Browse through our Interesting Nodes on Secondary Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (PM), 00-07-14

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΑΚΕΛ - Πραξικόπημα
  • [02] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [03] ΑΔΗΚ - Πραξικόπημα
  • [04] Νέοι Ορίζοντες - Μαύρες επέτειοι
  • [05] ΚΕΑ - Πραξικόπημα
  • [06] ΕΔΗ - Πραξικόπημα
  • [07] Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών - Πραξικόπημα
  • [08] Αντίδραση Ευρωβουλής - Συλλήψεις "Αβρούπα"
  • [09] Σοσιαλιστική Γυναικεία Κίνηση - Πραξικόπημα
  • [10] ΝΕΟ - Κυπριακό
  • [11] ΔΕΟΚ - Μαύρες επέτειοι
  • [12] Τουρισμός - Αύξηση
  • [13] Βρετανία - Δημοσιογράφοι - "Αβρούπα"
  • [14] ΚΕΑ - Αλλαγή πολιτικής
  • [15] Κύπρος - ΟΗΕ - Παραβιάσεις - Διαμαρτυρία
  • [16] Πρόεδρος Σοσιαλδημοκρατών - Κυπριακό
  • [17] Πρόεδρος Σοσιαλδημοκρατών - ΓΓ ΕΛΚ
  • [18] ΓΓ ΑΚΕΛ- Κυπριακό
  • [19] ΓΓ ΑΚΕΛ - ΓΓ ΕΛΚ

  • [01] (Κ) ΑΚΕΛ - Πραξικόπημα

    ΚΥΠΕ 14/07/2000

    Στην εξαιρετική σημασία της ενότητας στο εσωτερικό μας μέτωπο αναφέρεται το ΑΚΕΛ με ανακοίνωσή του, με την ευκαιρία της θλιβερής επετείου του πραξικοπήματος, επαναφέροντας την πρόταση για ανέγερση μνημείου τιμής των πεσόντων της δημοκρατικής αντίστασης.

    Οπως αναφέρει το ΑΚΕΛ "η δημοκρατική αντίσταση θα δικαιωθεί όταν κατορθώσουμε να απαλλάξουμε την Κύπρο μας από τον Αττίλα και όταν επιτύχουμε να επανενώσουμε την πατρίδα και το λαό μας μέσα σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και δημοκρατίας".

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΧ)

    [02] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                     414.13 (-1.50)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών  £19,286,092
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί    £  7,018,950  517.40 ( -0.16)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί               £  2,743,275  303.35 ( -3.16)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί  £    927,587  297.33 ( -4.32)
    Βιομηχανικές Εταιρείες   £  1,640,749  134.21 ( -3.33)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις £  1,358,807  358.93 ( -3.05)
    Εμπορικές Εταιρείες      £  1,688,582  155.93 ( -0.16)
    Αλλες Εταιρείες          £  3,021,720  438.86 ( -3.09)
    Κυπριακές Εταιρίες Διεθνών
    Επιχειρήσεων Offshore Co.              105.00 ( 0,00)
    
    Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.

    (KYΠΕ/ΜΧ)

    [03] (Κ) ΑΔΗΚ - Πραξικόπημα

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Ως το μεγαλύτερο στίγμα στη νεότερη ιστορία του Εθνους χαρακτηρίζει το Αγωνιστικό Δημοκρατικό Κίνημα (ΑΔΗΚ) τη θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος.

    Με γραπτή ανακοίνωση του, το ΑΔΗΚ σημειώνει ότι "αποτίει σήμερα φόρο τιμής σε όσους έπεσαν μαχόμενοι, υπερασπίζοντας τη δημοκρατία και τη νομιμότητα και σε όλους εκείνους, επώνυμους και ανώνυμους που πάλαιψαν ενάντια στην επικράτηση του προδοτικού πραξικοπήματος, υπερασπιζόμενοι τον Πρόεδρο Μακάριο, γνωρίζοντας την επερχόμενη λαίλαπα που ακολούθησε".

