Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (PM), 00-11-09

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΝΕΟ - Κυπριακό
  • [02] Γενεύη - Συνομιλίες - Επαφές
  • [03] ΝΕΟ - Εταιρική σχέση Τουρκίας - Κύπρου
  • [04] Εκπρόσωπος - Εθνικό Συμβούλιο
  • [05] Εκπρόσωπος - Συνομιλίες - Εκτίμηση
  • [06] Επίτροπος Προεδρίας - Προσκύνημα - Απόστολος Ανδρέας
  • [07] Βουλή - Επέτειος ανακήρυξης ψευδοκράτους - Εκδηλώσεις
  • [08] Πρόεδρος Κληρίδης - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • [09] ΔΗΚΟ - Επέτειος ανακήρυξης ψευδοκράτους
  • [10] Βουλή - Εργασία παιδιών - Κύρωση διεθνούς σύμβασης
  • [11] ντε Σότο - Πρόεδρος Κληρίδης - Ντενκτάς
  • [12] Κύπρος - ΣτΕ - Γιουγκοσλαβία
  • [13] Ρολάνδης - Συνέδριο - Τουρισμός
  • [14] ΕΔΗ - Κύπρος - ΕΕ
  • [15] Κυπριακό - Ατυπο έγγραφο ΓΓ - Πληροφορίες
  • [16] Ατυπο έγγραφο ΓΓ - ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ
  • [17] ΟΗΕ - Νέα άτυπα έγγραφα
  • [18] Χάνεϊ - Επίσκεψη στην Κύπρο
  • [19] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [20] Συνομιλίες - Εθνικό Συμβούλιο - Πρόεδρος

  • [01] (Κ) ΝΕΟ - Κυπριακό

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    Το άτυπο έγγραφο που επέδωσε χθες στις δύο πλευρές ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν "θα αποδειχθεί απλώς σχοινί για κρέμασμα" για τον Κυπριακό Ελληνισμό, υποστηρίζουν οι Νέοι Ορίζοντες (ΝΕΟ) σε ανακοίνωσή τους με την οποία επαναλαμβάνουν τη θέση τους για επανατοποθέτηση του Κυπριακού και χάραξη νέας στρατηγικής.

    Στην ανακοίνωση οι ΝΕΟ αναφέρουν ότι το έγγραφο είναι εναρμονισμένο με τις τουρκικές επιδιώξεις, υιοθετεί την εναρκτήρια δήλωση του ΓΓ στην Νέα Υόρκη, δεν κάνει καμία αναφορά "ακόμη και σε αυτή τη λύση της διζωνικής ομοσπονδίας", αναφέρεται σε νέο συνεταιρισμό και σε χωριστά συντάγματα, ενώ η νομική κατοχύρωση των περιουσιών θα υπόκειται σε εξαιρέσεις για να διασφαλίζονται οι ξεχωριστές πλειοψηφίας.

    (ΚΥΠΕ/ΙΤΣ/ΜΑ)

    [02] (Κ) Γενεύη - Συνομιλίες - Επαφές

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Πρόεδρος στη Γενεύη θα έχει στις 5.30 ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο, παρόλο που χθες ελέχθη στην αντιπροσωπεία ότι θα γίνονταν σήμερα συναντήσεις στο Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών.

    Ενδεχομένως ο κ. ντε Σότο να συναντηθεί και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, στο ξενοδοχείο του, επίσης το απόγευμα.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΑ/ΓΠ)

    [03] (Κ) ΝΕΟ - Εταιρική σχέση Τουρκίας - Κύπρου

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    "Αόριστο ευχολόγιο με απλές παροτρύνσεις προς την Τουρκία" και "χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις" χαρακτηρίζουν οι Νέοι Ορίζοντες (ΝΕΟ) το κείμενο για την εταιρική σχέση Τουρκίας - Ευρωπαϊκής Ενωσης, υποστηρίζοντας ότι είναι "αρνητικό σε αρκετά σημεία", αφού καλείται η Τουρκία να βοηθήσει στο να λυθεί το Κυπριακό ως εγγυήτρια δύναμη.

