Browse through our Interesting Nodes for Real Estate Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 22 November 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 97-03-06

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δηλώσεις Ελένης Φωκά
  • [02] Ομιλία Ρίφκιντ για Κυπριακό
  • [03] Κληρίδης - Μάντεν
  • [04] Κληρίδης - Αρχιεπίσκοπος Φινλανδίας
  • [05] Αρχίζουν οι εκ του σύνεγγυς
  • [06] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

  • [01] Δηλώσεις Ελένης Φωκά

    Λευκωσία,Κύπρος,06/03/1997 (ΚΥΠΕ)

    Η εγκλωβισμένη δασκάλα της Καρπασίας Ελένη Φωκά, δήλωσε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για όσο μπορεί, μέχρι να επικρατήσει το δίκαιο και να ελευθερωθεί η πατρίδα μας.

    Η Ελένη Φωκά για εφτά μήνες τελεί όμηρος των Τούρκων αφού αρνείται να αποκτήσει τη λεγόμενη ταυτότητα που προσπαθεί να της επιβάλει το κατοχικό καθεστώς.

    Λόγω της άρνησής της το κατοχικό καθεστώς δεν επιτρέπει στην κ. Φωκά να διακινείται μεταξύ κατεχομένων και ελευθέρων περιοχών.

    Σε δηλώσεις της στο ΡΙΚ, η κ. Φωκά είπε ότι δεν σημειώθηκε καμμιά βελτίωση στις συνθήκες διαβίωσης των εγκλωβισμένων και απηύθυνε έκκληση τόσο προς την κυπριακή κυβέρνηση όσο και προς τη διεθνή κοινότητα να προβούν σε ενέργειες με στόχο την επικράτηση του δικαίου.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΠ)

    [02] Ομιλία Ρίφκιντ για Κυπριακό

    Λευκωσία,Κύπρος,06/03/1997 (ΚΥΠΕ)

    Η Βρετανία δεν πρόκειται ούτε τώρα αλλά ούτε και στο μέλλον να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος Ντενκτάς.

    Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών Μάλκολμ Ρίφκιντ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του χθες βράδυ στα γραφεία του Συντηρητικού Κόμματος.

    Ο κ. Ρίφκιντ έδωσε ταυτόχρονα την πιο ισχυρή μέχρι τώρα ένδειξη ότι η Βρετανία θα επιμείνει στην προσπάθειά της για εμπλοκή των Τουρκοκυπρίων στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις Κύπρου - Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    Οπως συγκεκριμένα ανέφερε ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, "δεν υπάρχει σκέψη ούτε από τη Βρετανία, ούτε εξόσον γνωρίζω από άλλη κυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης για αναγνώριση, επίσημη ή ανεπίσημη, άμεση ή έμμεση, των 'αρχών' του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς".

    Αναφορικά με τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ, ο κ. Ρίφκιντ ανέφερε ότι σε αυτές θα πρέπει να ληφθούν υπόψη "όλες οι προσδοκίες και τα ενδιαφέροντα όλων των πολιτών της Κύπρου".

    Οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις, είπε θα γίνονται με την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως "υπάρχει μόνο μια κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και δεν πιστεύω ότι κανένα κράτος - μέλος (της ΕΕ) θα διαφωνήσει μαζί μου όταν λέω ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να γίνονται με την Κυπριακή Δημοκρατία."

    Ο κ. Ρίφκιντ είπε ότι η Βρετανία επιθυμεί οι απευθείας συνομιλίες να αρχίσουν τους πρώτους έξι μήνες αυτού του χρόνου, και όπως επεσήμανε αυτές πρέπει να "συνεχιστούν για όσο διάστημα χρειάζεται με το μεγαλύτερο βαθμό βοήθειας από τη διεθνή κοινότητα."

    "Αναγνωρίζουμε ότι η Κύπρος θα χρειαστεί βοήθεια για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε", είπε και υπογράμμισε ότι "οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι σύντομες, ούτε θέμα ημερών ή εβδομάδων αλλά θα διαρκέσουν μήνες".

