Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 22 January 2025
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 05-06-15

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΟΠΕΚ: Πιθανή αύξηση της παραγωγής πετρελαίου
  • [02] Νέα ερωτήματα για την ανάμειξη Ανvάν στο πρόγραμμα 'Πετρέλαιο για Τρόφιμα'
  • [03] Μπλέαρ: Η ΕΕ πρέπει να σκεφτεί ποιό θα είναι το επόμενο βήμα
  • [04] Ιράν: Νέο κεφάλαιο στις σχέσεις με τις ΗΠΑ;
  • [05] Αφγανιστάν: Μουσουλμάνοι κληρικοί προτρέπουν τις ΗΠΑ να ζητήσουν συγνώμη
  • [06] Γερουσία: Κίνα και Νότια Κορέα δεν ασκούν αρκετές πιέσεις στη Βόρεια Κορέα
  • [07] Η Ελλάδα ετοιμάζεται για τη νέα Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ
  • [08] Δυσοίωνες οι προοπτικές της Συνόδου Κορυφής
  • [09] Στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική έκθεση Σάϊβο
  • [10] ΗΠΑ: Με πρωτοφανείς ρυθμούς μετακινούνται οι παράνομοι μετανάστες

  • [01] ΟΠΕΚ: Πιθανή αύξηση της παραγωγής πετρελαίου

    15-06-2005

    Αξιωματούχοι των κορυφαίων πετρελαιοπαραγωγών χωρών, υποσχέθηκαν να μειώσουν τις υψηλές τιμές του μαύρου χρυσού κατά την συνεδρίαση τους την Τετάρτη στη Βιέννη. Ηγέτες του ΟΠΕΚ είπαν την Τρίτη ότι κατά πάσα πιθανότητα, θα συμφωνήσουν να αυξήσουν την ημερήσια παραγωγή του καρτέλ, κατά μισό εκατομμύριο βαρέλια την ημέρα.

    Όμως, πολλοί αναλυτές δηλώνουν ότι η αύξηση της παραγωγής δεν θα επηρεάσει πτωτικά τις τιμές του πετρελαίου, που έχουν φθάσει τώρα τα 55 δολάρια το βαρέλι. Στο μεταξύ, ο υπουργός Πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας, Αλί αλ Ναΐμι, κάλεσε τις ανεπτυγμένες χώρες να κατασκευάσουν περισσότερα διυλιστήρια, ώστε να συμβάλουν στην ικανοποίηση της ογκούμενης ζήτησης για βενζίνη.

    [02] Νέα ερωτήματα για την ανάμειξη Ανvάν στο πρόγραμμα 'Πετρέλαιο για Τρόφιμα'

    15-06-2005

    Κόφι Αννάν

    Επιτροπή των ΗΕ εξετάζει νέες πληροφορίες που θέτουν νέα ερωτήματα για τη σχέση του γενικού γραμματέα, Κόφφι Αννάν, με το πρόγραμμα του διεθνούς οργανισμού στο Ιράκ, 'Πετρέλαιο για Τρόφιμα'.

    Συγκεκριμένα εξετάζεται ηλεκτρονικό μήνυμα που αφήνει να διαφανεί ότι ο κύριος Άνναν ενδεχομένως να γνώριζε περισσότερα από αυτά που παραδέχτηκε για συμβόλαιο που είχε ανατεθεί σε εταιρία στη οποία εργαζόταν ο γιος του.

    Το μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ύπαρξη του οποίου δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα Νιου Γιορκ Τάιμς, αναφέρεται σε συνάντηση το 1998 μεταξύ του κυρίου Ανναν και στελέχους της εταιρείας Κοτέκνα, λίγο πριν της ανατεθεί συμβόλαιο.

    Στο μήνυμα στέλεχος της εταιρείας αναφέρει ότι είχε συνομιλίες με το γενικό γραμματέα και ότι ο κύριος Αννάν και οι συνεργάτες του είπαν επί λέξη 'ότι η εταιρεία μπορεί να βασίζεται στην υποστήριξη τους'.

    Αν το μήνυμα αυτό είναι αυθεντικό, μπορεί να ανατρέψει το πόρισμα ανεξάρτητης έρευνας σχετικό με το σκάνδαλο για το πρόγραμμα του ΟΗΕ, Πετρέλαιο για Τρόφιμα. Το πόρισμα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο κύριος Αννάν γνώριζε πως η εταιρεία Κοτέκνα ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες για την ανάληψη συμβολαίου.