    Επικρίνοντας τους κυβερνώντες ότι προσπαθούν να "παραπληροφορήσουν" τον Κύπριο πολίτη, οι ΝΕΟ υποστηρίζουν ότι "το κείμενο αυτό προσγειώνει ανώμαλα όσους σκόπιμα παραπληροφορούσαν ή καλλιεργούσαν ψευδαισθήσεις ότι η Τουρκία θα υποχρεωνόταν, μέσω οδικού χάρτη και μετά την παραχώρηση του καθεστώτος της υποψήφιας χώρας στο Ελσίνκι, να προσαρμοστεί σε απαιτήσεις που θα της έθετε η ΕΕ".

    (ΚΥΠΕ/ΙΤΣ/ΜΑ)

    [04] (Κ) Εκπρόσωπος - Εθνικό Συμβούλιο

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    Σε μια κατ'αρχήν εκτίμηση των εξελίξεων στις εκ του σύνεγγυς συνομιλίες προέβη σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο κατά την καθιερωμένη του συνεδρία, που πραγματοποιήθηκε υπό το φως της χθεσινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη και του ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν.

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου δήλωσε ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί με πιο ολοκληρωμένο τρόπο στη Λευκωσία, αφού μελετηθεί πιο εμπεριστατομένα η κατάσταση από τα κόμματα που μετέχουν στο Σώμα.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΑ)

    [05] (Κ) Εκπρόσωπος - Συνομιλίες - Εκτίμηση

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    "Εποικοδομητική",χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τη χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ του ΟΗΕ, σημειώνοντας ωστόσο ότι υπάρχουν και στοιχεία που προέκυψαν για τα οποία θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια ώστε να εξουδετερωθούν.

    Σε δηλώσεις του σήμερα στη Γενεύη, ο κ. Παπαπέτρου τόνισε παράλληλα ότι σε καμία περίπτωση δεν προσφέρεται η κατάσταση για θριαμβολογίες ή για πανηγυρισμούς.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΑ)

    [06] (Κ) Επίτροπος Προεδρίας - Προσκύνημα - Απόστολος Ανδρέας

    ΚΥΠΕ 9/11/2000

    Λόγω άρνησης του κατοχικού καθεστώτος, δεν θα πραγματοποιηθεί το προγραμματιζόμενο για τις 30 Νοεμβρίου προσκύνημα Ελληνοκυπρίων στην κατεχόμενη Ιερά Μονή Αποστόλου Ανδρέα.

    Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του Επιτρόπου Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα Τάκη Χριστόπουλου, ο οποίος, όπως διευκρινίζεται, πληροφορήθηκε σχετικά από τα Ηνωμένα Εθνη.

    (ΚΥΠΕ/ΓΓ/ΜΑ)

    [07] (Κ) Βουλή - Επέτειος ανακήρυξης ψευδοκράτους - Εκδηλώσεις

    ΚΥΠΕ 9/11/2000

    Κατά τη διάρκεια σημερινής σύσκεψης, υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής Σπύρου Κυπριανού, των αρχηγών ή εκπροσώπων των κομμάτων, στην παρουσία εκπροσώπων της Συντονιστικής Επιτροπής των Κομμάτων, συζητήθηκαν οι προγραμματιζόμενες, για τις 15 Νοεμβρίου, εκδηλώσεις καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

    Ομόφωνα αποφασίστηκε η στήριξη των εκδηλώσεων αυτών στις οποίες συμμετέχουν τα κόμματα, οι συνδικαλιστικές και άλλες μαζικές οργανώσεις και καλείται να πάρει μέρος ο λαός στο σύνολό του.

    (ΚΥΠΕ/ΓΓ/MA)

    [08] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

    ΚΥΠΕ 9/11/2000

    Επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην οποία θα μιλήσει και θα τιμηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, οργανώνουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Αθήνα οι Πρυτανικές Αρχές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

    Η τελετή, η οποία θα πραγματοποιθεί στις 7.00 το βράδυ στην αίθουσα τελετών του Πενεπιστημίου στην Ιερά Οδό, θα αρχίσει με ομιλία του Πρύτανη Ανδρέα Καραμάνου και θα ακολουθήσουν η απονομή του Χρυσού Μεταλλίου του Ιδρύματος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η ομιλία του.