    Πρόσθεσε εξάλλου πως τα δύσκολα θέματα όπως η ασφάλεια, το εδαφικό, το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης και άλλα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

    Σημείωσε επίσης πως οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθούν παρά τη "σημαντική έλλειψη εμπιστοσύνης και καχυποψίας".

    Ο κ. Ρίφκιντ παρατήρησε πάντως πως η πρόοδος προς την επανένωση της Κύπρου και σε κύρια θέματα που χωρίζουν τους Ελληνοκύπριους από τους Τουρκοκύπριους "δεν θα είναι μόνο επιθυμητή αλλά και θα υποβοηθήσει σε ένα ευρύτερο φάσμα θεμάτων, που αφορούν τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις".

    Επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι ούτε η Τουρκία ούτε καμμία άλλη χώρα έχει δικαίωμα αρνησικυρίας στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, ο Βρετανός ΥΠΕΞ τόνισε ότι το αποτέλεσμά τους είναι θέμα που θα αποφασίσουν η Κυπριακή Δημοκρατία και η ΕΕ.

    "Κανένα τρίτο μέρος δεν θα έχει την ευκαιρία να σταματήσει αυτή την πρόοδο", πρόσθεσε. (ΚΥΠΕ/ΚΤ/ΜΜ/ΜΚ/ΓΠ)

    [03] Κληρίδης - Μάντεν

    Λευκωσία,Κύπρος,06/03/1997 (ΚΥΠΕ)

    Συνομιλίες που θα καλύψουν όλες τις βασικές πτυχές του Κυπριακού θα έχει την ερχόμενη βδομάδα στην Κύπρο ο Αντιπρόσωπος της Βρετανίας για το Κυπριακό Σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ, δεδομένου ότι καταβάλλονται προσπάθειες για συνολική διευθέτηση του προβλήματος.

    Αυτό δήλωσε ο Υπατος Αρμοστής της Βρετανίας στην Κύπρο Ντέιβιντ Μάντεν, μετά από σημερινή συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Γλαύκο Κληρίδη, κατά την οποία, είπε, ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες της επίσκεψης του Βρετανού αξιωματούχου.

    Σε ερώτηση εάν ο κ. Χάνεϊ θα φέρει οποιεσδήποτε νέες ιδέες ή τροποποιήσεις πάνω στις υφιστάμενες βρετανικές θέσεις, ο κ. Μάντεν είπε ότι σκοπός της επίσκεψης είναι να συνεχίσει τις συνομιλίες που είχε προηγουμένως στο νησί ώστε να προχωρήσει η διαδικασία.

    "Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί μέρος μιας διεθνούς διαδικασίας και ενδιαφέροντος για επίτευξη πραγματικής προόδου, μέσα σ' αυτό τον χρόνο, προς επίλυση του Κυπριακού", σημείωσε.

    Ο Βρετανός πρέσβης επεσήμανε ότι η ανάμειξη κι η δέσμευση της βρετανικής κυβέρνησης, που έγινε πιο ξεκάθαρη με τον περσινό διορισμό Χάνεϊ και την επίσκεψη του Βρετανού ΥΠΕΞ Μάλκολμ Ρίφκιντ, στοχεύει σε συντονισμένες προσπάθειες, με τους συμμάχους και εταίρους της, ώστε να υποβοηθηθεί η επίτευξη προόδου στο πρόβλημα.

    Ερωτηθείς αν η επίσκεψη Χάνεϊ, ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο την ερχόμενη Τρίτη και θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή, θα επικεντρωθεί σε συγκεκριμένη πτυχή του προβλήματος κι ειδικότερα στη συνταγματική, ο κ. Μάντεν απάντησε:

    "Αναμένεται να εστιασθεί σε πολλές πτυχές, επειδή εκείνο που επιζητούμε είναι μια συνολική λύση η οποία θα καλύπτει όλες τις πτυχές του Κυπριακού".

    Ο κ. Μάντεν απέφυγε να πει κατά πόσον ο Σερ Ντέιβιντ διαπίστωσε αλλαγή στην τουρκική στάση, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αγκυρα, λέγοντας ότι η Τουρκία μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη προόδου και, προς τούτο, η βρετανική κυβέρνηση θα συνεχίσει να συνομιλεί με την Τουρκία κι άλλες χώρες.