    [03] Μπλέαρ: Η ΕΕ πρέπει να σκεφτεί ποιό θα είναι το επόμενο βήμα

    15-06-2005

    Μπλέαρ και Σιράκ

    Ο Βρετανός πρωθυπουργός Τονυ Μπλέαρ είπε ότι τίθεται υπέρ της αναβολής της διαδικασίας επικύρωσης του σχεδίου συντάγματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο πρόσφατα απέρριψαν η Γαλλία και η Ολλανδία. Ο κύριος Μπλέαρ δήλωσε χθες στο Παρίσι ότι τώρα είναι ξεκάθαρο ότι οι χώρες-μέλη πρέπει να σταματήσουν και να σκεφτούν ποιό θα είναι το επόμενο βήμα.

    Επίσης χθες ο κύριος Μπλέαρ είπε ότι υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με το Γάλλο Πρόεδρος Ζακ Σιράκ για τον προτεινόμενο προϋπολογισμό της ΕΕ για το 2007 με 2013. Η Γαλλία και μερικές άλλες χώρεςβμέλη ζητούν το πάγωμα των ετήσιων 'εκπτώσεων' ορισμένων μελών. Η Βρετανία λεει ότι οι 'εκπτώσεις' αυτές ανέρχονται σε περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

    [04] Ιράν: Νέο κεφάλαιο στις σχέσεις με τις ΗΠΑ;

    15-06-2005

    Ακμπάρ Χασεμί Ραφσαντζανί

    Στο Ιράν, ο προεδρικός υποψήφιος, Ακμπάρ Χασεμί Ραφσαντζανί, δήλωσε ότι ήρθε η ώρα για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις με τις ΗΠΑ, αν η Ουάσιγκτον επιδείξει καλή θέληση προς την Τεχεράνη, όπως είπε. Ο κ. Ραφσαντζανί δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ότι η χώρα του θα χαιρέτιζε την αποδέσμευση, από μέρους των ΗΠΑ, Ιρανικών καταθέσεων που επιβλήθηκε μετά την κρίση με τους ομήρους στην Αμερικανική πρεσβεία της Τεχεράνης, το 1979, ενώ τόνισε ότι η χώρα του δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το πρόγραμμά της εμπλουτισμού ουρανίου για ηλεκτροπαραγωγή.

    Στο μεταξύ, ο πρώην αντιπρόεδρος του Ιράν, Αλί Αμπταχί, δήλωσε στο πρακτορείο Associated Press ότι και ο απερχόμενος πρόεδρος του Ιράν, Μοχάμεντ Χαταμί, ήλπιζε πως θα μπορούσε να προβεί σε διπλωματικά 'ανοίγματα' προς τις ΗΠΑ, αλλά δεν του το επέτρεψαν οι πανίσχυροι υπερσυντηρητικοί κληρικοί της χώρας. Ο κ. Αμπταχί τόνισε ότι δεν πιστεύει πως η κατάσταση αυτή θα αλλάξει υπό τον νέο πρόεδρο του Ιράν.

    [05] Αφγανιστάν: Μουσουλμάνοι κληρικοί προτρέπουν τις ΗΠΑ να ζητήσουν συγνώμη

    15-06-2005

    Στο Αφγανιστάν, Μουσουλμάνοι κληρικοί προέτρεψαν τις ΗΠΑ να ζητήσουν συγνώμη στη Μουσουλμανική κοινότητα για βεβήλωση του Κορανίου από αμερικανούς ανακριτές στις στρατιωτικές φυλακές στο Γκουαντανάμο της Κούβας. Σε ψήφισμα που εγκρίθηκε στο τέλος συνάντησης στη Καμπούλ , το Συμβούλιο Ουλεμά, επίσης απαίτησε τη τιμωρία των υπευθύνων.

    Το περασμένο μήνα δημοσίευμα του περιοδικού Newsweek ανέφερε ότι ανακριτές σε φυλακή έριξαν ένα Κοράνι στη τουαλέτα στα πλαίσια ανάκρισης. Το δημοσίευμα προκάλεσε βίαια επεισόδια στο Αφγανιστάν και πορείες διαμαρτυρίας σε πολλές άλλες μουσουλμανικές χώρες. Αργότερα το αμερικανικό περιοδικό ανακάλεσε το ρεπορτάζ του. Στις αρχές αυτού του μήνα, ο αμερικανικός στρατός δήλωσε ότι μετά από διερεύνηση των ανακριτικών μεθόδων εντόπισε 5 επεισόδια κακομεταχείρισης του Κορανίου, αλλά σε καμία περίπτωση το Κοράνι δεν πετάχτηκε σε τουαλέτα.

