Browse through our Interesting Nodes of Greek Radio & Television Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 97-02-27

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κληρίδης - Φεϊσέλ - Στρατηγοί
  • [02] Κληρίδης - Βαν Ντεν Μπρουκ
  • [03] Κασουλίδης - Στρατιωτικός διάλογος
  • [04] Κασουλίδης - Βαν ντεν Μπρουκ
  • [05] Κασουλίδης - Βρετανική πρωτοβουλία
  • [06] Κασουλίδης - Ακμπέλ
  • [07] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [08] Γκρίζοι Λύκοι - Συλλαλητήριο - αναβολή

  • [01] (Κ) Κληρίδης - Φεϊσέλ - Στρατηγοί

    Λευκωσία,Κύπρος,27/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    "Στόχος μας είναι η έναρξη απευθείας συνομιλιών στα μέσα τους τρέχοντος έτους και ο Γενικός Γραμματέας σκοπεύει να κάνει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Θα εργαστούμε σκληρά για να το πετύχουμε".

    Αυτό τόνισε σε σημερινές του δηλώσεις ο Αναπληρωτής Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Γκούσταβ Φεϊσέλ, ύστερα από συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη, στην παρουσία του νέου Αργεντινού Διοικητή της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο και του προκατόχου του.

    Ο κ. Φεϊσέλ ανέφερε πάντως πως κατά τη σημερινή συνάντηση δεν συζήτησε με τον Πρόεδρο Κληρίδη τα αποτελέσματα των επαφών που είχε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, αφού σκοπός της συνάντησης ήταν όπως παρουσιάσει στον Πρόεδρο τον νέο Διοικητή της ΟΥΝΦΙΣΥΠ, Αργεντινό Υποστράτηγο Εβεργκίστο Αρτούρο Ντε Βεργκάρα και όπως ο τέως Διοικητής της Δύναμης Φιλανδός Ταξίαρχος Αχτι Τοϊμο Πααβάλι Βαρτιάινεν αποχαιρετήσει τον κ. Κληρίδη.

    Ανέφερε ωστόσο, πως οι επαφές του στη Νέα Υόρκη θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης με τον Πρόεδρο Κληρίδη σύντομα.

    Σε ερώτηση κατά πόσον υπάρχει επιτάχυνση στην πορεία του στρατιωτικού διαλόγου, ο κ. Φεϊσέλ απάντησε πως αυτό δεν εξαρτάται από το Διοικητή της ΟΥΝΦΙΣΥΠ αλλά από τις δυο πλευρές.

    "Ελπίζουμε", πρόσθεσε, "ότι ο διάλογος θα επιταχυνθεί αλλά αυτό δεν είναι το μόνο κριτήριο. Πρέπει να επιτευχθεί πρόοδος και ελπίζουμε ότι αυτή θα αρχίσει να πραγματοποιείται πολύ σύντομα".

    Επεσήμανε εξάλλου πως υπήρξε κάποια κινητικότητα αλλά ουσιαστικά δεν θα υπάρξει τίποτα μέχρι οι εμπλεκόμενες πλευρές να φθάσουν σε ένα τέλος, ενώ σημείωσε πως το κυριότερο κριτήριο για αυτό είναι μια γραπτή συμφωνία.

    Σε ερώτηση κατά πόσον κάποια από τις δυο εμπλεκόμενες πλευρές στο στρατιωτικό διάλογο άλλαξε τις προτεραιότητές της ώστε να επιτευχθεί συμφωνία, ο κ. Φεϊσέλ επεσήμανε πως μπορεί να υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους αλλά δεν υπάρχει θέμα επιλογής.

    "Η θέση μας παραμένει η ίδια", είπε. "Εχουμε ένα πακέτο με τρια σημεία και ζητούμε από τις δυο πλευρές να φθάσουν σε μια συμφωνία με βάση το πακέτο αυτό".

    Ερωτηθείς για τη χθεσινή συνάντησή του με τον Κοινοτικό Επίτροπο, Χανς Βαν ντεν Μπρουκ, ο αξιωματούχος των ΗΕ χαρακτήρισε τη συζήτηση που είχε μαζί του καλή και ανέφερε πως οι δυο τους προέβησαν σε μια ανασκόπηση της κατάστασης.