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΧ)

    [04] (Κ) Νέοι Ορίζοντες - Μαύρες επέτειοι

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Η φραστική καταδίκη του πραξικοπήματος δεν είναι αρκετή, υπογραμμίζουν οι Νέοι Ορίζοντες σε ανακοίνωσή τους για τις μαύρες επετείους και καλούν για "εμμονή, χωρίς παρεκκλίσεις, στις διαχρονικές αξίες της δημοκρατίας και ελευθερίας για τη μαρτυρική Κύπρο".

    Οι ΝΕΟ χαρακτηρίζουν τη λύση της διζωνικής ομοσπονδίας ρατσιστική και υποστηρίζουν ότι αποτελεί "το λιγότερο ασέβεια στη μνήμη αυτών που αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία και τη νομιμότητα, επειδή στηρίζεται στην καταπάτηση πολιτικών ελευθεριών, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και φυλετικό διαχωρισμό".

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΜΧ)

    [05] (Κ) ΚΕΑ - Πραξικόπημα

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Το άνοιγμα του φακέλου της Κύπρου, με από κοινού έρευνα του ελληνικού και κυπριακού Κοινοβουλίου, ζητά το Κόμμα Ευρωδημοκρατικής Ανανέωσης, επισημαίνοντας πως "αν αυτοί που άνοιξαν την κερκόπορτα δεν θεωρούνται απόβλητοι της πολιτικής ζωής τότε η Δημοκρατία νοσεί".

    Σε ανακοίνωσή του, με την ευκαιρία της θλιβερής επετείου του πραξικοπήματος, το ΚΕΑ καλεί τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας και της Κύπρου να αποδείξει ότι το μέγιστο έγκλημα της προδοσίας δεν μπορεί ούτε να επαναληφθεί ούτε να δικαιωθεί.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΧ)

    [06] (Κ) ΕΔΗ - Πραξικόπημα

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Σε αρραγή ενότητα και σε μια συνολική προσπάθεια συνέχισης του αγώνα για τη σωτηρία της Κύπρου καλούν οι Ενωμένοι Δημοκράτες τον κυπριακό λαό, με αφορμή τη θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος.

    Με ανακοίνωσή τους, οι ΕΔΗ σημειώνουν ότι "ο κυπριακός λαός πρέπει να αντλεί από την επέτειο του πραξικοπήματος διδάγματα εννότητας και αυτοσυγκράτησης αλλά και προσήλωσης στην δημοκρατική και έννομη τάξη και στα ιδεώδη που διαμορφώνει ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ατομικές ελευθερίες και τις πανανθρώπινες αξίες".

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΧ)

    [07] (Κ) Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών - Πραξικόπημα

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Οι κατοχικές συνθήκες επιβάλλουν ενότητα και λαϊκή συμφιλίωση, που όμως πρέπει να στηρίζεται στο σεβασμό της ιστορικής αλήθειας, υπογραμμίζει με ανακοίνωσή του το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών με την ευκαιρία της θλιβερής επετείου του πραξικοπήματος.

    "Η φετινή 26η επέτειος της προδοσίας βρίσκει την Κύπρο μπροστά σε οριακές εξελίξεις που είναι δυνατό να καθορίσουν τελεσίδικα το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού και της Κυπριακής Δημοκρατίας", αναφέρει το Κίνημα σημειώνοντας ότι "οι εκ του σύνεγγυς συνομιλίες όχι μόνο δε φαίνεται ότι θα οδηγήσουν σε άρση του αδιεξόδου αλλά δημιουργούν ήδη το σοβαρό κίνδυνο αλλαγής της βάσης των συνομιλιών και αποδοχής προς συζήτηση θέσεων και προτάσεων που εθεωρούντο μέχρι τώρα εντελώς απαράδεκτες από τη δική μας πλευρά".