    [06] Γερουσία: Κίνα και Νότια Κορέα δεν ασκούν αρκετές πιέσεις στη Βόρεια Κορέα

    15-06-2005

    Κρίστοφερ Χιλ

    Μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου επέκριναν τη Κίνα και τη Νότια Κορέα για το γεγονός ότι δεν ασκεί αρκετές πιέσεις, όπως είπαν, στη Βόρεια Κορέα για να επιστρέψει στο τραπέζι των εξαμερών διαπραγματεύσεων για το πυρηνικό της πρόγραμμα. Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας, Ρίτσαρντ Λούγκαρ, δήλωσε ότι η Κίνα δεν φαίνεται να θέλει να χρησιμοποιήσει οικονομικά κίνητρα για να πείσει τη Βόρεια Κορέα και πρόσθεσε ότι και οι Νοτιοκορεάτες φαίνονται απρόθυμοι να λάβουν σκληρότερα μέτρα. Επίσης άλλος ένας Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής μέλος της επιτροπής, ο Τσακ Χέιγκελ, άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως το θέμα να παραπεμφθεί στο Συμβούλιο Ασφάλειας των ΗΕ.

    Στο μεταξύ, ο ειδικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ για θέματα Βορείου Κορέας, Κρίστοφερ Χιλ, συμφώνησε ότι η Κίνα και η Νότια Κορέα δεν καταβάλλουν επαρκείς προσπάθειες, αλλά τόνισε ότι οι εξαμερείς συνομιλίες αποτελούν την καλύτερη προσέγγιση στο θέμα. Οι διαβουλεύσεις αυτές στη γερουσία σημειώθηκαν τη στιγμή που ο επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, δήλωνε ότι η υπηρεσία του είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τη Βόρεια Κορέα για την άρση του αδιεξόδου στο θέμα.

    [07] Η Ελλάδα ετοιμάζεται για τη νέα Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ

    15-06-2005

    Η Ελλάδα προετοιμάστηκε σήμερα για τη συμμετοχή της στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αρχίζει αύριο στις Βρυξέλλες. Όπως μαθαίνουμε από την Αθήνα, ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, συσκέφθηκε με τους υπουργούς που θα τον συνοδεύσουν στη Βελγική πρωτεύουσα και μετά τη συνεργασία αυτή ο Υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης και ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης μίλησαν στους αντιπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

    Στις δηλώσεις του ο κύριος Μολυβιάτης επισήμανε ότι η αυριανή σύνοδος του Συμβουλίου Κορυφής δεν θα είναι εύκολη γιατί έχει να ασχοληθεί με δύο δύσκολα θέματα, που είναι η περαιτέρω διαδικασία της κυρώσεως του Ευρωπαϊκού Συντάγματος και ο Προϋπολογισμός της Ευρώπης που αρχίζει το 2007. Αναφορικά με το δεύτερο, η δυσκολία, όπως επεξήγησε ο Έλληνας ΥΠΕΞ, έγκειται απλά στο εξής: Μειώνεται ο Προϋπολογισμός της Ευρώπης και αυξάνονται εκείνοι οι οποίοι διεκδικούν μερίδιο από αυτό τον προϋπολογισμό, λόγω της εισόδου στην Ευρώπη 10 νέων χωρών, οι οποίες είναι όλες φτωχότερες από τις χώρες - μέλη. Επομένως, κατέληξε ο κύριος Μολυβιάτης, το μεγάλο πρόβλημα είναι το πώς η Ελλάδα θα επιδιώξει να διατηρήσει τα συμφέροντα και τις θέσεις της.