    Σε ερώτηση κατά πόσον συμφωνεί με τις θέσεις του κ. Βαν ντεν Μπρουκ, ο κ. Φεϊσέλ είπε πως δεν είναι θέμα συμφωνίας αλλά θέμα συζήτησης, και επεσήμανε ο Κοινοτικός αξιωματούχος ήθελε να πληροφορηθεί για τις δικές του θέσεις για την κατάσταση. "Και εκείνος", πρόσθεσε, "μου έδωσε τις δικές του θέσεις για το πως βλέπει την κατάσταση".

    Στο μεταξύ, ο νέος Διοικητής της ΟΥΝΦΙΣΥΠ Ντε Βεργκάρα ερωτηθείς πως αισθάνεται ως επικεφαλής της Ειρηνευτικής Δύναμης στην οποία υπηρετούν Βρετανοί στρατιώτες απάντησε: "Φυσιολογικά. Είμαστε όλοι στρατιώτες. Εχουμε μια κοινή αποστολή και πρέπει να την πετύχουμε".

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΚ/ΓΠ)

    [02] Κληρίδης - Βαν Ντεν Μπρουκ

    Λευκωσία,Κύπρος,27/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ο Κοινοτικός Επίτροπος Υπεύθυνος για Εξωτερικές Σχέσεις, Χανς Βαν ντεν Μπρουκ, κάλεσε τις δύο πλευρές να αρχίσουν συνομιλίες εφ'όλης της ύλης με σκοπό να τερματιστεί η διαίρεση της Κύπρου, η οποία, όπως είπε, θα δημιουργεί συνεχή προβλήματα, αν συνεχιστεί.

    Ο κ. Βαν ντεν Μπρουκ, ο οποίος έγινε δεκτός σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη, υπέδειξε ότι οι Τουρκοκύπριοι πρέπει να συμβάλουν με το δικό τους τρόπο στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού και, κατ'επέκταση να βοηθήσουν τη συμμετοχή τους στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, κάτι, που όπως σημείωσε, υποστηρίζεται από τα πλείστα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    "Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος Κληρίδης και ο ηγέτης της Τ/κ κοινότητας θα πρέπει να αρχίσουν συνολικές συνομιλίες, να αναζητήσουν μια συνολική λύση και όχι μόνο μια λύση μέσω στρατιωτικής συμφωνίας ή κάποιων άλλων μέτρων," δήλωσε ο Κοινοτικός αξιωματούχος.

    Οπως είπε, η μέθοδος του "βήμα προς βήμα" διαδικασίας έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν και, αν και σημαντική, θα πρέπει να ακολουθηθεί από ευρείες και εφ'όλης της ύλης διαπραγματεύσεις.

    Αν η διαίρεση της Κύπρου υφίσταται και συνεχίσει, πρόσθεσε, η χώρα θα βρίσκεται σε συνεχή διένεξη και θα υπάρχουν άλλοι, εκτός της Κύπρου, που θα επωφελούνται από την εχθρική κατάσταση.

    Σε ερώτηση αν συζητήθηκε η πρόταση του Προέδρου Κληρίδη για αποστρατικοποίηση, σημείωσε ότι η πρόταση είναι καλοδεχούμενη και θα μπορούσε να δημιουργήσει και να οικοδομήσει εμπιστοσύνη αλλά, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, "είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητή η ιδέα ότι δεν χρειάζεται ένα βήμα εδώ και ένα εκεί."

    Εκφράζοντας υποστήριξη για "κάθε προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών", ο Κοινοτικός Επίτροπος ανέφερε ότι επαναβεβαίωσε στον Πρόεδρο Κληρίδη τη δέσμευση της ΕΕ για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων το 1998 και τόνισε τη σημασία της επίτευξης κάποιας κίνησης προς επίλυση του πολιτικού προβλήματος.

    Τέτοια εξέλιξη, είπε, θα έκανε τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις πολύ πιο εύκολες και, πιθανόν, να μπορούσαν να ολοκληρωθούν πολύ πιο νωρίς.