    Σε ερώτηση αν είμαστε κοντά σε απευθείας διαπραγματεύσεις, μεταξύ του Προέδρου Κληρίδη και του Ραούφ Ντενκτάς, ο κ. Μάντεν εξέφρασε την ελπίδα πως η παρούσα διαδικασία οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση.

    "Δεν μπορώ να καθορίσω την ημερομηνία για τις συνομιλίες, αλλά εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και νομίζω ότι κινούμαστε προς την ορθή κατεύθυνση", διευκρίνισε.

    Ο Βρετανός Υπατος Αρμοστής ανέφερε ότι αύριο το πρωί θα έχει στην κατεχόμενη Λευκωσία συνάντηση με τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.

    Ο κ. Μάντεν απέφυγε να σχολιάσει τη θέση των Ηνωμένων Εθνών που ευνοούν διεξαγωγή των απευθείας διαπραγματεύσεων στο εξωτερικό, λέγοντας ότι το θέμα του καλύτερου τόπου διεξαγωγής τους είναι θέμα προς συζήτηση.

    "Δεν πρόκειται να σχολιάσω αυτό το θέμα," είπε, και απέφυγε να αναφέρει αν η Βρετανία έχει προτείνει υπαλλακτικό χώρο για διεξαγωγή των συνομιλιών.

    Κληθείς να πει αν οι εκλογές στη Βρετανία θα επηρεάσουν τις εξελίξεις στην Κύπρο, ο κ. Μάντεν είπε ότι οι εκλογές είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΑΠ)

    [04] Κληρίδης - Αρχιεπίσκοπος Φινλανδίας

    Λευκωσία,Κύπρος,06/03/1997 (ΚΥΠΕ)

    "Παρά τη μεγάλη γεωγραφική απόσταση Κύπρου - Φινλανδίας, μας συνδέει η αγάπη μας προς την ορθοδοξία και ιδιαίτερα η αγάπη μας προς την ελευθερία της Κύπρου."

    Αυτό ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Αρχιεπίσκοπος Φινλανδίας Ιωάννης, ύστερα από συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους τονίστηκε η ανάγκη για περισσότερες επαφές μεταξύ των δύο χωρών και της εκκλησίας.

    Ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Φινλανδίας είναι 57.000 και αποτελούν μόνο το ένα τοις εκατόν του πληθυσμού της Φινλανδίας.

    "Υπάρχει θετικό ενδιαφέρον και πραγματική εκτίμηση μεταξύ των Φινλανδών ως προς την εκκλησία μας, και καλές προϋποθέσεις για τη δραστηριότητά μας", τόνισε ο Μακαριότατος.

    (ΚΥΠΕ/ΑΖΚ/ΓΠ)

    [05] (Κ) Αρχίζουν οι εκ του σύνεγγυς

    Λευκωσία,Κύπρος,06/03/1997 (ΚΥΠΕ)

    Εκ του σύνεγγυς συνομιλίες αρχίζουν τη Δευτέρα, μεταξύ των δύο πλευρών με επαφές που θα έχει ο Γκούσταβ Φεϊσέλ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.

    Οπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιαννάκης Κασουλίδης, η περίοδος ανίχνευσης του κοινού εδάφους έχει τελειώσει και αρχίζει τώρα η αναζήτησή του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει "αιφνίδια και ταχεία προώθηση του Κυπριακού" εάν υπάρξει η πολιτική βούληση και από τις δύο πλευρές.

    Η ανίχνευση, σημείωσε, επέτρεψε το πλήρες ξεκαθάρισμα των θέσεων των πλευρών καθώς και μερικών διαθέσεών τους.

    "Η κυπριακή κυβέρνηση είναι έτοιμη να διαβουλευθεί στην εκ του σύνεγγυς προσπάθεια μέσω των εκπροσώπων του ΓΓ, επί της ουσίας του Κυπριακού με στόχο τη δημιουργία κοινού εδάφους που θα επιτρέψει τις απευθείας διαπραγματεύσεις μεταξύ του Προέδρου Κληρίδη και του Ραούφ Ντενκτάς", τόνισε ο κ. Κασουλίδης.