    Από τη δική του πλευρά, ο Υπουργός Οικονομικών παρατήρησε ότι τα πράγματα δεν είναι καλά στην Ευρώπη γιατί τα αποτελέσματα ορισμένων δημοψηφισμάτων έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη ανησυχία και μεγάλες πολιτικές προεκτάσεις. Κατά τον κύριο Αλογοσκούφη, αυτό οπωσδήποτε επηρεάζει και τη διαπραγμάτευση που γίνεται για τις δημοσιονομικές προοπτικές και η οποία είναι πολύ δύσκολη γιατί οι πλούσιες χώρες δεν είναι διατεθειμένες να δεχθούν Κοινοτικό Προϋπολογισμό πάνω από το 1% του ΑΕΠ, πράγμα που σημαίνει πολύ μεγάλη μείωση σε σχέση με το τι γινόταν μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών, χρειάζεται επιπλέον να χρηματοδοτηθεί η διεύρυνση της ΕΕ με τις νέες χώρες και όλη αυτή η συγκυρία δημιουργεί ένα δύσκολο περιβάλλον διαπραγμάτευσης και με μεγάλες αβεβαιότητες για το αν θα υπάρξει αποτέλεσμα σε αυτή τη Σύνοδο Κορυφής ή και αν θα υπάρξει, ποιό θα είναι το αποτέλεσμα αυτό.

    [08] Δυσοίωνες οι προοπτικές της Συνόδου Κορυφής

    Μαίρη Παραπονιάρη

    Λουξεμβούργο

    15-06-2005

    Γκρίζα σύννεφα άρχισαν από σήμερα να συσσωρεύονται απειλητικά πάνω από τις Βρυξέλλες, εν όψει της πιο κρίσιμης Συνόδου Κορυφής των τελευταίων ετών. Oι δηλώσεις των επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι κατά κανόνα απογοητευτικές καθώς όλες οι διμερείς επαφές της Λουξεμβουργιανής Προεδρίας και των ισχυρών πρωταγωνιστών αυτού του Συμβουλίου κατέδειξαν το μέγεθος της ασυμφωνίας που εμφανίζεται στα δυο καυτά θέματα, δηλαδή των δημοσιονομικών προοπτικών και την συνέχιση ή όχι της διαδικασίας επικύρωσης του Ευρωσυντάγματος.

    Ο προεδρεύων του Συμβουλίου Λουξεμβούργιος Πρωθυπουργός κ. Ζάν Κλώντ Γιούνκερ αφού προέβλεψε ναυάγιο της συμφωνίας για τον κοινοτικό προϋπολογισμό, λίγο πριν δώσει στους αρχηγούς των κρατών μελών το νέο συμβιβαστικό κείμενο της προεδρίας, για το Δ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, έστειλε την επιστολή- πρόσκληση στους ευρωπαίους ηγέτες με το πρόγραμμα της Συνόδου, δηλώνοντας ότι 'οι ευρωπαίοι πολίτες θα παρακολουθήσουν τις εργασίες μας και περιμένουν απαντήσεις και πράξεις και πρέπει να αποδείξουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση λειτουργεί προς όφελος των πολιτών της ακριβώς σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση'.

    Μ' αυτό το σκεπτικό όμως, ο κ. Γιούνκερ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο συμφωνίας της τελευταίας στιγμής, αν και σ' αυτή την περίπτωση τα κονδύλια του προϋπολογισμού θα είναι σημαντικά μειωμένα. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χοζέ Μανουελ Μπαρόζο από την πλευρά του , αφού σε συνέντευξη του στη γαλλική τηλεόραση πρότεινε έμμεσα να παγώσει η διαδικασία επικύρωσης του Συντάγματος και να υπάρξει μια περίοδος περισυλλογής και μίλησε για 'κρίση διάρκειας και παράλυση' της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν δεν καταφέρουν οι 25 να εξέλθουν από το αδιέξοδο που τους οδήγησε το διπλό 'όχι', κάλεσε τους ηγέτες να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους, όσο βαθιές και να είναι για το θέμα της χρηματοδότησης της διευρυμένης Ευρώπης. Ο κύριος Μπαρόζο τονίσε ότι 'δεν είναι η ώρα να παίξουν οι χώρες το εθνικό τους χαρτί'. Κάλεσε μάλιστα την Βρετανία να χαλαρώσει την στάση της όσο αφορά στην διατήρηση των επιστροφών που απολαμβάνει επί της εισφοράς της στον κοινοτικό προϋπολογισμό εκτιμώντας παράλληλα ότι και η Γαλλία μπορεί να κάνει μια ανάλογη χειρονομία καλής θέλησης για τις αγροτικές της επιδοτήσεις.