    Σε ερώτηση αν συζητήθηκε κάποια φόρμουλα που θα υποβοηθούσε τη συμμετοχή των Τ/Κ στην ενταξιακή διαδικασία, σημείωσε ότι τα πλείστα κράτη μέλη της ΕΕ έχουν εκφράσει την επιθυμία να δουν τους Τ/Κ να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία.

    Αυτό, σημείωσε, δεν εξυπακούει ότι η επιθυμία θα ικανοποιηθεί χωρίς πρόοδο στην πολιτική διαδικασία. Εγινε σαφές ότι η ΕΕ θεωρεί ότι η Κύπρος, για να είναι ευτυχής, θα πρέπει να επανενωθεί και πρόσθεσε "φυσικά ο βορράς (κατά την έκφρασή του) θα πρέπει να αναλάβει τις δικές του πρωτοβουλίες για την επίτευξη αυτού του στόχου."

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι θα εξηγήσει στους Τ/Κ ότι μπορούν να επωφεληθούν από τα κοινοτικά κονδύλια, την ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, την περιφερειακή πολιτική της ΕΕ που θα βοηθήσει τον τουρισμό και φυσικά την οικονομία. Σήμερα, είπε, βλέπουμε τις διαφορές στο βιοτικό επίπεδο μεταξύ "βορρά και νότου", κατά την έκφρασή του, και αυτό οφείλεται στην πολιτική κατάσταση.

    "Ελπίζω να επισημάνω αυτό το σημείο αλλά υπάρχει κάτι το πιο αναγκαίο από τον πειρασμό της οικονομικής βελτίωσης. Υπάρχει ανάγκη για πολιτική βούληση ότι το μέλλον αυτής της χώρας μπορεί να είναι ελπιδοφόρο μόνο αν υπάρχει πράγματι μια ενωμένη χώρα, ομόσπονδη αν θέλετε, αλλά ενωμένη," κατέληξε ο κ. Βαν ντεν Μπρουκ.

    Στη συνέχεια ο Κοινοτικός Επίτροπος, που συνοδεύεται από τον εκπρόσωπο της ολλανδικής προεδρίας Κέστερ Χίσλιπ και τον πρέσβη της ΕΕ στην Κύπρο Ζιλ Ανουίγ, είχε συνάντηση με τον Υπουγό Εξωτερικών Αλέκο Μιχαηλίδη.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΓΠ)

    [03] (Κ) Κασουλίδης - Στρατιωτικός διάλογος

    Λευκωσία,Κύπρος,27/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    "Δεν μπορώ να εξαγγείλω διέξοδο στα θέματα που συζητούνται στο πλαίσιο του στρατιωτικού διαλόγου", δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιαννάκης Κασουλίδης, επισημαίνοντας, όμως, ότι θα ήθελε να τηρήσει την εμπιστευτικότητα του διαλόγου.

    Σε ερώτηση σχετικά με τη στάση της Ε/κ πλευράς στο στρατιωτικό διάλογο, ο κ. Κασουλίδης είπε χαρακτηριστικά ότι όταν έρθει η ώρα "έκδοσης πιστοποιητικών, το δικό μας θα είναι καλό".

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [04] (K) Κασουλίδης - Βαν ντεν Μπρουκ

    Λευκωσία,Κύπρος,27/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    Με άλλη γλώσσα μπορεί να μιλήσει ένας εταίρος στην Ευρωπαϊκή Ενωση και με άλλην ένα κράτος υποψήφιο για ένταξη, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιαννάκης Κασουλίδης.

    Ο κ. Κασουλίδης είχε κληθεί να εξηγήσει γιατί η Κύπρος αντέδρασε με ήπιους τόνους στην πρόθεση των ισχυρών χωρών της ΕΕ για εμπλοκή των Τ/Κ στην ενταξιακή διαδικασία, ενώ η Ελλάδα αντέδρασε έντονα.