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΧ)

    [08] (Κ) Αντίδραση Ευρωβουλής - Συλλήψεις "Αβρούπα"

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά και μεμονωμένοι Ευρωβουλευτές ζητούν την παρέμβαση της ΕΕ για την απελευθέρωση των δημοσιογράφων και συνεργατών της Τ/κ εφημερίδας "Αβρούπα".

    Ο Πρόεδρος της πολιτικής ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, Γάλλος Ευρωβουλευτής Φράνσις Βουρτς με επιστολές του προς την Πρόεδρο της Ευρωβουλής Νικόλ Φοντέιν και τον Υπατο Εκπρόσωπο για την κοινή εξωτερική πολιτική ασφάλειας και άμυνας Χαβιέρ Σολάνα, διαμαρτύρεται έντονα για τη σύλληψη των έξι δημοσιογράφων και των συνεργατών της Τ/κ εφημερίδας.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜ/ΡΜ/ΜΧ)

    [09] (Κ) Σοσιαλιστική Γυναικεία Κίνηση - Πραξικόπημα

    ΚΥΠΕ 14/07/2000

    Σε επαγρύπνηση καλεί τον κυπριακό λαό, η Σοσιαλιστική Γυναικεία Κίνηση, μπροστά στις διαφαινόμενες κακές εξελίξεις στις εκ του σύνεγγυς συνομιλίες, αλλά και τη μετά από 26 χρόνια προσπάθεια των Τούρκων ανατροπής του στάτους κβο στα Στροβίλια και τη συνεχιζόμενη διεκδίκηση ελευθέρων εδαφών στην περιοχή.

    Με γραπτή της ανακοίνωση, η Σοσιαλιστική Γυναικεία Κίνηση, καταδικάζει το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και καλεί τις γυναίκες της Κύπρου και ολόκληρο τον κυπριακό λαό να συμμετάσχει μαζικά στην αντικατοχική εκδήλωση που διοργανώνεται στις 19 Ιουλίου 2000 στις 8 το βράδυ στο Λήδρα Πάλας από το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΧ) (Κ) ΝΕΟ - Κυπριακό ΚΥΠΕ 14/07/2000 Ενα νέο πλαίσιο λύσης δρομολογείται στο Κυπριακό, το οποίο θα έχει τη μορφή διζωνικής συνομοσπονδίας με αναγνώριση δύο οντοτήτων, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Νέοι Ορίζοντες και σημειώνουν ότι αυτό επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη και τις ιδέες του Ειδικού Σύμβουλου του ΓΓ των ΗΕ Αλβαρο ντε Σότο.

    Σημειώνουν ακόμη ότι "όσο ο Πρόεδρος Κληρίδης επιχειρεί με τις δηλώσεις του να εξωραϊσει την αδιέξοδη πολιτική του στο Κυπριακό τόσο αποθρασύνεται η επεκτατική πολιτική της Αγκυρας, είτε με πρόσθετες στρατιωτικές εισβολές, όπως συνέβη στα Στροβίλια, είτε με εφαρμογές διζωνικής συνομοσπονδίας και αναγνωρίσεων".

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΧ)

    [10] (Κ) ΔΕΟΚ - Μαύρες επέτειοι

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Η Δημοκρατική Εργατική Ομοσπονδία Κύπρου (ΔΕΟΚ), σε ανακοίνωσή της για τις μαύρες επετείους, καλεί τα Ηνωμένα Εθνη να επιδείξουν "αυστηρή προσήλωση σε λύση του Κυπριακού με βάση τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και τις συμφωνίες υψηλού επιπέδου στςι εκ του σύνεγγυς συνομιλίες".

    Σημειώνει, επίσης, ότι στις συνομιλίες αναμένει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη και το Εθνικό Συμβούλιο "να αντισταθούν σθεναρά και σταθερά σε ενδεχόμενο απαράδεκτης λύσης σε βάρος των δικαίων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Κυπρίων πολιτών".