    Οι εξελίξεις συζητήθηκαν και στην Ελλάδα πριν από την αναχώρηση του Πρωθυπουργού κ. Καραμανλή για τις Βρυξέλλες όπου το μεσημέρι της Πέμπτης θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος. Ο υπουργός εξωτερικών κ. Πέτρος Μολυβιάτης που τον συνοδεύει δήλωσε σχετικά 'Εμείς θα επιδιώξουμε να διατηρήσουμε τα συμφέροντα και τις θέσεις μας, κάτι που είναι πολύ δύσκολο καθώς μειώνεται ο προϋπολογισμός και αυξάνονται οι χώρες που διεκδικούν μερίδιο και είναι και οι φτωχότερες'.

    [09] Στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική έκθεση Σάϊβο

    15-06-2005

    Ιατροδικαστές στη πολιτεία της Φλόριδα έδωσαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της νεκροψίας της Τέρι Σάϊβο, της γυναίκας της οποίας ο θάνατος δίχασε την Αμερικανική κοινή γνώμη θέτοντας νομικά και ηθικά ερωτήματα για το αν ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες θα πρέπει να κρατούνται στη ζωή με τη βοήθεια τεχνικής υποστήριξης.

    Η κ. Σάϊβο πέθανε το Μάρτιο μετά από συγκατάθεση του συζύγου της, και μετά από μακροχρόνια νομική μάχη έτσι ώστε να σταματήσει η τεχνική υποστήριξη που την κράτησε στη ζωή για 15 χρόνια. Οι γονείς της κ. Σάϊβο έδωσαν μεγάλη νομική μάχη έτσι ώστε να την κρατήσουν στη ζωή, μια προσπάθεια την οποία υποστήριξε και ο πρόεδρος Μπούς, καθώς και άλλα πρόσωπα από τον συντηρητικό πολιτικό και θρησκευτικό χώρο.

    Σύμφωνα με την τελική ιατροδικαστική έκθεση, ο εγκέφαλος της κ. Σάϊβο είχε ατροφήσει σε μεγάλο βαθμό πριν το θάνατο της. Η νεκροψία επίσης επιβεβαίωσε ότι η κ. Σάϊβο ήταν κλινικά νεκρή (όταν σταμάτησε η τεχνική υποστήριξη) και ότι όλες οι ελπίδες για επαναφορά της στη ζωή είχαν εξαντληθεί. Oι γονείς της Τέρυ Σάϊβο αρνήθηκαν επανειλημμένα ότι η κόρη τους ήταν κλινικά νεκρή.

    Σε δήλωση του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της νεκροψίας, ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο πρόεδρος Μπους τάσσεται πάντοτε υπέρ της ζωής.

    [10] ΗΠΑ: Με πρωτοφανείς ρυθμούς μετακινούνται οι παράνομοι μετανάστες

    15-06-2005

    Σύμφωνα με καινούργια έρευνα οι παράνομοι μετανάστες στις Ηνωμένες Πολιτείες μετακινούνται με πρωτοφανείς ρυθμούς σε πολιτείες οι οποίες παραδοσιακά δεν κατοικούνταν από αλλοδαπούς.

    Η έρευνα του Ισπανόφωνου Κέντρου Πιού αναφέρει ότι το παράνομο μεταναστευτικό κύμα αποτελεί την κινητήρια δύναμη ανάπτυξης ορισμένων πολιτειών όπως η Βόρεια Καρολίνα, η Τζώρτζια, το Τενεσσί και η Αριζόνα. Στο παρελθόν, οι 'δημοφιλείς πολιτείες' για τους παράνομους μετανάστες ήταν η Καλιφόρνια και το Τέξας. Το 2004, σύμφωνα με την έρευνα, ο αριθμός παράνομων μεταναστών στις Ηνωμένες Πολιτείες άγγιξε τα 10,3 εκατομμύρια, εκ των οποίων το 57 τοις εκατό ήταν Μεξικανοί.

    Κάθε χρόνο σχεδόν 500,000 παράνομοι μετανάστες φθάνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με την έρευνα τα δύο τρίτα αυτών κατοικούν στην Καλιφόρνια, το Τέξας, τη Φλόριδα, το Νιού Τζέρσεϊ, τη Νέα Υόρκη, την Αριζόνα, το Ιλινόϊ και τη Βόρεια Καρολίνα.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Thursday, 16 June 2005 - 1:18:16 UTC