    (ΚΥΠΕ/ΓΓ/ΓΠ)

    [09] (Κ) ΔΗΚΟ - Επέτειος ανακήρυξης ψευδοκράτους

    ΚΥΠΕ 9/11/2000

    Το ΔΗΚΟ καλεί τα μέλη, τους φίλους του, αλλά και ολόκληρο τον κυπριακό λαό να πάρει μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις καταδίκης ανακήρυξης του ψευδοκράτους στις 15 Νοεμβρίου, ώστε να δοθεί προς κάθε κατεύθυνση σαφές το μήνυμα ότι ο λαός της Κύπρου θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα και σθένος να αγωνίζεται για τη διεκδίκηση του δικαίου και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του.

    Σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ σημειώνει ότι οι εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής των Κομμάτων, τελούν υπό την αιγίδα της Βουλής και στηρίζονται από όλα τα πολιτικά κόμματα και τις συνδικαλιστικές και άλλες μαζικές οργανώσεις.

    (ΚΥΠΕ/ΓΓ/ΓΠ)

    [10] (Κ) Βουλή - Εργασία παιδιών - Κύρωση διεθνούς σύμβασης

    ΚΥΠΕ 9/11/2000

    Ομόφωνα η Ολομέλεια της Βουλής ενέκρινε την κύρωση της Σύμβασης για την Απαγόρευση των Χειρότερων Μορφών Εργασίας των Παιδιών και την Αμεση Δράση για την Εξάλειψή τους, η οποία υιοθετήθηκε στη Γενεύη της 1η Ιουνίου 1999.

    Η Σύμβαση αυτή υιοθετήθηκε κατά τη διάρκεια της 87ης Συνόδου της Γενικής Συνδιάσκεψης της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας και η Κυπριακή Δημοκρατία προσεχώρησε, με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου που λήφθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2000.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΓΠ)

    [11] (Κ) ντε Σότο - Πρόεδρος Κληρίδης - Ντενκτάς

    ΚΥΠΕ 9/11/2000

    Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο είχε σήμερα το απόγευμα διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.

    Μετά την 30-λέπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, ο κ. ντε Σότο είπε ότι θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους δύο ηγέτες αύριο το πρωί στα ξενοδοχεία τους, αλλά δεν έχει ακόμα καθοριστεί η ώρα των συναντήσεων.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΑ)

    [12] (Κ) Κύπρος - ΣτΕ - Γιουγκοσλαβία

    ΚΥΠΕ 9/11/2000

    Η Κύπρος υποστηρίζει την επανένταξη της Γιουγκοσλαβίας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) ειδικότερα, καθώς και την απόφαση της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου να απευθύνει πρόσκληση προς την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν για να καταστούν μέλη του.

    Αυτό ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης Μιχάλης Ατταλίδης, μιλώντας στη 107η Σύνοδο της Επιτροπής Υπουργών του ΣτΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Στρασβούργο.

    (ΚΥΠΕ/ΓΓ/ΓΠ)

    [13] (Κ) Ρολάνδης - Συνέδριο - Τουρισμός

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    Ο τουρισμός είναι η κινητήρια δύναμη της οικονομίας της Κύπρου, συμβάλλοντας 20%-22% στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν. Μέχρι το τέλος του 2000 θα επισκεφθούν την Κύπρο περίπου 2,7 εκ. τουρίστες φέρνοντας ξένο συνάλλαγμα στην Κύπρο του ύψους 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Αυτό ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκος Ρολάνδης, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου για τα Επιτόπια Φαγητά και τον Τουρισμό που οργανώνεται στη Λάρνακα από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ).

    (ΚΥΠΕ/ΓΓ/ΓΠ)

    [14] (Κ) ΕΔΗ - Κύπρος - ΕΕ

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    "Ενισχυτική της πορείας ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ), αλλά και της πολιτικής αξιοπιστίας της Κύπρου", θεωρούν οι Ενωμένοι Δημοκράτες (ΕΔΗ) την έκθεση προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις.

    Η αναγνώριση ότι η Κύπρος έχει επιτύχει ουσιαστική πρόοδο στην υιοθέτηση και υλοποίηση του ευρωπαϊκού κεκτημένου αποτελεί "επιβράβευση των προσπαθειών κυβέρνησης, Βουλής και διαπραγματευτικής ομάδας", αναφέρουν σε σημερινή τους ανακοίνωση οι ΕΔΗ.