    Πρόσθεσε ότι η κυπριακή κυβέρνηση εισέρχεται σ'αυτή τη διαδικασία με καλή θέληση χωρίς προκαταλήψεις και επομένως θα διαφανούν τελικά οι θέσεις των μεν και των δε χωρίς την παρέμβαση και τις εκτιμήσεις τρίτων.

    Ο κ. Κασουλίδης επεσήμενε ότι για αυτό έγινε χθες λόγος από τον Αναπληρωτή Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Γκούσταβ Φεϊσέλ για περιορισμό των δηλώσεων και για διατήρηση κάποιας εμπιστευτικότητας την οποία η Ε/κ πλευρά θα σεβαστεί.

    Ερωτηθείς ποιά θα είναι η διαφορά των διαβουλεύσεων από τις προηγούμενες, ο κ. Κασουλίδης δήλωσε ότι θα είναι πιο εντατικές επαφές.

    Οπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος, ο κ. Φεϊσέλ θα έχει αύριο συνάντηση με τον κ. Ντενκτάς και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να μιλά με τις δύο πλευρές επί θεμάτων ουσίας.

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δήλωσε ότι δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα για αυτές τις διαβουλεύσεις.

    Είναι δύσκολο, σημείωσε, να προβλέψει κανείς πόσο θα διαρκέσει αυτή η διαδικασία, ενώ όπως έχει λεχθεί στην κυβέρνηση από τα Ηνωμένα Εθνη οι συναντήσεις θα γίνονται συχνά.

    Κληθείς να σχολιάσει πώς θα πρέπει να ερμηνευτεί το γεγονός ότι οι συνομιλίες θα διεξάγονται με τον κ. Φεϊσέλ και όχι με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ Χαν Σουνγκ Τζου, ο κ. Κασουλίδης προέβη στην εκτίμηση ότι ο κ. Χαν θα έρχεται σε περιόδους αιχμής.

    Για τον τρόπο διεξαγωγής των διαβουλεύσεων και κατά πόσο σε αυτές θα προσεγγίζουν όλα τα θέματα μαζί ή ξεχωριστά, ο Εκπρόσωπος είπε ότι είναι γνωστό ότι ο ΟΗΕ προσβλέπει στη συνολική προσέγγιση μέσα σε ένα πνεύμα συμβιβασμού.

    Αναφερόμενος στη σημερινή συνάντηση του Προέδρου Κληρίδη με τον Υπατο Αρμοστή της Βρετανίας στην Κύπρο Ντέιβιντ Μάντεν, ο κ. Κασουλίδης δήλωσε ότι σκοπός του Βρετανού διπλωμάτη ήταν να αναγγείλει επίσημα την άφιξη του Σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ στην Κύπρο και να συζητηθούν τα θέματα με τα οποία ο κ. Χάνεϊ θα ασχοληθεί.

    Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι συμπίπτει τουλάχιστον χρονικά η επίσκεψη του κ. Χάνεϊ με την έναρξη των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών και κατά πόσο υπάρχει συντονισμός των κινήσεων ΟΗΕ και Βρετανών, ο κ. Κασουλίδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο ΟΗΕ επιδιώκει την ενίσχυση των προσπαθειών του από τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας και επομένως είναι λογικό ότι σε κάποιο στάδιο και άλλα μέλη του ΣΑ θα πρέπει να βοηθήσουν τους εκπροσώπους του ΓΓ.

    "Μπαίνουμε στην προετοιμασία της δημιουργίας κοινού εδάφους που θα δίνει βάσιμες ελπίδες για μια παραγωγική συνάντηση κορυφής", υπογράμμισε ο κ. Κασουλίδης.

    Οπως ανέφερε, τώρα ο ΟΗΕ εισέρχεται σε θέματα της ουσίας με πιο συστηματικό τρόπο.

    Ερωτηθείς εάν αποδίδεται από τον ΟΗΕ ξεχωριστή σημασία σε αυτή τη νέα φάση της διαβούλευσης, ο Εκπρόσωπος δήλωσε ότι είναι σημαντική αυτή η φάση διότι από αυτή θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τις απευθείας διαπραγματεύσεις.