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΜΧ)

    [11] (Κ) Τουρισμός - Αύξηση

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Αύξηση της τάξης του 10,5% είχαν οι τουριστικές αφίξεις στην Κύπρο τον Ιούνιο σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 1999, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η οποία σημειώνει πως ο αριθμός των τουριστών ανήλθε φέτος σε 306.049 σε σύγκριση με 276.879 τον Ιούνιο του 1999.

    Το πρώτο εξάμηνο του 2000 παρουσιάζει επίσης μεγάλη αύξηση έναντι του πρώτου εξαμήνου του 1999. Ο τουρισμός αυξήθηκε κατά 12,6% και ανήλθε σε 1.113.473 τουρίστες σε σύγκριση με 988.550 το πρώτο εξάμηνο του 1999.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/MX)

    [12] (Κ) Βρετανία - Δημοσιογράφοι - "Αβρούπα"

    ΚΥΠΕ 14/07/2000

    Η Εθνική Ενωση Δημοσιογράφων, που εκπροσωπεί 30.000 μέλη στη Βρετανία και την Ιρλανδία, απέστειλε επιστολή προς το λεγόμενο "διπλωματικό εκπρόσωπο" του ψευδοκράτους στο Λονδίνο Χακί Μουφτιζατέ, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για τη σύλληψη τεσσάρων δημοσιογράφων της Τ/κ εφημερίδας "Αβρούπα".

    Στην επιστολή της, η Ενωση εκφράζει ανησυχία για την μη ανέχεια του κατοχικού καθεστώτος κριτικής από τον Τύπο καθώς και για το γεγονός ότι η λεγόμενη αστυνομία του ψευδοκράτους "ελέγχεται από στρατό που διοικείται από αξιωματικούς από την Τουρκία, ένα κράτος που έχει ένα από τα χειρότερα ιστορικά κακομεταχείρισης δημοσιογράφων και ελευθερίας του Τύπου σε ολόκληρο τον κόσμο", όπως επισημαίνει.

    (ΚΥΠΕ/ΚΤ/ΡΑΓ/ΜΧ)

    [13] (Κ) ΚΕΑ - Αλλαγή πολιτικής

    ΚΥΠΕ 14/07/2000

    Σε ανεπάρκεια των ΗΕ να ανταποκριθούν στο ρόλο τους αναφέρεται το Κόμμα Ευρωδημοκρατικής Ανανέωσης, υποστηρίζοντας πως αυτό απέδειξε ο πρόσφατος ημιτελής τρίτος γύρος των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών στη Γενεύη και προτείνουν αλλαγή πολιτικής, σημειώνοντας πως η λογική των συνομιλιών για τις συνομιλίες δεν περιποιεί τιμή για το διεθνή Οργανισμό.

    Σε ανακοίνωσή του το ΚΕΑ αναφέρει πως "τα ΗΕ καθοδηγούμενα από τις ΗΠΑ, δεν δίστασαν να επιβάλλουν την 'τάξη' δια της βίας, στο Κουβέιτ, στη Βοσνία και στο Κόσοβο", ενώ όπως τονίζει, δεν επιδεικνύουν τέτοια διάθεση στην περίπτωση της Κύπρου.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΧ)

    [14] (Κ) Κύπρος - ΟΗΕ - Παραβιάσεις - Διαμαρτυρία

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ Σώτος Ζακχαίος κατήγγειλε στο Γενικό Γραμματέα του οργανισμού Κόφι Ανάν τις νέες μαζικές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της Κύπρου και του FIR Λευκωσίας από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, που έγιναν στις 7, 11, 12, 19, 21 και 29 Ιουνίου, καθώς και στις 3 και 5 Ιουλίου.