    Περαιτέρω, ο κ. Κασουλίδης είπε ότι εάν πράγματι αυτές οι ενέργειες έγιναν για να ασκηθεί πίεση πάνω στην πλευρά μας, τότε η αντίδρασή μας πρέπει να είναι τέτοια που να δείχνει πόση πίεση νοιώσαμε, εννοώντας δηλαδή ότι πρέπει να αγνοήσουμε τις ενέργειες αυτές.

    Κληθείς να σχολιάσει σχετικές δηλώσεις του Κοινοτικού Επιτρόπου Χανς Βαν ντεν Μπρουκ, ο κ. Κασουλίδης είπε ότι είναι καθαρό ότι η πρόθεση των τριών χωρών ήταν να εκφραστεί η ελπίδα ότι θα υπάρξει τέτοια πρόοδος στο Κυπριακό, που θα επιτρέψει τη συμμετοχή και των Τ/Κ στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις.

    Εφόσον, συνέχισε, έτσι είναι τα πράγματα, θα μπορούσε να διαμορφωθεί και σχετικό κείμενο. Εξέφρασε, επίσης, την πεποίθηση ότι θα βρεθεί διέξοδος με τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Βαν ντεν Μπρουκ, διότι αφήνουν περιθώρια για διευκρινιστικό κείμενο εκ μέρους της ΕΕ.

    Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης με τον Κοινοτικό αξιωματούχο, ο κ. Κασουλίδης είπε ότι συζητήθηκε σχεδόν αποκλειστικά το Κυπριακό και οι προσπάθειες επίλυσής του.

    Σε ερώτηση εάν ο κ. Βαν ντεν Μπρουκ έφερε οποιεσδήποτε απόψεις πάνω στο Κυπριακό, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι η συζήτηση επικεντρώθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ξεκινήσουν οι προσπάθειες πολιτικής λύσης του Κυπριακού.

    Σε ερώτηση εάν όλοι κατανοούν το ίδιο με τη φράση "προσέγγιση των δύο πλευρών", ο κ. Κασουλίδης είπε ότι η δική μας πλευρά έχει επανειλημμένα εξηγήσει ότι όταν υπάρξει πρόοδος, εμείς θα κρίνουμε εάν αποτελεί κοινό έδαφος για παραγωγικές απευθείας συνομιλίες. Δυστυχώς, επεσήμανε, η τουρκική πλευρά μένει αδιάλλακτη στις γνωστές της θέσεις.

    Σε ερώτηση εάν έχει οποιαδήποτε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ, ο κ. Κασουλίδης δεν ήταν σε θέση να απαντήσει.

    Τέλος, ο κ. Κασουλίδης τόνισε ότι είναι γνωστό πως ο μόνος συνομιλητής της ΕΕ είναι η Κυπριακή Δημοκρατία και αυτό δεν μπορεί να ανατραπεί. Ομως, συνέχισε, "θα είναι χαρά μας" να λάβουν μέρος στις διαπραγματεύσεις και οι Τ/Κ, ύστερα από μία πολιτική λύση, δηλαδή μίαν Ομόσπονδη Κυπριακή δημοκρατία.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [05] (Κ) Κασουλίδης - Βρετανική πρωτοβουλία

    Λευκωσία,Κύπρος,27/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    "Η Βρετανία λέει ότι η πρωτοβουλία της εκδηλώνεται στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών", ανέφερε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιαννάκης Κασουλίδης, σχολιάζοντας δήλωση του Προέδρου του ΔΗΚΟ και Προέδρου της Βουλής Σπύρου Κυπριανού ότι η βρετανική πρωτοβουλία βρίσκεται εκτός ΟΗΕ.

    Ο κ. Κυπριανού είχε εκφράσει και την πεποίθηση ότι πρέπει να συγκληθεί το συντομότερο δυνατόν το Εθνικό Συμβούλιο για συζήτηση των τελευταίων εξελίξεων.

    Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι όντως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ο κ. Κασουλίδης είπε ότι πρόσφατα συνήλθε το Εθνικό Συμβούλιο κι εξάλλου ο κ. Κυπριανού δεν έχει ακόμη ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [06] Κασουλίδης - Ακμπέλ

    Λευκωσία,Κύπρος,27/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    Δεν υπάρχει πρόθεση αναγνώρισης του ψευδοκράτους από τις ΗΠΑ, διαβεβαίωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιαννάκης Κασουλίδης.