    Ο κ. Κασουλίδης απέφυγε να αποκαλύψει με ποιό θέμα αρχίζουν οι διαβουλεύσεις και ανέφερε μόνο ότι η κυβέρνηση είναι προετοιμασμένη για όλα τα θέματα.

    Βάση των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών θα αποτελέσουν, όπως επεσήμανε ο κ Κασουλίδης, οι συμφωνίες κορυφής και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ.

    Ερωτηθείς κατά πόσο οι εξελίξεις αυτές αποτελούν "πρόωρο θάνατο" της αμερικανικής πρωτοβουλίας, ο κ. Κασουλίδης είπε "κάθε άλλο", σημειώνοντας ότι η δική του πρόβλεψη είναι ότι θα υπάρξει και αμερικανική εμπλοκή.

    Σε ερώτηση εάν ενόψει των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει οποιεσδήποτε ενδείξεις ή πληροφορίες για αλλαγή της στάσης της Αγκυρας, ο Εκπρόσωπος απάντησε αρνητικά.

    Σε σχόλιο ότι υπάρχει "διγλωσσία" στην κυβέρνηση δεδομένων των δηλώσεων του Υπουργού Εξωτερικών περί "ελπιδοφόρων μηνυμάτων", ο κ. Κασουλίδης δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει παρακαλέσει τον ΥΠΕΞ, εάν κρίνει σκόπιμο, να μην προχωρήσει σε ενημέρωσή του από τηλεφώνου ή άλλου μέσου και να περιμένει μέχρι την επιστροφή του στην Κύπρο.

    Ερωτηθείς για την ενημέρωση του Εθνικού Συμβουλίου γύρω από την πορεία των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών, ο Εκπρόσωπος της κυβέρνησης δήλωσε ότι όπως έχει ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε κάποιο στάδιο προσεχώς θα συγκληθεί Εθνικό Συμβούλιο και θα ενημερωθούν οι αρχηγοί των κομμάτων για το ξεκίνημα των συνομιλιών.

    Ερωτηθείς πότε θα πρέπει να αναμένεται συνάντηση Κληρίδη - Ντενκτάς, ο κ. Κασουλίδης είπε ότι τηρουμένων των αναλογιών "αρκεί να επιδειχθεί και από τις δύο πλευρές πολιτική βούληση για να είναι πολύ αιφνίδια και πολύ ταχεία η πρόοδος".

    Κληθείς να σχολιάσει εάν οι προσπάθειες των Βρετανών βρίσκονται σε αρμονία με τις προσπάθειες του ΟΗΕ που αρχίζουν με τις εκ του σύνεγγυς, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι αυτό είναι κάτι το οποίο θα διαφανεί την επόμενη βδομάδα.

    (ΚΥΠΕ/ΚΝ/ΓΠ)

    [06] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    Λευκωσία,Κύπρος,06/03/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

        Γενικός Δείκτης Τιμών Μετοχών           77.57 (+0.95)
    
        Ανώτατη:  82.46 (2/1/97)
        Κατώτατη: 73.90 (30/1/97)
    
        Δείκτες Τιμών ανά Κλάδο
    
        Τραπεζικοί Οργανισμοί                   87.25 (+0.05)
        Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί Οργανισμοί     64.88 (+0.90)
        Ασφαλιστικοί Οργανισμοί                 57.15 (+0.19)
        Βιομηχανικές Εταιρείες                  82.10 (+5.83)
        Τουριστικές Επιχειρήσεις                62.22 (+1.04)
        Εμπορικές Εταιρείες                     52.61 (+2.43)
        Αλλες Εταιρείες                         57.00 (-0.35)
    
        Ογκος Συναλλαγών                        ΛΚ 708695.106
    
    Η διαφορά στις παρενθέσεις αντιπροσωπεύει την ποσοστιαία αύξηση (+) ή τη μείωση (-) του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.
    (ΚΥΠΕ/ΜΧ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v1.04a run on Thursday, 6 March 1997 - 13:02:51 UTC