    (ΚΥΠΕ/ΜΑ/ΝΜΑ/ΓΠ)

    [15] (Κ) Κυπριακό - Ατυπο έγγραφο ΓΓ - Πληροφορίες

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    Το άτυπο έγγραφο των παρατηρήσεων του ΓΓ, που ετοιμάστηκε από τον Ειδικό Σύμβουλό του για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο, τυγχάνει της ένθερμης υποστήριξης των δυτικών διπλωματών στο παρασκήνιο των συνομιλιών οι οποίοι τον ενεθάρρυναν "να προχωρήσει τη διαδικασία με κάτι το απτό" κατά τη διάρκεια του παρόντος πέμπτου γύρου.

    Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ξένος διπλωμάτης, που βρίσκεται στο περιθώριο των συνομιλιών, αυτή η προσπάθεια "στόχο έχει να καθορίσει το ρυθμό των συνομιλιών", εκφράζοντας την άποψη πως "ο κ. ντε Σότο έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στην ετοιμασία του άτυπου εγγράφου", το οποίο χαρακτήρισε ως "ένας πολύ ισοζυγισμένος συνδυασμός αρχών".

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΑ)

    [16] (Κ) Ατυπο έγγραφο ΓΓ - ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    Το άτυπο έγγραφο παρατηρήσεων που επέδωσε ο ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη κατά τη χθεσινή συνάντησή τους δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς και θα πρέπει να προβληματίσει την πολιτική ηγεσία της Κύπρου, δηλώνουν αρχηγοί κομμάτων.

    Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας είπε πως "η κατάσταση όπως διαμορφώνεται μετά την παρεμβολή του ΓΓ του ΟΗΕ δεν είναι ούτε για πανηγυρισμούς ούτε για μηδενισμούς".

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΑ)

    [17] (Κ) ΟΗΕ - Νέα άτυπα έγγραφα

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    Ατυπα έγγραφα για τη νομοθετική εξουσία και την κεντρική τράπεζα επέδωσε σήμερα ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Αλβαρο ντε Σότο στην Ε/κ πλευρά, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, τα άτυπα έγγραφα επιδόθηκαν κατά την απογευματινή σύντομη συνάντηση του Προέδρου Κληρίδη με τον κ. ντε Σότο, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο στη Γενεύη όπου διαμένει η Ε/κ αντιπροσωπεία στις συνομιλίες.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΑ)

    [18] (Κ) Χάνεϊ - Επίσκεψη στην Κύπρο

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    Ο εκπρόσωπος της Βρετανίας για το Κυπριακό Σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ προγραμματίζει επίσκεψη στην Κύπρο τον ερχόμενο Ιανουάριο, όπως ο ίδιος δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ.

    Μετά τη σύντομη ημίωρη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Πρόεδρος στη Γενεύη, ο Σερ Ντέβιντ αρνήθηκε να προβεί σε όποιοδηποτε σχόλιο ή εκτίμηση για τις παρατηρήσεις που ο ΓΓ του ΟΗΕ επέδωσε στις δύο πλευρές.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΑ)

    [19] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                         288,12 (-1,01)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £11.956.593
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £  1.982.264  328,57 (-1,43)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
        Οργανισμοί                £    661.992  225,47 (-0,14)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £    951.643  118,89 ( 0,05)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £    696.934   96,69 (-0,37)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £    742.883  182,42 (-0,61)
    Εμπορικές Εταιρείες           £    447.823   68,40 (-2,01)
    Υπεράκτιες Εταιρείες          £          0  105,00 ( 0,00)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £    315.002   84,21 ( 1,62)
    Ετ. Πληροφορικής              £    637.206   88,45 (-1,74)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £  1.494.243   85,31 ( 0,82)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
        Ψαριών                    £     69.583   96,23 ( 2,25)
    Ξενοδοχεία                    £    716.818   87,73 (-1,06)
    Αλλες Εταιρείες               £  1.864.215  305,11 (-1,31)
    
    Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.
    (KYΠΕ/ΜΑ)

    [20] (Κ) Συνομιλίες - Εθνικό Συμβούλιο - Πρόεδρος

    ΚΥΠΕ - 09/11/2000

    Το Εθνικό Συμβούλιο θα συνέλθει στις 9.30 αύριο το πρωί υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη.

    Μία ώρα αργότερα ο Πρόεδρος Κληρίδης θα συναντηθεί, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στη Γενεύη, με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΑ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Thursday, 9 November 2000 - 20:46:13 UTC