    Ο κ. Κασουλίδης είχε κληθεί να σχολιάσει δήλωση του εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας Ομέρ Ακμπέλ, ότι "η στάση των χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, πλην της Ελλάδας, σχετικά με το Συμβούλιο Σύνδεσης της Κύπρου, είναι θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναγνώρισης του ότι η Κύπρος δεν αποτελείται μόνο από τη νότια Ε/κ πλευρά και τη διοίκησή της", κατά την έκφραση του Τούρκου εκπροσώπου.

    Ωστόσο, ο κ. Κασουλίδης ανέφερε ότι δεν είχε υπόψη του τη συγκεκριμένη δήλωση του Ακμπέλ, αλλά τόνισε ότι εάν αυτό είναι γεγονός, τότε επαναβεβαιώνει ότι ορισμένες ενέργειες που μπορεί να μην συνιστούν αναγνώριση του ψευδοκράτους, δύνανται να εκληφθούν από την τουρκική πλευρά ως ενθάρρυνση για συνέχιση της αποσχιστικής της πορείας.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [07] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    Λευκωσία,Κύπρος,27/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

        Γενικός Δείκτης Τιμών Μετοχών           75.96 (-1.12)
    
        Ανώτατη:  82.46 (2/1/97)
        Κατώτατη: 73.90 (30/1/97)
    
        Δείκτες Τιμών ανά Κλάδο
    
        Τραπεζικοί Οργανισμοί                   86.94 (-1.01)
        Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί Οργανισμοί     64.31 (-0.76)
        Ασφαλιστικοί Οργανισμοί                 57.22 (-0.83)
        Βιομηχανικές Εταιρείες                  71.68 (-2.05)
        Τουριστικές Επιχειρήσεις                62.13 (-1.33)
        Εμπορικές Εταιρείες                     51.90 (-0.80)
        Αλλες Εταιρείες                         55.92 (-0.82)
    
        Ογκος Συναλλαγών                        ΛΚ 683818.000
    
    Η διαφορά στις παρενθέσεις αντιπροσωπεύει την ποσοστιαία αύξηση (+) ή τη μείωση (-) του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.
    (ΚΥΠΕ/ΑΠ)

    [08] Γκρίζοι Λύκοι - Συλλαλητήριο - αναβολή

    Λευκωσία,Κύπρος,27/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    Αναβλήθηκε τελικά το συλλαλητήριο των "Γκρίζων Λύκων" στην περιφραγμένη περιοχή της κατεχόμενης πόλης της Αμμοχώστου, που είχε προγραμματισθεί για την ερχόμενη Κυριακή.

    Οπως μετέδωσε ο Τ/κ παράνομος σταθμός Μπαϋράκ, ύστερα από χθεσινοβραδινή σύσκεψη, που είχαν οι "Γκρίζοι Λύκοι" με άλλες Τ/κ εθνικιστικές οργανώσεις, αποφασίστηκε όπως το συλλαλητήριο αναβληθεί "εξαιτίας της εύθραυστης κατάστασης στην Τουρκία", όπως λέχθηκε.

    Ο πρόεδρος του Συνδέσμου "τουρκική ένωση", Ερχάν Αριγκλί, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Σερντάρ Ντενκτάς "ατυχείς" και τόνισε ότι σε καμία περίπτωση οι δηλώσεις αυτές δεν επηρέασαν την απόφαση των "Γκρίζων Λύκων".

    Ο Σερντάρ Ντενκτάς δήλωσε χθες βράδυ στο Ρόιτερ ότι η ψευδοκυβέρνηση δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κι ότι συμφωνήθηκε όπως το κατοχικό καθεστώς εξεύρει τρόπους για να σταματήσει τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου, ακόμα και αν αυτό γινόταν όχι μέσα αλλά κοντά στην Αμμόχωστο.

    Το συλλαλητήριο αναμένεται ότι θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Μαρτίου.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΚΝ/ΑΠ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v1.04a run on Thursday, 27 February 1997 - 13:44:48 UTC