    Στην επιστολή του, ημερομηνίας 10 Ιουλίου, που κυκλοφόρησε χθες ως επίσημο έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών, ο κ. Ζακχαίος σημειώνει ότι οι ενέργειες αυτές παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και τα ψηφίσματα περί Κύπρου του Συμβουλίου Ασφαλείας και ζητά τον τερματισμό τους, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή όπως η Τουρκία επιδείξει την αναγκαία θετική στάση ώστε να μην επηρεαστούν αρνητικά οι εκ του σύνεγγυς συνομιλίες για το Κυπριακό.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/MX)

    [15] (Κ) Πρόεδρος Σοσιαλδημοκρατών - Κυπριακό

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Χωρίς αντιπαραθέσεις, αλλά με σοβαρότητα και ψυχραιμία θα πρέπει να αποφασίσει η Ε/κ πλευρά για τους παραπέρα χειρισμούς στο Κυπριακό, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών Βάσος Λυσσαρίδης.

    Ο κ. Λυσσαρίδης κληθείς να σχολιάσει τις ιδέες Γκάλι σε σχέση με την παρούσα φάση του Κυπριακού, ανέφερέ ότι αυτές ήταν απορριπτέες γιατί ισοδυναμούν με δύο χωριστά κράτη, όπως ισοδυναμούν και τυχόν προτάσεις που μπαίνουν στο προσκήνιο, από τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΧ)

    [16] (Κ) Πρόεδρος Σοσιαλδημοκρατών - ΓΓ ΕΛΚ

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Θετικές τις απόψεις του ΓΓ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Αλεχάντρο Αγκαγ θεωρεί ο Πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών Βάσος Λυσσαρίδης.

    Σε δηλώσεις του ύστερα από συνάντηση με τον κ. Αγκαγ, ο κ. Λυσσαρίδης είπε ότι υπήρξε αλληλοενημέρωση και πρόσθεσε ότι "το συμπέρασμα μου είναι πως υποστηρίζει την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ χωρίς πρότερη λύση του Κυπριακού και απορρίπτει τις συνομοσπονδιακές προτάσεις της τουρκικής πλευράς".

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΧ)

    [17] (Κ) ΓΓ ΑΚΕΛ- Κυπριακό

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Βρισκόμαστε σε δεινή θέση στο Κυπριακό, τόνισε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας και διερωτήθηκε προς πού κατευθύνεται η κινητικότητα του διεθνούς παράγοντα, αφού, όπως είπε, δίνεται η δυνατότητα στον κατοχικό ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς να προωθήσει τις θέσεις του για αναγνώριση του ψευδοκράτους και για ολοκλήρωση της διχοτόμησης.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Χριστόφιας χαρακτήρισε τα περί "αντιαμερικανισμού" "τετριμμένα και ξεπερασμένα" προσθέτοντας ότι "το ΑΚΕΛ καλωσορίζει οποιαδήποτε πρωτοβουλία από οπουδήποτε και αν προέρχεται για λύση στο Κυπριακό φτάνει να εντάσσσεται στα πλαίσια που καθορίζουν τα ΗΕ, να τιμά και να προωθεί τις αρχές που υιοθέτησαν τα ΗΕ ως αρχές λύσης του Κυπριακού".

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΧ)

    [18] (Κ) ΓΓ ΑΚΕΛ - ΓΓ ΕΛΚ

    ΚΥΠΕ - 14/07/2000

    Πολύ δημιουργική χαρακτήρισε τη συνάντησή του με τον ΓΓ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Αλεχάντρο Αγκαγ, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας, σημειώνοντας ότι ενημέρωσε τον Ισπανό αξιωματούχο για τις θέσεις του ΑΚΕΛ σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

    Οπως είπε ο κ. Χριστόφιας, εξήγησε στον κ. Αγκαγ τη φιλοσοφία του κόμματος στην πρακτική για την επαναπροσέγγιση Ε/Κ και Τ/Κ ως συστατικού του αγώνα για επανένωση της Κύπρου".

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΜΧ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Friday, 14 July 2000 - 17:46:07 UTC