/ΕΛ/ΓΠ)

    [12] (Κ) ΠΕΟ - Τ/κ συνδικαλιστική οργάνωση - Επαφές

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Την ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση στο κυπριακό πρόβλημα που να διασφαλίζει την ειρήνη και την ευημερία για όλους τόνισε αντιπροσωπεία του τμήματος γυναικών της τουρκοκυπριακής συνδικαλιστικής οργάνωσης DEV-IS, η οποία επισκέφθηκε τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου, ύστερα από πρόσκληση του Τμήματος Γυναικών της ΠΕΟ, στο πλαίσιο των επαφών της ομοσπονδίας με το τουρκοκυπριακό συνδικαλιστικό κίνημα.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕΟ, η αντιπροσωπεία της τ/κ οργάνωσης υπογράμμισε την ευθύνη όλων και ιδιαίτερα των γυναικών να παραδώσουν μιαν ειρηνική Κύπρο στα παιδιά, επαναβεβαιώνοντας τη θέληση της για κοινές δραστηριότητες ανάμεσα στις εργαζόμενες των δύο κοινοτήτων.

    (ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΓΠ)

    [13] (Κ) ΥΠΕΞ Ισραήλ - Αυγύπτου - Συνάντηση - Κύπρος

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Οι Υπουργοί Εξωτερικών του Ισραήλ και της Αιγύπτου είχαν μυστική συνάντηση στην Κύπρο στο πλαίσιο των προσπαθειών για ειρήνευση στη Μέση Ανατολή.

    Ισραηλινή διπλωματική πηγή επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ότι η συνάντηση των Σιμόν Πέρες και Αχμέτ Μαχέρ έγινε το απόγευμα της 31ης Αυγούστου σε μικρή απόσταση από τη Λεμεσό.

    (ΚΥΠΕ/ΤΤ/ΓΠ)

    [14] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Αφιξη - Δηλώσεις

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Την πεποίθηση ότι η διεθνής τρομοκρατία, όπως έχει εξελιχθεί σήμερα, ένα στόχο έχει, το πως θα ανατρέψει το σημερινό δυτικό τρόπο ζωής, στον οποίο ανήκει και η Κύπρος, εξέφρασε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, τονίζοντας ότι η Κύπρος δεν πρέπει να επιτρέψει να περάσει η τρομοκρατία, διότι αυτή δεν κτυπά μόνο τις ΗΠΑ.

    Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο Λάρνακας κατά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη, μέσω Ζυρίχης, ο κ. Κασουλίδης είπε ακόμη ότι ενώ η Κύπρος έχει μηχανισμούς για την καταπολέμηση του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, "χρειαζόμαστε να ερευνήσουμε και αυτό τον τομέα (πάταξης της τρομοκρατίας) και να εξετάσουμε και όλους τους μηχανισμούς, οι οποίοι να μας κάνουν αποτελεσματικότερους" στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

    (ΚΥΠΕ/ΜΑΝ/ΓΣΑ/ΡΜ)

    [15] (Κ) Κύπρος - Κίνα - Διακρατική Συμφωνία

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Διακρατική συμφωνία σε θέματα Πολιτικής Αμυνας, Εκλογών Τοπικών Αρχών και διοικητικής αποκέντρωσης υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Χριστόδουλος Χριστοδούλου και ο Υπουργός Υποθέσεων του Πολίτη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Duoji Cairang, ο οποίος πραγματοποιεί τετραήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ύστερα από πρόσκληση του κ. Χριστοδούλου.

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ο κ. Χριστοδούλου εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τη συμφωνία "αναβαθμίζονται ουσιαστικά οι ήδη υφιστάμενες πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών" και επισήμανε ότι είναι "πολύ σημαντικό" για την Κύπρο να κάνει "χρήση και της πείρας αλλά και της τεχνολογίας της Κίνας", η οποία "έχει μια τεράστια πείρα αλλά και μια τεράστια δυναμική σε σχέση με την Πολιτική Αμυνα, ιδιαίτερα σε θέματα καταστροφών από φυσικά και άλλα αίτια".

    (ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΡΜ)

    [16] (Κ) Υπουργός Εργασίας - Κινέζος Υπουργός

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Ο Κινέζος Υπουργός Υποθέσεων του Πολίτη Duoji Cairang "έχει επιδείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου, το οποίο θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο", δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Μουσιούττας, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

    Ο κ. Μουσιούττας ανέφερε ακόμη ότι με τον κ. Cairang, ο οποίος πραγματοποιεί τετραήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, "συμφωνήσαμε να ανταλλάξουμε έγγραφα και πληροφορίες και να συνεχίσουμε τις συζητήσεις μας με ενδεχόμενο την υπογραφή διμερούς συμφωνίας πάνω στο θέμα των Κοινωνικών Ασφαλίσεων για να κατοχυρωθούν και τα δικαιώματα των Κινέζων πολιτών που απασχολούνται στην Κύπρο".

    (ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΡΜ)

    [17] (Κ) Ζακχαίος - Δήλωση - ΗΠΑ - Επιθέσεις

    ΚΥΠΕ - 17/9/2001

    Σε καταδίκη των τρομοκρατικών ενεργειών στις ΗΠΑ προέβη ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στα ΗΕ, Πρέσβης Σώτος Ζακχαίος υπό την ιδιότητά του Προέδρου της Επιτροπής Σχέσεων με τη Φιλοξενούσα Χώρα των Ηνωμένων Εθνών, με γραπτή του δήλωση προς τον Τύπο.

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η δήλωση αναφέρει ότι εκ μέρους της διπλωματικής κοινότητας των Ηνωμένων Εθνών και εν ονόματι της Επιτροπής Σχέσεων με τη Φιλοξενούσα Χώρα, επιθυμούμε να εκφράσουμε το αίσθημα αγανάκτησης που αισθάνθηκε όλη η ανθρωπότητα, για την τραγική και παράλογη απώλεια ανθρώπινων ζωών και περιουσίας, ως αποτέλεσμα των αποτρόπαιων πράξεων τρομοκρατίας εναντίον της φιλοξενούσας πόλης και χώρας.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Monday, 17 September 2001 - 18:46:05 UTC